Brudekjole - tips om valg

Hvert eventyr ender med et drømmebryllup og kjærlighetens seier. Bryllupsdagen er også den mest følelsesmessige hendelsen i det virkelige liv. På denne betydningsfulle dagen ønsker hver kvinne å se fantastisk ut – en magisk vakker brudekjole som gjenspeiler skjønnheten i evig kjærlighet! For at denne drømmen skal bli virkelighet, krever det mye forberedelse og planlegging. Vi følger deg på den romantiske reisen fra forberedelsesfasen til kjøp av brudekjolen!

Søket etter “drømmen i hvitt” begynner med “Si JA”

Finner det

Alle kvinner drømmer om den ideelle brudekjolen fra barndommen. La oss være ærlige – forberedelsene til bryllupsdagen begynner år før ekteskapsforslaget. Men det kan noen ganger være en utfordring å finne den ideelle kjolen for den mest romantiske dagen i livet ditt. Ingen kan unngå rådgivning og prøve. Det første punktet i planen “Min drøm i hvitt” er å bestemme stilen og snittet på kjolen, slik at du begrenser søkesirkelen. I prinsippet kan du samle gode ideer på sosiale medier, men du kan bare få nyttige brudekjoleforslag i brudebutikken. Bryllupseksperter står til din disposisjon med ord og gjerninger, og vil i likhet med eventyrgudmoren fra Askepott fremkalle et fantastisk toalett for kjærlighetsballen din. Et godt eksempel på individuelle og svært profesjonelle råd er Avinia.de – et hyggelig og luksuriøst miljø der drømmekjolen din venter på deg den første dagen du prøver!

Finne den perfekte brudekjolen - tips når du skal kjøpe brudekjole

Brudekjoleklær – slik passer brudekjolen med en gang!

Brudekjoleklær - slik passer brudekjolen med en gang!

Tiden er endelig kommet: brudekjolen er prøvd for første gang! Så at det første blikket i speilet i brudebutikken er virkelig fantastisk, bør du velge “klasse i stedet for masse”. Hvert år ser vi på hvordan de sesongmessige trendene i brudeklær fortsetter. I går ble brudekjolene med blonder brukt på catwalken i New York, Madrid og Milano. I dag anbefaler vi at du ikke legger så stor vekt på det Mote trender, men gi den til silhuetten som passer deg best. Det viktigste er ikke hva som er inn eller ut fordi dette er din febrilsk dag, og bare din visjon for brudekjole er grunnleggende. Her er brudekjolekuttene og noen verdifulle tips for å hjelpe deg med å tydeliggjøre drømmekjolens visjon:

Brudekjoler - den perfekte brudekjolen for deg!

  • A-kjole

Brudekjolen med A-form har stor popularitet blant bruder. På grunn av det smale snittet på toppen, blir spaltningen forsiktig understreket. Det flytende skjørtet skjuler sonene på bena, magen, baken – alt som forårsaker ubehag. Hvis du streber etter en slank, elegant og visuelt langstrakt silhuett, så er dette den perfekte snittlinjen for deg.

  • Hertuginne / Prinsesse

Drømmer du om å stå foran alteret som en prinsesse? Velg en hertuginne cut line. Denne klassiske brudekjolen får frem din slanke midje og problemområdene forblir skjult under den voluminøse nedre delen. Derfor er brudekjoleprinsessen en drøm laget av fin tyll for nesten alle kvinner

  • Jeg linje

Dette snittet er rettet mot alle fremtidige bruder som ønsker å understreke sine feminine kurver og slanke midje og skjule hoftene. I-kjolen gir deg et mykt og engletisk utseende og i kombinasjon med et langt tog skaper det et elegant og kongelig utseende.

  • Imperium

Empire -kjolen skaper en optisk illusjon som skyver midjen under brystet. Skjørtet faller løst og leker rundt problemområdene. Fokuset er på spaltning, armer og skuldre. Empire cut -linjen krydder ditt utseende på en feminin og skånsom måte.

  • Trompet og Fishtail Line

Denne fantastiske snittlinjen krever mot og en feilfri kropp. Kjolen understreker best dine feminine kurver og skaper et strålende utseende. Lår og bakdel vil være i skyggen. Trompetkjolen ser nydelig ut uten overdreven pynt eller glitrende paljetter. Det er Christian Diors favorittklippelinje. Han sa en gang: Hemmeligheten til eleganse ligger i tingenes enkelhet.

  • Minikjolen

Miniklippet fortryller den naturlige skjønnheten og din feminine sjarm. Klyvingen er fint understreket og dine sexy og strålende brudesko blir satt i rampelyset. Hvis du har vakre, lange og slanke ben, bør du velge en mini brudekjole.

  • Case dress

Slidskjolen er ideell for kvinner som har en slank figur, lange og vakre ben og bittesmå problemområder. Etiu -snittet gir et elegant og moderne utseende gjennom sin enkelhet.

Brudekjole er kjærlighet ved første blikk!

Tips for valg av brudekjole

Det er bare en stor kjærlighet i livet, akkurat som bryllupet! Den prikkende følelsen av å ha “kjolen min” kan sammenlignes med kjærlighet ved første blikk. Velg derfor brudekjolen du er helt fornøyd med og som du føler deg vakker og komfortabel. Bare et smil som kommer innenfra får deg til å skinne på bryllupsdagen! Vi håper at du ved hjelp av tipsene våre vil finne drømmekjolen du drømmer om og dekorere den med kjærestens armer!

Den drømmende brudekjolen til drømmene dine