Teknikker for folding av servietter som ikke er tidkrevende

Drømmer du om å organisere den beste babyshoweren for barnet ditt? Den riktige dekorasjonen kan gjøre drømmen din til virkelighet. Denne artikkelen vil bringe deg oppfyllelsen av drømmen om den perfekte baby shower -festen. Folding av servietter er ønsket wow -effekt som krydder festen. Slutt å lete etter serviettfalsingsguider fordi vi kan se de enkleste, ikke-tidkrevende, servietfoldingsteknikkene i denne artikkelen. Borddekorasjonen din vil oppnå et stilig utseende som alle gjester vil misunne deg for. Oppdag de presenterte foldeteknikkene, som inkluderer babykjole, skjorte, båt og sommerfugl, og la deg inspirere!

Det forberedende stadiet: å velge de riktige materialene for serviettbretting

Dekorer med stil: ideer til serviettbretter

Hvis du vil lage en fantastisk borddekorasjon ved hjelp av de godt brettede servietter, bør du ta hensyn til valget av servietter. Standardstørrelsen på en serviett er 33 x 33 cm. Det ville være bedre hvis du kan finne større servietter. Velg å kjøpe servetter med mønster, preging eller ensfarget farge. Vanligvis er de mønstrede eller monokrome servietter mer egnet for bretting enn de pregede og motivservietter. Etter at du har funnet serviettene du vil ha, må du kontrollere at serviettene er farget både på innsiden og utsiden. Dette forhindrer at hvite kanter danner bretter på servietten. De pent brettede servietter forsterker den visuelle atmosfæren og gjør gjestene i godt humør.

Instruksjoner for å brette babykjolen

Instruksjoner for bretting av papir

Babykjoleformen er spesielt populær blant kvinner og regnes som ansiktet på dekorasjonen for en baby shower. Derfor starter vi med instruksjonene for babykjolen serviettfolder. Trinnene er enkle, men resultatet ser overveldende ut. Sørg for at babyklærne ikke kan brettes ut for å brukes som vanlige servietter. Babyservietter er en god idé hvis de bare brukes som dekorasjon.

 1. Brett ut venstre og høyre ende av servietten for å danne midtre pause.
 2. Brett ut igjen.
 3. Klipp en trekant for å lage ermene.
 4. Klipp en annen trekant for å lage kragen.
 5. Lim på en sløyfe.

Instruksjoner for bretting av skjorten

Avslør hemmeligheten bak skjortefoldene

Et annet blikkfang på festbordet er en serviett som er brettet som en skjorte. Dette er en overraskelse for alle gjester som først må tenke på om du kan bruke denne pent brettede servietten som en enkel serviett. Selv om resultatet ser uvanlig ut, er instruksjonene veldig enkle å følge. Denne borddekorasjonen er perfekt for en baby shower eller en bursdagsfest for barn. Vår anbefaling er at du velger trykt papir med vakre mønstre.

 1. Legg den utfoldede servietten diagonalt på bordet.
 2. Brett alle fire tipsene på servietten mot midten.
 3. Brett de to sidene av torget til den midterste delen.
 4. Kapse servietten.
 5. Brett ned 1/5 fra overkanten.
 6. Kapsett servietten igjen.
 7. Bøy de to øverste tipsene på servietten til midtre pause.
 8. Brett en nedre trekant i midten til høyre utenfor. Brett til venstre på samme måte.
 9. Brett den nedre kanten opp som vist på bildet.

Fotoinstruksjoner for bretting av skipet

Sammenleggbare båter som profesjonell

Disse instruksjonene er litt vanskeligere å følge, men ikke umulige å utføre. Det ville være bedre hvis du forbereder deg på denne teknikken med tykkere brettpapir. Vanligvis er disse formene for brettede servietter spesielt egnet ikke bare for en baby shower, men også for fødselsdager, dåp, bryllup osv. Hvis du plasserer denne brettede servietten i form av et skip på spisebordet, etterlater dekorasjonen et dypt inntrykk. Les vår guide om hvordan du bretter skipet for å lage denne vakre borddekorasjonen.

Fotoinstruksjoner for sommerfuglbretting

Trinn for trinn: brette en sommerfugl

Den godt brettede sommerfuglen er et skikkelig blikkfang på det festlige spisebordet. Følg trinnene i fotoinstruksjonene våre for å gi borddekorasjonen et stilig utseende. Sommerfuglen laget av en brettet serviett er alltid et spesielt vakkert tillegg til dekorasjonen, som passer for enhver anledning.

Du kan lese mange flotte instruksjoner for bretting av servietter til jul, påske og alle festligheter som krever festlig dekorasjon på nettstedet vårt, og deretter la fantasien løpe løpsk.

Ideer for serviettbretting av jul

Instruksjoner for bretting av papir

Duniservietter - det riktige valget for bretting

Hvordan kan du brette en serviett i form av en skjorte?

Brett servietter som en profesjonell!

Slik bretter du en serviett i bestikklommen

Gratis mønstre for grantre folder

Pent brettet bestikklomme Enkle instruksjoner for en pent brettet bestikkpose

Brett babybleier fra foldepapir

Vi vil fortelle deg hemmeligheten bak cut -fold -teknikken

Babybleier laget av brettepapir og flere gode ideer finner du her!

Gratis flotte guider for bretting av servietter