Category

Gulv og fliser

Category

Lappefliser eklektisk kjøkkenDekorer hjemmet ditt med lappetepper

Dette er absolutt ikke en gal løsning, men en veldig smart en. De uvanlige flisene gir energi og lekenhet på veggene, på arbeidsflatene og på gulvene

Liker du gulv med lappetepper? Du kan også oppnå denne effekten hjemme. For å gjøre dette, bør du blande mønstre av forskjellige former og farger på veggen.

Som et resultat vil du oppnå et fengslende resultat relatert til tradisjonell marokkansk og middelhavskunst.

Mønstre i forskjellige former og farger på veggen

Laminert flis kjøkkenvegg

Ja, det er riktig: Denne metoden lar deg bruke alle dine favorittfarger og mønstre samtidig.

Hvor vil du bruke en slik kombinasjon? Kanskje på bakveggen på kjøkkenet, på gulvet foran inngangen eller på den slitte bordflaten? Alle vil snu seg for å se på dette kunstverket!

Takket være blandingen av mønstrede kubanske fliser, er dette kjøkkenhjørnet i Denvar vakkert dekorert. En kunstnerisk og munter collage er festet til bakveggen. Det løsner den strenge symmetrien i rommet fantastisk. Bakveggen har vist seg å være det perfekte stedet for å montere denne collagen. Dette kunstverket ser vakkert ut der, men på ingen måte påtrengende.

Takket være blandingen av mønstrede kubanske fliser, er dette kjøkkenhjørnet fantastisk dekorert

Laminatfliser tradisjonelt kjøkken

Et lite hint: Å velge de riktige fargene på flisene på kjøkkenet ditt kan være en veldig kjedelig oppgave. Årsaken er blant annet overflødig farge. Lappeteppet kan inneholde mange nyanser samtidig og er derfor en god start for det fargede designet. Basert på effekten deres, kan du bestemme deg for ytterligere fargenyanser på kjøkkenet ditt.

Fargene skal matche hverandre

Lappetre fliser trapper

En fantastisk tilnærming ville være å velge firkantede fliser av samme størrelse. Fargene i disse skal matche hverandre. Du ville oppnå et sterkt og muntert utseende, og dette vil bli fantastisk kombinert med den hvite bakgrunnen og gulvet. Slik dekorasjon kan i stor grad understreke effekten av både moderne møbler og økonomisk utstyr og skape en dramatisk sving.

Lappeteppet kan inneholde mange nyanser samtidig og er derfor en god start for det fargede designet

Lappetepper fliser eklektisk spisestue

Tips 2: Mønstrede fliser i tradisjonelle og ikke så tradisjonelle designløsninger kan kjøpes som porselen, terrakotta og sement med voksmaling. Designet kan ha blitt produsert og malt for hånd eller påført med maskin.

Mønstrede fliser i tradisjonelle og ikke så tradisjonelle designløsninger kan kjøpes som porselen, terrakotta og sement med voksmaling

Lappefliser fra Middelhavet

I dette eksemplet ser vi en ganske tradisjonell lappeteppestil som minner om den franske stilen med mønstrede og små porselenfliser. Hvis du velger fliser i de samme fargene, blander du fortsatt mange fargeaksenter uten å bruke distraherende og fancy fargenyanser..

Slik dekorasjon kan i stor grad understreke effekten av både moderne møbler og økonomisk utstyr

Patchwork Tile Bordstol Vask

Tips 3: De mønstrede flisene viser forskjellige tykkelser. Se etter fliser som er egnet for din bruk. Hvis du noen gang trenger å bytte dem, trenger du sikkert en flis av samme type etterpå. Skal du sette sammen et lappeteppe -anlegg for en helt ny konstruksjon? Snakk med designeren din om flisene som tilbys er standard eller kanskje litt tykkere eller tynnere.

De mønstrede flisene viser forskjellige tykkelser

Bad med lappetepper

Keramikk- og terrakottaflisene er veldig tynne. Dette kan forårsake vanskeligheter senere ved bruk av skapene eller andre strukturelle detaljer.

Trappene er et perfekt sted å sette terrakottaflisene. Dette er fantastisk illustrert av eksemplet her. De mønstrede flisene formidler et sterkt budskap. De har også en annen innvirkning avhengig av perspektivet. Lappen gjør også en referanse til interiøret.

Å velge de riktige fargene på flisene på kjøkkenet ditt kan være en veldig kjedelig oppgave

Lappet kjøkken

Tips 4: Sikkert bør du først forstå den eksakte konteksten til hver flis. Så ikke bli forelsket i gulvfliser før du er sikker på at de ble laget for akkurat det formålet. Fliser som er for fine kan knekke veldig lett på gulvet.

