Category

DIY

Category

Teknikker for folding av servietter som ikke er tidkrevende

Drømmer du om å organisere den beste babyshoweren for barnet ditt? Den riktige dekorasjonen kan gjøre drømmen din til virkelighet. Denne artikkelen vil bringe deg oppfyllelsen av drømmen om den perfekte baby shower -festen. Folding av servietter er ønsket wow -effekt som krydder festen. Slutt å lete etter serviettfalsingsguider fordi vi kan se de enkleste, ikke-tidkrevende, servietfoldingsteknikkene i denne artikkelen. Borddekorasjonen din vil oppnå et stilig utseende som alle gjester vil misunne deg for. Oppdag de presenterte foldeteknikkene, som inkluderer babykjole, skjorte, båt og sommerfugl, og la deg inspirere!

Det forberedende stadiet: å velge de riktige materialene for serviettbretting

Dekorer med stil: ideer til serviettbretter

Hvis du vil lage en fantastisk borddekorasjon ved hjelp av de godt brettede servietter, bør du ta hensyn til valget av servietter. Standardstørrelsen på en serviett er 33 x 33 cm. Det ville være bedre hvis du kan finne større servietter. Velg å kjøpe servetter med mønster, preging eller ensfarget farge. Vanligvis er de mønstrede eller monokrome servietter mer egnet for bretting enn de pregede og motivservietter. Etter at du har funnet serviettene du vil ha, må du kontrollere at serviettene er farget både på innsiden og utsiden. Dette forhindrer at hvite kanter danner bretter på servietten. De pent brettede servietter forsterker den visuelle atmosfæren og gjør gjestene i godt humør.

Instruksjoner for å brette babykjolen

Instruksjoner for bretting av papir

Babykjoleformen er spesielt populær blant kvinner og regnes som ansiktet på dekorasjonen for en baby shower. Derfor starter vi med instruksjonene for babykjolen serviettfolder. Trinnene er enkle, men resultatet ser overveldende ut. Sørg for at babyklærne ikke kan brettes ut for å brukes som vanlige servietter. Babyservietter er en god idé hvis de bare brukes som dekorasjon.

 1. Brett ut venstre og høyre ende av servietten for å danne midtre pause.
 2. Brett ut igjen.
 3. Klipp en trekant for å lage ermene.
 4. Klipp en annen trekant for å lage kragen.
 5. Lim på en sløyfe.

Instruksjoner for bretting av skjorten

Avslør hemmeligheten bak skjortefoldene

Et annet blikkfang på festbordet er en serviett som er brettet som en skjorte. Dette er en overraskelse for alle gjester som først må tenke på om du kan bruke denne pent brettede servietten som en enkel serviett. Selv om resultatet ser uvanlig ut, er instruksjonene veldig enkle å følge. Denne borddekorasjonen er perfekt for en baby shower eller en bursdagsfest for barn. Vår anbefaling er at du velger trykt papir med vakre mønstre.

 1. Legg den utfoldede servietten diagonalt på bordet.
 2. Brett alle fire tipsene på servietten mot midten.
 3. Brett de to sidene av torget til den midterste delen.
 4. Kapse servietten.
 5. Brett ned 1/5 fra overkanten.
 6. Kapsett servietten igjen.
 7. Bøy de to øverste tipsene på servietten til midtre pause.
 8. Brett en nedre trekant i midten til høyre utenfor. Brett til venstre på samme måte.
 9. Brett den nedre kanten opp som vist på bildet.

Fotoinstruksjoner for bretting av skipet

Sammenleggbare båter som profesjonell

Disse instruksjonene er litt vanskeligere å følge, men ikke umulige å utføre. Det ville være bedre hvis du forbereder deg på denne teknikken med tykkere brettpapir. Vanligvis er disse formene for brettede servietter spesielt egnet ikke bare for en baby shower, men også for fødselsdager, dåp, bryllup osv. Hvis du plasserer denne brettede servietten i form av et skip på spisebordet, etterlater dekorasjonen et dypt inntrykk. Les vår guide om hvordan du bretter skipet for å lage denne vakre borddekorasjonen.

Fotoinstruksjoner for sommerfuglbretting

Trinn for trinn: brette en sommerfugl

Den godt brettede sommerfuglen er et skikkelig blikkfang på det festlige spisebordet. Følg trinnene i fotoinstruksjonene våre for å gi borddekorasjonen et stilig utseende. Sommerfuglen laget av en brettet serviett er alltid et spesielt vakkert tillegg til dekorasjonen, som passer for enhver anledning.

Du kan lese mange flotte instruksjoner for bretting av servietter til jul, påske og alle festligheter som krever festlig dekorasjon på nettstedet vårt, og deretter la fantasien løpe løpsk.

Ideer for serviettbretting av jul

Instruksjoner for bretting av papir

Duniservietter - det riktige valget for bretting

Hvordan kan du brette en serviett i form av en skjorte?

Brett servietter som en profesjonell!

Slik bretter du en serviett i bestikklommen

Gratis mønstre for grantre folder

Pent brettet bestikklomme Enkle instruksjoner for en pent brettet bestikkpose

Brett babybleier fra foldepapir

Vi vil fortelle deg hemmeligheten bak cut -fold -teknikken

Babybleier laget av brettepapir og flere gode ideer finner du her!

Gratis flotte guider for bretting av servietter

Palleputer & amp; Palleunderlag (2)

Pallemøblene er egnet for både innendørs og utendørs bruk. Et fargehøydepunkt er pallputer, som finnes i et stort utvalg av farger og størrelser. På denne måten kan du designe dine oppholdsrom helt individuelt, ettersom pallputer og tilhørende puter passer inn i alle rom. Avhengig av hvor stort setet på pallen er, kan du presentere den med individuelle pallputer eller med et sett med puter.

I tillegg til madrasser og puter, brukes puter også til din individuelle palledesign. På denne måten kan du skape en flott oase av velvære på kort tid. Palleputene & Du kan kjøpe pallputer som et enkelt eksemplar eller som et pallesett. Med dekslene bør du imidlertid være oppmerksom på om de brukes utendørs eller innendørs. Palleputene til uteområdet er laget av slitesterkt materiale slik at de er bedre beskyttet mot slitasje og svette. I tillegg er de ekstra UV-bestandige for å forhindre falming fra sollys. Trekkene er avtagbare og vaskbare.

Hvis du bygger alt som har med pallemøbler å gjøre selv og riktig møbeltrekk & Hvis du vil finne ut om puter, kan du ta en titt her: Utendørs pallputer. På stedet finner du ikke bare utendørs polstring, men også alt for innendørs bruk. Pluss mange ideer & Inspirasjon om møbler laget av Euro -paller.

Kjøp pallputer og pallputer eller sy dem selv?

Riktignok er sying av puter designet & Co mer individuelt, men dette er også forbundet med noe arbeid. For utendørs pallputer kan du for eksempel bruke seilduk. Det robuste materialet er vannavvisende og dimensjonsstabilt. Den sterke lukten av materialet kommer fra et indre gummibelegg og fordamper etter kort tid. Til interiøret kan du bruke lin- eller bomullsstoffer, som imidlertid bør vaskes. For enkel rengjøring av putetrekkene, bør du gi dem glidelås eller borrelås.

Du kan imidlertid også velge en overlappende, såkalt hotellstengning med stropper. Dette er et spørsmål om smak og er helt etter eierens skjønn. Men hvis du ikke liker å skreddersy, kan du også kjøpe de populære pallputene i butikkene, for også her kan du la kreativiteten gå fri. Enten det er monokromt eller broket, uansett hva du liker er i. I den tilknyttede nettbutikken finner du alle fargene som gjør hjemmet ditt til et absolutt blikkfang.

Kjøp pallputer enkelt online

Før du kjøper, bør du selvfølgelig måle lengden, bredden og baksiden av pallemøblene nøyaktig. Før du gjør dette, bør du finne ut mer om egenskapene og omsorgen for materialene i delen Produktbeskrivelser. Kundeanmeldelsene gir deg også en rask oversikt over spesielle detaljer og kvalitet. Med disse bør du alltid ta hensyn til kjernemeldingen, for som med alle kundeanmeldelser er det konkurranse her også. For å unngå et dårlig kjøp, bør du sjekke alt nøye før du kjøper. Dette inkluderer for eksempel plasseringen av møblene og hvilke farger som passer perfekt inn i bomiljøet.

