Bergkrystall – effekt, påføring og bruk som stilig dekorasjon

Ifølge esoterikere har alle helbredende steiner sin egen individualitet og spesifikke oppgave. De blir sett på som uavhengige levende vesener med høyere vibrasjonsnivåer enn vi mennesker. Ved å holde disse rundt oss stiger vår egen energi til et høyere nivå. Bergkrystallet, som er den klareste typen kvarts, sies å ha hjulpet mange mennesker til å utvikle sin personlige kraft i denne forbindelse. Det er derfor vi arbeider med de spesifikke egenskapene i denne artikkelen. De helbredende egenskapene til bergkrystall har egentlig ikke blitt vitenskapelig bevist. Imidlertid er det absolutt en rent psykologisk forklaring på dette som vi ønsker å tenke på. Nedenfor vil vi rapportere om det, og deretter vil vi dele med deg den generelle esoteriske teorien om effekten av helbredende steiner. Til slutt oppsummerer vi hvilke spesifikke egenskaper som tilskrives bergkrystaller.

Mange tror på effekten av helbredende steiner 

Bergkrystall - dekorasjon av edelstener interiørmøbler

Bergkrystallet – et helbredende eventyr

Å finne bergkrystaller i naturen er et stort eventyr i seg selv. Noen av dem er enorme og kan bli over noen få meter lange. De kan finnes på vanskelig tilgjengelige steder, praktisk talt på alle kontinenter i verden. Deres sterke tiltrekning får mange til å lete etter dem i røffe fjell, noen ganger i fare for sitt eget liv.

Møtet med bergkrystallene midt i naturen har absolutt en helbredende effekt i seg selv. Du bringer et stykke av denne rå naturen og styrken inn i hjemmet ditt når du kjøper en bergkrystall. Dette faktum alene, i kombinasjon med det vakre, rene, gjennomsiktige utseendet til fjellkrystallene og deres ekstraordinære former har en helbredende effekt på vår psyke. De står for energi, glede, postivisme. De har også noe eksoisk med seg, så de får oss til å drømme og derved heve oss litt over dagligdagens virkelighet.

Esoterikere tror at helbredende steiner er levende vesener

Bergkrystall - ideer om grå jord

Helbredende steiner regenererer seg selv

På samme måte som alle helbredende steiner, tilskrives bergkrystallet evnen til å regenerere og vokse selv. Dette gir deg den unike muligheten til å bryte den lukkede sløyfen med negativ energi. Våre bekymringer, frykt, nervøsitet og usikkerhet er tiltrukket av deres høyere vibrasjon. Du har igjen evnen til å løse dette opp i den helbredende energien til planeten og universet vårt.

Det er i hvert fall den esoteriske forklaringen. Vitenskapelige studier benekter det faktum at helbredende steiner har evnen til å bringe våre biorytmer i balanse. Dette gjør imidlertid ikke at de mister sin popularitet. Noen vitenskapelige forklaringer  Som denne nærmer seg skjæringspunktet mellom vitenskap og esoterisme.

Bergkrystallene finnes over hele verden 

Bergkrystall i forskjellige nyanser

Bergkrystaller for utvikling av din egen personlighet

Når du føler at du går gjennom en fase med personlighetsfornyelse, kan bergkrystallet hjelpe deg i denne prosessen. Det bringer med seg sterke energier og kan bringe skjulte egenskaper til overflaten av vår karakter. Det høres bra ut, men det kan også virke skremmende for noen mennesker. Vi er ikke alltid klar over vår egen motivasjon. Noen ganger er vi redde for potensialet og styrken vår. I denne forstand kan bergkrystallet føre til uventede indre konflikter. Før eller siden må vi innse det. Men det trenger ikke alltid å være umiddelbart!

Du må selv bestemme om dette øyeblikket har kommet for deg personlig. Hvis ikke, kan det hende du trenger en helbredende stein akkurat nå for å gi deg Tålmodighet og balanse bringer. For å unngå konflikter ville det være mer egnet enn bergkrystallet, som tydelig setter energiene rundt deg i rask bevegelse.

Med en helbredende stein kan du bringe naturens harmoni inn i hjemmet ditt

Bergkrystall naturlig vidunder helbredende steiner

Varianter og blandede former

Det er noen vanlige blandede former for bergkrystaller og andre mineraler. Velkjente slike er de populære helbredende og edelstenene som for eksempel rosekvarts og ametyst. Det er også forskjellige variasjoner blant de rene bergkrystallene. De skiller seg hovedsakelig fra hverandre i formene. Noen slike eksempler er skjelett- eller terningkvarts. Avhengig av dine personlige egenskaper og ønsker, kan det ene eller det andre være spesielt egnet for deg.

Det er forskjellige varianter av fjellstein 

eksotisk stemning - flott bergkrystall

Dekorasjon og interiørdesign

På grunn av de forskjellige formene og det transparente utseendet fremstår bergkrystaller som et helt naturlig alternativ for moderne interiørdekorasjon. Minimalistiske, skandinaviske og nøytrale interiørmøbler får dem til å se ut som stilige og samtidig iøynefallende aksenter. Mørkere hjørner i forskjellige rom kan dermed bli et lyst og spennende høydepunkt. På grunn av sin individuelle karakter er de ideelle for arbeidsrom, soverom, koselige lesehjørner og andre steder hvor du liker å være alene med deg selv.

Bergkrystaller er en flott dekorasjonside

Bergkrystall Spisset edelsten

Mange artister føler seg inspirert av rockekrystaller

Bergkrystaller på en bred speilflate

Bergkrystallene har makt til å fremme utviklingen av vår personlighet

Svart bakgrunn - moderne bergkrystall

Det er små, men også veldig store bergkrystaller som kan bli opptil to meter lange 

Bordideer med en bergkrystall

Å finne en Brg -krystall er et eventyr i seg selv 

Gode ​​ideer steiner bergkrystall

Forskere er fortsatt skeptiske til effekten av helbredende steiner, men de er fortsatt super populære

Skogsideer - naturideer - bergkrystall