Είναι το διαμέρισμά σας διακοσμημένο σε vintage, σκανδιναβικό μινιμαλισμό ή ρουστίκ στιλ; Θα θέλατε να προσκαλέσετε το πνεύμα των Χριστουγέννων στο σπίτι σας με λίγους πόρους και φυσικά υλικά; Αυτό ακριβώς έκαναν στο διαμέρισμα, το οποίο θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε σε αυτό το άρθρο. Ένα ένα περνάμε από τα διαφορετικά δωμάτια. Επίσης, θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. Θα ήθελες να συμμετέχεις μαζί μας?

Θα δείτε γρήγορα τα πλεονεκτήματα να φτιάχνετε μόνοι σας ρουστίκ χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις.

Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια στην κουζίνα είναι πολύ διακριτικά με την πρώτη ματιά

Φτιάξτε μόνοι σας διακοσμήσεις παραθύρων για τα Χριστούγεννα

Φτιάξτε μόνοι σας ρουστίκ χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις – την κουζίνα

Εάν φτιάχνετε μόνοι σας ρουστίκ χριστουγεννιάτικα στολίδια, θα πρέπει ιδανικά να ξεκινήσετε από την κουζίνα. Αυτό είναι το κέντρο της οικογενειακής ζωής στα περισσότερα σπίτια και διαμερίσματα. Εκεί ετοιμάζονται εορταστικά πιάτα. Πάνω απ ‘όλα χρειάζεστε έμπνευση για το πάρτι. Η ιδέα του δέρματος των ρουστίκ χριστουγεννιάτικων διακοσμήσεών σας θα πρέπει να είναι καλύτερα ορατή σε αυτό το δωμάτιο.

Στο παράδειγμα εδώ μπορείτε να δείτε ότι είναι πολύ καθολικό. Ταυτόχρονα, δίνει σε κάθε δωμάτιο έναν μοναδικό χαρακτήρα. Αρκετές μικρές προσαρμογές αρκούν για να επιτευχθεί αυτό.

Τα μικρά στοιχεία της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης έρχονται μόνα τους στην κουζίνα

Διακριτική DIY χριστουγεννιάτικη διακόσμηση - επιφάνεια εργασίας κουζίνας

Εδώ συγκεκριμένα, τα χριστουγεννιάτικα στολίδια χρησιμοποιήθηκαν πολύ φειδωλά. Φαίνεται σχεδόν πλήρες, αλλά περιέχει μόνο μερικά στεφάνια Advent και λευκά κεριά. Πάνω απ ‘όλα, λειτουργούν ο συμβολισμός τους σε μεγάλο βαθμό στην αντίληψή μας. Κατά τα άλλα είναι πολύ διακριτικά. Παρ ‘όλα αυτά, η διακόσμηση έρχεται από μόνη της. Από τη μία πλευρά, η ουδετερότητα του εσωτερικού σχεδιασμού συμβάλλει σε αυτό. Από την άλλη πλευρά, αυτό το αποτέλεσμα μπορεί επίσης να επιτευχθεί τοποθετώντας τη διακόσμηση σε βασικά σημεία.

Η αλληλεπίδραση φυσικού φωτισμού και κεριών δημιουργεί μια μαγική ατμόσφαιρα στο δωμάτιο

Tinker μινιμαλιστική ρουστίκ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση - ιδέα

Χριστουγεννιάτικο σαλόνι / τραπεζαρία

Το σαλόνι και η τραπεζαρία είναι εκείνοι οι χώροι στους οποίους πιθανότατα περνάτε τον περισσότερο χρόνο με φίλους και οικογένεια στην εορταστική βραδιά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επέτρεψαν στον εαυτό τους τα πιο υπέροχα χριστουγεννιάτικα στολίδια εδώ. Αυτό γίνεται αντιληπτό με την πρώτη ματιά.

Τα ξύλινα έπιπλα και τα αξεσουάρ πρέπει να χρησιμοποιηθούν εάν φτιάχνετε μόνοι σας ρουστίκ χριστουγεννιάτικα στολίδια

Διανέμει έξυπνα DIY χριστουγεννιάτικα στολίδια

Η επίπλωση των δωματίων παίζει πολύ σημαντικό ρόλο εδώ. Έχουμε ένα μείγμα vintage και country στυλ. Αυτό περιέχει φυσικά πολλές αποχρώσεις του καφέ. Χάρη στο συνδυασμό των διαφορετικών σχημάτων και των προστιθέμενων πράσινων κλαδιών έλατου, μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα μια γιορτινή ατμόσφαιρα γεμάτη χαρά και διάθεση.

