Ekte skjønnhet kommer innenfra – det høres ut som et banalt uttrykk. Denne uttalelsen er faktisk helt korrekt og ikke en metafor i det hele tatt. Kosmetikkindustrien oversvømmer oss med overfladiske annonser for produkter med kollagen og hyaluron, og det understreker den eksterne effekten av disse. Jo mindre "forfengelig" blant oss, som håndterer rynker og tegn på aldring på en avslappet måte, føler vi oss ikke adressert. Egentlig ville det være høy kvalitet Kollagen kapsler av positiv betydning for helsen til oss alle på et tidspunkt eller over en lengre periode. Det går utover vakker hud! Ingrediensen kollagen oppfyller svært viktige funksjoner i kroppen vår.

bra for helsen - kollagen kapsler

Hvorfor er kollagenkapsler viktige i utgangspunktet?

Kollagen syntetiseres naturlig i kroppen vår. Dette er et protein som finnes i muskler, hud, brusk og sener. Det holder vevene sammen, så det fungerer som en slags biologisk lim. Styrken, fleksibiliteten, helsen til alle disse organene og vevene er relatert til det. I annonser presiseres det at kollageninnholdet i kroppen avtar med alderen. Det er sant, men denne negative prosessen fremskyndes i stor grad av et usunt kosthold, mangel på trening, røyking, alkoholforbruk og inntak av andre giftstoffer. Alt dette kan imidlertid i stor grad reverseres. Ved å leve sunt igjen og ta tilsetningsstoffer i form av kollagenkapsler, kan du få kroppen din i god form igjen.

Kollagen kapsler et flott aryne stoff

Vakker hud – speilet til en sunn kropp

Vakker hud er ikke forfengelighet. Det viser kroppens indre tilstand. Det høye kollageninnholdet forbedrer helsen til mange indre organer, og den vakre hudfargen er ganske enkelt et tydelig bevis på en sunn kropp. Her er fordelene med kollagen og kvalitative kollagenkapsler med et blikk:

  • De gjør ledd og vev mer fleksible og funksjonelle;
  • De fremmer funksjonen til hjertet og sirkulasjonssystemet;
  • Dette vil gjøre beinene dine sterkere;
  • Mage -tarmsystemets funksjon er normalisert, og dette fører til redusert appetitt og vekt;
  • Det fremmer også god søvn og normaliserer nervesystemet (dette er en naturlig konsekvens av det forbedrede arbeidet til alle indre organer og spesielt mage -tarmsystemet).

Kollagenkapsler - utmerket idé for helse

Kollagenkapsler er derfor sunne for alle, uavhengig av alder og kjønn. Selv yngre idrettsutøvere og mennesker som har opplevd eller går gjennom stressende situasjoner føler seg mye bedre som et resultat. Ved å ta gode kollagenkapsler, blir musklene, vevene og beinsystemet ikke svekket til tross for ekstremt stress.

Ulike typer kollagen og deres naturlige syntese

Det er mer enn 10 forskjellige typer kollagen, og de er alle ansvarlige for forskjellige systemer i kroppen vår. Nettopp på grunn av dette er syntesen av disse ingrediensene gjennom mat ekstremt komplisert. Du trenger en veldig variert spiseplan. I tillegg kombineres de forskjellige kollagentypene med forskjellige andre ingredienser for en bedre effekt.

Her er de viktigste kollagentypene som vanligvis er nødvendige for et sunt liv. Kollagen kapsler veldig vakker hud og hår

Kollagen 1 for huden

Hudfargen gjenspeiler best tilstanden til kroppen vår. Men gruppe 1 -kollagen har en direkte innvirkning på huden og dens vakre utstråling. I dette tilfellet kombineres kollagen og hyaluronsyre, som også er tilgjengelig i kapsler, vanligvis med hverandre.

Kollagen 2 i brusk

Kollagen 2 er inneholdt i brusk og fremmer derfor vår helse. For en bedre effekt, kombiner dette kollagenet med det spesielt sunne vitamin E og gurkemeie.

Kollagenkapsler - tilsetningsstoffer

Kollagen 3

Den tredje gruppen kollagen forbedrer hudens elastisitet og funksjonen til indre organer. Selvfølgelig er dette avgjørende for å opprettholde det ungdommelige utseendet.

Kollagen 5

Gruppe 5 kollagen er spesielt viktig for gravide. Dette fremmer veksten av morkaken.

Kollagenkapslene i kombinasjon med en sunn livsstil for maksimal effekt

Kollagenkapsler av høy kvalitet vil alltid ha en gunstig effekt på kroppen din. Men når de kombineres med et sunt kosthold, kan de til og med gjøre underverker. Trening og kosthold, som bidrar til syntesen av kollagen, samt reduserer skadelige vaner som røyking og alkoholforbruk er svært viktige. Hvis disse gjøres parallelt med inntak av kollagen, kan man ganske enkelt være noen år yngre når det gjelder kvaliteten på kroppen etter noen måneder. Du tror ikke det, men alle ønsker det og fortjener det?

store helsemessige fordeler kollagen kapsler