Category

Tatoveringer

Category

Øyetatovering

Øyetatoveringen kan se veldig fascinerende ut og går bra med begge kjønn. Bortsett fra at en øyetatovering umiddelbart tiltrekker seg oppmerksomhet, har den også en symbolsk betydning. Du vil bli overrasket over hvor mange designvariasjoner av øyetatoveringer som finnes i utgangspunktet. Noen foretrekker det ekte øyet, andre foretrekker en kunstig versjon. Noen liker katt- eller slangeøyne, andre kan være fornøyd med et menneskelig øye. Hvis du er interessert i dette emnet, finner du veldig nyttig informasjon om det i dette innlegget.

Betydning og symbolikk av øyetatoveringen

trekant øye tatovering symbol

En og samme øyetatovering kan bety forskjellige ting avhengig av personen. Øyetatoveringen kan bare være hva du tror eller hva du har i tankene. Dette kan indikere noe som for eksempel visjonen, livet, religionen, orienteringen, tankegangen og fantasien, det indre, intelligensen, sikkerheten, intuisjonen eller til og med en prognose for fremtiden.

Design for en Eye Tattoo – The Eye of Horus

blå horus øye tatovering

Dette symbolet, som har sin opprinnelse i Egypt, er veldig populært i dag. Det er også kjent som “Eye of Ra”. Legenden kjent under Eye of Horus er at Horus kjempet mot Seth for tronfølgen. Horus sies å ha hatt månen som venstre og solen som høyre øye. Han beseiret Seth, men mistet venstre øye i kampen. Horus fikk da et nytt øye fra guden Troth.

Horus kalles også guden med falkehodet. Skildringen av Horus øye er inspirert av bildet av falken. Et tatoveringsdesign basert på det er unikt og viser sin egen karakter. Det kan symbolisere støtte og helbredelse, men også hevngjerrig sinne og harme.

Det tredje øyet – det mest populære øyetatoveringsdesignet

lite tatoveringsøye

Det tredje øyet ditt er forbundet med opplysning, intuisjon, indre visdom og klarsyn. I hinduistiske, buddhistiske og indiske tradisjoner er det tredje øyet avbildet som et punkt midt i pannen. Du trenger ikke å tatovere pannen med en gang for å avsløre betydningen av dette symbolet. Vær kreativ og design din egen øyetatovering og sett et sted for din indre storhet.

Det beskyttende øyet

beskyttelse øye tatovering design

Det beskyttende øyet er også kjent som Guds øye. Det er ofte avbildet som et menneskelig øye i en trekant omgitt av solstråler. Det beskyttende øyet har en lang tilknytning til kristendommen. I følge denne religionen kan det mystiske øyet indikere at den velvillige læren om guddommelig makt eksisterer.

Øyetatovering som en talisman mot onde øyne

hamsa symbol øyetatovering

I århundrer har folk hatt på seg talismaner for å beskytte seg mot onde øyne og den tilhørende ulykken. Slike tatoveringer kan ligne den tyrkiske nazaramuletten – et øye som består av blå og hvite konsentriske sirkler, men også representerer Fatims hånd – et øye trukket i håndflaten. Disse symbolene er ment å sende den onde energien tilbake til den som sendte den. Slike tatoveringer betyr sikkerhet, tålmodighet, lojalitet, tro og utholdenhet.

Andre ideer for en øyetatovering

biceps tattoo dragon eye

Faktisk kan en øyetatovering utformes på en rekke forskjellige måter. Ofte velges først et dyr du er spesielt tiltrukket av på grunn av dets egenskaper, og deretter brukes dyrets øye som grunnlag for en tatoveringsdesign. Katter er et veldig populært valg. Du kan velge en innfødt art. Det er best å se på mange forskjellige motiver. Dette vil stimulere fantasien din, og du vil se hvor mange designalternativer det er.

Når du bestemmer deg for et design, ikke bli distrahert av målet og fokuset ditt, nemlig hvorfor du valgte en tatovering og hva den skal representere. Bare når du er trygg og fullt overbevist om konseptet, vil du komme opp med et tatoveringsdesign du liker, og enda viktigere, kan leve med det. Øyetatoveringen skal ha spesiell betydning for deg og bevege deg fremover.

Her er noen eksempler på øyetatoveringer:

pyramid øye tatovering

bryst tatovering øyne symbol

frimurerisk motiv for øyetatoveringer

alle ser øye arm tatovering

øynene tatoverer tilbake

øyetatovering som avslører sannheten

tatoveringsmotiv forsynets øye

biomekanisk øyetatoveringsdesign

farget øyne tatto mal

cat eye tattoo design

øye tatovering design

øyetatoveringsmal

liten finger tatovering øyne design

attraktivt øyetatoveringsdesign

sjelens store tatoveringsspeil

illuminati symbol øyetatovering

håndleddet tatovering se glass ødelagt

øye tatovering beskyttelse talisman

realistisk øyetatovering fargerike farger

flott øyetatovering i hjertet

øye tatovering horus øye mening

symbolsk betydning øyetatovering

frimurerisk tegn øyne tatovering

svart og hvitt øyetatoveringsmal

øyetatovering abstrakt design

tatovering med det tredje øyet

hamsa eye tattoo lår

nazar blue eye tattoo

akvarell øyetatovering

øyetatovering ideer

realistisk øyetatoveringsdesign

svart hvite øyne tatoverer naturtrær

edderkoppmotiv øyetatovering

horus eye oransje tatovering

store øyne tatovert rød hodeskalle

øyetatovering nazar talisman

dyre øyne tatovering

verktøydesign øyetatovering

symbolsk øyetatovering

den tredje øyetatoveringen

horus tatoveringsdesignets øye

horus eye tattoo håndledd

øye av forsyn tatovering design

kreative øyetatoveringsideer

tatoveringsmotiver menn ermet tatovering ideer abstrakte 3d tatoveringer menn

Å ha kunstverk på huden din har vært en trend i mange år! Flere og flere mennesker får tatoveringer, enten som et symbol på kjærlighet, et minne eller rett og slett som et kroppspynt. Men en ting er sikkert: tatoveringer gjenspeiler karakteren din på en effektiv og attraktiv måte. Sjansen er stor for at du også har drømt om å dekorere kroppen din til tider? Et bredt spekter av alle slags tatoveringsdesigner for menn er tilgjengelig for deg. Hvilken tatovering er perfekt for deg? Ingen anelse? Da er du her! Vi har valgt noen kule tatoveringsideer for deg. La oss ta en titt på forslagene våre sammen slik at du kan uttrykke personligheten din riktig.

Kule tatoveringsideer for enhver smak!

kule tatoveringsideer tatoveringer menn tatoveringsideer for kvinner og menn

Tatoveringsmotiver vises i en rekke varianter og farger. Små håndleddetatoveringer for kvinner eller en helarmstatovering for menn? Kvinnelige tatoveringer i rygg og nakke eller inspirerende tatoveringer for mannlige underarmer? Svart og hvit, farget, klassisk eller moderne 3D -tatovering for lår, ben, ribbe, hånd eller til og med hode? Dyr, blomster, symboler og portretter er evig. Fugl, rose, stjerne, hodeskalle eller et vakkert ordtak? Så mange tatoveringsdesigner. Hvilken velger du? Du bestemmer! Her er noen av de vakreste tatoveringene for kvinner og menn!

Mange tatoveringsmotiver for å inspirere og gravere på nytt!

kule tatoveringsideer kvinner arm sverd tatoveringsmotiver tatoveringer kvinner

Tatoveringer gjenspeiler karakteren din!

tatoveringer motiver menn ermer svart tatovering ideer abstrakte 3d tatoveringer

Hvem sier at en tatovering med en dyp mening alltid må være enorm? Tvert imot. Tatoveringer i liten versjon kan være like imponerende. Mener du det ikke? Et lite miniatyrbilde eller en liten skrift kan ha en overraskende stor innvirkning.