Σε αυτή τη μινιμαλιστική αγροτική διακόσμηση, τα φώτα της νεράιδας αρκούν ως διακοσμήσεις χριστουγεννιάτικων δέντρων

Χριστουγεννιάτικα δώρα τυλιγμένα στην εξοχή

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα έχουν επίσης διακοσμητικό αποτέλεσμα

Χριστουγεννιάτικα δώρα φτιάξτε μόνοι σας ρουστίκ

Το μεγαλύτερο βλέμμα στο εορταστικό σχέδιο είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι. Αυτή η προσέγγιση λειτουργεί επίσης πολύ καλά αν θέλετε να φτιάξετε μόνοι σας ρουστίκ χριστουγεννιάτικα στολίδια. Λόγω αυτού και του ρουστίκ χαρακτήρα των επιλεγμένων διακοσμητικών αντικειμένων, το όλο πράγμα φαίνεται αρκετά παραδοσιακό συνολικά. Έτσι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να είστε πιο δημιουργικοί ή μινιμαλιστές στην εκτέλεση χωρίς να χάσετε το πνεύμα του φεστιβάλ.

Δεν χρειάζεστε πολλά σε ένα ξύλινο τραπέζι σε country style για να διαδώσετε το χριστουγεννιάτικο πνεύμα

Αγροτικό τραπέζι για DIY χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις

DIY χριστουγεννιάτικα στολίδια για το τραπέζι φαγητού

Η τραπεζαρία είναι ένα άλλο κεντρικό σημείο του διαμερίσματος, από το οποίο η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα ακτινοβολεί προς όλες τις κατευθύνσεις. Κατασκευασμένο από ξύλο, έχει ένα πολύ εντυπωσιακό διακοσμητικό αποτέλεσμα. Χάρη στα κεριά και τα κλαδιά του έλατου, φαίνεται αμέσως Χριστουγεννιάτικο. Αυτό ισχύει τόσο για τη γενική προβολή όσο και για τις μεμονωμένες λεπτομέρειες.

Οι χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις DIY φαίνονται πολυτελείς στην τραπεζαρία / σαλόνι

Ρουστίκ σαλόνι με DIY χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις

Αν φτιάξετε μόνοι σας τέτοια ρουστίκ χριστουγεννιάτικα στολίδια, μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε την εορταστική διάθεση στις λεπτομέρειες

Κεντρικό κομμάτι για το τραπέζι σε ρουστίκ στιλ

Ο σχεδιασμός του ράφι για τα Χριστούγεννα

Ο χώρος αποθήκευσης είναι πολύ σημαντικός για αυτήν την ιδέα του διαμερίσματος. Σχεδιάστηκε με ανοιχτά ράφια. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο αν θέλετε να φτιάξετε μόνοι σας ρουστίκ χριστουγεννιάτικα στολίδια. Διαφορετικά δώρα της φύσης, στην περίπτωση αυτή κυρίως κλαδιά έλατου, μπορούν να διανεμηθούν σε διαφορετικά μέρη. Οι ουδέτερες αποχρώσεις των ραφιών επιτρέπουν ακόμη και τις πιο λεπτές διακοσμήσεις να ξεχωρίζουν.

Το λευκό ράφι είναι ένα ιδανικό φόντο για χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις αγροτικού στιλ DIY

Σχέδιο ραφιών για τα Χριστούγεννα - υπέροχα κοσμήματα

Ο τοίχος των μέσων ήταν διακοσμημένος σύμφωνα με μια υπέροχη ρουστίκ ιδέα

Σχέδιο ραφιών με DIY χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Άλλες λεπτομέρειες στο σαλόνι με DIY χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις στο σαλόνι

Τα ανοιχτά ράφια αποτελούν μέρος μιας ενιαίας ιδέας αποθήκευσης. Αυτό περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από ντουλάπια που κλειδώνουν. Τρέχουν μπροστά από το κάτω μέρος του τοίχου και εν μέρει χρησιμεύουν ως αποθηκευτικοί χώροι κάτω από την τηλεόραση. Τώρα έχουν στολιστεί για τα Χριστούγεννα. Τα πράσινα κλαδιά κωνοφόρων χρησιμοποιήθηκαν για άλλη μια φορά ως διακόσμηση. Wereταν γεμάτα γιορτινά φώτα νεράιδας. Αυτή η διακόσμηση «στέφθηκε» από μια ξύλινη πλάκα με ένα χριστουγεννιάτικο μήνυμα.

Ο τοίχος πολυμέσων είναι διακοσμημένος σε αρκετά ρουστίκ στιλ. Ο πίνακας χρησιμεύει ως μια αναζωογονητική vintage προφορά

Χριστουγεννιάτικα στολίδια για το ράφι

Το λεπτό φως και η χαρούμενη ατμόσφαιρα κάνουν τα Χριστούγεννα πραγματικά άνετα!

Μεγάλη πινακίδα ως DIY vintage χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Πραγματικά ξύλινα πάνελ χρησιμοποιήθηκαν επίσης αλλού στο δωμάτιο. Αυτό συμβαίνει, για παράδειγμα, με αυτήν τη γωνιά εργασίας. Η εορταστική ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα αισθητή εδώ χάρη στο συνδυασμό ξύλου και των δύο μικρών έλατων.

Τα άνετα μαξιλάρια κάνουν το πάρτι πραγματικά ζεστό!