Pallepute sett utendørs

I butikken kan du få puter til både innendørs og utendørs bruk. For sistnevnte (utendørs pallputer) må materialene være veldig slitesterke, slik at de ikke mister kvaliteten på grunn av været og UV-stråling. Mange foretrekker å kjøpe putene i et sett, da dette er billigere enn å sette sammen individuelle pallputer. Pallpute utendørs settene er også tilgjengelige i et bredt spekter av farger og forskjellige former. Hvis du ønsker det, kan du også sette sammen en kombinasjon av pallputer som sitteputer, sideputer, ryggstøtter og puter.

God kvalitet til rimelige priser

Prisene på enkeltkopiene så vel som settene varierer selvfølgelig med bestselgerne i mellom til øvre prissegment. Dette gjelder også ved kjøp av pallputer. Holdbarheten avhenger av om kundene bare bruker pallputesettet og pallputene i hagen i helgene for deretter å lagre dem innendørs i ukedagene. Å kjøpe billigere puter og pallputer er også verdt her, ettersom stresset er lavere. Også her kan du som potensiell kjøper orientere deg om kundeanmeldelsene, slik at du alltid er på den sikre siden når du kjøper pallputer. Generelt bør du vurdere materialegenskapene og pleieinstruksjonene når du kjøper.

Lær å brodere DIY -ideer

I denne artikkelen tilbyr vi en god idé for håndverksfans – å lære å brodere! Dette fantastiske tidsfordrivet vil gi deg muligheten til å tilbringe mange hyggelige timer på sofaen og vise kreativiteten din ved å lage små kunstverk selv! Broderi gjør også et skikkelig comeback og er for tiden mer populært enn noensinne. Hvis du er fascinert av ideen, er det litt informasjon om de viktigste stingene, i tillegg til noen nyttige tips for å komme i gang på dette området. La deg inspirere og ha det gøy å lese!

Lær å brodere: hvordan du gjør det?

Lær å brodere instruksjoner og tips

Lær å brodere kreative ideer DIY fritid

Lær å brodere enkle instruksjoner tips viktige sting

Lær å brodere hvordan du gjør det

Lær å brodere ideer og inspirasjon

Lær å brodere viktige sømmer og imponerende mønstre

Mønstre lærer å brodere imponerende

Lær å brodere imponerende mønstre og inspirerende ideer

Lær å brodere mønsterrev

Å lære å brodere er faktisk ikke vanskelig i det hele tatt, og samtidig er det virkelig fornuftig – som sagt ovenfor, kan ekte mesterverk lages med tråd og nåler, som ikke bare er egnet til å dekorere hjemmet, men også som flotte gaver til forskjellige anledninger. Valget av motiver er rett og slett ubegrenset – fra stiliserte planter og morsomme dyr til abstrakte geometriske former, og du kan enkelt brodere hvor som helst – for eksempel under en lang tog- eller flytur. I begynnelsen kan du bruke de mange gratis broderimotivene på Internett. Men når du har lært de viktigste stingene godt og fått litt erfaring, kan du også lage dine egne motiver og unike komposisjoner og bruke dem til å dekorere puter og tepper, pynte på gamle klær, etc. Nedenfor finner du alt viktig som nybegynneren bør vet. Vi håper at tipsene våre vil hjelpe deg!

Broderi for nybegynnere – Velge materialer

Lær å brodere Kjøp en symaskin

Lær å brodere materialer kjøpe garn

Lær å brodere kjøpe materialer nåler

Lær å brodere DIY -ideer Velge stoff

Materialvalget er veldig viktig for et vakkert broderi. Hvis sømtypen, stoffet og tråden ikke er koordinert, vil du absolutt ikke få det resultatet du ønsker. I tillegg til disse materialene trenger du også skarp saks, blyant og passende broderinåler. Du kan finne alt du trenger i en sybutikk – som nybegynner er det best å spørre selgeren om råd. Når det gjelder stoffvalg – kan nesten alle typer stoff faktisk broderes. For nybegynnere er tekstiler med en klar, jevn struktur best egnet, for eksempel de såkalte silelinjene, lerretet og studentduken. Kanskje den beste varianten for deg ville være Aida -stoffene, der antall masker per centimeter alltid er angitt og som har godt synlige hull.

Nyttige tips for nybegynnere

Lær å brodere originale mønstre Flamingo

Lær å brodere tips Kjøpe materialer Broderiringer

Lær å brodere moderne ideer DIY

Lær å brodere instruksjoner

Hvis du velger broderi for første gang, vil du selv se at mangfoldet av farger og materialer er veldig stort. Det viktigste er imidlertid trådens styrke – det avhenger av hvor fint broderiet egentlig skal være. Vanligvis broderes 2 eller 3 tråder, men du finner det nødvendige antallet i hver broderiinstruksjon. For stofftyper med en tydelig synlig struktur (for eksempel Aida -stoffer og lerret) trenger du stumpe broderinåler, men bare skarpe nåler kan brukes til alle andre stoffer. En broderiramme vil også gjøre jobben din lettere ved å strekke stoffet stramt. Den enkleste måten er faktisk å kjøpe et broderisett for nybegynnere – i det finner du alt du trenger pluss et motiv og instruksjoner.

Lær å brodere – kryssøm

Lær å brodere korssting

Lær å brodere Hvordan lage korssting selv

En av de viktigste sømmene å lære er definitivt korssting. I høyre rad utføres det fra nedre venstre til øverst til høyre. På bakre rad (dekkmaske) er det omvendt – sømmen utføres fra nedre høyre til øverst til venstre. I begynnelsen av hver ny dekksting stikker nålen vertikalt nedover.

Låsesting (ryggsøm)

Lær å brodere Hvordan lage låsesting selv

Lær å brodere viktige sømmer med låsesting

Broderi låsesting DIY ideer

Lær hvordan du broderer låsesøm instruksjoner

Dette er kanskje den letteste sømmen som vanligvis brukes til brodering med fine konturer. Du bør pierce stoffet til ønsket lengde fra bunn til topp. På slutten av sømmen leder du bare nålen bakover til hullet og stikker hullet fra topp til bunn.

Satinsøm

Lær å brodere satengstingblomst

Lær å brodere satinsøm

Satinsømmen brukes til å fylle ut konturer. Rette masker plasseres tett inntil hverandre. Etter hver søm på toppen, bør du føre nålen tilbake til hullet på ryggen.

Stengelsøm

Lær å sy viktige sømmer stamme

Lær å brodere stingstingsinstruksjoner

Stammesømmen ser spesielt vakker ut og brukes ofte til omrisset. Du bør stikke hullet i stoffet fra bunn til topp, og føre nålen tilbake med halv stinglengde på baksiden ved å pierce igjen fra bunn til topp nær den første sømmen.

Συγκεντρώσαμε μερικές πολύ εύκολες οδηγίες για το σχεδιασμό της θήκης του τηλεφώνου μόνοι σας, με τις οποίες μπορείτε να δώσετε στο τηλέφωνό σας μια νέα και μοντέρνα εμφάνιση.

Ο άψυχος σύντροφος των σημερινών ανθρώπων με μπαταρία, χωρίς τον οποίο ο κόσμος πιθανότατα θα σταματήσει να γυρίζει, είναι το κινητό τηλέφωνο. Το φέρνετε πάντα μαζί σας – στο γραφείο, στην τουαλέτα, στην κουζίνα, στο αυτοκίνητο … Τα κινητά τηλέφωνα προέρχονται από κατασκευαστές με καθολική σχεδίαση – σε μαύρο, λευκό, ασημί και χρυσό, αλλά το κινητό τηλέφωνο μπορεί γδαρθεί με την πάροδο του χρόνου. Μπορεί επίσης να σας φαίνεται λίγο βαρετό. Η λύση είναι να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο προστατευτικό κάλυμμα για το smartphone σας. Συγκεντρώσαμε μερικές πολύ εύκολες οδηγίες για το σχεδιασμό της θήκης του τηλεφώνου, με τις οποίες όχι μόνο δίνετε στο τηλέφωνό σας μια νέα και μοντέρνα εμφάνιση, αλλά και το προστατεύετε από καθημερινούς κινδύνους, όπως πτώση και βρέξιμο.