Små tatoveringer, stor innvirkning!

hjerte tatovering motiver kvinner tatovering ideer

Hvem sier at små tatoveringer ikke er imponerende?

hjerte tatovering motiver små tatoveringer kvinner tatovering ideer

Små tatoveringer ser alltid vakre ut!

kvinner tatovering hånd finger små tatoveringer kvinner tatovering ideer

Små tatoveringer vises i en rekke!

små tatoveringer kvinner tatovering ideer underarm

Dyremotiver:

Med sin praktfulle manke symboliserer løven respekt og makt. Klassiske løvetatoveringer er ofte gravert på huden som et tegn på tapperhet, lojalitet og mot, men de er også malt over i akvarellstil. Løven har i mange år vært et populært motiv for tatoveringer. Store katter begeistrer, ikke sant? Du kan også velge mellom andre rovdyr. Tigre, puma og villtiger er spesielt populære. Når du velger en tatovering av dyr, må du imidlertid være oppmerksom på blikket, ettersom han kan si mer enn tusen ord.

Rovdyr er alltid på trend!

dyr tatoveringer menn løve tiger tatovering motiver tatovering ideer

inspirasjon!

tiger tatovering ideer håndtatoveringer kvinner tatoveringer menn

Tatoveringer for kvinner:

De kommer i alle slags varianter: tatoveringer for deg, damer! Søt, sexy, eksotisk eller mystisk? Kvinnelige tatoveringer kan gi deg et ekstravagant eller provoserende utseende. Før du bestemmer deg for hvilket motiv du vil ha, bør du tenke deg om to ganger. På hvilken del av kroppen vil du tatoveres? Håndleddet er perfekt for mindre tatoveringer og bokstaver. Delikate og iøynefallende tatoveringer på ankelen eller foten gir sjarm, ettersom det er en av de mest feminine delene av kroppen. Et annet ekstremt erotisk sted for tatoveringer på en kvinne er ryggraden. En fin tatovering langs ryggraden sikrer ditt sexy utseende. Tatovering på disse fire stedene garanterer lyse øyne. Overbevis deg selv! Hvis du ønsker det, kan du også få en tatovering på låret, hoften eller ribbeina. Hjerte-, sommerfugl-, nøkkel- eller fjærtatoveringer med et unikt design gir deg en flott mulighet til å skape det perfekte utseendet. Dekorative elementer er ikke nødvendigvis et must, men de fullfører hele bildet. Er det realistisk eller eventyrlig avhengig av dine egne preferanser? Begge lover deg et effektivt utseende. De står alltid for frihet og femininitet. Du vil gi partneren din en kjærlighetserklæring. En “liggende åtte” står for uendelig og er derfor den perfekte ideen for deg.

Fine tatoveringsideer for kvinner!

kule tatoveringsideer kvinner tilbake tatoveringsmotiver kvinner

Tatoveringer gir sjarm!

kule tatoveringsideer kvinner arm abstrakt

Fin tatovering for kvinner!

blomst tatovering ideer underarm svart tatoveringer kvinner tatovering motiver kvinner

Effektiv tatovering langs ryggraden!

tilbake tatoveringsmotiver kvinner tatoveringsideer kvinner sexy tatoveringer

Provoserende? Så gå for effektive tatoveringer!

tatovering ideer kvinner skulder lotus tatovering motiver sexy tatoveringer

Tatoveringsideer for menn:

Tatovering ser litt annerledes ut på menn. Mens kvinnelige tatoveringer pleier å bli presentert som delikate og løse, er mannlige tatoveringer preget av deres så å si “dristige” stiler. Dyr, sverd, timeglass, fantasi, kompass og til og med portrettmotiver er spesielt populære blant menn. Men hodeskallen er en klassiker i trenden. Stammemotiver på skuldrene eller på ryggen eller geometriske figurer på armen blir mer og mer populære på grunn av deres effekt og betydning. De symboliserer beskyttelse mot onde ånder, og de ser så fascinerende ut, ikke sant? Mannlige tatoveringer kan se morsomme, alvorlige eller til og med forferdelige ut, men de kan også vise frem myndighetene til menn. Dyremotiver er veldig populære blant både kvinner og menn. Uansett om det er et tigerhode, en drage eller en ulv: dyr er i. Hvis du er en skikkelig tatoveringsfan, kan du bestemme deg for en tatovering på ermet. 3D eller abstrakte tatoveringer? Uten å nøle! Ta på deg dette virkelig inspirerende hudtilbehøret!

Kraftige tatoveringer for menn!

tatovering ideer menn tatoveringer motiver kult

På hvilken del av kroppen vil du tatoveres??

tatoveringer menn ermer fargede abstrakte tatoveringsmotiver

Oppdag enda flere kule tatoveringsideer i galleriet. la deg inspirere!

Kroppsmaling for evigheten!

kule tatoveringsideer dyrehodet kvinner tatoveringsmotiver kvinner tatoveringer menn daniel silva tatoveringer

hvite tatoveringer kule tatoveringsideer kvinner

dødens dans kule tatoveringsideer fargede animasjonstatoveringer menn tatoveringsideer for kvinner

dyr tatovering ideer tiger arm tatovering motiver kvinner menn

dyr tatovering ideer bull back tatovering menn

tatoveringer menn tatovering ideer ermer

tatovering motiv tatovering kvinner tatovering ideer kvinner tegneserie tatovering motiv

tatoveringsmotiver menn korsarm tatovering ideer tatoveringer menn

tatoveringsmotiver kvinner tilbake tatoveringsideer lotus

tattoo ideas totentanz totenkopf black tattoos men

tatoveringsideer hodeskalle kule tatoveringer menn

tatovering ideer symboler abstrakte tatoveringer

tatovering ideer skip kvinner arm tatoveringer kvinner

tatovering ideer rose tatoveringer menn tatovering motiver kvinner

tatovering ideer portrett tatovering motiver menn ermer

tatovering ideer hode øyne portrett tatoveringer menn

tatovering ideer liten ur ugle tatoveringer menn

tatovering ideer hånd rose tatoveringer menn tatovering motiver kvinner

tatoveringsideer jente kule tatoveringer kvinner tatoveringsmotiver kvinner

tatovering ideer kvinner små tatoveringer kvinner dekorasjonselementer

tatoveringsideer kvinner hånd 3d tatoveringsmotiver kvinner tatoveringer tatoveringer kvinner svart

tatovering ideer kvinner benlår tatoveringer kvinner

tatovering ideer kvinner arm tatovering tatoveringer for kvinner

tatovering ideer kvinner ermer svart hånd kvinner tatoveringer

tatoveringsideer kvinner arm abstrakte tatoveringsmotiver kvinner

tatovering ideer finger tatovering motiver tatoveringer menn

tatovering ideer drage skull tatoveringer menn

tatoveringsideer benlår tatoveringsmotiver kvinner

tatovering kvinne sommerfugl tatovering ideer små tatoveringer

tatovering kvinner tatoveringsmotiver kvinner og menn portrett

stjerne tatovering ideer svart underarm hånd

swing skulder tatovering ideer kvinner

sverd tatovering ideer arm tatoveringer menn

skip tatovering ideer arm svart tatoveringer menn

timeglass kule tatoveringsideer kvinner tatoveringer menn arm

timeglass blomst tatovering ideer arm menn

tilbake portrett kule tatoveringsideer kvinner tatoveringer

tilbake kvinner tatoveringer tatovering ideer kvinner hjerte tatovering motiver

portrett tatoveringsmotiver kvinner armfargede tatoveringer menn

portrett tatovering ideer jente motiver arm tatoveringer kvinner tatoveringer menn

portrett tatoveringsmotiver tatoveringer menn

dyr tatovering motiver tatoveringer menn tatovering ideer kvinner og menn

kryss små tatoveringer kvinner arm tatovering ideer

små tatoveringer menn tatoveringsmotiver tatoveringer kvinner

små tatoveringer kvinner håndleddet tatovering ideer kvinne krone tatovering motiver