DIY χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις σκανδιναβικό στιλ

Αυτή η γωνιά του διαμερίσματος έχει γίνει επίσης ζεστή για τα Χριστούγεννα. Η γλάστρα με το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι έντονη προφορά.Αντί για ξύλινα έπιπλα, ωστόσο, το αποτέλεσμα ενισχύθηκε από τα σχέδια πλέξης στα μαξιλάρια. Είναι ακριβώς σε αυτό το σημείο που είναι ιδιαίτερα αισθητό ότι μέρος της ατμόσφαιρας του χειμωνιάτικου δάσους θα μπορούσε να μεταφερθεί στο σπίτι.

Η αλληλεπίδραση vintage και ρουστίκ φέρνει μια πολύ ευχάριστη δυναμική στο δωμάτιο

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση DIY πάνω από μια θέση καθισμάτων δίπλα στο παράθυρο

Σε γενικές γραμμές, ανακαλύπτει κανείς μια πολύ ενδιαφέρουσα αλληλεπίδραση vintage και σκανδιναβικού στυλ σε αυτή τη διακοσμητική ιδέα. Και τα δύο είναι παρόντα παντού στην επίπλωση του σπιτιού, καθώς και στη χειροποίητη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Αλλά σε ορισμένα σημεία κυριαρχεί ένας τύπος σχεδίου, και σε άλλα – ο άλλος τύπος σχεδίου. Αυτό δημιουργεί μια συναρπαστική δυναμική. Αυτό σίγουρα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην εορταστική ατμόσφαιρα στο δωμάτιο.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση ξύλο και μαύρες σανίδες

DIY χριστουγεννιάτικα στολίδια για την κρεβατοκάμαρα

Εκτός από την κουζίνα, το υπνοδωμάτιο είναι το άλλο δωμάτιο του διαμερίσματος όπου οι χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις χρησιμοποιούνται πολύ φειδωλά. Και εδώ, τα στοιχεία επίδειξης τοποθετήθηκαν σε βασικά σημεία. Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση φτιαγμένη από κλαδιά δέντρων πάνω από το κρεβάτι προσφέρει άνεση και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Όπως μπορείτε να δείτε στις ακόλουθες τρεις εικόνες, μπορείτε να το αισθανθείτε από πολλές διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση DIY πάνω από το κρεβάτι φαίνεται υπέροχη από όλες τις οπτικές γωνίες

Κρεβάτι με ρουστίκ, σπιτική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Παρακαλώ με αγροτική γοητεία μέσα από τα χριστουγεννιάτικα στολίδια

Διακόσμηση πλαισίου κρεβατιού με ξύλινα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά

Ένα χριστουγεννιάτικο στεφάνι έχει επίσης κολληθεί στον καθρέφτη πάνω από το καμαρίνι. Χάρη στην κεντρική θέση, τα εφέ καθρέφτη και το φως, αυτό το κατά τα άλλα απλό στοιχείο φαίνεται πολύ παρόν. Αυτό το χριστουγεννιάτικο στεφάνι από μόνο του θα ήταν αρκετό για να σκορπίσει μια χριστουγεννιάτικη διάθεση στην κρεβατοκάμαρα!

Το πρώτο μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του τύπου χριστουγεννιάτικης διακόσμησης είναι ότι μπορείτε να διαδώσετε μια γιορτινή διάθεση με πολύ λίγα μέσα. Στο εσωτερικό υπάρχει πολύς πολύς συμβολισμός που ήδη συνδέουμε με το φεστιβάλ σε ασυνείδητο επίπεδο. Αυτό είναι το στοιχείο του έλατου στην αρχή. Υπάρχουν πολλά από αυτά σε διαφορετικά μεγέθη. Επιπλέον, τα κλαδιά χρησιμοποιήθηκαν άφθονα για να διακοσμήσουν χώρους αποθήκευσης και κάθετες επιφάνειες. Το φως είναι επίσης πολύ παρόν, τόσο μέσα από τα φώτα των νεράιδων όσο και μέσα από τις πολλές λευκές επιφάνειες στο δωμάτιο. Αυτά, σε συνδυασμό με καφέ έπιπλα, και πάλι με το χριστουγεννιάτικο δέντρο, με κάποιο τρόπο διαδίδουν την ατμόσφαιρα για εγγύτητα στη φύση και το χειμερινό δάσος.

Τέλος, θέλουμε να τονίσουμε ότι αυτός ο τύπος μινιμαλιστικής διακόσμησης με παραδοσιακά στοιχεία ταιριάζει καλά με διαφορετικούς τρόπους ζωής. Αλλά πάνω απ ‘όλα στις ρουστίκ και vintage έννοιες. Χρειάζεται μόνο να τα προσαρμόσετε λίγο για να κάνετε κάθε έννοια να φαίνεται εντελώς ξεχωριστή. Μπορείτε να φανταστείτε τέτοια χριστουγεννιάτικα στολίδια στο σπίτι σας;?

Η εξαιρετική εκτέλεση των λεπτομερειών στη διακόσμηση κάνει αυτή την ιδέα πραγματικά επιτυχημένη

ρουστίκ χριστουγεννιάτικο σχέδιο τοίχου

Ρουστίκ διακοσμήσεις Χριστουγέννων για ένα φωτεινό δωμάτιο

Υπνοδωμάτιο dIY Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Χριστουγεννιάτικα στολίδια από ξύλο