Eplecidereddik -dietten har vært kjent siden 1950 -tallet, da takket være boken om folkemedisin av Dr. DC Jarvis ble populær. Den beskriver grundig fordelene ved å spise eplecidereddik regelmessig, spesielt når den kombineres med honning, og dens gunstige effekter på kroppen. Om du virkelig kan gå ned i vekt ved hjelp av eplecidereddik er en av de evige debattene innen ernæring. Noen studier viser at eddik kan hjelpe deg å gå ned i vekt, mens andre viser det motsatte. Ta en titt på fordeler og ulemper med eplecidereddik -dietten, og bestem selv om du vil inkludere denne maten aktivt i ditt daglige kosthold.

Kan du virkelig gå ned i vekt permanent med eplecidereddik? Finne ut!

Apple Cider Eddik Diet - Hvor sunt er Detox Diet egentlig eddik for å miste vekt og holde seg i form

Fordeler med eplecidereddik diett for helse

Når epler gjærer naturlig til eddik, gjennomgår de viktigste fordelaktige ingrediensene også en transformasjon. Noen styrkes og noen svekkes. I sin endelige form inneholder eplecidereddik følgende fordelaktige forbindelser:

 • Betakaroten: En kraftig antioksidant som nøytraliserer kreftfremkallende frie radikaler i kroppen.

 • bor: Et sporelement som er ekstremt viktig for beinstyrken og spiller en nøkkelrolle i absorpsjonen av kalium og magnesium. Disse, samt kobber, sink, fosfor og andre er påvist i eddik. Vitaminene B1, B2, B6, C, E og folsyre beholdes.
 • kalsium: Et mineral som er svært viktig for overføring av nerveimpulser og muskelsammentrekninger.
 • cellulose: Fersk epleeddik inneholder pektin, som demper appetitten, senker kolesterolet og reduserer risikoen for hjerte- og karsykdommer og høyt blodtrykk. Eplecidereddik kan også senke den glykemiske indeksen for matvarer og hjelpe deg med å bekjempe soppinfeksjoner.
 • jern: Eplecidereddik inneholder mye jern i en lett fordøyelig form og bidrar også til å lette absorpsjonen.
 • aminosyrer: Eddik inneholder aminosyreelementer som er nyttige for kjemiske reaksjoner i hjernen og for den emosjonelle tilstanden.
 • saltsyre: Eplecidereddik støtter normal utskillelse av saltsyre, takket være at mat blir bearbeidet i magen og dets gunstige ingredienser absorberes. Med alderen reduseres nivået av saltsyre i magen, så med regelmessig inntak av eplecidereddik kan mengden normaliseres.

Bli kvitt gass og magesmerter raskt

Apple Cider Eddik diett - Hvor sunt er detox -dietten som virkelig lindrer flatulens og fremmer helse

Eplecidereddik demper appetitten, og dette hjelper deg naturlig å gå ned i vekt uten å bli sulten

Apple Cider Eddik Diet - Hvor sunt er Detox Diet for å virkelig dempe appetitten din for å holde deg frisk og godt formet

Apple Cider Eddik Diet - Hvor sunt er Detox Diet egentlig naturlig eddik fra ferske epler

Ulemper og farer med eplecidereddik

Eplecidereddik er vanligvis trygt, men ikke alltid. Du bør være oppmerksom på følgende ulemper og farer:

 • Personer som har gastritt, blærebetennelse og økt magesyre er bedre å holde seg borte fra eplecidereddik, da det kan forverre symptomene.
 • Det anbefales også at eddik bare konsumeres i oppløst form, da den sure smaken kan etterlate en ubehagelig følelse og irritere halsen.
 • Som enhver annen syre angriper eplecidereddik også tannemaljen. Stomatologer anbefaler derfor alltid å skylle munnen godt etter å ha spist sur mat eller bare pusse tennene.
 • Gravide og diabetikere bør rådføre seg med legen sin før de begynner med eplecidereddik.

Spar deg selv hos tannlegen og skyll godt etter eddiken

Apple Cider Eddik Diet - Hvor sunt er detox -dietten som virkelig angriper tennene dine Vær forsiktig

Apple Cider Eddik Diet - Hvor sunt er Detox Diet egentlig hjemmelaget Apple Eddik Jam

Hvordan er kostholdet med eplecidereddik?

Dietten er superenkel. Alt du trenger å gjøre er å drikke eplecidereddik. Før du begynner, må du sørge for at du har tilgjengelig naturlig, upasteurisert og ufiltrert eplecidereddik. Det er best å gjøre det deg selv hjemme. Det er lettere enn du tror, ​​og smaker mye bedre enn det fra butikken.

Dietten krever ikke store mengder eddik for at du skal være dens fordelaktige egenskaper føle. Faktisk trenger du bare 2 ts eddik oppløst i et glass vann eller te. Drikk denne dosen tre ganger om dagen, 30 minutter før hvert måltid. For å gjøre drikken mer smakfull, kan du legge 1 teskje honning til hver kopp. Hvis honningen ikke passer din smak, kan du bruke litt fruktjuice i stedet.

Eddiken smaker bedre i disse deilige cocktailene

Apple Cider Eddik Diet - Hvor sunt er Detox Diet egentlig å drikke med eddik og fruktjuice

Sitronsaft, ingefær, eddik og litt mynte er alt du trenger for dette

Apple Cider Eddik Diet - Hvor sunt er detox dietten virkelig sitronsaft med eddik

Apple Cider Eddik Diet - Hvor sunt er Detox Diet egentlig cocktail med eddik og eplejuice

Husk alltid å ikke overdrive det med dosen, og selvfølgelig er eplecidereddik ikke en mirakelkur. For å virkelig legge merke til et resultat, må du være tålmodig og utholdende, og også kombinere eddik med daglig trening og et balansert kosthold. Først da kan du kjenne fordelene med det.

Du bør også vite at kostholdet med eplecidereddik fungerer annerledes for forskjellige mennesker. Noen har en tendens til å gå ned noen kilo i løpet av dager, mens andre tar lengre tid. I gjennomsnitt kan et tap på 2 til 5 kg forventes innen en måned. Så kommer du til å inkludere eplecidereddik i menyen og prøve effekten selv? Hvis du sliter med å gå ned i vekt, er det definitivt verdt å prøve!

Alle går ned i vekt med forskjellige hastigheter

Apple Cider Eddik diett - Hvor sunt er detox -dietten virkelig lett å gå ned i vekt raskt

Hjemmelaget eddik er enda sunnere og dessuten supergod

Apple Cider Eddik Diet - Hvor sunt er Detox Diet? Lag naturlig eddik selv hjemme

En skje eplecidereddik om dagen holder legen unna

Apple Cider Eddik Diet - Hvor sunt er Detox Diet virkelig friske epler for å lage eddik