små tatoveringer kvinner finger tatovering ideer kvinner motiver

jagerfly tatovering ideer tatoveringer menn

hjerte tatovering motiver kvinner tatovering ideer for kvinner finger tatoveringer

fot svart tatovering ideer tatovering motiver kvinner

fjær fugl tatovering motiver kvinner tatoveringer kvinner arm tatovering ideer kvinner

fantastiske tatoveringsideer portrett tatoveringer menn

elefant tatoveringer kvinner tatovering ideer kvinner

elefant tatovering ideer arm tatoveringer menn

kule tatoveringsideer arm tatoveringer menn

tatoveringer kvinner tilbake tatoveringsmotiver kvinner

kule tatoveringsideer menn håndlagde kroppsmaleri tatoveringer menn

kule tatoveringsideer tatoveringer menn

coole tattoo ideen girl motiv arm tattoos men tattoo ideen

kule tatoveringsideer ansikt dyrearm portrett tatoveringsmotiver kvinner og menn

tilbake tatoveringer kvinner abstrakte tatoveringsmotiver kvinner

kule tatoveringsideer arm portrett tatoveringsmotiver kvinner menn

onde ugle kule tatoveringsideer menn tatoveringer menn blomst tatovering motiver kvinner ermet tatoveringer kvinner

blomst tatovering ideer kvinner tatoveringer kvinner

beste tatovering ideer arm kompass tatovering motiver fargede tatoveringer menn

arm skulder engel tatovering ideer design tatoveringer menn

ermet tatovering ideer tatovering motiver kvinner menn farget

abstrakte tatoveringsmotiver kvinner tatoveringsideer kvinner

abstrakte tatoveringsideer tatoveringer kvinner

3d tatovering ideer arm menn tatoveringer menn ermer

3D tatoveringer rose tattoo ideen håndtatoveringer kvinner og menn

3d løve tatoveringsmotiver tatoveringer menn ermer

3D hånd tatovering ideer ansikt tatovering motiver kvinner og menn øyne

3d øyetatoveringsmotiv ermet tatoveringer menn

Sjekk ut 50 due -tatoveringsdesign som er fascinerende! Duen er fredens, kjærlighetens og fromhetens fugl. Som Guds representant er det et av de mest ikoniske og universelle symbolene på tro og hengivenhet.

Denne ydmyke lille fuglen begynte sin reise som et religiøst symbol i Midtøsten og Middelhavet. Tusenvis av år siden var duen symbolsk for den kanaanittiske modergudinnen Asherah. I hele regionen ble duen ansett som et symbol på femininitet og fruktbarhet. Med utvidelsen av Romerriket ble duen innlemmet i deres religion og ble snart utsending av gudinner som Venus og Fortunata. Egenskapene knyttet til fuglen er kjærlighet, fred, lykke og skjønnhet.

Selv før den romerske innflytelsen var duen et viktig symbol i den jødiske troen og med spredning av mennesker og ideer, har den lille fuglen lett overgått til det kristne konseptet. Duen dukker opp gjennom hele Torahen og i mange passasjer fra Det gamle og Det nye testamente, hvorav den mest populære – dåpen til Jesus Kristus og historien om Noah og flommen (som antas å være en tilpasning av mesopotamisk historie). I denne sammenhengen ble bildet av fuglen assosiert med Gud og Den Hellige Ånd. I islam har duen høy status, blir elsket og respektert som et dyr. Dette er på grunn av historien om Duen og den store profeten. Det sies at en due en gang hjalp Muhammed med å unnslippe fiendens klør.

Dove tatovering design

due tatovering

På 1900 -tallet ble duen uløselig knyttet til verdens fred og enhet takket være den berømte Picasso -duen. Kunstverket ble laget av den legendariske maleren i 1949 som et symbol på den første internasjonale fredskongressen. I kjølvannet av andre verdenskrig svingte Picassos due forsiktig over krigsplaneten og populariteten steg.

I dag er duen en universell totem av spiritualitet, fred og et budskap om brorskap og toleranse.

Betydningen av duetatovering

Duetatovering legemliggjør:

• Fred

• Kjærlighet

• harmoni og enhet

• Kristus og den allmektige

• Nåde og tilbedelse

• Tro og håp

• Beskyttelse og guddommelig veiledning

Den hvite due – et fredstegn

due tatovering

Duetatoveringene fremkaller en følelse av indre ro. De fleste av disse designene har sterke religiøse temaer. Disse tatoveringene kan være enkle eller veldig detaljerte, men som oftest mangler de noe merkbart show eller farge. I stedet er kunstnerne motivert til å tone ned fargeskjemaet, men lage mer komplekse design til gjengjeld. Du velger stykkets kompleksitet eller legger til mange religiøse elementer. På en måte blir detaljerte religiøse stykker sett på som en test av tro og utholdenhet.

Fredens due på skulderen

due tatovering

En due som bærer en olivengren er det typiske bildet av fred og broderlig kjærlighet. Konseptet med fredsduen er nært knyttet til historien om Noah og flommen. I følge Bibelen, etter mange mislykkede forsøk på å finne tørt land, sendte Noah en due på leting. Fuglen kom tilbake med en olivengren i nebbet, og symboliserte Guds løfte om aldri mer å skape naturkatastrofer av denne størrelsesorden. Fredens due symboliserer enhet, kjærlighet, fred og et ubrytelig løfte til noen du er glad i.

Be hender og duer

due tatovering

Bildet av hender knyttet i bønn er et av de mange ikoniske bildene knyttet til kristendommen. Det er ofte sett på gravsteiner og mausoleer, to bønnhender som viser ydmykhet og ærefrykt for Gud. De symboliserer også nåde. Hvis bildet også betegner en due, betyr det Guds løfte til menneskeheten, som han lar verden vite at Gud hører og bryr seg om sine disipler. De bønnende hendene med en due representerer dype religiøse overbevisninger og tro på Kristus. Disse designene er vanligvis laget for å holde minnet om en du er glad i.

due tatovering

due tatovering

due tatovering

due tatovering

due tatovering

due tatovering

due tatovering

due tatovering

due tatovering

due tatovering due

due tatovering

due tatovering

due tatovering

due tatovering

due tatovering

due tatovering

due tatovering

due-tatovering-b4ded0286c69d3bb6b2e61ed5667d3f6

due tatovering svart og hvitt

due tatovering

due tatovering

due tatovering

due tatovering duer

due tatovering

due tatovering

due tatovering due

due tatovering

due tatovering

due tatovering

due tatovering bryst realistisk

due tatovering

due tatovering

due tatovering

due tatovering

due tatovering

due tatovering

due tatovering

due tatovering

due tatovering

due tatovering

due tatovering

due tatovering

due tatovering

due tatovering

due tatovering

due tatovering

due tatovering

due tatovering

Menneskeheten har vært fascinert av dyrekretsen i tusenvis av år, selv da vi først koblet punktene mellom stjernene og kalte stjernebildene. Det er en ekte romantikk og magnetisme i ideen om at våre liv og handlinger er påvirket av himmelen. Det er ikke rart da at dyrekretsen tatovering design florerer. Tatoveringstegn er vanlige ikke bare i Amerika, men over hele verden. Nesten hver eneste kultur har sin egen versjon av dyrekretsen, og det er mange forskjellige navn på astrologi rundt om i verden. Hvis du vurderer å få en dyrekretsetatovering, er det litt informasjon om de 12 forskjellige tegnene på dyrekretsen og hva de betyr.

Tattoo zodiac aries

tattoo zodiac aries overarm

Væren – “Væren”, er også kjent som krigsguden for grekerne og romerne. Selv om den er oppført her som det fjerde tegnet, er Væren faktisk det første tegnet på dyrekretsen som starter på vårjevndøgn. De som er født under Værens tegn er ofte eventyrlystne og energiske, banebrytende og modige, selvsikre og entusiastiske, dynamiske, men også raske til å bli sinte.