Σχεδιάστε τη δική σας θήκη iPhone: Τα γεωμετρικά μοτίβα είναι πάντα μοντέρνα

Σχεδιάστε τη δική σας θήκη κινητού τηλεφώνου: Τα γεωμετρικά μοτίβα είναι πάντα μοντέρνα

Από την ταπετσαρία του τοίχου, μέχρι το σχέδιο των νυχιών, μέχρι τις θήκες του κινητού, τα γεωμετρικά μοτίβα αποτελούν τάση. Είναι πολύ εύκολο να ομορφύνετε το τηλέφωνό σας, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια θήκη, ένα γεωμετρικό στένσιλ, σπρέι κόλλας και glitter. Δουλέψαμε με αυτό το πρότυπο, αλλά μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε πολλά υπέροχα πρότυπα από το Διαδίκτυο δωρεάν.

Κατεβάστε το γεωμετρικό μοτίβο

Σχεδιάστε τη δική σας θήκη κινητού τηλεφώνου: Κατεβάστε το γεωμετρικό μοτίβο για τις οδηγίες δωρεάν

Βήμα 1: Πιέστε το πρότυπο σύμφωνα με τις διαστάσεις του προστατευτικού καλύμματος Iphone 7 

Σχεδιάστε τη δική σας DIY θήκη κινητού τηλεφώνου

Βήμα 2: Κόψτε τα μαύρα σχήματα με ένα μαχαίρι μοντέλου

Οδηγίες DIY σχεδιάστε τη δική σας θήκη κινητού τηλεφώνου

Βήμα 3: κολλήστε τις άκρες της θήκης γύρω 

Σχεδιάστε μια νέα θήκη τηλεφώνου μόνοι σας

Βήμα 4: Τοποθετήστε το πρότυπο στο κάλυμμα και ψεκάστε με κολλητικό σπρέι

Πώς μπορείτε να σχεδιάσετε μόνοι σας μια νέα θήκη τηλεφώνου

Βήμα 5: Αφαιρέστε το πρότυπο και πασπαλίστε με γκλίτερ  

Πώς μπορείτε να σχεδιάσετε μόνοι σας μια μοντέρνα θήκη κινητού τηλεφώνου

Σχεδιάστε τη δική σας θήκη κινητού τηλεφώνου: η αίγλη του vintage look

Σχεδιάστε τη δική σας θήκη κινητού τηλεφώνου: η αίγλη του vintage look

Εάν είστε λάτρεις του vintage στιλ, τότε μπορείτε να δείτε τη φυσική ομορφιά σε αυτό το λαμπερό vintage κάλυμμα smartphone. Φαίνεται ατομικό και διαχρονικό.

Για τις οδηγίες για τον σχεδιασμό της θήκης κινητού τηλεφώνου, χρειάζεστε:

Για τις οδηγίες για τον σχεδιασμό της θήκης κινητού τηλεφώνου, χρειάζεστε:

διαφανές κάλυμμα

ένα φύλλο χαρτί με σχέδια

ψαλίδι

μαύρο μαρκαδόρο – λεπτό για κύκλο και παχύ για συμπλήρωση

μολύβι

γόμα

Βήμα 1: Χρησιμοποιήστε το μολύβι για να ταξιδέψετε στο κάλυμμα του κινητού στο φύλλο με μοτίβα. Μην ξεχάσετε να σημειώσετε την τρύπα για την κάμερα.

Φτιάξτε μόνοι σας μια νέα θήκη smartphone

Βήμα 2: Σε περίγραμμα, σχεδιάστε το πουλί. Εάν δεν έχετε τα χέρια για να σχεδιάσετε, μπορείτε να κατεβάσετε ένα σχέδιο από το Διαδίκτυο και να το εκτυπώσετε στο φύλλο με μοτίβα.  

Φτιάξτε τη δική σας vintage θήκη smartphone

Βήμα 3: Συμπληρώστε το παρασκήνιο χρησιμοποιώντας το παχύ μαρκαδόρο.

Vintage κάλυμμα κινητού τηλεφώνου

Βήμα 4: κόψτε το σχέδιο.

Κάλυμμα κινητού τηλεφώνου σε στυλ vintage glamour

Βήμα 5: Τοποθετήστε το σχέδιο στο μανίκι με την όψη προς τα κάτω. Δεν είναι απαραίτητο να κολλήσετε το σχέδιο στη θήκη επειδή το κινητό τηλέφωνο το κρατά σταθερά. 

Φτιάξτε το δικό σας κάλυμμα κινητού χωρίς να κολλήσετε

Σχεδιάστε ένα νέο κάλυμμα κινητού τηλεφώνου: Ερωτευτείτε τη πολύχρωμη κολλητική ταινία

Σχεδιάστε ένα νέο κάλυμμα κινητού τηλεφώνου: Ερωτευτείτε τη πολύχρωμη κολλητική ταινία

Όμορφη και πολύχρωμη – αυτή η τσάντα smartphone είναι ένα πραγματικό μάτι που τραβάει τα βλέμματα. Με τη βοήθεια μερικών διαφορετικών χρωμάτων και μοτίβων κολλητικών ταινιών, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα διαφορετικό, γενναιόδωρο κάλυμμα για το smartphone σας κάθε μέρα. Οι δυνατότητες με χειροτεχνίες κασέτας washi είναι απεριόριστες και απίστευτα εύκολες. Απλά επιλέξτε ένα μοτίβο και κολλήστε το. Η νέα σας λεία επίστρωση είναι έτοιμη σε μόλις 5 λεπτά.

Τα απαραίτητα υλικά: 

DIY θήκη smartphone με ταινία

Κάποιες κολλητικές ταινίες με διαφορετικό μοτίβο και χρώματα

ψαλίδι

μολύβι

λευκό χαρτόνι

διαφανές κάλυμμα κινητού τηλεφώνου

Βήμα 1: Σκίστε το φάκελο στο χαρτόνι με το μολύβι. Χρησιμοποιήστε το ψαλίδι για να κόψετε το περίγραμμα.

Πώς δημιουργείτε μια θήκη smartphone με κολλητική ταινία

Βήμα 2: Κολλήστε σε μια λωρίδα της ροζ κολλητικής ταινίας διαγώνια. Δίπλα του, κολλήστε μια λωρίδα της κολλητικής ταινίας με μοτίβο κουκκίδων.

Πολύχρωμη τσέπη smartphone

Βήμα 3: Στο μεταξύ κολλήστε μια λωρίδα από την παχιά χρυσή κολλητική ταινία.

Το Galaxy μου χρειάζεται μια νέα θήκη smartphone

Βήμα 3: Στη συνέχεια, συνεχίστε με το μοτίβο όπως φαίνεται στη φωτογραφία.Μια νέα θήκη smartphone για το Galaxy μου

Βήμα 4: Αυτό θα πρέπει να είναι το αποτέλεσμα όταν τελειώσετε την κόλληση.

Υπέροχες ιδέες DIY για τη μίμηση της θήκης Iphone 7

Βήμα 5: κάντε μικρές περικοπές στην ταινία που βρίσκεται στην τρύπα της κάμερας. Κολλήστε μέσα έτσι ώστε να μην υπάρχει τίποτα μπροστά στην κάμερα. 

Υπέροχες ιδέες DIY για τη μίμηση της θήκης του τηλεφώνου iPhone 7

Υπέροχες ιδέες DIY για θήκη τηλεφώνου Iphone 7 με κολλητική ταινία για μίμηση

Βήμα 6: Βάλτε τη δημιουργία σας στο μανίκι μπρούμυτα.

Συλλέξτε μεγάλη έμπνευση εδώ και σχεδιάστε μια νέα θήκη Samsung Galaxy Tab 10.1

Όμορφο, ελαφρύ και εντυπωσιακό – το τελικό προϊόν κόβει την ανάσα.

