Lappefliser eklektisk kjøkkenDekorer hjemmet ditt med lappetepper

Dette er absolutt ikke en gal løsning, men en veldig smart en. De uvanlige flisene gir energi og lekenhet på veggene, på arbeidsflatene og på gulvene

Liker du gulv med lappetepper? Du kan også oppnå denne effekten hjemme. For å gjøre dette, bør du blande mønstre av forskjellige former og farger på veggen.

Som et resultat vil du oppnå et fengslende resultat relatert til tradisjonell marokkansk og middelhavskunst.

Mønstre i forskjellige former og farger på veggen

Laminert flis kjøkkenvegg

Ja, det er riktig: Denne metoden lar deg bruke alle dine favorittfarger og mønstre samtidig.

Hvor vil du bruke en slik kombinasjon? Kanskje på bakveggen på kjøkkenet, på gulvet foran inngangen eller på den slitte bordflaten? Alle vil snu seg for å se på dette kunstverket!

Takket være blandingen av mønstrede kubanske fliser, er dette kjøkkenhjørnet i Denvar vakkert dekorert. En kunstnerisk og munter collage er festet til bakveggen. Det løsner den strenge symmetrien i rommet fantastisk. Bakveggen har vist seg å være det perfekte stedet for å montere denne collagen. Dette kunstverket ser vakkert ut der, men på ingen måte påtrengende.

Takket være blandingen av mønstrede kubanske fliser, er dette kjøkkenhjørnet fantastisk dekorert

Laminatfliser tradisjonelt kjøkken

Et lite hint: Å velge de riktige fargene på flisene på kjøkkenet ditt kan være en veldig kjedelig oppgave. Årsaken er blant annet overflødig farge. Lappeteppet kan inneholde mange nyanser samtidig og er derfor en god start for det fargede designet. Basert på effekten deres, kan du bestemme deg for ytterligere fargenyanser på kjøkkenet ditt.

Fargene skal matche hverandre

Lappetre fliser trapper

En fantastisk tilnærming ville være å velge firkantede fliser av samme størrelse. Fargene i disse skal matche hverandre. Du ville oppnå et sterkt og muntert utseende, og dette vil bli fantastisk kombinert med den hvite bakgrunnen og gulvet. Slik dekorasjon kan i stor grad understreke effekten av både moderne møbler og økonomisk utstyr og skape en dramatisk sving.

Lappeteppet kan inneholde mange nyanser samtidig og er derfor en god start for det fargede designet

Lappetepper fliser eklektisk spisestue

Tips 2: Mønstrede fliser i tradisjonelle og ikke så tradisjonelle designløsninger kan kjøpes som porselen, terrakotta og sement med voksmaling. Designet kan ha blitt produsert og malt for hånd eller påført med maskin.

Mønstrede fliser i tradisjonelle og ikke så tradisjonelle designløsninger kan kjøpes som porselen, terrakotta og sement med voksmaling

Lappefliser fra Middelhavet

I dette eksemplet ser vi en ganske tradisjonell lappeteppestil som minner om den franske stilen med mønstrede og små porselenfliser. Hvis du velger fliser i de samme fargene, blander du fortsatt mange fargeaksenter uten å bruke distraherende og fancy fargenyanser..

Slik dekorasjon kan i stor grad understreke effekten av både moderne møbler og økonomisk utstyr

Patchwork Tile Bordstol Vask

Tips 3: De mønstrede flisene viser forskjellige tykkelser. Se etter fliser som er egnet for din bruk. Hvis du noen gang trenger å bytte dem, trenger du sikkert en flis av samme type etterpå. Skal du sette sammen et lappeteppe -anlegg for en helt ny konstruksjon? Snakk med designeren din om flisene som tilbys er standard eller kanskje litt tykkere eller tynnere.

De mønstrede flisene viser forskjellige tykkelser

Bad med lappetepper

Keramikk- og terrakottaflisene er veldig tynne. Dette kan forårsake vanskeligheter senere ved bruk av skapene eller andre strukturelle detaljer.

Trappene er et perfekt sted å sette terrakottaflisene. Dette er fantastisk illustrert av eksemplet her. De mønstrede flisene formidler et sterkt budskap. De har også en annen innvirkning avhengig av perspektivet. Lappen gjør også en referanse til interiøret.