Tatovering Stjernetegn Tyren

dyrekretsen tatovering

Tyr – Tyren, er solskiltet som styres av Venus. Styrken til Tyren inkluderer tålmodighet og pålitelighet, kjærlig varme, besluttsomhet, utholdenhet (ringer en bjelle når uttrykket “sta som en tyr” lyder?) Og trygghet i kjærlighet.

Tvillingen tatovering

tatovering stjernetegn Tvillingene med stjerner

Tvilling – Tvilling -tegnet er representert av et sett med tvillinger, og ikke overraskende fordi tvillingene ofte kan være todelte. Tvillingstykkene, dominert av Merkur og tradisjonelt knyttet til fargen grønn, deler noen av disse vanlige styrkene: allsidighet og tilpasningsevne, ungdommelighet og livlighet. De er kommunikative og morsomme, veltalende og intellektuelle.

Kreft tatoveringer

dyrekretsen tatovering

Kreft – “Krabben” styres av månen og dens tradisjonelle farge er sølv. Noen tradisjonelle positive trekk ved kreft er intuisjon og fantasi, visdom og forsiktighet, beskyttelse og sympati. Kreftfolket er følelsesmessig og kjærlig; på den annen side humørsyk, overemosjonell og ute av stand til å gi slipp på ting (for eksempel fortiden, tapte kjære osv.)

Løve

dyrekretsen tatovering

Leo – “Løven”, er den mest dominerende og den mest utadvendte av alle stjernetegnene. Generøs, varmhjertet og fri, kreativ og entusiastisk, fordomsfri og ekspansiv, lojal og kjærlig, Leos er som regel født ledere.

Jomfru

dyrekretsen tatovering

Jomfru – “Jomfruen”, er det eneste av de 12 tegnene i dyrekretsen som er representert av en kvinne. Beskjeden og sjenert, pedantisk og pålitelig, praktisk og arbeidsom, intelligent og analytisk, Jomfruer av begge kjønn kan være ganske sjarmerende.

skala

dyrekretsen tatovering

Vekten – representert ved et bilde av Vekten i likevekt, viser Vekten ofte den samme balansen i deres eget liv. Diplomatiske, romantiske, late og idealistiske, biblioteker har en medfødt følelse av rett og rettferdighet. Vekten er det eneste livløse tegnet på dyrekretsen, alle andre er representert enten av mennesker eller dyr.

Skorpionen

dyrekretsen tatovering

Skytten

dyrekretsen tatovering

Steinbukken

tatovering stjernetegn steinbukken

Steinbukken – Steinbukken, representert av geita, har flere egenskaper som gjør dem unike. På den positive siden er Steinbukken som regel praktisk og forsiktig, disiplinert og ambisiøs, forsiktig, tålmodig og humoristisk, men også reservert.

Vannmannen

Aquarius zodiac tattoo

Vannmannen – Vannmannen, representert av vannbæreren, er et tegn på stor betydning for noen. Husker du sangen Er dette begynnelsen av Vannmannen? Vannmannen har mange sterke sider som inkluderer det snille og humanitære synet, ærlighet og lojalitet, originalitet og oppfinnsomhet, uavhengighet og intellektuell tilbøyelighet.

fisk

dyrekretsen tatovering

Fisk – Fisk, også kjent som “Fisken”, er faktisk representert av to fisk, som hver svømmer i motsatt retning fra den andre. Styrt av planeten Neptun, deler Fiskene vanligvis følgende styrker: følsomhet og fantasi, medfølelse og vennlighet, en uselvisk og verdslig natur, de har en sterk intuisjon og er ofte omgjengelige.  dyrekretsen tatovering jomfru

dyrekretsen tatovering kreft

dyrekretsen tatovering

dyrekretsen tatovering

tatovering dyrekretsen fisk

dyrekretsen tatovering

dyrekretsen tatovering  tatovering stjernetegn skorpionen

dyrekretsen tatovering

dyrekretsen tatovering

dyrekretsen tatovering

dyrekretsen tatovering

tatovering stjernetegn skorpionen

dyrekretsen tatovering    dyrekretsen tatovering

tatovering dyrekretsen underarm

dyrekretsen tatovering

tyren dyrekretsen tatovering

tatovering dyrekretsen tegn

tatovering dyrekretsen tegn  dyrekretsen tatovering

tatovering dyrekretsen tegn

dyrekretsen tatovering  dyrekretsen tatovering

dyrekretsen tatovering  dyrekretsen tatovering

dyrekretsen tatovering Væren

dyrekretsen tatovering

dyrekretsen tatovering Væren

dyrekretsen tatovering Væren  dyrekretsen tatovering

dyrekretsen tatovering

dyrekretsen tatovering

dyrekretsen tatovering

dyrekretsen tatovering

dyrekretsen tatovering

blå rosetatoveringer for kvinner

Hvis du vurderer å få malt en tatovering, sjekk ut denne artikkelen! Her gir vi deg en oversikt over de beste tatoveringene for kvinner som ser delikate og originale ut på samme tid. I tillegg til de mest moderne tatoveringsmotivene i det siste, finner du også nyttig informasjon om deres symbolske betydning. La deg inspirere!

De beste tatoveringene for kvinner: stjerne

Tattoo stjerne underarm geometrisk design

de beste tatoveringene for kvinner

fargede tatoveringsstjerner

Stjerne tatovering hånd

Stjerner på håndleddet originale tatoveringer

Stjernetatovering

de beste tatoveringene for kvinner

Tatoveringsmotiv for kvinner stjerne

de beste tatoveringene for kvinnestjerner

Stjerne tatovering fot

Stjernetatoveringen utstråler tidløs eleganse og er definitivt en av de beste tatoveringene for kvinner. Dette attraktive motivet har ikke bare en estetisk effekt, det avslører også mye om brukerens karakter og personlige egenskaper. Tidligere ble stjernetatoveringene hovedsakelig brukt av sjøfolk, slik at de kunne finne tilbake til hjemhavnene. Stjernen er symbolsk som et skilt, og derfor foretrekkes denne typen tatoveringer av de som leter etter meningen med livet deres i dag.

De beste tatoveringene for kvinner: rose

røde tatoveringer for kvinner

Rosetatovering i skulder i 3D -utseende

Rose tatoveringsmal

de beste tatoveringene for kvinner

original rosetatovering på skulderen

fantastisk tatovering rose overarm

blå rosetatoveringer for kvinner

Tatovering svart rose

Roses tatoveringsmal originale tatoveringer for kvinner

rød rose skulder tatoveringer for kvinner

Tatoveringsmotiv for kvinner Rose

Rose original tatovering

Tatovering på skulderen blå rose

Når det gjelder de beste tatoveringene for kvinner, kan rosetatoveringen rangere først. Dette motivet er fortsatt spesielt populært blant representantene for det svakere kjønn, ettersom det ser romantisk og stilig ut på samme tid. Rosetatoveringene ser alltid elegante ut – enten de er farget eller svart -hvitt, stilisert eller mer realistisk, og kan enkelt kombineres med andre motiver. Rosetatoveringen står for ømhet, skjønnhet, femininitet og også for udødelig kjærlighet som kan overvinne alle hindringer.

Dragonfly tatovering

Dragonfly tatovering

originalt tatoveringsmotiv for dragonfly

de beste tatoveringene for kvinner

Dragonfly tatovering farget

Dragonfly tatovering på skulder ideer og inspirasjoner

Et annet tatoveringsmotiv som er spesielt populært blant kvinner er øyenstikker -tatoveringen. Disse typer tatoveringer avslører en romantisk og eventyrlig karakter og symboliserer også jakten på frihet. På grunn av forbindelsen mellom øyenstikker og vannet, kan en slik tatovering også representere renheten i våre tanker og følelser. Dragonfly -tatoveringen ser alltid vakker og elegant ut, og i det siste har de mindre variantene på håndleddet, skulderen eller ryggen blitt virkelig moderne.