Χρειάζεστε μια νέα θήκη iPhone 7 και, στη συνέχεια, σχεδιάστε μια μόνοι σας

Χρειάζεστε μια νέα θήκη Iphone 7 και, στη συνέχεια, διαβάστε τα DIY μας

Το χρυσό χρώμα είναι πάντα λαμπρό στη θήκη του smartphone 

Το χρυσό χρώμα είναι πάντα λαμπρό στη θήκη του τηλεφώνου

Θήκη smartphone με χρυσό φύλλο Θήκη Iphone 7 με χρυσό φύλλο DIY κάλυμμα κινητού τηλεφώνου με χρυσό φύλλο DIY κάλυμμα κινητού τηλεφώνου με χρυσό

Όμορφη τσάντα smartphone DIY: Λατρεύουμε τις ιδέες κατασκευής κολλητικής ταινίας

Ομορφύνετε την τσάντα smartphone DIY σας

Σχεδιάστε το δικό σας DIY κάλυμμα κινητού τηλεφώνου με μια φωτογραφία: Φέρτε μια ωραία ανάμνηση στην τσέπη σας κάθε μέρα 

Σχεδιάστε τη δική σας DIY θήκη κινητού τηλεφώνου με μια φωτογραφία: Φέρτε μια ωραία μνήμη στην τσέπη σας κάθε μέρα Φτιάξτε τη δική σας τσάντα smartphone με μια φωτογραφία Σχεδιάστε το δικό σας όμορφο προστατευτικό κάλυμμα smartphone με μια φωτογραφία Σχεδιάστε το δικό σας κάλυμμα κινητού τηλεφώνου με φωτογραφία χωρίς να κολλήσετε Θήκη φωτογραφιών για το Galaxy μου

Μαξιλάρια παλετών & amp; Μαξιλάρι παλετών (2)

Τα έπιπλα από παλέτες είναι κατάλληλα για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Ένα χαρακτηριστικό χρώμα είναι τα μαξιλάρια παλετών, τα οποία μπορούν να βρεθούν σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να σχεδιάσετε τους χώρους διαβίωσής σας εντελώς ξεχωριστά, καθώς τα μαξιλάρια παλετών και τα αντίστοιχα μαξιλάρια ταιριάζουν σε κάθε δωμάτιο. Ανάλογα με το πόσο μεγάλο είναι το κάθισμα της παλέτας, μπορείτε να το παρουσιάσετε με μεμονωμένα μαξιλάρια παλέτας ή με ένα σετ μαξιλαριών.

Εκτός από τα στρώματα και τα μαξιλάρια, μαξιλάρια χρησιμοποιούνται επίσης για τον ατομικό σχεδιασμό της παλέτας σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε μια μεγάλη όαση ευεξίας σε χρόνο μηδέν. Μαξιλάρια παλέτας & Μπορείτε να αγοράσετε μαξιλάρια παλετών ως ένα μόνο αντίγραφο ή ως σετ μαξιλαριών παλέτας. Με τα καλύμματα, ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε αν χρησιμοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους ή σε εσωτερικούς χώρους. Τα μαξιλάρια παλετών για τον εξωτερικό χώρο είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό υλικό, έτσι ώστε να προστατεύονται καλύτερα από τη φθορά και τον ιδρώτα. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στην υπεριώδη ακτινοβολία για να αποτρέψουν το ξεθώριασμα από το φως του ήλιου. Τα καλύμματα αφαιρούνται και πλένονται.

Εάν χτίζετε τα πάντα για να κάνετε με έπιπλα παλέτας μόνοι σας και τη σωστή ταπετσαρία & Αν θέλετε να μάθετε για τα μαξιλάρια, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εδώ: Εξωτερικά μαξιλάρια παλετών. Στον ιστότοπο δεν θα βρείτε μόνο εξωτερική ταπετσαρία, αλλά και τα πάντα για εσωτερική χρήση. Συν πολλές ιδέες & Εμπνεύσεις για το θέμα των επίπλων από παλέτες ευρώ.

Αγοράστε μαξιλάρια παλέτας και μαξιλάρια παλέτας ή ράψτε τα μόνοι σας?

Ομολογουμένως, το ράψιμο μαξιλαριών έχει σχεδιαστεί & Co πιο ατομική, αλλά αυτό συνδέεται επίσης με κάποια δουλειά. Για εξωτερικά μαξιλάρια παλετών, για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πανί. Το ανθεκτικό υλικό είναι υδατοαπωθητικό και σταθερό σε διαστάσεις. Η έντονη μυρωδιά του υλικού προέρχεται από εσωτερική επένδυση από καουτσούκ και εξατμίζεται μετά από σύντομο χρονικό διάστημα. Για το εσωτερικό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λινά ή βαμβακερά υφάσματα, τα οποία όμως θα πρέπει να πλένονται. Για εύκολο καθαρισμό των μαξιλαροθηκών, θα πρέπει να τους παρέχετε φερμουάρ ή Velcro.

Ωστόσο, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα επικαλυπτόμενο, λεγόμενο κλείσιμο ξενοδοχείου με ιμάντες. Αυτό είναι θέμα γούστου και είναι απόλυτα στη διακριτική ευχέρεια του ιδιοκτήτη. Ωστόσο, αν δεν σας αρέσει το ράψιμο, μπορείτε επίσης να αγοράσετε τα δημοφιλή μαξιλάρια παλετών στα καταστήματα, γιατί και εδώ μπορείτε να αφήσετε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη. Είτε μονόχρωμη είτε ετερόκλητη, ό, τι σας αρέσει είναι μέσα. Στο συνδεδεμένο ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε όλα τα χρώματα που κάνουν το σπίτι σας ένα απόλυτο βλέμμα.

Αγοράστε μαξιλάρια παλετών βολικά στο διαδίκτυο

Πριν αγοράσετε, θα πρέπει φυσικά να μετρήσετε ακριβώς το μήκος, το πλάτος και την πίσω επιφάνεια των επίπλων παλετών σας. Πριν το κάνετε αυτό, θα πρέπει να μάθετε περισσότερα για τις ιδιότητες και τη φροντίδα των υλικών στην ενότητα περιγραφές προϊόντων. Οι κριτικές πελατών σας δίνουν επίσης μια γρήγορη επισκόπηση των ειδικών λεπτομερειών και της ποιότητας. Με αυτά θα πρέπει πάντα να δίνετε προσοχή στο βασικό μήνυμα, γιατί όπως συμβαίνει με όλες τις κριτικές πελατών, υπάρχει και εδώ ανταγωνισμός. Για να αποφύγετε μια κακή αγορά, θα πρέπει να ελέγξετε τα πάντα προσεκτικά πριν από την αγορά. Αυτό περιλαμβάνει, για παράδειγμα, τη θέση των επίπλων και ποια χρώματα ταιριάζουν απόλυτα στο περιβάλλον διαβίωσης.

Σετ μαξιλάρι παλέτας εξωτερικό

Στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε μαξιλάρια τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση. Για τα τελευταία (εξωτερικά μαξιλάρια παλετών), τα υλικά πρέπει να είναι πολύ ανθεκτικά ώστε να μην χάνουν την ποιότητά τους λόγω του καιρού και της υπεριώδους ακτινοβολίας. Πολλοί προτιμούν να αγοράζουν τα μαξιλάρια σε ένα σετ, καθώς αυτό είναι φθηνότερο από το να συνδυάσουν μεμονωμένα μαξιλάρια παλέτας. Τα εξωτερικά σετ μαξιλαριών παλέτας διατίθενται επίσης σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και διαφορετικών σχημάτων. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε επίσης να συνδυάσετε ένα μαξιλάρι παλετών, όπως μαξιλάρια καθισμάτων, πλευρικά μαξιλάρια, πλάτες πλάτης και μαξιλάρια.

Καλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Οι τιμές των μεμονωμένων αντιγράφων καθώς και των σετ ποικίλλουν, φυσικά, με τα μπεστ σέλερ στο μεσαίο έως το ανώτερο τμήμα τιμών. Αυτό ισχύει επίσης για την αγορά μαξιλαριών παλετών. Η διάρκεια ζωής εξαρτάται από το αν οι πελάτες χρησιμοποιούν το σετ μαξιλαριών παλετών και τα μαξιλάρια παλετών στον κήπο τα Σαββατοκύριακα και στη συνέχεια τα αποθηκεύουν σε εσωτερικούς χώρους τις καθημερινές. Η αγορά φθηνότερων μαξιλαριών και μαξιλαριών παλετών αξίζει επίσης εδώ, καθώς το άγχος είναι μικρότερο. Και εδώ, ως δυνητικός αγοραστής, μπορείτε να προσανατολιστείτε στις κριτικές πελατών, έτσι ώστε να είστε πάντα στην ασφαλή πλευρά όταν αγοράζετε μαξιλάρια παλετών. Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τις ιδιότητες των υλικών και τις οδηγίες φροντίδας κατά την αγορά.

Vytvořte si vlastní návod na grilování

Léto je čas společenského grilování s rodinou a přáteli, proto vám v tomto článku ukážeme, jak si můžete vlastní grilování postavit. Naše pokyny lze poměrně snadno kopírovat, ale cihlový, nerezový a nenáročný na údržbu zahradního cihlového grilu rozhodně stojí za to! Konstrukce je obzvláště stabilní a lze ji postavit pouze na víkend. Postupujte podle našich pokynů!

Postavte si vlastní gril – potřebné materiály

Postavte si zahradu na grilu

Postavte si vlastní gril z cihel

Pokud si chcete postavit gril sami, budete potřebovat následující materiály:

 • mezi 100 a 200 cihlami (v závislosti na velikosti grilu)
 • 30 kg cementu (na 100 cihel)
 • Odpovídající ohnivá mísa a grilovací rošt
 • 4 dřevěné panely (5,1 × 25,4 cm)
 • 12 dřevěných sloupků (5,1 x 10 cm)
 • ocelová mřížka
 • Gril, grilovací rošt a odkapávací plech

Doporučujeme nejprve zakoupit gril a příslušenství, přesně je změřit a sladit rozměry s plánem stavby, aby nedošlo k nepříjemným překvapením. Pokud si přejete, můžete znovu postavit úložný prostor pro hotový gril z cihel – ale je také možné umístit vedle něj malý stůl.

Vytvořte si vlastní gril: vyberte správné místo

Vytvořte si vlastní gril s úložným prostorem

Nejprve byste měli vybrat vhodné místo pro gril – v jeho blízkosti by neměly být žádné hořlavé materiály. Zjistěte si informace o počasí na další dny – pokud je sucho a teplo, stavba by vyschla co nejrychleji. Znovu přemýšlejte o velikosti grilu, který chcete – záleží na tom, kolik hostů obvykle pozvete a jak velká je vaše rodina.

Postavte rám pro betonový základ

Postavte si vlastní základ rámu grilu

Postavte si vlastní dřevěný rám s kovovou mřížkou

Začněte stavět položením pevného betonového základu – pokud plánujete umístění grilu na terasu, může být tento krok zbytečný. V tomto případě by hotový gril měl také baldachýn. Pokud jste ale pro něj našli lepší místo na zahradě, měli byste udělat následující: Z dřevěných panelů vytvořte obdélníkový rám a upevněte jej do země dřevěnými kůly. Poté přidejte ocelové mřížky, které jste ořízli, na odpovídající velikost. To je nutné, aby beton v mrazivém počasí nezačal praskat a také poskytl základu dodatečnou stabilitu.

Nalijte základ

Postavte si gril sami, nalijte betonový základ

Dále bude připraven beton. 1 díl cementu, 3 díly písku a 1 díl vody dobře promíchejte, dokud nebude směs hladká a hustá. Nejprve vložte do rámu trochu betonu a vyhlaďte ho rovnou deskou. Opakujte, dokud není celý rám vyplněný, a nechte základnu alespoň 48 hodin úplně vyschnout.

Cihly se zdí

Postavte si vlastní grilovací cihly

Když je základ hotový, zbývá už jen zazdít cihly a postavit gril tak. Začněte stavět tak, že mezi každou cihlou necháte vzdálenost 0,6 cm. A co je nejdůležitější, stěny se narovnají – zkontrolujte to po každé jedné řadě. Než se dostanete nahoru, musíte v bočních stěnách ponechat speciální výklenky pro grilovací rošt a odkapávací plech ve stejné výšce. Alternativně mohou být některé cihly vyzděny podélně tak, aby vyčnívaly. Po posledním výklenku by měly být postaveny dvě nebo tři řady cihel. Aby kouř mohl snadno uniknout a boční stěny časem nezčernaly, neměli byste je dělat příliš vysoko. Když už máte stavbu hotovou, můžete celou konstrukci nebo jen základ obložit přírodním kamenem – je to věc vkusu. Alternativně můžete také na zdivo přilepit jakékoli kamenné desky – tím by se utěsnily spáry mezi jednotlivými cihlami, získal by se hladký povrch a sloužil by jako polička na přísady a příbory.

Sestavte gril

Postavte si vlastní gril

Postavte si gril sami a zasypte ho kamenem

Nakonec smontujte gril, grilovací rošt a odkapávací plech a je hotovo! Nyní můžete začít grilovat! Další jednoduchý montážní návod na zahradní gril najdete zde.

Du kan forlate de stygge hundeørene tidligere med disse enkle veiledningene for litt morsomt bokmerkeutforming!

Du går ofte i denne fellen: Du sitter på sovesofaen, pakket inn i et koselig teppe, fordypet i å lese favorittboken din. Mobiltelefonen din ringer og du forlater boken raskt. Når du er ferdig med telefonsamtalen, tar du boken, men det er ikke noe bokmerke. Så du må lese gjennom flere sider igjen for å finne riktig sted i boken. Ikke ødelegge de stygge hundeørede bladene; I stedet kan du lage noen strålende bokmerker og bare løse problemet. Nyt lesingen med våre flotte DIY -ideer for hjemmelagde bokmerker på forskjellige måter.

Lag praktiske bokmerker – Båndbokmerket er det beste valget

Lag praktiske bokmerker - Båndbokmerket er det beste valget

Hvis du er en bokorm vet du det vanlige bokmerkeproblemet. De faller ut av bøkene eller forsvinner inn på sidene i boken. I dag presenterer vi den endelige løsningen på problemene dine – båndboken for å lage bokmerker. Dette fantastiske bokmerket fascinerer med sin elastisitet og praktiskhet. Glem hundeørene som ødelegger sidene i boken og lag dette fantastiske båndbokmerket.

Nødvendige materialer:

Instruksjonene for båndbokmerkeutforming

 • Bånd i forskjellige mønstre og farger (bredde 1,5 cm)
 • fargerike hårbånd
 • fargerike knapper
 • saks
 • Synål og tråd
 • Symaskin (valgfritt)

Trinn 1:

Båndet bokmerke tinkering i noen få trinn

Klipp båndet i noen strimler med en lengde på 18 cm. Det er bokens gjennomsnittsstørrelse. Pakk den ene enden av båndet 0,5 cm og sy.

Steg 2:

Trinn for trinn instruksjoner for tapebokmerker

Dette trinnet ser likt ut, men ikke glem å pakke båndet rundt pannebåndet. Nå kan du sy.

Trinn 3:

Hvordan kan du lage et båndbokmerke? - Svaret er på zenideen.com

Så den ene enden av kassettbokmerket er ferdig. Du er halvveis til slutten av guiden.

Trinn 4:

Enkle instruksjoner for båndbokmerker finner du her!

Sy en knapp på slutten av båndet med synålen og tråden.

Resultatet: Slik ser dette flotte båndmerket ut! Helt nydelig!

Resultatet: Slik ser disse flotte bandbokmerkene ut! Helt nydelig!

Båndets bokmerke – en ekte kombinasjon av stil og praktisk! 

Båndbokmerket - en ekte kombinasjon av stil og praktisk!

Lag en pennholder og bokmerke – veldig enkle instruksjoner med et fantastisk resultat

Lag en pennholder og bokmerke - veldig enkle instruksjoner med et fantastisk resultat

Er det noe mer praktisk enn denne 2 i 1 -kombinasjonen – pennholder og bokmerke? Med våre instruksjoner kan du lage dette bokmerket selv. Bare følg trinnene nedenfor.

