I vår fartsfylte verden teller hver time eller til og med hvert minutt, spesielt i forretningslivet. Derfor er høy mobilitet, optimal fleksibilitet og konstant tilgjengelighet noen av de viktigste faktorene som vellykkede forretningsfolk alltid setter pris på. Det er ikke for ingenting moderne forretningsmodeller som f.eks "Midlertidig kontor" eller Virtual Office etablert som veldig effektivt. De er spesielt populære blant ledere som ofte reiser, IT -spesialister, lobbyister, HR -fagfolk og internasjonale frilansere. I tillegg til god tidsstyring, inneholder disse innovative kontorkonseptene også andre aspekter som anses å være avgjørende konkurransefortrinn. Noen av dem er: en representativ forretningsadresse, et kjent nabolag, strategisk beliggenhet, utstyr av høy kvalitet, førsteklasses forretningssans og et erfarent team av assistenter. Vi vil gjerne illustrere alt dette for deg mer detaljert. Ved å bruke eksemplet på den pulserende bankmetropolen i hjertet av Tyskland eller, nærmere bestemt, på Frankfurt am Main flyplass.

jobbe på frankfurt flyplass

Hva med et kontor på Frankfurt flyplass?

Uansett om det leies permanent eller midlertidig, betaler et kontor i et så eksklusivt sted tusen ganger. Profesjonelle leverandører av kontortjenester, som denne i Agendis Business Center på Frankfurt lufthavn, hjelper deg også med å få mest mulig ut av det. Fordi du ikke bare kan leie kontorlokalene du trenger over natten på en veldig ukomplisert måte, men også mange viktige tjenester. Alle individuelle og teamkontorer er elegant innredet og utstyrt med den nyeste IT- og kommunikasjonsteknologien samt raskt internett, lokale fasttelefonnumre og fakser. Lokalene kan leies på kort varsel og til og med i timen.

Det vennlige personalet på stedet er alltid tilgjengelig og håndterer enhver spesifikk forespørsel umiddelbart. Alle de vanlige forretningstjenestetjenestene som å besvare anrop, behandle e -post eller passe på gjester kan også bestilles veldig fleksibelt. I en så eksklusiv, stille og arbeidsorientert atmosfære kan du ikke bare konsentrere deg optimalt, men også starte hvert forretningsprosjekt eller viktige møte med en meget passende grunnholdning.

virtuelt kontor på Frankfurt flyplass

Selvfølgelig gjelder fleksible service- og leieperioder også hvis du vil bestille konferanserom eller møterom på Frankfurt flyplass. State-of-the-art presentasjon og videokonferanse teknologi sikrer perfekte arbeidsprosesser og vellykkede forretningsmøter.

Med et kontor på Frankfurt flyplass kan du dessuten nyte de mange fordelene med optimale transportforbindelser og utmerket infrastruktur. Ikke bare deg, men også dine ansatte og forretningspartnere drar fordel av korte avstander for internasjonale ankomster og avganger. Dette sparer tid og energi for det viktigste. I tillegg er du ikke irritert i trafikkork eller i den overfylte kollektivtransporten.

Frankfurt lufthavn er kjent for å være en av de største i verden, og tilbyr et mangfoldig utvalg av hoteller, butikker, kafeer og restauranter samt andre tjenester. I tillegg er en grønn park og Frankfurts standskog i umiddelbar nærhet, som inviterer deg til å ta avslappende turer eller jogge.

agendis forretningssenter på Frankfurt lufthavn

Eller er et virtuelt kontor mer egnet for deg?

Selvfølgelig er dette også mulig på Frankfurt lufthavn. Frilansere og oppstart, men også mange internasjonale salgsselskaper, stoler mer og mer på dette trendy kontorkonseptet. Det sikrer at du kan nås permanent selv uten et konvensjonelt kontor og likevel være fleksibel. Det viktigste for et slikt virtuelt kontor er den anerkjente forretningsadressen, som de fleste kunder snakker om alvor og pålitelighet. Med et virtuelt kontor i Frankfurt Airport Business Center fra Agendis, er dette definitivt garantert. Den moderne, moderne arkitekturen i bygningen, den representative forretningsmiljøen inne og den profesjonelle mottakelsen av ansvarlige ansatte forsterker dette inntrykket enda mer. Hvis en forretningspartner ønsker å besøke deg på kontoret spontant, vil han bli glad. Post- og telefontjenester kan også bestilles med et virtuelt kontor. På forespørsel kan du også få et regionalt fasttelefonnummer samt et edelt firmaskilt i inngangspartiet.

Sist men ikke minst sparer et virtuelt kontor deg mye i faste kostnader. Dette betyr at det ikke er permanent leie av et rom, samt kjøp av dyrt kontorutstyr og ansettelse av ekstra personale. Du minimerer din økonomiske risiko og øker sjansene for suksess.

virtuelt kontor på Frankfurt flyplass

Konklusjon:

Uansett om du trenger et permanent, midlertidig eller virtuelt kontor, er en topp beliggenhet som Frankfurt flyplass en utmerket idé. Dette støtter og tilrettelegger i stor grad virksomheten din. Optimal fleksibilitet, korte transportruter for internasjonale forretningsreiser og besøk, kostnadseffektivitet og prestisje er bare noen av de mange fordelene med en slik beslutning. Spar verdifull tid og energiressurser, konsentrer deg om kjernevirksomheten din og sørg for en god balanse mellom jobb og liv.

  leie et kontor på Frankfurt flyplass

agendis forretningssenter frankfurt flyplass