På bildet ovenfor er en kafé i Jerusalem avbildet med fliser i pastellfarger. Disse viser forskjellige nyanser, størrelser og mønstre. Utseendet deres er interessant, men det gjør deg ikke gal. For øvrig kan man som seer ikke se noen underliggende rekkefølge eller regel med hensyn til kombinasjonen.

Dette er en vilkårlig kunst! Moderne og vakkert, ikke sant??

Vil du finne ut hvor mange fliser i de forskjellige fargene, størrelsene og mønstrene du skal bruke før du handler? Deretter gjør du først en grafisk forberedelse på PCen. Ordne mosaikken din forsiktig fra favorittfliser på forhånd og gi dem til mesteren. På denne måten er de perfekte resultatene sikret, og du vil unngå uønskede misforståelser.

Sikkert bør du først forstå den eksakte konteksten til hver flis

Soverom med lapper

Et fargerikt lappeteppe som det på dette bildet til venstre er ganske enkelt noe som vil lyse opp og forfriske enhver form for atmosfære. Dessuten vil det tiltrekke seg folks oppmerksomhet, og de vil aldri glemme dette synet. Denne etasjen overvelder tydelig plassen. Det ville være noe for meg også, men det ville sannsynligvis fungere best på et lite bad. Du kan også jobbe i trange ganger eller kjøkken.

Tips 5: Lurer du på hvor mange mønstre og farger du bør bruke for å lage en vellykket lappeteppe? Det er ikke noe klart svar på det. Det avhenger av effekten du vil oppnå. Av erfaring kan jeg bare si dette: Kombinasjonene som er mest imponerende etter min mening inneholder 10 eller nesten ti elementer. Så du kan oppnå et virkelig vilkårlig utseende. Dette skaper et visuelt rom mellom de forskjellige mønstrene og fargene.

Et annet sted å eksperimentere med forskjellige fliser er i uteområdene. Den innebygde kjøkkenøya i denne brasilianske gårdsplassen er lett å holde ren. Dette er også en av de største fordelene med fliser.

Bildet til venstre viser resultatet av en annen kunstnerisk vilkårlighet på badet. Sjekk ut den unike eklektiske blandingen av lyse farger i denne Manhattan -leiligheten! Det ser fint ut, ikke sant?

Liker du lappeteppene, men er du redd for å dekke et for stort område med dem? Bruk deretter denne metoden til å designe et mindre område med fliser av samme type. Det er et fantastisk kunstverk på det vakre kjøkkenet, eller?

Så fargerikt lappeteppe vil lysere og livne opp enhver form for atmosfære

Lappetepper

Selv en stripe med lappeteppet som en kant eller dekorativ ramme ville vært super moderne og elegant. Ta en titt på eksemplet!

På bildet over ser vi en fabelaktig kombinasjon av former og farger. Flisene ser veldig bra ut i denne firkantede formen, men du bør være oppmerksom på den muligens overveldende effekten på større områder før du bruker dem.

Vil du oppdatere et rom eller gjøre det veldig fargerikt fra starten? Vil ikke den overveldende effekten av lappeteppene ikke plage deg eller dine gjester på større områder? Vil du være modig og designe et rom helt med lappetepper? Så blir han populær blant noen mennesker og hatet av andre. Du forstår det, ikke sant?

Eller kanskje du har et lite rom hvis grenser du bare vil dekorere? Patchwork -flisene har et bredt spekter av bruksområder!

La fantasien løpe løpsk og design huset ditt på en unik måte!

Design plattform

www.LUXURYSTYLE.es

Filmore Clark

English Heritage Homes of Texas

Sara Rivka Dahan

Marco Antunio

TURETT SAMARBEIDSARKITEKTER

CIR

Geologica Store

Iris Ceramica

Terrazzo fliser

Terrazo fliser

Terrassefliser Å legge terrassen ren frostsikker

Velg passende terrassefliser

Du må under ingen omstendigheter gå galt med terrassedesignet! For her fører manglene ofte til svært ubehagelige hendelser og ekstra kostnader. Du vil sikkert unngå dem, ikke sant?

Fare for å skli, lett å bryte, stadig skitne overflater – alt dette er mulige konsekvenser som virkelig kan ødelegge humøret ditt der ute i det lange løp.

Det er ingen måte vi vil se noe slikt på terrassen vår, gjør vi? Så gi oss beskjed i god tid om de forskjellige alternativene som er tilgjengelige for deg Terrasse fliser underholde og finne en passende løsning.

Terrassefliser for gulv-til-tak-vinduer

flis farge terrasse legging fliser frostsikre terrass fliser fost-proof

Mange husstander insisterer på den sømløse forbindelsen mellom innendørs og utendørs områder. Tekstur på gulvet spiller en grunnleggende rolle i denne sammenhengen. I noen tilfeller kan du faktisk bruke det samme materialet til interiør og terrassefliser.

