Category

bryllup

Category

Brudekjole tips - Hvordan finne den kjolen

Du har allerede funnet den perfekte mannen, JA ble sagt, det er på tide å finne den perfekte brudekjolen – DRØMKJOLEN! Brudekjolehandelen er kanskje den hyggeligste tiden for forberedelsene til bryllupet og trenger ikke å være stressende og i siste øyeblikk. Vi følger deg gjennom hvert trinn i brudekjolekjøpet og gir deg nyttige tips for valg, passform og silhuett! Nyt utvalget!

Tips for kjøp av brudekjole: Hvordan finne drømmenes kjole!

Havfrue brudekjole - med våre tips finner du kjolen til figuren din

Umiddelbart etter bryllupsforslaget forestiller hver brud seg brudekjolen. Mange spørsmål gikk gjennom hodet ditt – “Når skal du kjøpe en brudekjole?”, “Når og hvor er brudekjolene billigst?” Og “Hvilken brudekjole for hvilken figur?” Ingen flere bekymringer! Vi er nå din bryllupsrådgiver og vil hjelpe deg med det store kjolen! Følg våre gylne tips!

 • Søket etter brudekjolen bør begynne omtrent 6-9 måneder før bryllupet, slik at du har tid til å gjøre endringer og bla gjennom bryllupsmagasinene du vil ha.
 • Hvor mye kan kjolen koste og når er brudekjolene billigst? Brudekjolen er viktig, men ikke det viktigste i et bryllup. Gjennomsnittlig budsjett er omtrent 5-15% av den totale bryllupskostnaden. Det er kupp til jul, Valentinsdag og påske. Finn ut om salget i bladene.
 • Samle ideer på nettet før du besøker en brudebutikk. Å søke på Pinterest og Instagram gir alltid mening. Du kan også finne mye inspirasjon i vårt bildegalleri. Rull ned eller sjekk nydelige brudekjoler her.
 • Prøv hvilken som helst brudekjole silhuett og vær objektiv som passer deg best.

Brudekjole silhuett – hvilken brudekjole som passer meg?

Brudekjoleutskjæringer - hvilken brudekjole passer meg?

Du kan finne en oversikt over alle brudekjolens silhuetter på det første bildet og alle utklipp på det andre bildet. Uansett hvilken kroppsform du har, kan du med riktig valg av drømmekjolen klippe en vakker figur på den viktigste dagen. Se våre tips og triks:

 • En linje (over, til venstre på bildet) – svingete former, små kvinner, gravide
 • Brudekjole prinsesse (over, til høyre på bildet) – slank torso og brede hofter
 • Havfrue brudekjole og trompet brudekjole (under, venstre på bildet) – slanke kvinner med feminine kurver, høye kvinner
 • Empire -kjole (under, til høyre på bildet) – gravide bruder, svingete kvinner – veldig behagelig takket være lette stoffer

Brudekjolehandelen starter! Tips for å prøve

Tips for å kjøpe den perfekte brudekjolen

Du vet allerede alle de viktige tingene om brudekjolens silhuett, kanskje du også har en anelse om hvilken myk brudekjole du liker best fra Internett. La oss gå, og shoppingturen til brudekjolen begynner. Her er de viktigste tipsene slik at du får en hyggelig og vellykket tid:

 • Før kjøpedagen for brudekjolen begynner, må du forhåndsbestille en avtale for en montering. Se etter butikker du liker og som passer din smak og budsjett. La det gå ca 2 timer før du får et godt tilpasset råd. Vi anbefaler at du besøker ikke mer enn 3 butikker om dagen og ikke prøver mer enn 6 beslag i en motebutikk.
 • Ingen sminke, praktisk undertøy og komfortable sko.
 • Sørg for å gjøre testen i dagslys.
 • Ulik mening: Selvfølgelig ønsket du en annen mening, og ikke denne fra designere. Men ikke mange forskjellige meninger samtidig. Dette er dagen din og drømmekjolen din. Når vennene dine organiserer bryllupet, velger de kjolen. Gjør det passende med alle som kjenner din smak og kan gi objektive råd.
 • Gjør noen dansetrinn og trinn med kjolen, du må føle bevegelsesfrihet. Brudekjolen må være virkelig vakker, men i utgangspunktet – behagelig.
 • Og til slutt, men ikke sist, velg kjolen din med hjertet, ikke med øynene!

