Alle ønsker å ha vakker og skinnende ansiktshud og se best mulig ut. Men du bør også ta godt vare på det. I tillegg til god ansiktshygiene og passende kosmetikk, bør du også bruke en nærende ansiktsmaske minst en gang i uken. Og siden vi pleier å være fans av hjemmelagde produkter uten kjemikalier, vil vi i dag presentere deg for 10 ansiktsmasker som er laget av bare to ingredienser. Ta en titt på hvor raskt du kan lage forskjellige ansiktsmasker selv!

Lag ansiktsmasker selv og ta godt vare på din egen hud

lag ansiktsmasker selv sunn hud skjønnhetstips +

Lag ansiktsmasker selv og få huden din til å se yngre og vakrere ut

Maske med honning og kanel mot kviser – Bland 2 ss honning med 1 ts kanel og rør godt. Påfør på renset og lett fuktig hud. La virke i 15 minutter og vask av. Bruk denne masken annenhver dag.

Ansiktsmaske med sitron og eggehvite mot hudormer – Hvis porene er tette, bland 1 teskje ferskpresset sitronsaft med en eggehvite. Påfør bare på de berørte områdene og vask av etter 10 minutter. Denne masken brukes to ganger i uken.

Maisstivelse og bakepulver for glødende hud – For glødende og sunn hud, bland 2 ss maisstivelse og 1 ts bakepulver. Tilsett litt vann for å lage en slags grøt. Påfør på huden og la den tørke litt. Vask av med lunkent vann og lette masserende bevegelser. Bruk deretter en fuktighetsgivende krem.

Ta vare på fet hud med gurkemeie

lag ansiktsmasker glatt ansiktshud

Aloe Vera og gurkemeie for fet hud – Tilbered en blanding av 2 ss aloe vera gel og 1 teskje gurkemeie. Rør godt og påfør ansiktet. Bløtlegg i litt, vask av og påfør en passende ansiktskrem for fet hud.

Rensende og oppstrammende ansiktsmaske med kaffe og honning – Ta 2 ss kaffegrut og bland med 2 ts honning. Masser forsiktig inn, la virke i 15 til 20 minutter og vask av. Denne ansiktsmasken renser og strammer huden perfekt og kan også påføres på dekolletten.

Stram og oppdater huden med agurk og gurkemeie – Riv en agurk og press saften ut av den. Bland dette med 1 ts gurkemeie og påfør på huden. La virke i 10 til 15 minutter, vask deretter av og påfør en fuktighetsgivende ansiktskrem.

Bruk kakao for å sikre rynkefri hud

lag ansiktsmasker selv fuktighetsgivende masker skjønnhetstips

Antiage maske med kokosolje og kakao – Tilsett en teskje kakaopulver til en teskje kokosolje. Rør godt og påfør på fuktig hud. Vask av etter 15 minutter. Begge ingrediensene har en rensende og oppstrammende effekt. Påfør denne masken en gang i uken.

Honning og brunt sukker maske – Denne ansiktsmasken renser huden og har en lett eksfolierende effekt. Bland 2 ss honning med 1 ss brunt sukker. Påfør på renset ansikt. Etter 10 minutter, vask av med en lett massasje. Bruk to ganger i uken. Du kan tilberede en stor mengde av det og oppbevare det i kjøleskapet.

Tomat og yoghurt for glødende ansiktshud – Ta 1/4 skrellet tomat og sil dette med 3 ss yoghurt i en blender eller med stavmikser. Påfør på renset hud og la virke i 10 minutter. Vask godt av og påfør fuktighetskrem.

Den grove teksturen fjerner de døde hudcellene

Lag fuktighetsgivende ansiktsmasker selv

Eksfolierende maske med havregryn og bakepulver – Bland 2 ss havregryn (du kan male disse litt finere) med 1 ts bakepulver og tilsett litt vann for å lage en grøt. Påfør på vasket ansikt og vask av masken etter 10 minutter. Bruk denne pleiemasken en gang i uken for å fjerne døde hudceller.

Å lage ansiktsmasker selv er barns lek! Bland en maske som passer din hudtype og la den se bra ut!

Lag flere ideer til ansiktsmasker selv

skjønnhetstips gjør ansiktsmasker til glatt hud

Aktivt kull ansiktsmaske mot hudormer

aktivert karbon ansiktsmaske lag ansiktsmasker selv

Forbered ansiktsmaske med avokado honning

lag ansiktsmasker selv avokado ansiktsmaske

Sunn og fast hud med bananer og havregryn

Ansiktsmasker lager vakker skinnende ansiktshud selv

Hold ansiktshuden frisk

lag ansiktsmasker selv skjønnhetstips ung hud

Du kan lage forskjellige ansiktsmasker selv med gurkemeie

lag ansiktsmasker med glatt hud selv

Dra nytte av slipeeffekten av brunt sukker

ung ansiktshud lag ansiktsmasker selv

Forbered en gresskar-sitron-bakepulver ansiktsmaske

gresskar ansiktsmasker gjør skjønnhetstips selv

Forbered en ansiktsmaske og slapp av hjemme

lag vakre ansiktsmasker for huden selv

Protein lukker porene

skjønnhetstips glatt hud lag ansiktsmasker selv