Terrakottafliser til terrassen din

Flis frostsikker terrasse som legger flisfarget terrassegulv

Spesielt hvis interiøret er et kjøkken, er dette ikke noe problem i det hele tatt. Terrakotta kan være det universelle materialet du bruker til terrassefliser og interiør. De må imidlertid være utstyrt med en overflate som unngår risiko for å skli. I tillegg må de være enkle å rengjøre.

Dette er faktisk ikke mindre viktig for kjøkkenet. Fordi der kan vann alltid renne vekk og skitt kan samles opp.

Granitt til terrassefliser

sklisikre terrassefliser som legger terrassegulv

Hvis denne typen forbindelse mellom interiør og eksteriør ikke nødvendigvis trenger å eksistere, kan andre materialer også brukes. Granittflisene er typiske. De unngår risiko for å skli og er motstandsdyktige mot kulde. De kan faktisk gjøres i mange forskjellige nyanser. Ulike teksturer er også mulige. Du er også i stand til å skape en jevn overgang eller en forbindelse mellom interiør og eksteriør.

Den andre fordelen med denne typen terrassefliser er at det er ganske enkelt å installere selv. De har en ensartet struktur, noe som gjør arbeidet med dem ganske enkelt, selv for uprofesjonelle mennesker.

Legg ut terrasseflisene

Terrassepaller, terrasse med treutseende, frostsikre fliser

Alt du trenger å gjøre er å bruke materialene som er spesielt designet for terrassefliser under installasjonen. På grunn av deres elastisitet er disse i stand til å gi et passende svar på temperatursvingninger. I dette tilfellet må de såkalte deformerende leddene brukes. De gjør det mulig å ha de riktige installasjonene for alle årstider.

Fornyelse av gamle områder

Flytt terrasse terrasse fliser tre fliser frostsikre fliser sklisikre

Du kan forlenge levetiden til de gamle flisene dine ved å ta noen passende tiltak. Dette er hva du faktisk bør gjøre, uansett hvor godt terrasseflisene dine er valgt og lagt ut. Det er spesielle væsker som kan spres på de rengjorte flisene etter grundig rengjøring. Porene i terrasseflisene begynner å ekspandere. Noen brudd vises, men de er så små at de vanligvis er usynlige for det blotte øye. Terrasseflisene begynner å tømme vann. Vann vil da også komme ut av terrasseflisene. Det er nå best å arbeide med et vannabsorberende materiale. Fliser behandlet på denne måten tåler regn etter bare 2 timer. Flisene er fullstendig beskyttet de neste 14 dagene.

Velg sklisikre fliser til den åpne terrassen

Frostsikre terrassefliser Å legge terrasseflisene frostsikre

Liker du måten denne terrassen har blitt flyttet hit?

Legging av granitt steinfliser terrasse terrass fliser frostsikre

En kul idé fra Marokko

Marokkansk terrasse lå terrassefliser frostsikre

Natursteinlignende fliser til terrassegulvet

Naturstein utseende terrassefliser Å legge terrasseflisene frostsikre

Lyse fliser blir raskere skitne!

Legging av sklisikre fliser på terrassen frostsikre fliser

 Foretrekker det fargerikt?

Fjern terrassefliser farge gulv terrasse ideer

 WPC -flisene er enkle å legge og ser flotte ut

Legge terrassefliser terrassefliser frostsikker terrasse

 Terrassefliser i treutseende

terrasse fliser tre terrasse paller for å legge tre utseende terrasse

Design terrassen din på en interessant måte

terrasse fliser ideer terrasse legging fliser frostsikre terrassegulv

 Legg terrassen med fliser som er enkle å rengjøre

terrassepaller som legger terrassegulv terrassefliser frostsikre

Du kan stå trygt på WPC -flisene selv med bare føtter

Flis frostsikker terrasse som legger terrassegulv

Hvordan finner du denne gulvkombinasjonen?

Legg terrassen med natursteinfliser, frostsikre

Et gammeldags, men vakkert gulv

Legge terrassen naturstein terrassegulv terrasse paller fliser frostsikre

Det innovative terrassegulvet 

Legge terrassen sklisikre fliser terrassegulv fliser frostsikre

Hvordan finner du denne flisekombinasjonen?

Legge terrassen for å designe terrassens fliser frostsikkert

Se etter flisfarger i henhold til ønsket ditt

Legg terrassen Lag terrassefliser frostsikre

En annen modell fra WPC -fliser

wpc flislegging fliser frostsikker terrasse med sklisikre fliser