Så det fortsetter med de nødvendige materialene:

Slik fortsetter det i instruksjonene for bokmerket med nødvendig materiale:

 • 2 strimler stoff – 5,50 x 20 cm (selve bokmerket)
 • 1 stoffstrimmel – 5,50 x 25 cm (pennholderlommen)
 • Elastisk bånd – 2,50 x 35 cm

Trinn 1: stryk Strimler av stoff

Flotte instruksjoner for å lage bokmerker

Steg 2: 

Lag 2 i 1 bokmerker

Ta stoffstrimlen til pennholderlommen og brett den i to og sy den brettede enden.

Trinn 3: 

Lær hvordan du lager et kult og praktisk 2 -i -1 -bokmerke her

Legg en av de større stoffstrimlene på bordet. Legg deretter strikken i midten og sy.

Sy et 2 i 1 bokmerke

Slik skal det se ut etter sying.

Trinn 4:

Trinn for trinn instruksjoner for 2 i 1 bokmerke

Bokmerket er snudd på innsiden gjennom den eksisterende åpningen. Stryk deretter bokmerket.

Trinn 5:

Trinn for trinn instruksjoner for å sy 2 i 1 bokmerker

Bøy stoffet på åpningen innover og sy som vist på bildet.

Trinn 6:

Følg denne flotte guiden for å lage bokmerker og lage en ekte kunst

Sy av alle kantene på bokmerket.

Trinn 7:

Lag et bokmerke i 7 trinn

Lag en dekorativ quilting i midten av posen.

Og her er sluttproduktet:

Bokmerke 2 i 1 - pent og praktisk

 Et fantastisk papirbokmerke som motiverer og hjelper på samme måte

Et fantastisk papirbokmerke som vil motivere og hjelpe deg i like stor grad

Du kan kjøpe vakre bokmerker eller bestille dem fra Internett, men gleden ved håndverk mangler. Alt som er hjemmelaget tar din kjærlighet, tid og krefter. Lagde bokmerker koster hundre ganger mer enn kjøpte. I denne guiden viser vi deg hvordan du lager bokmerker som er perfekte for en romantisk bok. Dette fantastiske bokmerket i kombinasjon med en interessant bok er også spesielt egnet for en flott gave til Valentinsdag.

Dette fantastiske bokmerket i kombinasjon med en interessant bok er også spesielt egnet for en flott gave til Valentinsdag.

Hvordan skal du lage dette hjørnebokmerket?

Instruksjonene er ikke tidkrevende. Du trenger bare:

 • fargerikt mønstret papir for bretting
 • et lurt ordtak
 • skriver
 • Kartongark
 • saks

og selvfølgelig en klype kjærlighet!

Så det fortsetter!

Les hele instruksjonene for dette hjertebokmerket her

 1. Skjær en firkant (16 cm) ut av papir.
 2. Brett papirarket diagonalt i to og igjen i motsatt retning.
 3. Brett den øvre kanten til midtbruddet.
 4. Brett nedre kant på den brettede enden.
 5. Brett de to sidene (venstre og høyre) mot midten.
 6. Kapsle hjertet og brett spissene innover.
 7. Lag et annet hjerte og lim dem sammen slik at det er et lite ledig rom der papparket med ordtaket kan sitte fast.

Den perfekte gaven til din beste venn ser slik ut!

Den perfekte gaven til din beste venn ser slik ut! - gode instruksjoner for bokmerkeutforming

Andre gode ideer for bokmerker som passer for barn

Andre gode ideer for bokmerker som passer for barn

Nødvendig materiale:

Lag bokmerker med barn

Instruksjonene for hodet

Gode ​​ideer for å lage bokmerker med detaljerte instruksjoner

Instruksjonene for kroppen

Interessante ideer for bokmerkehåndverk som passer for barn

Bokmerker for utskrift

Flotte bokmerker å skrive ut

Flotte bokmerker som kan skrives ut for barn

Fargesider for flotte bokmerker å skrive ut

En fargemal for barn som kan gjøres om til flotte bokmerker

Φτιάξτε μόνοι σας λάδι λεβάντας

Τα ευχάριστα αρώματα δημιουργούν μια ωραία ατμόσφαιρα στο διαμέρισμα όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να ανακουφίσετε το άγχος. Τα περισσότερα σπρέι δωματίου που μπορούν να βρεθούν στην αγορά περιέχουν πολλές χημικές ουσίες, γι ‘αυτό σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να φτιάξετε αρώματα δωματίου μόνοι σας με αποξηραμένα λουλούδια, αιθέρια έλαια και σπιτικές θεραπείες. Διασκεδάστε διαβάζοντας! Ελπίζουμε να σας αρέσουν οι ιδέες μας!

Φτιάξτε μόνοι σας αρώματα δωματίου – υπέροχη ιδέα DIY για τον ελεύθερο χρόνο σας

Φτιάξτε μόνοι σας αιθέρια έλαια

Φτιάξτε μόνοι σας αρωματικό κερί

Φτιάξτε το δικό σας δωμάτιο αρωματικά φακελάκια με λεβάντα

DIY σακουλάκια αρώματος δωματίου

Φτιάξτε το δικό σας δωμάτιο αρωματικό δέντρο αρώματος για το αυτοκίνητο

Φτιάξτε μόνοι σας αρώματα από μαλακτικό υφάσματος

Φτιάξτε μόνη σας αφρό πορτοκαλιού

Φτιάξτε αρώματα χώρου μόνοι σας

Το καλό άρωμα του δωματίου δεν πρέπει μόνο να διανέμει ένα ευχάριστο άρωμα στο δωμάτιο, αλλά και να εξουδετερώνει όλες τις άσχημες μυρωδιές – για παράδειγμα από την κουζίνα ή από το κάπνισμα. Τα περισσότερα τεχνητά αποσμητικά χώρου, ωστόσο, δεν μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά – απλώς αναμειγνύονται με τη μυρωδιά, κάτι που κάνει το πρόβλημα ακόμη χειρότερο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σε αυτό το άρθρο σας προσφέρουμε μερικές υπέροχες συνταγές για αρώματα δωματίων με φυσικά συστατικά, τα οποία εξουδετερώνουν επίσης όλες τις δυσάρεστες οσμές. Ελπίζουμε ότι ανάμεσα στις προτάσεις μας θα βρείτε το τέλειο άρωμα για το σπίτι σας!

Φτιάξτε αρώματα δωματίου μόνοι σας με αλκοόλ

Τα οικιακά αρώματα δημιουργούν δημιουργικές ιδέες για DIY

Φτιάξτε αρωματικά ραβδιά δωματίων μόνοι σας οδηγίες στις εικόνες

Κάντε δώρο φρεσκάρισμα χώρου

Ένα άρωμα δωματίου με ξυλάκια για το διαμέρισμα μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα και εύκολα, και πρώτα σας προσφέρουμε μια απλή συνταγή με οινόπνευμα. Εκτός από αιθανόλη από το φαρμακείο (μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε βότκα ή άλλο αλκοόλ υψηλής απόδειξης), θα χρειαστείτε επίσης μερικά μπαστούνια από μπαμπού, ένα μικρό γυάλινο μπουκάλι με στενό λαιμό, αιθέρια έλαια της επιλογής σας και αποσταγμένο νερό. Όσον αφορά την επιλογή αιθέριων ελαίων, οι επιλογές είναι απλώς απεριόριστες, αλλά θα πρέπει να αναζητήσετε την ποιότητα για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Είναι καλύτερο να αγοράσετε τα έλαια από το φαρμακείο και να λάβετε συμβουλές από τον φαρμακοποιό. Για να κάνετε το δωμάτιο να μυρίζει μόνοι σας, πρέπει πρώτα να γεμίσετε το γυάλινο μπουκάλι με αιθανόλη – για 100 ml αρώματος χρειάζεστε περίπου 10 ml αλκοόλ. Στη συνέχεια προσθέστε 10-12 σταγόνες αιθέριο έλαιο και ανακινήστε καλά το μπουκάλι. Τέλος γεμίζει με αποσταγμένο νερό και τα μπαστούνια μπαμπού βυθίζονται σε αυτό. Αναποδογυρίστε το και απολαύστε το υπέροχο άρωμα!

