Sheesham møbler massivt tremøbler

Gammelt håndverk blomstrer. Ekte tremøbler er mer populære enn noen gang før. Gjerne laget av tre med en historie. Grunnen – de heltre tremøblene er unike – i design, form og mønster! Så unik som du er! Ekte tre er det foretrukne materialet for innredning. Det sikrer komfort og et sunt inneklima og gir en god følelsesfaktor til alle rom. Fra kjøkkenet i massivt tre laget av eik til kommoden i stua av akasie til det unike spisebordet av tropisk edelt tre – Sheesham: Massivt tremøbler gir en følelse av trygghet og forteller en historie. Mens eikebordet minner om hyggelige turer i skogen, inviterer sheesham -skrivebordet deg til en reise til Orienten. I denne artikkelen vil vi introdusere deg for dette eksotiske naturlige treverket og vise deg kreative ideer om hvordan du kan bruke det til å innrede hjemmet ditt komfortabelt og komfortabelt. Fordyp deg i indisk kultur og oppdag hemmelighetene og magien til Sheesham -treet.

Historien om Sheesham – fra India til stuen din!

Historien om sheesham - fra India til stua din!

Sheesham er et tropisk tre av høy kvalitet som opprinnelig kommer fra India og Pakistan. Scheesham er navnet på det landlige treet fra India – et tre meter høyt. Fremdeles kjent som “imitert rosentre” eller “imitert rosentre”, skiller sheesham -tre seg vesentlig fra imitert rosentre. Det virkelige sheesham -treet eksporteres fra India, hvor det dyrkes på plantasjer.

Sheesham -tre imponerer med sin robusthet og sitt særegne korn, som formidler en rustikk effekt i moderne interiørdesign. I dag dyrkes sheesham -tre spesielt i Pakistan, men du kan finne det oftere og oftere hos tyske snekkere for håndlagde tremøbler. Etter ideen om å produsere unike møbler for ethvert behov, tilbyr selskapet også Møbler Ett Shesham -møbel av høy kvalitet Laget av sertifisert ekte tre.

Hva gjør Sheesham -treet spesielt vakkert i interiøret?

Hva gjør sheesham -tre spesielt vakkert innen interiørdesign?

Sheesham -møblene er ikke bare et høydepunkt i det Rustikk stil, men brukes også i moderne og industrielle møbler. Sheesham -tre er preget av en uregelmessig fordeling av fargestriper, så det kan enkelt kombineres med andre naturlige materialer og treslag. Hvert stykke sheesham -tre er unikt og tiltrekker seg oppmerksomhet. Det harmonerer spesielt godt med blinkende jern eller mørkt metall, fordi det iøynefallende kornet danner en uvanlig kontrast med metallrammen. Denne kombinasjonen er det perfekte valget for et massivt trebord, benk eller skrivebord. Uansett om du beiser, lakkerer eller oljer Sheesham -møblene farget eller gjennomsiktig, er treets karakteristiske struktur alltid stilfullt iscenesatt. Slik at det vakre kornet alltid er i fokus, trenger sheesham, som alt naturlig tre, den nødvendige omsorgen.

Et kunstverk fra verkstedet “Nature” må stelles ordentlig

For et slikt kunstverk fra verkstedet

Sheesham regnes som et fint treverk og vil vare hvis du polerer og rengjør det regelmessig. Generelt er massivt tremøbler laget av sheesham preget av lettstelte egenskaper. Som med andre treslag anbefales det ikke å bruke harde rengjøringsmidler; alt du trenger er tørr støv eller rengjøring med en mikrofiberklut eller bomullsklut. Med sheesham -tre er det viktig å beskytte materialet mot varme eller direkte sollys. Vær forsiktig med varme kaffekanner hvis møbelet er et bord, fordi varme gjenstander skader treverket og skaper ubehagelige flekker som er vanskelige å fjerne. Slik at det unike trekornet skinner igjen med samme uendrede glans, anbefaler vi en lakk som må påføres maksimalt tre ganger i året.

Sheesham -møbler imponerer med sin særegenhet og karakteristiske korn

Sheesham -møbler imponerer med sin særegenhet og karakteristiske korn

Vi håper at møbler av sheesham -tre vil gi deg glede og at du kan nyte glansen i lang tid. Fordi kjærligheten til håndverk er en kjærlighet som varer evig. Til slutt sier vi gjerne: dette er vakkert, dette er ikke bare møbler, dette er kunst!