Hjerte tatovering

små hjerte tatoveringer

rødt hjerte og svarte roser tatovering på magen

Hjertetatovering på håndleddet

Hjertetatoveringsideer og inspirasjoner

Hjertetatoveringen regnes også som en ekte klassiker. Det er fortsatt foretrukket av mange kvinner fordi hjertet har en spesielt romantisk effekt som et tatoveringsmotiv i sine mange varianter. Det er også et symbol på livet og gleden ved det. Hjertetatoveringen forråder en følelsesmessig person som legger stor vekt på følelser – sine egne og andres. Og et brennende hjerte står for sterk kjærlighet med ekstrem lidenskap. Faktisk kan dette motivet ha forskjellige tolkninger avhengig av konteksten, men en ting er sikkert – hjertet er utvilsomt et av de beste tatoveringsmotivene for kvinner.

Fjær tatovering

Tatovering med fjær på ryggen

Tatoveringsfjær

Fjær tatovering overarm akvarell

Tatovering av fjær og fugler på foten

original tatoveringsfjær og fugler

elegant fjær tatovering skulder

realistisk fjærtatovering på armen

Fjær tatovering i vannfarger

I mange kulturer spiller fjær- og fuglemotivene en viktig rolle fordi de er knyttet til luftelementet, som er av vital betydning. For de gamle egypterne hadde feien til og med en religiøs symbolikk. Og fjærtatoveringene er alle raseri i dag. Stilisert eller detaljert, fjær -tatoveringen er en vakker og elegant løsning for kvinner. Den kan stå for frihet, letthet, men også for åpenhet, gode kommunikasjonsevner og intelligens. Fjertatoveringen er også forbundet med kreativitet, fordi mennesker i århundrer har skrevet med fjær og blekk. For eksempel, hvis du jobber med kunst, er dette tatoveringsmotivet rett og slett ideelt for deg.

Sommerfugl tatovering

realistisk tatovering av overarmen sommerfugl

Blomster og sommerfugl original tatoveringskiste

Tattoo monark sommerfugl

Butterfly tatovering monark sommerfugl og blomst

Butterfly tatovering med skrifter

Et av tatoveringsmotivene som aldri mister sin relevans, er også sommerfuglen. Sommerfugletatoveringen har mange betydninger – den symboliserer endring, fornyelse og positiv utvikling – fra den stygge larven til den vakre sommerfuglen. Denne typen tatoveringer er også forbundet med skjønnhet, eleganse, livsglede og med den evige jakten på frihet. Og for den gamle Griehen var sommerfuglen et symbol på menneskesjelen og dens udødelighet. Det er forskjellige varianter av butterfly -tatoveringen – i forskjellige størrelser, farger og design – fra fotorealistisk til abstrakt. Kombinasjonsalternativene med andre motiver – for eksempel blomster, er også enorme.

Her finner du 50 symbolske Maya -tatoveringsdesigner – gammel kunst, smeltet sammen til moderne tatoveringer. Hvis du ikke har en Maya -tatovering eller aldri har tenkt på å få en, går du glipp av en av de mest trendy typene kroppskunst. Mayaene er en av de mest omtalte sivilisasjonene i antikken. I følge historiske tekster var de et svært avansert løp sammenlignet med andre sivilisasjoner samtidig. De har fortsatt mye respekt for sine tradisjoner og kultur.

Tatovering var en av hennes mange former for kroppsmodifisering, og det var en tro på at tegning av bilder på kroppen ville glede gudene. Bortsett fra tatoveringene lagde de også tennene, hullet i kroppen og i noen tilfeller deformerte babyens hodeskaller for å forlenge dem. Alt dette var en del av deres kultur, men tatoveringer skilte seg fortsatt ut fordi bare modige mennesker ville få dem gjort, ettersom de ikke bare var smertefulle, men også i mange tilfeller forårsaket infeksjon. Så hvis du har kule blekkbilder på kroppen, ville alle i samfunnet respektere deg.

Den tatoverte neven – Maya Tattoo

maya tatovering

Typer Maya Totems

maya tatovering

Alt om Maya -sivilisasjonen er interessant, og det inkluderer deres kommunikasjonsform. Og selv om du vet lite om dem, er det endeløse ting å tegne som du fortsatt kan knytte til dem. Noen design ser imidlertid ut til å vekke folks interesse, nemlig tatoveringer som de fleste tatoveringselskere foretrekker. Selv om det er mange kjente tatoveringsdesigner fra Maya, bør følgende gi deg noen ideer om hva du kan prøve.

Hunab Ku -symbol

maya tatovering

Hunab Ku var et viktig symbol på mayasivilisasjonen, derfor er det i sentrum av kalenderne og tidens hjul. Det er viktig for å forstå mytene deres og livssyklusen. Det gjør det til en attraktiv kroppsidentifikasjon. Dette symbolet er også veldig viktig fordi Maya -folket så det som en representasjon av livssyklusen og livets uendelige kraft.

Maya kalender

maya tatovering

Maya -folket var en av få sivilisasjoner i antikken som utviklet en kalender. Og det som gjør det enda mer interessant er det faktum at det var veldig nøyaktig og detaljert. Den har noen uvanlige mønstre som representerer forskjellige himmellegemer som stjerner og planeter. Mønstrene i kalenderen er også veldig intrikate, noe som gjør det til et utmerket valg for tatoveringskunst.

Maya keiser

maya tatovering

Mayaene hadde stor respekt for keiseren sin fordi de trodde at han ble utnevnt av gudene deres til å passe på dem. Med en tatovering av keiseren i kongeklærne eller kledd som en kriger, viser man respekt for kulturen deres. Hvis du finner en god artist som nøyaktig kan skildre keiseren, kan du være en stolt eier av et fantastisk totem.

Solguden

maya tatovering

Mayaene hadde mange guder, men de tilbad også solen fordi de trodde det var alt livets giver. De så på denne himmelske kroppen som den allmektige livgiveren som har makt over alt annet i verden, og derfor ville de representere den også i tatoveringene sine. Dette designet er også en favoritt blant dagens tatoveringsentusiaster, men den mest foretrukne er med en hodeskalle i midten av solen i stedet for en enkel sirkel.

Ouroboros

maya tatovering

Ouroboros er et berømt Maya -tatoveringssymbol som er en slange eller drage som spiser halen. Det er et symbol på regenerering eller gjenfødelse, og maya -folket ville bruke det til å vise prosessen mennesker går gjennom når de må tilpasse seg nye situasjoner eller miljøer. Det er perfekt for alle som tror på konstant mental eller fysisk transformasjon. Selv om folk tegner det i forskjellige farger i disse dager, ser det best ut med svart blekk, og det er også mer symbolsk enn tegnet i mange farger.

maya tatovering

maya tatovering

maya tatovering

maya tatovering

maya tatovering

maya tatovering

maya tatovering

maya tatovering

maya tatovering

maya tatovering

maya tatovering

maya tatovering

maya tatovering

maya tatovering

maya tatovering

maya tatovering

maya-tattoo-24

maya-tattoo-26

maya tatovering

maya tatovering

maya tatovering

maya tatovering

maya tatovering

maya tatovering

maya tatovering

maya tatovering

maya tatovering

maya tatovering

maya tatovering

maya tatovering

maya tatovering

maya tatovering

maya tatovering maya tatovering

maya tatovering

maya tatovering

maya tatovering

maya tatovering

maya tatovering

maya tatovering

maya tatovering

maya tatovering

Har du bestemt deg for å tatovere en orkide? Da er denne teksten veldig interessant for deg !!! Orkide tatoveringer er veldig populære blant kvinner og noen ganger blant menn. For de som bærer dem som kunst på kroppen, har orkideen stor betydning som et symbol.

Fordi orkideene kommer i mange former, farger og størrelser, er tatoveringsversjonene veldig allsidige og kan skrives ut nesten hvor som helst på kroppen

orkide tatovering

Les videre for å lære mer om symbolikken fra disse vakre blomstene. Sjekk også ut galleriet med forskjellige tatoveringsdesigner for orkideer. Forhåpentligvis vil du kunne komme med ideer og inspirasjon til din neste tatovering.