Brudekjole farge – Velg den du liker best, ikke bare den som passer til bryllupsfargen

Tips for å velge riktig farge på brudekjole

Tips om valg av brudekjole

Sommerbryllup – brudekjoler i boho -stil

Brudekjoler i boho -stil

Brudekjoler i boho -stil

Kort brudekjole – ideell for små kvinner og mye dans!

Kort brudekjole - hvilken figur passer?

A -line brudekjole – løsningen for svingete kvinner og gravide bruder 

Følg tipsene våre for å velge kjolen til figuren din

Trenger du mer inspirasjon? Nyt vårt fantastiske bildegalleri, kanskje du også venter på deg her – DRØMKJOLEN! 

brudekjole tips å velge mellom

Brudekjole Valg - Slik finner du drømmenes kjole

Brudekjole Valg - Hvordan finne drømmenes kjole

Havfrue brudekjole - med våre tips finner du kjolen til figuren din

Brudekjoler i boho -stil

Tips til shopping av brudekjoler

Brudekjole blonder tilbake - hva skal vi vite

Hvilken brudekjole som passer meg - tips til kjøp

Hvilken brudekjole som passer meg - tips til kjøp

Romantisk brudekjole - slik kan du finne kjolen

Tips når du skal kjøpe brudekjolen - hvordan du finner kjolen

Tips når du skal kjøpe brudekjolen - hvordan du finner kjolen

Kjøp riktig brudekjole - tips til kjolen

Kjøp riktig brudekjole - tips til kjolen

Brudekjole med blonde tilbake - hvilken figur passer deg?

Havfrue brudekjole - hvordan finne kjolen til figuren din

Å måle kjolen riktig - hva skal vi vite

Kjolen til vinterbryllup

romantiske brudekjoler - finn kjolen som passer din personlighet

romantiske brudekjoler - finn kjolen som passer din personlighet

Sexy brudekjoler - tips for kjøp

Drømmekjolen din - tips før du kjøper

Drømmekjolen din - tips før du kjøper

Drømmekjolen din - tips før du kjøper

Drømmekjolen din - tips før du kjøper

Sexy brudekjoler - tips for kjøp

Brudekjole vintage

Bryllupskjole vintage bryllup

Brudekjoler En linje

Kort brudekjole - hva skal vi vite

Tips for å velge riktig farge på brudekjole

Brudekjole med blonde tilbake - hvilken figur som passer

Brudekjole med blonde tilbake - hvilken figur som passer

Hvordan finne kjolen for deg - Brudekjole -tips når du velger

Brudekjole med blonde tilbake - hvilken figur som passer

Brudepikekjole - hvilken kjole passer hver brudepike?

Det høres kanskje umulig ut, men det er virkelig brudepikekjoler som perfekt kan smigre enhver brudepike. Her kan du finne ut hva du skal se etter når du kjøper nye kjoler og hvilken brudepikekjole hver brudepike ser ut.

Ha mot til å bruke farge

Brudepikekjoleideer - ha mot til å farge

Som brud står du selvsagt fritt til å velge kjole. Selv om brudekjoler i hvitt er klassikere, er det mange bruder som i dag også bruker andre farger. Hvis du har bestemt deg for å være tro mot den hvite fargen, kan du gjøre brudepikene til fargede Brudepikekjoler kjole. Det er mange farger som passer perfekt til hver kvinne, vi vil fortelle deg hvilke.

En veldig sterk kontrast – fargen svart

En veldig sterk kontrast i brudepikekjole - fargen svart

Det er fortsatt veldig mange nygifte som tror at fargen svart er en farge som absolutt ingenting bør brukes på et bryllup, spesielt ikke alene. Mange tror også at denne fargen ikke smigrer hver hudtype. I dag ser det imidlertid veldig annerledes ut! For eksempel, hvis brudepiker og brudgomene bærer en svart kjole, kommer den hvite fargen på brudekjolen til sin rett, noe som vil se spesielt vakkert ut på bryllupsbildene. Med en svart brudepikekjole har du også fordelen av at hver brudepike sikkert vil føle seg komfortabel i en kjole i denne fargen, uansett hvilken figur hun er. Brudepikekjoler i svart er en sjeldenhet, men hvis du tenker litt på temaet svart og hvitt, skaper det absolutt en veldig fin kontrast.