Το άρωμα του δωματίου κολλάει με γλυκερίνη

Φτιάξτε μόνοι σας αρωματικό λάδι πώς να το κάνετε

Το άρωμα και ο χώρος είναι υπέροχες ιδέες για να φτιάξετε τον εαυτό σας

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε αρώματα δωματίου μόνοι σας με γλυκερίνη. Υπάρχουν στην πραγματικότητα δύο παραλλαγές – με και χωρίς αλκοόλ. Για το πρώτο, χρειάζεστε 100 ml γλυκερίνης από το φαρμακείο και 15-20 σταγόνες αιθέριο έλαιο. Αναμειγνύονται με τον ίδιο τρόπο σε ένα γυάλινο μπουκάλι που αργότερα γεμίζεται με αποσταγμένο νερό. Για τη δεύτερη παραλλαγή, χρειάζεστε 4 ml γλυκερίνης και 60 ml αλκοόλ 98 τοις εκατό αναμεμειγμένα με 100-150 σταγόνες αιθέριο έλαιο. Επιτυγχάνεται πολύ υψηλή ένταση αρώματος και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αυτο-κατασκευασμένο διαχύτη για μήνες.

Φτιάξτε το δικό σας οργανικό αποσμητικό χώρου

Πώς να φτιάξετε μόνοι σας αιθέρια έλαια Οδηγίες

Φτιάξτε μόνοι σας αρωματικά κεριά Οδηγίες και συμβουλές

Το αρωματικό λάδι φτιάξτε μόνοι σας απλές συνταγές

Φτιάξτε μόνοι σας αφρόλουτρο πώς να το κάνετε

Φτιάξτε μόνοι σας λάδι λεβάντας πώς να το κάνετε

Τα αρώματα των δωματίων δημιουργούν ιδέες και έμπνευση

Αποσμητικό χώρου με καφέ, φυσικά

Αποσμητικό χώρου με φυσικά συστατικά και άρωμα

Αρώματα δωματίων, φυσικά, καφές και κανέλα

Φτιάξτε μόνοι σας βιολογικό άρωμα δωματίου

Συνταγή φυσικών συστατικών με άρωμα δωματίου

Φτιάξτε μόνοι σας αρώματα δωματίου, φυσικά

Υπάρχουν επίσης πολλές υπέροχες συνταγές χωρίς άρωμα στο σπίτι. Για παράδειγμα, μπορείτε να αναμίξετε αιθέριο έλαιο και φυτικό έλαιο σε ένα μπουκάλι. Τα λάδια πορτοκαλιού, γιασεμιού, λεβάντας και τριαντάφυλλου είναι ωραίες παραλλαγές από αυτή την άποψη. Ανάλογα με το μέγεθος της φιάλης, μπορείτε να βάλετε 5-10 μπαστούνια μπαστούνι ή μπαμπού σε αυτό και το ευχάριστο άρωμα μπορεί να εξαπλωθεί σε όλο το δωμάτιο. Μια υπέροχη ιδέα για ένα φυσικό άρωμα δωματίου το χειμώνα είναι η φλούδα πορτοκαλιού στη θερμάστρα ή τα πορτοκάλια γεμάτα γαρύφαλλα – με το άρωμα τους αποκτάτε γρήγορα μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη διάθεση! Μπορείτε επίσης να φτιάξετε φυσικά αποσμητικά χώρου για το διαμέρισμα με συστατικά με ένα συγκεκριμένο, μόνιμο άρωμα – για παράδειγμα κανέλα, μέντα, εσπεριδοειδή, δεντρολίβανο, γαρύφαλλο. Βάλτε τα επιλεγμένα συστατικά σε ένα ποτήρι, γεμίστε το με νερό και βάλτε το στο ψυγείο. Όταν πρέπει να ανανεώσετε τον αέρα στο δωμάτιο, απλώς βάλτε αυτό το οργανικό άρωμα δωματίου σε μια κατσαρόλα και αφήστε το να σιγοβράσει. Έτσι, το δωμάτιο θα γεμίσει γρήγορα με ένα όμορφο άρωμα.

Συνταγή για ένα σπρέι αναζωογονητικού δωματίου

DIY σπρέι αποσμητικό χώρου

Φτιάξτε μόνοι σας άρωμα δωματίου συνταγή σπρέι δωματίου

Θα μπορούσατε επίσης να φτιάξετε ένα σπρέι αναζωογονητικού δωματίου με άρωμα λεμονιού πολύ εύκολα. Για αυτό θα χρειαστείτε βότκα, φλούδα πορτοκαλιού και λεμονιού και αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού. Ανακατέψτε καλά τα υλικά και ψύξτε για 12-15 ημέρες. Μετά από αυτό, συμπληρώστε ένα μπουκάλι ψεκασμού και τελειώσατε!

Ghí je přečištěné máslo ajurvédy a zde se dozvíte, jak si ghí vyrobit sami. Přečištěné máslo je základem mnoha asijských kuchyní po celá staletí. Ghí je nejlepší z obou světů. Má výhody másla bez kaseinu a bílkovin.

Co je to ghí?

Ghí pro tělo i mysl

Vyrobte si ze sebe ghí zlaté elixíry

Vidí tedy rozdíl mezi ghí a přepuštěným máslem

Ghí, sami uděláte rozdíl pro máslo

Technicky vzato je ghí čiřené, nesolené máslo bez mléčných bílkovin. Má vysoký bod kouře, takže ghí je ideální pro vaření a dává neuvěřitelnou chuť. Existují lidé, kteří nesnášejí mléko, ale ghí neobsahuje ani bílkoviny ani laktózu, a je proto vhodné pro osoby s nesnášenlivostí laktózy.

Udělejte si ghí sami

Udělejte si ghí a uzdravte se

Ghí je považováno za „tekuté zlato“ a v indické kultuře je ctěno po staletí. Máslo je skvělým zdrojem vitamínů rozpustných v tucích, jako je vitamín K, a je skvělé pro zuby, vlasy, kůži a nehty. Ghí má intenzivní chuť a obsahuje více živin. Toto máslo je vysoce ohřívatelné a lze jej snadno použít k hlubokému smažení. Když zahřejete máslo, bílek se spálí a voda vystříkne. To se u ghí nestává, protože ghí obsahuje jak vodu, tak bílkoviny. Na rozdíl od másla má ghí delší trvanlivost a lze ho skladovat týdny.

Zlatý elixír

Udělejte ze sebe ghí léčitelské umění

Ghí je drahé koupit, ale snadno se vyrábí. Pokud jste to nikdy předtím neudělali, podívejte se, jak si můžete ghí vyrobit sami?

Potřebujeme dva kousky zakysané smetany nebo normálního másla, každý 250 g.

 • měkké máslo (2 kusy, každý 250 g)
 • pánev
 • štěrbinová lžíce
 • jemné síto
 • Kontejner na hotové ghí
 • cca 25 minut (doba přípravy je 10 minut, doba vaření = 15 minut

Udělejte si ghí sami:

Udělejte si ghí sami bez bílkovin

V kastrůlku pomalu rozehřejeme máslo. Máslo necháme rozpustit na středním ohni. Čím pomaleji se máslo rozpouští, tím lepší bude výsledek.

Vařte si ghí sami

Jakmile roztaje, omezíme přísun energie a pokračujeme ve vaření s co nejmenším teplem. Se 2 kusy másla to trvá asi 20 až 25 minut. S větším množstvím se čas příslušně prodlužuje.

Ghí nechte vařit sami

Během procesu zahřívání se molekuly bílkovin oddělí a máslový tuk z bílku se usazuje částečně na dně a částečně jako pěna na povrchu. Pěnu občas odstraníme lžící. Když jsme odstranili pěnu z povrchu, můžeme vidět, že máslový tuk je pomalu stále jasnější a jasnější.