Å velge de riktige fargene på flisene på kjøkkenet ditt kan være en veldig kjedelig oppgave

Lappet kjøkken

Tips 4: Sikkert bør du først forstå den eksakte konteksten til hver flis. Så ikke bli forelsket i gulvfliser før du er sikker på at de ble laget for akkurat det formålet. Fliser som er for fine kan knekke veldig lett på gulvet.

På bildet ovenfor er en kafé i Jerusalem avbildet med fliser i pastellfarger. Disse viser forskjellige nyanser, størrelser og mønstre. Utseendet deres er interessant, men det gjør deg ikke gal. For øvrig kan man som seer ikke se noen underliggende rekkefølge eller regel med hensyn til kombinasjonen.

Dette er en vilkårlig kunst! Moderne og vakkert, ikke sant??

Vil du finne ut hvor mange fliser i de forskjellige fargene, størrelsene og mønstrene du skal bruke før du handler? Deretter gjør du først en grafisk forberedelse på PCen. Ordne mosaikken din forsiktig fra favorittfliser på forhånd og gi dem til mesteren. På denne måten er de perfekte resultatene sikret, og du vil unngå uønskede misforståelser.

Sikkert bør du først forstå den eksakte konteksten til hver flis

Soverom med lapper

Et fargerikt lappeteppe som det på dette bildet til venstre er ganske enkelt noe som vil lyse opp og forfriske enhver form for atmosfære. Dessuten vil det tiltrekke seg folks oppmerksomhet, og de vil aldri glemme dette synet. Denne etasjen overvelder tydelig plassen. Det ville være noe for meg også, men det ville sannsynligvis fungere best på et lite bad. Du kan også jobbe i trange ganger eller kjøkken.

Tips 5: Lurer du på hvor mange mønstre og farger du bør bruke for å lage en vellykket lappeteppe? Det er ikke noe klart svar på det. Det avhenger av effekten du vil oppnå. Av erfaring kan jeg bare si dette: Kombinasjonene som er mest imponerende etter min mening inneholder 10 eller nesten ti elementer. Så du kan oppnå et virkelig vilkårlig utseende. Dette skaper et visuelt rom mellom de forskjellige mønstrene og fargene.

Et annet sted å eksperimentere med forskjellige fliser er i uteområdene. Den innebygde kjøkkenøya i denne brasilianske gårdsplassen er lett å holde ren. Dette er også en av de største fordelene med fliser.

Bildet til venstre viser resultatet av en annen kunstnerisk vilkårlighet på badet. Sjekk ut den unike eklektiske blandingen av lyse farger i denne Manhattan -leiligheten! Det ser fint ut, ikke sant?

Liker du lappeteppene, men er du redd for å dekke et for stort område med dem? Bruk deretter denne metoden til å designe et mindre område med fliser av samme type. Det er et fantastisk kunstverk på det vakre kjøkkenet, eller?

Så fargerikt lappeteppe vil lysere og livne opp enhver form for atmosfære

Lappetepper

Selv en stripe med lappeteppet som en kant eller dekorativ ramme ville vært super moderne og elegant. Ta en titt på eksemplet!

På bildet over ser vi en fabelaktig kombinasjon av former og farger. Flisene ser veldig bra ut i denne firkantede formen, men du bør være oppmerksom på den muligens overveldende effekten på større områder før du bruker dem.

Vil du oppdatere et rom eller gjøre det veldig fargerikt fra starten? Vil ikke den overveldende effekten av lappeteppene ikke plage deg eller dine gjester på større områder? Vil du være modig og designe et rom helt med lappetepper? Så blir han populær blant noen mennesker og hatet av andre. Du forstår det, ikke sant?

Eller kanskje du har et lite rom hvis grenser du bare vil dekorere? Patchwork -flisene har et bredt spekter av bruksområder!

La fantasien løpe løpsk og design huset ditt på en unik måte!

Design plattform

www.LUXURYSTYLE.es

Filmore Clark

English Heritage Homes of Texas

Sara Rivka Dahan

Marco Antunio

TURETT SAMARBEIDSARKITEKTER

CIR

Geologica Store

Iris Ceramica

Terrazzo fliser

Terrazo fliser