Alt avhenger av lengden – kort eller lang

Alt avhenger av lengden på brudekjolen - kort eller lang

Uansett bryllup har det alltid en meningsfull og veldig elegant atmosfære. Avhengig av hvilket tema, hvilket sted og hvilket arrangement du velger, bør alle kjolene skreddersys nøyaktig etter det. Brudepiker kan velge fritt mellom lange og korte.

Korte brudepikekjoler:

Korte brudepike kjoler ideer

Korte brudekjoler ser litt mer iøynefallende, mer forførende og frekke ut. Men det er også korte brudepikekjoler som kan se utrolig elegante ut. Det viktigste er alltid at brudepikene dine trives i denne kjolen. Når du kjøper de nye brudepikekjolene, må du passe på figuren til brudepikene. Korte brudekjoler trenger ikke å være veldig korte, det er også knelange eller kjoler opp til lårene i utvalget. Korte kjoler er spesielt egnet når alle brudepiker har nesten samme figur. I tillegg er disse kjolene egnet for både korte og høye kvinner. En ting du bør vite: korte brudepikekjoler ser på ingen måte kjedelige ut!

Lange brudepikekjoler:

Lange brudepikekjoler - ideer for antrekk

Lange brudepikekjoler overbeviser med sin rene eleganse og smigrer også hver figurtype unikt. De tilpasser seg perfekt til enhver festlig begivenhet og skinner med et vakkert, flytende stoff. Hver feminin kurve spilles løst rundt med en slik kjole. En annen fordel med lange brudepikekjoler er at de kan brukes med flate sko. Hvis du vil kle brudepikene dine i lange kjoler, har du også et veldig stort utvalg av farger. Både dempede og lyse farger som mørk blå eller rød går fantastisk her. Disse fargene skaper også en fantastisk kontrast til den hvite brudekjolen.

Hvor kan man kjøpe billige brudepikekjoler?

Hvor kan man kjøpe billige brudepikekjoler

Hvis du er ute etter høykvalitets og samtidig rimelige brudepikekjoler, er det lurt å ta en titt på utvalget av Huset til JJ bestandig. Du tilbys et veldig stort utvalg av brudepikekjoler i mange forskjellige lengder og farger. Uansett om du er ute etter en enkel eller slående kort brudepikekjole, bla gjennom utvalget av brudepikekjoler og finn de riktige kjolene til brudepikene dine.

Brudekjole - tips om valg

Hvert eventyr ender med et drømmebryllup og kjærlighetens seier. Bryllupsdagen er også den mest følelsesmessige hendelsen i det virkelige liv. På denne betydningsfulle dagen ønsker hver kvinne å se fantastisk ut – en magisk vakker brudekjole som gjenspeiler skjønnheten i evig kjærlighet! For at denne drømmen skal bli virkelighet, krever det mye forberedelse og planlegging. Vi følger deg på den romantiske reisen fra forberedelsesfasen til kjøp av brudekjolen!

Søket etter “drømmen i hvitt” begynner med “Si JA”

Finner det

Alle kvinner drømmer om den ideelle brudekjolen fra barndommen. La oss være ærlige – forberedelsene til bryllupsdagen begynner år før ekteskapsforslaget. Men det kan noen ganger være en utfordring å finne den ideelle kjolen for den mest romantiske dagen i livet ditt. Ingen kan unngå rådgivning og prøve. Det første punktet i planen “Min drøm i hvitt” er å bestemme stilen og snittet på kjolen, slik at du begrenser søkesirkelen. I prinsippet kan du samle gode ideer på sosiale medier, men du kan bare få nyttige brudekjoleforslag i brudebutikken. Bryllupseksperter står til din disposisjon med ord og gjerninger, og vil i likhet med eventyrgudmoren fra Askepott fremkalle et fantastisk toalett for kjærlighetsballen din. Et godt eksempel på individuelle og svært profesjonelle råd er Avinia.de – et hyggelig og luksuriøst miljø der drømmekjolen din venter på deg den første dagen du prøver!

