Moderne høyglanset rektangulær veggenhet

Veggenheten er en nødvendighet i hver moderne leilighet i dag, og her gir vi deg 30+ kule designideer som du kan hente inspirasjon fra. Ta en titt på bildene våre for moderne vegger og la deg inspirere!

Moderne veggenhet – en nødvendighet for hver leilighet

Moderne veggenhet

En moderne veggenhet er en god idé for stua, men den kan også være veldig nyttig på soverommet eller kjøkkenet. Den kalles også en veggenhet eller en forlengelsesvegg og består av flere elementer – åpne hyller, vitrineskap med glassdører, lagringsplasselementer som skuffer osv. Ofte er veggenheten også utstyrt med et TV -element. På denne måten er fjernsynet og alle tilleggsenheter godt integrert i anlegget.

Fordelene med en veggenhet er åpenbare – det sparer plass, og derfor kan det være veldig nyttig i en liten leilighet. Veggenhetene tilbyr mye lagringsplass hvor du kan lagre alle slags ting – på denne måten kan du unngå kaos i stua. Og sist, men ikke minst, ser veggenheter veldig stilige og moderne ut og kan bli et blikkfang i rommet. Det er en rekke modeller å velge mellom, og nedenfor er noen av dem. Fortsett å lese!

En smart idé for å spare plass

Moderne hvit skinnimitasjon veggenhet

De moderne veggenhetene er ofte utstyrt med integrert LED -belysning og kan til og med konverteres slik at de tilbyr flere kreative løsninger for interiøret. Sistnevnte er spesielt typisk for de modulære veggenhetene, som består av individuelle komponenter som kan ordnes etter din egen smak og behov. Det er også modeller med et variabelt arrangement av hyllene. I møbelbutikkene finner du vegger i forskjellige design – fra klassisk tre til elegant stål til de mest moderne høyglansede overflatene. Speil- og glassfronter, samt skapdørene i interessante materialer med vakre detaljer, er et skikkelig blikkfang i stua! Det er ikke alltid nødvendig å montere det på veggen. Trefiberplater av eik, valnøttfiner eller bøk brukes vanligvis til veggenheter som skal festes til veggen. Monteringen er så enkel at du enkelt kan gjøre det selv.

Moderne veggenhet: kule designideer å bli forelsket i

Moderne minimalistisk veggenhet

Vi anbefaler at du koordinerer utformingen av veggenheten med innredningsstilen. For et minimalistisk eller skandinavisk interiør er de nøytrale og pastellfargene å foretrekke, men hvis stua er designet i landlig stil, kan du velge en fargerik veggenhet i varme nyanser. Det fargerike møbelet vil definitivt gi mer stemning i interiøret! De enkle og monokrome modellene med høyglansede overflater ser virkelig elegante og diskrete ut og er det beste valget for en moderne interiørdesign! På hyllene og i skapene kan du ordne fat, glass, fotoalbum, sosiale spill og dekorasjoner. Med riktig belysning kan du sette objektene riktig i scenen. Hvis veggenheten ikke har integrert belysning, kan du også designe den selv – for eksempel med LED -strips. En flat TV passer normalt til veggenheter med et TV -element.

Tips for innkjøp

Veggmoderne moderne skap lukket

I møbelbutikkene finner du matchende highboadds, skjenker og vitriner i tillegg til veggenheten. På denne måten kan du utvide veggenheten din så å si og skape enda mer plass til forskjellige gjenstander. Du kan finne noen eksempler på dette blant bildene våre nedenfor. Når du kjøper en veggenhet, anbefaler vi at du er spesielt oppmerksom på kvalitet, funksjonalitet og fleksibilitet. Det fine utseendet ville også være en fordel. Prisen kan variere veldig – det er både enkle veggenheter laget av trelameller, som er veldig rimelige, og designermodeller laget av materialer av høy kvalitet, lær og tekstiler som koster mye penger. Som allerede nevnt kan du også bygge veggenheten selv. Denne DIY -ideen er interessant, ikke spesielt vanskelig og bare perfekt som et prosjekt for fritiden!

Veggmodern moderne svart og hvitt stilig utseende

svart veggenhet med integrert LED -belysning

Moderne veggenhet, treskap praktisk

Velg veggenhet

Vegg firkantede hyller

Vegg, rektangulær, avrundet, høyglans

Kjøp tips til veggenheter

DEsignideen tilleggsvegg

Tilbygg vegg minimalistisk stue

Påbygging av tre

Moderne plassbesparende veggenhet

Stue vegg moderne LED tapet kult utseende

Forlengelsesvegg rett og slett praktisk

Forlengelsesvegg med TV LED -belysning

Vegg TV -element

Kjøp tips og ideer for veggenheter

Moderne TV -element i veggenhet med integrert LED -belysning

Moderne veggenhet som aksent i stuen

Moderne veggenhet med praktiske bokhyller

Veggmoderne moderne høyglansede LED-lys

Vegg enhet moderne kule design

Veggenhet i hvit minimalistisk

Designer veggheng lange hyller

Moderne veggenhet med et fantastisk utseende

Kjøp moderne veggenhetstips

Vegg med firkantede trehyller

minimalistisk stue med veggenhet

Moderne høyglans veggenhet veldig stilig utseende

Veggsystem moderne åpne hyller skap TV -element

Moderne ideer og forslag til veggenheter

Vegg med indirekte belysning