Har du allerede formulert dine resolusjoner for det nye året? Kanskje den første av disse er noe slikt: I 2021 vil jeg endelig oppfylle disse resolusjonene jeg har tatt i mange år … Det kan høres morsomt ut. Men egentlig ikke motiverende. Det er virkelig oppløsninger som er ganske realistiske. De virker ganske enkle, men de fører til store livsendringer. De store suksessene starter alltid med små skritt i riktig retning. Hold deg til det og les våre spesifikke forslag!

God morgenvaner er spesielt viktige!

Gledebevegelse nyttårsforsetter

Start dagen litt sunnere

Ta nyttårsforsetter som er knyttet til endringer i dine vaner. Vi utvikler de dårlige ganske enkelt. Vi har imidlertid vanskelig for å leve med det. De gode vanene krever mer innsats, men de gjør livet lettere. Forøvrig ville det være en veldig god plan å gjenta denne setningen hver morgen.

Litt meditasjon, en kort spasertur før jobb eller bare å åpne vinduet bredt i noen minutter – alt dette bygger opp rutine i hverdagen. Dette er små sunne vaner, men de vil gjøre morgenen din, og derfor dagen din, mye sunnere.

Takket være sunne drinker er det mindre tid for de usunne!

gode juiceoppløsninger for det nye året

Oppdag en sunn drink

Drikker du nok væske? Overdriver du det noen ganger eller ofte med kaffe og alkohol? Nyttårsforsetter er ofte rettet mot å overvinne slike vaner. I stedet for å prøve å gi avkall på noe, er det bedre å formulere den samme oppgaven positivt. Det finnes forskjellige typer sunne brus som du kan lage hjemme. Hvis du prøvde flere slike oppskrifter, kunne du automatisk få tilgang til dem oftere i stedet for kaffe eller alkohol.

Mange TV -programmer er informative og derfor nyttige

TV store resolusjoner for det nye året

Nye filmer og programmer på TV

Vi vet alle at huk foran TV -en kan være skadelig. Så hva kan du gjøre med det? Det er ikke så lett å klare seg uten, spesielt nå som du må bli hjemme lenge. Men det du kan gjøre er å oppdage nye programmer og filmer. Det er mange overfladiske ting på TV, men også informative programmer om historie, vitenskap, psykologi og miljøvern. Se disse programmene oftere i stedet for kommersielle.

Meditasjon er lettere enn mange tror

Nyttårsforsetter sunn livsstil

Meditere en gang om dagen

Å tenke på egne følelser har blitt et must for mange mennesker. Når du har utviklet denne vanen, blir du nesten avhengig av den. Du vil lese flere bøker om selvutvikling, gjøre yoga og kanskje også ta ulike psykologiske kurs. Nyttårsforsetter som dette kan være for vanskelig for folk som aldri har gjort dette før. Start heller med noe veldig lite. En kort meditasjon hver dag ville være et realistisk forsøk. Meditasjon er ikke komplisert. Hvis du slår på passende musikk, lukker øynene og ser på tankene og følelsene dine, er det nok. Du kan finne en rekke nyttige videoer for dette på Internett. Prøv forskjellige og finn den beste for deg!

Det er mange enkle yogastillinger som har kraftige effekter 

Nyttårsforsetter enkle øvelser

Prøv en veldig enkel øvelse per uke

Det er enkle strekninger, yoga og Pilates -stillinger som faktisk ikke krever noen innsats i det hele tatt. Noen av dem er utrolig effektive til tross for at de er lette i vekt. De er ment å støtte mennesker med bevegelsesproblemer. Lag en liste over slike øvelser og positurer og prøv minst en ny hver uke. Hvis du allerede merker en betydelig forskjell etter disse enkle treningsøktene, kan dette motivere deg til ekte sportstrening i det lange løp. Det kan skje før du tror.

Ta deg tid til kunst en gang i uken

Nyttårsforsetter moderne tegninger

Lag et lite kunstverk hver uke

Kunst er et universelt middel, og du trenger ikke å være spesielt begavet på det. Du kan tegne eller spore noe selv. På nettstedet vårt finner du også DIY -ideer med enkle midler eller gaver fra naturen. Kanskje du vil skrive et eget dikt? Hva med din personlige dans til en flott sang? Gjør dette en gang i uken med kunst, og du vil finne overraskende ting! Du vil finne ut mye nytt om deg selv og utvikle kreativiteten og talentene dine.

Takknemlighet er bra for helsen vår

Meditasjonsforsett for det nye året

Takk noen eller innvendig for noe hver dag!

Nyttårsforsettene våre er designet for å bygge en positiv tankegang i oss. Dette virker som en veldig vanskelig oppgave. Men noe så enkelt som det takknemlighet for eksempel en ekte kur mot tristhet. Når var siste gangen du takket noen eller for noe fra hjertet ditt? Det koster verken tid eller penger! Takk innvendig for at du puster, at du har noe å spise og et koselig hjem … Fortell arbeidskollegaen som lager deg en kaffe at dette er en spesiell glede for deg. Si takk til naboen som alltid vil hilse deg varmt og alltid være der for deg når du trenger noe! Hva mer er du takknemlig for?

Du kan trene deg selv til å spise sunnere ved å ta enkle, små skritt 

Sunn spiseoppløsninger for det nye året

De foreslåtte resolusjonene for nyttår 2021 virker superenkelt, og på en måte er de det. Likevel vil du bli overrasket over at det krever mye innsats for å holde tritt med det. Hvis du kan gjøre det, vil du imidlertid radikalt endre livssynet ditt gjennom disse enkle aktivitetene. Til det bedre, selvfølgelig! For eksempel har det blitt vist at gode vaner kan bidra til å overvinne dyp angst. På sikt vil du være overbevist om at selv den minste innsatsen i livet lønner seg umiddelbart. Som et resultat vil du finne det lettere og lettere å oppnå enda større oppløsninger i fremtiden.

Vi ønsker deg et godt nytt år 2021!

Nyttårsforsettene gir håp og positivisme

Nyttårsforsetter Håp om nytt liv

Selv “ler mer” ville være et flott nyttårsforsett

Nyttårsforsetter havsol

Nyttårsforsetter hjelper oss med å leve lykkeligere

Resolusjoner for det nye året Sea og joie de vivre

Små strekk hver dag gjør en stor forskjell!

Nyttårsforsetter soloppgangsideer

Prøv det med små oppløsninger i 2021!

Nyttårsforsetter solsikker

Å lese flotte bøker er også en slags meditasjon

Nyttårsforsetter flotte bøker