Å flytte til et nytt hjem kan være veldig spennende, men det kan også være ganske slitsomt. Hvordan du vil takle denne oppgaven er helt opp til deg. Hvis du vil at det kommende trekket skal gå greit, kan du begynne å planlegge det så tidlig som mulig og vurdere eventuelle detaljer som kan sabotere planene dine. Heldigvis kan du med noen få smarte bevegelsestips unngå potensielle ulemper og spare deg for unødvendig arbeid.

Når du flytter hus, må du ta hensyn til mye, og du trenger litt erfaring for å kunne forutse mulige problemer. Men det vi allerede vet av vår egen erfaring, er at det ikke bør undervurderes å pakke dine egne eiendeler. Og stort sett er disse “syv tingene” noe mer. Du kan bare se hvor mye bagasje du faktisk har når du må pakke alt nøye og bringe det til et nytt hjem.

Nyttige flyttetips

Flyttetips Hva du bør tenke på når du pakker Pakketips

Vi lever i en global verden, og det er ikke uvanlig å flytte hjem. I gjennomsnitt beveger hver tysker seg rundt fem ganger i livet. De vanligste årsakene til dette er et bytte av jobb eller et nytt kjærlighetsforhold. Så du er klar til å kjøre hundrevis, til og med tusenvis av kilometer. Så internasjonale flyttinger er noe helt normalt i dag, og mange mennesker bestemmer seg for å krysse landegrensen for å søke lykken andre steder.

Hvis det er det du streber etter, sjekk ut følgende tips som kan spare deg for mye penger og tid. Her finner du våre bevegelige tips som tar for seg emnet emballasje …

Flytte: Hva bør du passe på når du pakker?

Bevegelsestips Hva du bør vurdere Pakkingskasser du lager tape

Nyttige bevegelsestips

1. Hva bør du passe på før du pakker?

Emballasjeprosessen er utrolig viktig. Derfor er det lurt å lage en plan tidlig. Dette trinnet er øverst på vår bevegelige sjekkliste og er veldig viktig hvis du sikter mot et godt organisert og jevnt trekk.

Tenk på alle de mulige materialene du trenger i prosessen. Anslå hvor mange bokser du trenger og få dem på forhånd. De fleste undervurderer tydelig antall emballasjer. Det er best å finne esker i forskjellige størrelser, og ikke glem å bruke hjelpematerialer som tape og bobleplast. Ta deg tid til å sortere og rydde eiendelene dine. Du kan angi en boks for donasjoner eller veldedighet, og alt du ikke lenger trenger trenger det.

Tips for flytting Hva bør du passe på når du pakker

Hvis du ikke har tid eller av en eller annen grunn ikke har lyst til å pakke sammen, er det lurt å oppsøke en profesjonell Flyttetjeneste å bruke. De fleste flyttefirmaer tilbyr emballasjetjenester inkludert emballasjematerialer.

Hvis du ikke er presset på tid og ønsker å planlegge flyttingen din selv, er det bare å lese på våre flyttetips.

2. Merk alt nøye

Det er veldig viktig å merke esker som allerede er pakket. I hvilket rom hører eskene, hva som er inne og muligens rekkefølgen de skal pakkes ut er viktig.

Du kan selvfølgelig også notere deg ytterligere detaljer. Hvis du for eksempel pakker husholdningsapparater og kablene separat, kan du rulle sammen kablene, feste dem med tape og deretter merke dem med navnet på den respektive enheten.

Bevegelsestips Hva du skal passe på med etikettemballasje

3. Pakk papirene godt

Pakk sammen viktige dokumenter som fødsels- og ekteskapsattester og oppbevar dem på et trygt sted. Ideelt sett bør du legge pass og alle viktige papirer i en eske, merke den og ha boksen trygg med deg.

4. Ha daglig redskap i nærheten

I en klar plastpose, legg viktige ting du bruker hver dag. For eksempel er tannbørsten og mobiltelefonladeren viktige ting å bruke den første dagen i ditt nye hus. Så hold dem hendig!

Flyttetips Hva du bør vurdere Pakking Emballeringstips

5. Pakk og transporter tunge gjenstander på en smart måte

Pakk bøker og andre tunge gjenstander i små esker, og prøv å ikke gjøre dem for tunge. Det anbefales å tydelig markere tunge esker som sådan for å plassere dem på gulvet under transport og ikke på toppen av andre esker som ikke tåler vekten.

I prinsippet kan du ikke transportere tunge gjenstander som bøker i pappesker, men i en koffert slik at du bare ruller den og ikke trenger å bære den.

Bevegelsestips Hva du bør vurdere å pakke tunge esker

6. Pakk skjøre ting

Ta ut alle skuffene fra møblene dine og legg klærne og brekkbare tingene inne. Etter det bør du bruke skuffene Bobleplast Vikle rundt for å sikre innholdet og transportere det på denne måten.

Stack grytene og pannene dine og pakk dem f.eks. B. i avispapir. Pakk hver enkelt tallerken i papir og ikke legg oppvasken som vanlig, men ordne dem vertikalt som poster. Å stable dem oppå hverandre legger mye press på de nedre platene, og disse kan lett gå i stykker.

Hvis du skal transportere et stort speil, må du lime papp på det med tape for å beskytte det.

Tips for flytting Hva du skal passe på for å pakke skjøre tallerkener

7. Transportmøbler og elektriske apparater

Hvis du demonterer store møbler, for eksempel en seng eller et skap, merker du brikkene og sørger for at alle brikkene er pakket sammen. Legg alle skruene og bitene i en merket pose og fest dem til de respektive delene med tape.

Hvis du transporterer et kjøleskap eller fryser, må du sørge for at du har nok tid til å tine og tømme det! Noen timer bør vanligvis være nok.

Hvis du ønsker å ta andre elektriske enheter med deg inn i ditt nye hjem, fortsett forsiktig og kontakt om nødvendig en profesjonell håndverker eller elektriker.

Flyttetips Hva du bør vurdere Pakking Transport av kjøleskapet

Alt tatt i betraktning

Et trekk inkluderer mange aspekter og er forbundet med mye innsats og organisasjonsarbeid. Pakking er bare en del av det, og det er viktig, slik at du kan planlegge et jevnt trekk.

Vi ønsker deg et stressfritt trekk og lykke til i ditt nye hjem!

Tips om flytting Hva du skal passe på for pakking Feire bytte av leilighet