Rozpusťte ghí

Uvařte si ghí sami

Máslo musí být zlatožluté a čiré a teprve potom se nalije do nádoby přes jemné síto (nebo papírový ručník). Přečištěné máslo ve sklenici pomalu vychladne a změní se na pevnou žlutou hmotu. Ghí může při pokojové teplotě vydržet až měsíc. Uchovává se v chladničce několik měsíců, ale musí být uchováván v uzavřené nádobě.

ghí, udělejte si vlastnosti

Ghí je velmi chutné a velmi zdravé. Ghí se v Pákistánu a Indii používá po tisíciletí. Přečištěné máslo má velmi dlouhou trvanlivost, a proto ho lze vyrábět ve větším množství. Ghí obsahuje Omega 3, Omega 9, vitamíny A, D, E, K a 9 fenolických antioxidantů. 20 g ghí denně pokryje více než 20% denní potřeby vitaminu A..

Centrum zdraví

Udělejte si ghí, abyste byli zdraví

Další výhody ghí

 • má pozitivní vliv na paměť
 • posiluje imunitní systém
 • očistit krev
 • Masáž chodidel ghí podporuje klidný spánek
 • k harmonizaci hormonální rovnováhy
 • k harmonizaci metabolismu
 • V Indii se používá při detoxikační terapii (kúře Panchakarma). Pije se teplé tři dny. Tuto terapii však lze aplikovat pouze za zvážení.
 • jako pomazání pro zarudlé oči
 • toxiny, které přijímáme potravou, jsou také vázány a vylučovány ghí
 • pomáhá při onemocněních jater a žlučníku
 • udržuje klouby vláčné
 • zlepšuje mozkové funkce
 • na opar – lžička ghí se smíchá s půl lžičkou kurkumy
 • Hladinu cholesterolu lze snížit
 • má pozitivní vliv na arteriosklerózu
 • se zácpou
 • vyživuje tělesné tkáně

udělejte si ghí sami

Udělejte si ghí sami, pokud máte vysokou hladinu cholesterolu

Výroba ghí si pomáhá při arterioskleróze

Udělejte ze sebe ghí ajurvédské léčivé umění

Udělejte si ghí pro detoxikaci

Udělejte si ghí sami

Uvařte si ghí přepuštěné máslo

Udělejte si ghí sami bez laktózy

Výroba ghí sama má mnoho výhod

Udělejte si ghee tekuté

Vytvořte si vlastní ghí a nechte ho roztát

Samotné Ghí si udrží po dlouhou dobu

Nechte ghí, aby zůstalo zdravé

Nechte ghí sami žít zdravě

Vytvořte si vlastní ghí a nechte ho na pánvi rozpustit

Ghí, vytvořte si vlastní nápady z Indie

Udělejte si ghí sami zlaté máslo

Udělejte si ghí sami vynikající

Udělejte si ghí sami chutným

Uvařte si na lžíci ghí

Udělejte si ghí sami

Uvařte si ghí ve sklenici

Udělejte si ghí sami chutným k jídlu

Udělejte si ghí sami Tuk není jen tuk

Udělejte si ghee měkké až tekuté

domácí chléb ghí

Udělejte z ghí sami výhody

Výroba ghí sama vyvažuje všechny tři vitální energie

Výroba ghí si pomáhá při nemocech

Vytvořte si ghí, které vyživuje všech sedm tělesných tkání

Výroba ghí sama má na tělo holistický účinek

Vytvořte si ghí pro jemnou pokožku

Ghí si uděláte protizánětlivé účinky

Udělejte si ghí sami, díky čemuž jsou klouby vláčné

Výroba ghí sama zlepšuje mozkové funkce

Udělat si ghí sami je snadné

Udělejte si ghí sami doma

Připravte si ghí sami

Uvařte si ghí ve sklenici

Udělejte si ghí sami vynikající

Hnětení betonu

Lití dekorací z betonu bylo včera. S modelováním betonu se naplňují zcela jiné možnosti návrhu. Hranice kreativity určuje pouze vaše vlastní představivost. Zde se kombinují vlastnosti jílu a konvenčního betonu.

Co je to vlastně hnětení betonu?

Co je to vůbec hnětený beton?

Tento speciální beton se téměř neliší od běžného licího materiálu. Hlavními složkami jsou stále cement, písek a voda. Aditiva v této směsi jsou však velmi důležitá pro hnětitelnost. Často se přidávají malá skleněná vlákna, aby vlastnosti podobné těstu získaly vysokou úroveň stability. Hotové směsi z obchodu smíchejte s vodou jako obvykle.

Originální hnětací beton a krásné pokyny pro kutily získáte v Sariině garáži. Pokud se chcete o novém Kreativ Beton dozvědět více, podívejte se na Sari’s Garage: Hnětení betonu

Měli byste začít trochou vody a vždy dobře promíchat. Zvyšujte množství vody v malých krocích, dokud hmota nemá správnou konzistenci, abyste si mohli vyzkoušet své modelovací konkrétní nápady. Pokud přidáte příliš mnoho vody, je velmi obtížné to kompenzovat hotovou směsí. Měli byste také dodržovat pokyny výrobce týkající se množství vody. Po promíchání můžete hnětací beton zpracovat jako hlínu nebo modelovací hmotu pro děti. Obvykle na to máte hodinu. Poté vaše hmota ztvrdla natolik, že už ji také nelze tvarovat. Tento beton má oproti hlíně velkou výhodu, že se nemusí pálit. Vytvrzuje jako stavební beton a je stejně odolný.

Vyrobte si hnětení betonu sami

Vyrobte si hnětení betonu sami

Na vyzkoušení si také můžete vyrobit vlastní modelovací hmotu. K tomu potřebujete cement, ptačí písek, vodu a mycí prostředek. Nejprve smícháte cement s pískem v obvyklém poměru. Když jsou tyto dvě přísady suché, důkladně je promíchejte. Dále přidejte 3 až 5 polévkových lžic mýdla.

Jediné, co chybí, je voda jako poslední přísada. Protože ale potřebujete méně vody než u klasické betonové směsi, měli byste si cestu k optimální konzistenci cítit po malých krocích. Protože je základní směs velmi suchá, měli byste si ruce chránit před vysycháním v rukavicích. V porovnání s originálem u varianty „udělej si sám“ musíte akceptovat mírné odchylky v tvárnosti. Pro počáteční zkušenost s novým kreativním materiálem to však stačí.

První kroky a modelování konkrétních nápadů

Nejlepší je začít s jednoduchými tvary. K tomu stačí obvyklé nádobí z kuchyně. Tyto vykrajovátka na cukroví už samozřejmě nejsou vhodná pro následné pečení. Hnětací beton můžete vyválet jako těsto a vykrajovat tvary. Pomocí těchto motivů můžete zdokonalit nádoby nebo jiné povrchy. Později budete moci vytvářet okvětní lístky růží a další filigránové ozdoby.

Ale vždy smíchejte jen tolik hnětitelného betonu, kolik můžete v období sucha skutečně zpracovat. Jako nováčkovi nezaškodí začít s hliněnými pracemi s jednoduchými tvary a nádobami, jako ve škole. Plochy pak můžete okořenit vzory nebo jinými motivy. Tento beton můžete také poškrábat nebo orazítkovat. Z knih na dorty můžete získat spoustu modelovacích konkrétních nápadů. Vytvořte několik figurek z nového kreativního betonu pro své děti nebo s nimi.

První kroky a modelování konkrétních nápadů

První kroky a modelování konkrétních nápadů

Je hnětený beton jedovatý?

Hotový beton pro hnětení není škodlivý. Můžete jej také použít uvnitř. U varianty s vlastní směsí byste se jí však měli vyhnout, protože hotový beton podléhá různým specifikacím. Díky doplňkům hraček, které si sami navrhnete, by vaše děti měly mít za sebou orální fázi. Přibližně od 12 let by již nemělo existovat žádné nebezpečí. S vašimi nápady na modelování betonu můžete navrhnout svůj domov a zahradu individuálně. V mnoha oblastech života existují návrhy a nápady. S hnětacím betonem máte velkou výhodu, že schne ve vzduchu sám. Je také nepropustný pro vodu. Z hlediska trvanlivosti je na stejné úrovni jako stavební beton. Prožijte své kreativní sny a zkrášlete své okolí jedinečnými sochami.