Hva er en orkide?

orkide tatoveringsben

Med nesten 27 000 arter er orkideene en av de største blomsterfamiliene på jorden. Denne utbredte blomsten kan finnes nesten hvor som helst på jorden, fra tropene til polarsirkelen. Som et resultat har denne vakre blomsten en spesiell betydning i mange forskjellige kulturer rundt om i verden, spesielt i mange østasiatiske kulturer.

orkidé tatovering lilla blekkhylse

Av de nesten 28 000 orkideene er cymbidium, dendrobium og vanilje orkideer de mest populære. Selv om den vokser i naturen, er orkideen fortsatt en veldig dyr blomst å ha i ditt eget hjem. Og til tross for prisen, er det en av de mest populære husplantene ved siden av fredsliljen.

Orkide – symbolikk og kulturell betydning

orkide tatovering dyrekretsen sirkel på ryggen

Orkideen er forbundet med menneskelig seksualitet, delvis fordi blomsten ligner den mannlige og kvinnelige seksuelle anatomin. Det gamle greske ordet “Orxhis” er nå oversatt som “testikkel”. Det er en type orkideer som kalles “satyrion” som ikke er kjent som en bukett. Dette ligner det kvinnelige kjønnsorganet og representerer reproduksjon og fruktbarhet.

Grekerne omtaler også orkideen som “overflodens blomst”

orkide tatovering

I tusenvis av år har forskjellige kulturer brukt orkideen til en rekke formål. I Kina, Afrika, Tyskland og Egypt ble orkideen brukt som en kjærlighetsdrikk og et afrodisiakum. Mange østasiatiske kulturer setter pris på orkideen som et symbol på noe verdifullt og sjeldent. Det antas at aztekerne dyppet vaniljeorkideen med sjokolade for å få mer styrke og kraft.

En tatovering av orkideer er et symbol på dyrebarhet, delikatesse og mystikk

orkide tatovering

Noen kulturer fant at orkideen kunne bestemme kjønnet til barna deres. Det ble antatt at hvis faren spiste blomsten, ville et mannlig barn være garantert, og hvis en kvinne spiste blomsten, et kvinnelig barn. Dette er bare ett av mange eksempler på blomstens seksuelle symbolikk og dens nære tilknytning til fruktbarhet.

Orkideen har forskjellige betydninger avhengig av sted og tid. Her er noen av dem:

skjønnhet

Sofistikasjon

styrke

Avl

fruktbarhet

død

makt

luksus

Royalty

harmoni

eleganse

jomfrudom

renhet

håp

Orkide tatoveringer for menn og kvinner

orkide tatovering grå blekkskalle

For kvinner representerer orkideen oftest ideen om en “sjelden og delikat skjønnhet.” I viktoriansk England ga menn ofte orkideer som gaver til kvinner som de romantisk hadde forfulgt. Mange kvinner tror at orkide tatoveringen er en fin måte å representere sin skjønnhet og femininitet; som går veldig bra med mørkhudede kvinner.

orkide tatovering

Menn pleier som regel å si “styrke” og “sjarm”. Noen av dem velger de mer levende fargene, men de fleste av dem velger vanlige svarte farger eller en blank kontur.

orkide tatovering

Hvor på kroppen skal en orkide tatovering gjøres

Siden det er så mange arter av orkideer, kan tatoveringen komme i en rekke forskjellige farger, for eksempel rød, rosa, blå, oransje, gul. Tatoveringsartister kan sette sitt eget preg på det og lage noen unike design. Sørg for at du har undersøkt alle mulige design, og ikke glem å ta deg god tid. Det ville være en god idé å konsultere noen forskjellige tatovører i ditt område og lese anmeldelser på dem.

orkide tatovering

Orkide tatoveringsdesign er vanligvis større enn de fleste design, spesielt de som inkluderer hele planten.

Noen mennesker foretrekker bare orkidéblomsten fremfor planten. Så hvor du får tatoveret orkideen avhenger av hvor mye av blomsten du vil vise frem.

orkide tatovering

orkide tatovering

orkide tatovering

orkide tatovering skuldre

orkide tatovering

orkide tatovering

orkideer tatoverer tilbake for kvinner

orkide tatovering

orkide tatovering

orkide tatovering

orkide tatovering dekke opp siden

orkide tatovering

orkide tatovering

orkide tatovering

orkide tatovering

orkide tatovering på beinet

orkidé tatovering grå blekk på nedre rygg

orkide tatovering

orkide tatovering ankel

orkide tatovering

orkidé tatovering svart stamme på ryggen

orkidé tatovering tilbake skulder

orkide tatovering

orkide tatovering

orkide tatovering

orkide tatovering meksikansk

orkide tatovering langt grått blekk

orkidé tatovering grå blekk

orkide tatovering svart stamme og grå

orkide tatovering vakker blå orkide på høyre skulder

orkide tatovering

orkide tatovering

orkide tatovering

orkide tatovering

orkide tatovering orkide tatovering

orkidé tatovering grå blekk

orkide tatovering

orkide tatovering blå

orkide tatovering

orkide tatovering

kalv-tatovering-menn-japansk-kalv-tatovering

Tatoveringene er en fin måte å uttrykke din personlighet og verdensbilde. Riktig design og riktig sted er veldig viktig fordi en tatovering forårsaker mye smerte og kostnader uansett. Tatoveringskunst kan utføres på forskjellige deler av kroppen – brystet, nedre rygg, kragebein, hånd, fot, mage, rygg, bein, ribbe, ermer, skulder, håndledd, nakke eller nakke, lår, fingre, ører, hofter , albuer, ansikt og ankler. Kalvetatoveringen er perfekt for både menn og kvinner.

Kalvetatoveringen er et flott alternativ for nybegynnere som vil prøve seg på tatoveringskunst for første gang

Kalvetatovering

Ikke bare gir dette rommet et perfekt lerret for dristige og store tatoveringsdesigner, det er også flott for de som noen ganger trenger å skjule tatoveringene sine av profesjonelle årsaker. For en viktig samtale eller forretningsavtale er alt du trenger et antrekk som dekker bena dine slik at tatoveringen forblir skjult. På den annen side, ta på deg et kort antrekk til stranden eller til en fest, og du kan umiddelbart vise tatoveringen din for hele verden. I tillegg er tatovering på denne delen av kroppen mindre smertefullt sammenlignet med andre benete kroppsdeler som hofter, håndledd, ribbe og nedre del av ryggen.

Hver tatovering har en annen historie

kalv tatovering menn japansk kalv

Det er en generell tatoveringssymbolikk. Noen tatoveringer tjener som en påminnelse om en viktig person i livet ditt, og andre minner deg om utfordringene du møtte. Tatoveringene kan også være bevis på en udødelig kjærlighet. Siden det er permanent, vil det bety at du alltid vil være stolt over å ha det i livet ditt. Noen tatoveringer er symboler på bevegelse, som tatoveringsbevegelsen som er kolon med mennesker med psykiske problemer.

Tatoveringen din kan avhenge av alt det ovennevnte, eller helt av hva du synes

kalvetatovering farget stamme tatovering for jenter

Populære kalvetatoveringsdesigner

Tatoveringer er mye mer enn design. De er mer et symbolsk tegn som mange bruker for å vise sin oppførsel på subtile måter. Derfor, når du velger et design, må du ha den symbolske verdien av elementene i tankene. Fordi leggområdet er stort og glatt, er utvalget av kalvetatoveringsdesign omfattende, med størrelsesalternativene uendelige. Du kan velge blomsterdesign eller dyr som du liker aller best, som tigre, løver, drager eller fisk. Superheltene og de animerte karakterene er også egnet for kalvetatoveringsdesign.