Finne den perfekte brudekjolen - tips når du skal kjøpe brudekjole

Brudekjoleklær – slik passer brudekjolen med en gang!

Brudekjoleklær - slik passer brudekjolen med en gang!

Tiden er endelig kommet: brudekjolen er prøvd for første gang! Så at det første blikket i speilet i brudebutikken er virkelig fantastisk, bør du velge “klasse i stedet for masse”. Hvert år ser vi på hvordan de sesongmessige trendene i brudeklær fortsetter. I går ble brudekjolene med blonder brukt på catwalken i New York, Madrid og Milano. I dag anbefaler vi at du ikke legger så stor vekt på det Mote trender, men gi den til silhuetten som passer deg best. Det viktigste er ikke hva som er inn eller ut fordi dette er din febrilsk dag, og bare din visjon for brudekjole er grunnleggende. Her er brudekjolekuttene og noen verdifulle tips for å hjelpe deg med å tydeliggjøre drømmekjolens visjon:

Brudekjoler - den perfekte brudekjolen for deg!

 • A-kjole

Brudekjolen med A-form har stor popularitet blant bruder. På grunn av det smale snittet på toppen, blir spaltningen forsiktig understreket. Det flytende skjørtet skjuler sonene på bena, magen, baken – alt som forårsaker ubehag. Hvis du streber etter en slank, elegant og visuelt langstrakt silhuett, så er dette den perfekte snittlinjen for deg.

 • Hertuginne / Prinsesse

Drømmer du om å stå foran alteret som en prinsesse? Velg en hertuginne cut line. Denne klassiske brudekjolen får frem din slanke midje og problemområdene forblir skjult under den voluminøse nedre delen. Derfor er brudekjoleprinsessen en drøm laget av fin tyll for nesten alle kvinner

 • Jeg linje

Dette snittet er rettet mot alle fremtidige bruder som ønsker å understreke sine feminine kurver og slanke midje og skjule hoftene. I-kjolen gir deg et mykt og engletisk utseende og i kombinasjon med et langt tog skaper det et elegant og kongelig utseende.

 • Imperium

Empire -kjolen skaper en optisk illusjon som skyver midjen under brystet. Skjørtet faller løst og leker rundt problemområdene. Fokuset er på spaltning, armer og skuldre. Empire cut -linjen krydder ditt utseende på en feminin og skånsom måte.

 • Trompet og Fishtail Line

Denne fantastiske snittlinjen krever mot og en feilfri kropp. Kjolen understreker best dine feminine kurver og skaper et strålende utseende. Lår og bakdel vil være i skyggen. Trompetkjolen ser nydelig ut uten overdreven pynt eller glitrende paljetter. Det er Christian Diors favorittklippelinje. Han sa en gang: Hemmeligheten til eleganse ligger i tingenes enkelhet.

 • Minikjolen

Miniklippet fortryller den naturlige skjønnheten og din feminine sjarm. Klyvingen er fint understreket og dine sexy og strålende brudesko blir satt i rampelyset. Hvis du har vakre, lange og slanke ben, bør du velge en mini brudekjole.

 • Case dress

Slidskjolen er ideell for kvinner som har en slank figur, lange og vakre ben og bittesmå problemområder. Etiu -snittet gir et elegant og moderne utseende gjennom sin enkelhet.

Brudekjole er kjærlighet ved første blikk!

Tips for valg av brudekjole

Det er bare en stor kjærlighet i livet, akkurat som bryllupet! Den prikkende følelsen av å ha “kjolen min” kan sammenlignes med kjærlighet ved første blikk. Velg derfor brudekjolen du er helt fornøyd med og som du føler deg vakker og komfortabel. Bare et smil som kommer innenfra får deg til å skinne på bryllupsdagen! Vi håper at du ved hjelp av tipsene våre vil finne drømmekjolen du drømmer om og dekorere den med kjærestens armer!

Den drømmende brudekjolen til drømmene dine