første date perfekt

Hva bør du (heller) ikke spise på første date?

Den første datoen er et lykkelig, men også et kritisk øyeblikk. Det er faktisk tvilsomt om du har lov til å spise på denne. Men mange bestemmer seg for å gå til en restaurant for sin første date. Så du bør være klar for denne varianten.

På grunn av spenningen kan magen være litt rastløs

første date hva skal vi spise

Det er retter som er upassende. Du vil sikkert ikke tenke på om du har spinat eller salat på tennene hele tiden han prøver å ta hånden din?

Så her har vi samlet en liste over matvarer som ikke anbefales for første date. Nedenfor finner du også årsaken til at dette etter vår mening ikke ville være en god idé.

Det er bare “søtt” når du liker hverandre

første date helt ung

Suppe

Den første datoen er ikke riktig for supper. Du lager merkelige lyder, og det kan dryppe av skjeen. Selv om den andre liker det, kan det hende at du ikke føler deg veldig bra. Videre er det mulig at mange ting fester seg til tennene.

Spenning kombinert med varm suppe er definitivt ikke en god idé

første date supen forbudt

Grønnsaker med grønne blader

De grønne bladene er velsmakende og sunne. Men de har evnen til å holde seg til tennene. De kan også flekke tennene eller munnen din, og det er kanskje ikke så bra heller.

Kanskje la eksotisk mat og krydder bli til neste date

første date salater forbudtRetter med sauser

Du kan gjøre deg stor skade hvis du søler sausen. Du vil ikke ødelegge den nydelige kjolen, gjør du? Så disse er ikke anbefalt på datoer.

Det er bedre å ikke spise pasta hvis du har på deg kroppsklemmer

første date spaghetti forbudt

Spaghetti og andre typer pasta

De har en spesiell teknikk som de blir spist etter. Hvis du ikke mestrer disse 100%, kan du raskt ødelegge inntrykket av deg selv. Ikke en god idé heller, ikke sant?

Vær nøye med hvem du faktisk dater

første date salat forbudt

Hamburgere, donerkebab og andre ting som lett kan falle ut.

Det er allerede edle varianter av hurtigmat. Med mindre du har muligheten til å nyte det i en eksklusiv form. Hvis du ikke har noe annet valg i restauranten mannen har valgt, ville det være bedre å gi avkall på det.

Mat rik på krydder, inkludert hvitløk og løk

Dårlig ånde er alltid ubehagelig

første date doener forbudt

Selv om du liker å spise disse, bør du gi den andre beskjed senere. Disse luktene trekker inn i porene dine, og de vil spre dem rundt deg. Den krydrede maten og andre som kan forårsake en dårlig følelse i magen, skal også utelukkes.

Hvis munnen din begynner å tørke av spenning, er det bedre å ikke spise søtsaker

første date -desserter er forbudt

Nyt dessertene med forsiktighet

De fleste desserter er enkle å spise, men de kan også smøre klær eller ansikt. Du kan spise disse, men rengjør munnvikene. Hvis kjemien mellom deg og din nye partner er riktig, kan du også bli hjulpet.

Pizza og hurtigmat er en ekte smakssak

første date pizza forbudt

Pizza er bare på grensen

Pizzaen er bare på grensen på en første date. Fremfor alt skyldes det måten dette spises på. Du støter også på to farer her: Du kan se altfor uformell og altfor innbilsk ut. Hvis den inviterte også spiser pizza, kan vi vente og se hvordan han ville spise den selv.

Hold roen og tygge sakte

første date perfekt to

Salater

Noen salater kuttes for grovt og dårlig. Du er derfor ikke en god idé, eller alt kan være veldig risikabelt. Hvis du ikke kjenner restauranten, er det bedre å ikke risikere det. Vi har nettopp skrevet om de andre farene ved bladgrønnsaker.

Sterkt garvede retter trenger ikke kommenteres

første date sauser forbudt

Har du en første date snart og vet ikke hva du skal spise??

Du kan spise grønnsaker, poteter, ris og kjøtt. De kan spises med riktig bestikk og i små biter. Ikke eksperimentere med nye, ukjente matvarer. De kan forårsake allergi og ødelegge ditt nye forhold fullstendig.

Prøv så godt du kan å forberede deg ordentlig til din første date

første date perfekt tre

og bare la det skje

første date perfekt dans