Disse tatoveringene kan enten gjøres i tradisjonelle svarte og grå farger, eller du kan bruke en rekke lyse farger, avhengig av dine personlige preferanser

Kalvetatovering

Noen andre designelementer som kan vises i kalvetatoveringer er buer, piler, ankre, stjerner, sol, sommerfugler, øyenstikkere, evighetstegnet, fugler, dyr, vinstokker, religiøse symboler og geometriske mønstre, for å nevne noen. Du kan også skrive tekst som navn, initialer, datoer og sitater med blekk på leggområdet. Når beslutningen om tatoveringens design er tatt, avhenger alt av tatoveringseierens alder og kjønn hvor det gjøres på menneskekroppen.

kalvetatovering bjørn i tatovering på benet

Hvis du vil få en god kalvetatovering, må du finne en god artist. Han er ikke bare ansvarlig for å gjøre deg til et vakkert design med sin kreativitet og erfaring, men kan også hjelpe deg med å velge noe som passer for deg. Tross alt må du investere tid, penger og tåle mye smerte for å få denne tatoveringen på kroppen din. Derfor er det viktig at du er veldig sikker på dette før du tar steget.

for en tatovering.

Kalvetatovering

En tatovering kan plasseres på forskjellige deler av kroppen, for eksempel brystet, nedre rygg, krageben, hånd, fot, mage, rygg, bein, ribbe (sider), erme, skulder, håndledd, nakke eller nakke, lår , fingre, ører, hofter, albuer, ansikt og ankler. Et av de mest populære stedene for tatoveringer er kalvetatoveringer som er elsket av menn og kvinner. I tillegg til å gi et perfekt lerret for de dristige og store tatoveringsdesignene, er dette stedet flott for de som noen ganger trenger å skjule sine tatoveringer av profesjonelle årsaker eller på annen måte. Alt de trenger å gjøre for å ha på seg et antrekk som er utenfor synet av en samtale eller virksomhet, for å møte beina og tatoveringen er dekket.

kalvetatovering bedårende tatovering av fuglben

Og bare bruk et kort antrekk til stranden eller kveldsselskapet, så kan du så det over hele verden igjen. I tillegg er det en god forretning for huden på denne delen av kroppen, noe som betyr at smerten her fra farge en tatovering er mindre enn sammenlignet med den på de benete påførte kroppsdelene som hofter, håndledd, ribbe og nedre del av ryggen . Alle disse faktorene forklarer det faktum at kalvetatoveringer er et godt alternativ, spesielt for nybegynnere som skal prøve tatoveringskunst for første gang.

Hver tatovering har en annen historie. Det er den generelle symbolikken til tatoveringer.

kalv tatovering kolibri bein

Det er tatoveringer etset på huden din som en påminnelse om hva du har vært gjennom, hvilke utfordringer du må overvinne eller hvilke minner du vil gå tilbake. Tatoveringer kan også tjene som bevis på en udødelig kjærlighet til noen. Siden det er permanent, vil det bety at du alltid vil være stolt over å ha det i livet ditt. Noen tatoveringer er symboler på bevegelse, som semikolon -tatoveringsbevegelsen, som er for mennesker med psykiske problemer. Tatoveringen din kan avhenge av disse tingene eller helt være basert på hva du tror den skal representere.

Populære kalvetatoveringsdesigner

kalv tatovering realisme bein sfinx

Tatoveringer er mye mer enn design, de er mer bekymret for symbolikk, så mange bruker dem til å forklare holdningen på subtile måter. Derfor, når du velger et design, må du beholde den symbolske verdien til elementene som ble brukt i utformingen av designet. Fordi leggområdet er stort og glatt, er variasjonen i kalvetatoveringsdesign omfattende, og størrelsesalternativene er uendelige. Du kan gå for den favoritt evige blomsterdesignen, eller velge dyr som tiger, løve, drage eller fisk som skal blekkes her.

Kalvetatovering

Superhelter og animerte figurer ser også bra ut som kalvetatoveringsdesign og stammedesign gjør det. Noen andre designelementer som kan vises i kalvenes tatoveringer er buer, piler, ankre, stjerner, sol, sommerfugler, øyenstikkere, infinify -tegn, fugler, dyr, vinstokker, religiøse symboler og geometriske mønstre for å nevne noen. Du kan også få litt tekst som navn, initialer, datoer og sitater med blekk på kalvområdet. Disse tatoveringene kan enten gjøres i tradisjonelle svarte og grå farger, eller du kan velge en rekke lyse farger, avhengig av dine personlige preferanser. Mye avhenger av alder og kjønn på en tatoveringseier når du tar beslutningen om utformingen av en tatovering i forhold til hvor den skal blekkes på menneskekroppen.

Kalvetatovering

Hvis du ønsker å tatovere en kalv, må du skaffe deg en god ekspertkunstner, på samme måte som han ikke bare kan lage et vakkert design med sin kreativitet og erfaring, men også hjelpe deg med å velge noe som er perfekt for deg. Tross alt vil du tåle tid og penger og smerte for å få denne tatoveringen blekket på kroppen din, og du må være veldig sikker på det før du tar steget.

kalv tatovering elefant tatovering

kalv tatovering farge tatovering på benetKalvetatovering

kalv tatovering kalv våren biomekanisk

kalv tatoveringsbåt

kalv tatovering svart redwood tre

Kalvetatovering

Kalvetatovering

kalv tatovering 3d motor

Kalvetatovering

kalv tatovering menn

kalv tatovering mjolnir

kalv tatovering helbredet korsett

kalvetatovering

Kalvetatovering

Kalvetatovering

Kalvetatovering

Kalvetatovering

kalv tatovering biomekanikk

Kalvetatovering

Kalvetatovering

kalvetatoveringskalle og rose

kalvetatovering

kalv tatovering rose

kalv tatovering ugle

kalv tatovering japansk

kalvetatovering grå og svart skog

kalvetatovering morsom jente og hodeskalle ansiktstatovering

kalvetatoveringsblomst og koifisk

kalv tatovering korsett

kalv tatovering ugle

kalv tatovering biomekanisk

Kalvetatoveringsdyr

Kalvetatovering

Kalvetatovering

kalv tatovering tiger

Kalvetatovering

kalv tatovering japansk

kalv tatovering isfjell

kalv tatovering tåke hund

Kalvetatovering

Tatovering løve mandala underarm kvinne

Et tatoveringsmotiv som var forbeholdt menn i lang tid, men nå også vinner popularitet blant kvinner, er løven. I dette innlegget vil vi forklare symbolikken til løvetatoveringen og også gi deg noen originale designideer for begge kjønn som du kan hente inspirasjon fra. Vi håper du liker forslagene nedenfor, og vi håper du liker å lese dem!

Tatoveringsløve – stilige ideer for menn og kvinner

Tattoo løve akvarell nydelig utseende

Tatoveringsløve realistisk

Som alle dyretatoveringer symboliserer løvetatoveringen de typiske egenskapene til løven – styrke, tapperhet, stolthet. Og når det gjelder design, er alternativene å velge mellom virkelig enorme. På grunn av skyggelegging og detaljert arbeid, er løvetatoveringer stort sett designet som store og iøynefallende tatoveringer – av denne grunn er motivet vanskeligere å kombinere med andre, men det er ikke umulig. Løven tatovering med en 3D -effekt kan se spesielt realistisk ut, eller imponere med et super stilig og moderne utseende hvis du velger en abstrakt representasjon med geometriske former. Akvarellløvenes tatoveringer ser veldig flotte og romantiske ut – denne ideen er helt perfekt for damene! Enten hele løven eller bare hodet kan vises – det er en smakssak. Noen ganger er også løvetatoveringene fremstilt med en krone – løven er også kongen av dyr, bl.a.!

