Tatoveringsskalle meksikansk mal imponerende designideer

Leter du etter et nytt, originalt tatoveringsmotiv? I så fall kan du hente inspirasjon fra artikkelen vår! Her har vi et interessant forslag til mennesker som er fascinert av fremmede kulturer og tradisjoner, nemlig – meksikansk hodeskalle -tatovering! I innlegget lærer du hva som har gjort denne typen tatoveringer så populær i det siste og meningen bak den. Vi håper at du også vil finne den perfekte meksikanske tatoveringsskallen for deg blant forslagene våre! La deg inspirere!

Skallen tatoverer i sammenheng med den meksikanske tradisjonen

Tattoo skull meksikansk mal fire ideer

Tattoo skull skull mexican template upper arm roser

Tattoo skull skull mexican template meaning

Blant kroppsdekorasjonene er skallen tatoveringer en klassiker og nyter stor popularitet blant menn så vel som kvinner. Selv om de virker skumle ved første øyekast og er en påminnelse om døden, har denne typen tatoveringer en annen betydning: de står for livets forbigåendehet eller for en positiv og veldig viktig endring som brukeren har foretatt. Den meksikanske skallen skiller seg fra konvensjonelle tatoveringer med hodeskaller og bein, og har sine røtter i den gamle tradisjonen i Mexico. Det er et viktig symbol på de dødes dag (“Día de los Muertos”), som feires i det søramerikanske landet fra 31. oktober (Halloween her) til 2. november. De avdøde blir hedret, men festivalen er slett ikke trist, bare motsatt – fargerik og glad. I Mexico antas det at på de dødes dag vil avdødes sjeler komme tilbake fra livet etter en stund for å besøke familier og venner. Og dette gjensynet feires med musikk, dans og god mat. En viktig del av festivalen er alle dødssymboler som Sugar Skull (Calavera de Dulce) og La Catrina – et magert skjelett i elegante klær og en stor hatt som er en parodi på den øvre sosiale klassen. De meksikanske tatoveringskallene kalles ofte La Catrina -tatoveringer.

Tatoveringsskalle meksikansk mal: symbolikk

Tattoo skull skull mexican template black white rose butterfly

Tattoo skull skull mexican template La Catrina symbolikk

Tatoveringsskalle meksikansk mal La Catrina

Hvis du så på en meksikansk skalletatoveringsmal, ville du legge merke til følgende: den viser en smilende hodeskalle prydet med fargerike blomster, edderkoppnett, diamanter eller kors. Akkurat slik er tradisjonen i Mexico: Skallen er malt lyst, og navnet på den avdøde er skrevet på pannen – slik blir han æret. Edderkoppnettene er symboler på døden, blomstene står for livet, korset er et Skyttesymbol og diamantene er et symbol på livssyklusen. Nedenfor presenterer vi noen flotte meksikanske tatoveringsmaler for hodeskaller hvor du kan hente inspirasjon til din egen tatovering. Motivet passer for mennesker som er fascinert av meksikansk kultur og uttrykker ideen om at vi alle er like før døden. Med en slik tatovering hedrer du også dine avdøde favorittfolk. Og de som synes den smilende hodeskallen er for skummel, kan også velge en La Catrina -tatovering, som ofte er avbildet som en kvinne – sjekk bildene ovenfor for å se hvordan denne typen tatoveringer faktisk ser ut.

Tattoo skull meksikansk mal: ideer og forslag

Tatoveringsskalle meksikansk mal gul rose

Tatoveringsskalle meksikansk mal diamanter

Tatoveringsskalle meksikansk mal blomster fiolett kors

Tattoo skull skull mexican template spider web

Tatoveringsskalle meksikansk mal kryss lilla blomster

Tattoo skull skull mexican template black and white

Tatoveringsskalle meksikansk mal fargerike blå blomster

Tatoveringsskalle meksikansk mal diamanter krysser

Tattoo skull skull mexican template heart

Malene ovenfor er eksempler på klassiske meksikanske tatoveringer og kan også brukes som modell. Hvis du liker en av ideene våre spesielt, kan du vise den til tatovøren din. Du kan få en slik tatovering i både farger og svart og hvitt – den første varianten er nærmere den opprinnelige meksikanske tradisjonen, men med den andre kan du få en skummel effekt. Valget av kroppsdel ​​er en smakssak – de meksikanske tatoveringene på hodeskallen blir ofte stukket på overarmen, på brystet eller til og med på hendene. Imidlertid bør du ta hensyn til det faktum at disse tatoveringene er spesielt merkbare og imponerer med et attraktivt utseende, som noen ganger kan være uegnet av profesjonelle årsaker.