Løven tatovering som et symbol på mot, stolthet og styrke

Tatoveringsløve fire design

Tattoo løve underarm

Tatovering løve klokke

Tatovering løve due overarm

Det er ikke tilfeldig at løven er et av de mest fryktede dyrene på planeten vår – det er kraftige, veldig raske og spesielt intelligente kvaliteter som gjør den til det beste rovdyret i dyreriket. Løvenes tatoveringer blir ofte sett på som en lykkesjarm som vil gi brukeren noen av egenskapene til det farlige dyret – derfor er disse tatoveringene spesielt populære blant menn. For damene er løvetattoveringer også et godt valg fordi de har andre betydninger. I prinsippet står løven som et symbol for:

 • styrke
 • mot
 • renhet
 • lojalitet
 • ærlighet
 • Edel
 • beskyttelse
 • autoritet
 • Stolt
 • frihet
 • visdom
 • uavhengighet
 • Royalty

Les betydningen nøye for å være sikker på at løven er det rette tatoveringstemaet for deg. Hver tatovering kan selvfølgelig tilpasses ved å kombinere den med skrift, dato eller andre motiver du ønsker. Fremfor alt er Tattoo Leo egnet for sterke, frihetselskende personligheter som verdsetter ærlighet og lojalitet mest i vennskap og familieforhold. Tatoveringen er et passende valg for deg selv om stjernetegnet ditt er Leo – dyrekretsens tatoveringer blir mer og mer populære i dag! Løven er også et viktig symbol i fremmede kulturer, og nedenfor er noen interessante fakta om det.

Tatoveringsløve: hvilke betydninger har symbolet i fremmede kulturer?

Tatovering løve tilbake

Tattoo løve mal

Tattoo løve mal stilisert

Løven har blitt avbildet siden steinalderen, og i antikken var det et symbol på fryktløshet og styrke i hele Middelhavet. Løvefiguren kan til og med finnes i Bibelen og kristen ikonografi (ofte med vinger), og i det gamle Egypt er noen faraoer avbildet med løvehoder. Løver ble også hedret som hellige dyr i Babylon, Assyria, Kina og Japan, og siden de regnes som et symbol på makt, er de fortsatt en del av våpenskjoldene til mange land i dag. Nedenfor gir vi deg noen flotte løve -tatoveringsideer som du kan hente inspirasjon fra til din egen tatovering!

Tattoo løve – abstrakt illustrasjon

Tattoo løve abstrakt originalt utseende

Løvetatoveringer er spesielt populære blant menn

Tattoo løve tiger brystet overarm

Lion tatoveringer kommer i et stort utvalg av farger og design for deg å velge mellom

Tattoo lion 3 flotte design

Nydelig tatoveringside for folk som familien er viktigst for

Tatovering løve familie original idé

Tatoveringsløve – en fantastisk idé for elskere

Tatovering løvefingre ektepar

Løvetatoveringer er også gode valg for damene

Tatovering løve kvinne underben

Lion tatovering – super elegant, stilisert fremstilling

Tatoveringsløve geometrisk stilig utseende

Tattoo løve – geometrisk design for menn

Tattoo løve geometrisk akvarell

Stor løvetatovering på overarmen

Tattoo løve overarm mann

Tattoo løve stor skrift tilbake

Tattoo løve mal lite abstrakt

Tatoveringsløve med kronemal

Kombiner tatoveringsløve med mandala

Tatovering løve design ideer mann

Tattoo løve mann original design

Tatovering løve mus flott idé

Tatoveringsløve med krone og bokstaver

Tattoo løve overarm originalt utseende

Tattoo løve overarm skulder

Tatovering løve lår

Tattoo løve par

Tattoo løve bryst rose

Tatoveringsløve stilisert geometrisk

Tattoo løve stiliserte perler

Tattoo løve stilisert underarm

Tattoo løve akvarell mann

Betydning av vikingtatovering

Hvem er vikingene? Hvorfor er en vikingtatovering så populær i disse dager, og hva er meningen?

Vikinger var en klan eller gruppe mennesker i de skandinaviske områdene fra 800- til 1000 -tallet som på grunn av sin fascinerende kultur ble foreviget i historien og ble en viktig del av den norrøne mytologien. Ordet “Viking” betyr “sjøkriger som tar en lang reise hjemmefra”. På grunn av mangel på naturressurser i sitt eget land, levde de stort sett gjennom plyndringer. I dag har vikingkulturen inspirert TV -seriene som vikinger eller karakterer som Thor og Loki i Marvel Universe. Vikingenes filosofi og utseende er i stor grad kjent fra kino – muskler, lange intrikate fletter og tatoveringer. Det er akkurat slik din vikingtatovering vil se ut, og ikke bare – norrøn mytologi har mange symboler som har spesielle betydninger. I dag bruker mange mennesker dem av stolthet over sine nordiske røtter eller av ren fascinasjon for nordisk kultur, eller fordi de bare vil se tøffe ut. Hva er egentlig årsaken og hvilken betydning en vikingtatovering gir brukeren, finner du ut i dette innlegget! La deg trekke til de trendy tatoveringsmennene og lær betydningen deres.

Symbolene for norrøn mytologi

Symbolene for norrøn mytologi

Ikke alle vikingtatoveringer skildrer gruff, skjeggete menn i hjelmer med økser. For de som ønsker å gå dypere inn i norrøn mytologi, introduserer vi noen tradisjonelle vikingesymboler som er et kunstverk for seg selv og pryder kroppen din!

Wyrd Ryne eller Web of Wyrd -ikonet

Wyrd Ryne eller Web of Wyrd -ikonet

Dette er vikingesymbolet for tro – et kraftig symbol som faktisk ser ganske enkelt ut og består av flere kryssende linjer. Bildet representerer faktisk alle former i runene og er derfor en representasjon av alle muligheter i fortid, nåtid og fremtid.

“Helm of Awe” tatovering

Helm of awe ble sett på som et vanlig symbol for å betegne overlegen makt og beskyttelse. Dette symbolet gir også brukeren uttrykk for skrekk, det vil si – gjør bæreren modig. Det er et populært symbol som kan brukes på juvel, amulett, steiner eller som en tatovering.

Valknut -symbol som en vikingtatovering

Valknut -symbol som en vikingtatovering

Valknut består av tre sammenflettede tatoveringer. Den østerrikske lærde Simek mener det var et religiøst symbol knyttet til døden – noe vikingene æret i stedet for fryktet. Alternativt mente den engelske lærde Ellis Davidson at det var et merke fra Odin og hans frigjørende folk om “mentale binder” som gjorde dem modigere i kampen ved å fjerne frykten fra seg selv.

Valkirie Tattoo Betydning

Valkirie Tattoo Betydning

Vikingene, i likhet med Amazonas kultur, ønsket kvinnelige krigere velkommen, og de ble kalt “skjoldpiken”. “Valkyrie” – “Chosen of the Slain” – skulle være en kvinnelig tilstedeværelse som kom inn på en slagmark og bestemte hvem som skulle dø og hvem som skulle leve. Valkyriene har fløyet over slagmarkene for å beskytte livet til de som foretrakk dem og bringe døden til dem som mislikte dem.

Mest populære vikingtatovering: Odin Tattoo

Mest populære vikingtatovering: Odin Tattoo

Dette er en av de vanligste tatoveringene eller bildene i vikinger i norrøn kultur. Odin er en kjent karakter i norrøn mytologi. I dagens kultur kan man identifisere seg som en slagmarksjef og en respektabel leder. Du kan se en solid og skjeggete mann med hjelm og flettet hår. Dette er sannsynligvis en representasjon av Odin som var for vikingene det Zeus var for grekerne.

Selv om disse tradisjonelle vikingtatoveringene absolutt er fascinerende, klør de ikke engang på overflaten av alle tegn, symboler og myter som vikingkulturen inspirerer. Å fordype seg i deres kultur og mytologi er som å dykke ned i en skattekiste med kule tatoveringsideer og fascinerende historier som garantert vil belønne oppmerksomheten din. For mer inspirasjon, ta en titt på vårt bildegalleri hvor du kan finne mange vakre tatoveringsdesigner!

Viking tatoveringsmaler

Viking symboler tatoveringer

Viking tatovering tribal

Viking symboler tatoveringer

Viking tatovering stamme ideer

Kriger tatovering

Vikingskipets tatovering

Viking tatovering underarm

Viking tatoveringsmaler gratis

Viking tatovering tilbake

Viking tatovering tribal

Viking tatovering Loki

Viking tatovering kvinner tatoveringer