Oppusset IT muliggjør bærekraftig innkjøp

Det har vært mennesker lenge som ikke har kjøpt en ny bil i hele sitt liv fordi den mister tusenvis av euro i verdi med den første kjøreturen. Flere og flere mennesker utvider denne tankegangen til IT -teknologien sin, fordi prinsippet bak det selvfølgelig også kan brukes på disse produktene. I vår artikkel finner du mer informasjon om renovert IT og dets fordeler.

Renovert IT – en god idé bare med sikkerhet

Renovert IT: en veldig billig avtale

For øyeblikket kan folk komme seg ganske dårlig gjennom livet uten konstant tilgang til Internett; flere notatbøker kan gjøre livet og læringen lettere i store husholdninger. Derfor vil vi oppmuntre de som nøler med å gjøre seg kjent med renovert IT, som i tillegg til personlig gevinst, den beste funksjonen og sikkerheten, også er gunstig for miljøet. Imidlertid er disse også i alle mulige stater – en anstrengende shoppingkilde, selv for personer med passende yrker og kunnskaper, og et usikkert ferdighetsspill for teknisk uerfarne brukere. Men i dag er det tilbydere som brukte notatbøker  Tilbud som “renovert IT”: Bærbare datamaskiner med profesjonell maskinvare for virksomhet er “pusset opp” (renovert, fullstendig overhalet, revidert) i en omfattende test- og oppussingsprosess, slik at de kan brukes perfekt og helt trygt. Det handler heller ikke om brukte datamaskiner og bærbare datamaskiner, hvis omfang må utforskes separat. Det handler om datamaskiner og notatbøker fra teknologifreak og folk i IT -yrker som bare jobber med de nyeste enhetene og ønsker å gi (fortsatt nye) forgjengermodellene et meningsfylt nytt liv. En av disse leverandørene er GreenPanda.de, etiketten til et bærekraftig familiedrevet selskap kalt GSD Remarketing GmbH & Co. KG, basert i 85254 Sulzemoos nær München. GreenPanda.de har helt dedikert seg til renovert IT av høy kvalitet og er avhengig av ren forretningsmaskinvare, bare de tilsvarende spesialproduktlinjene til de kjente merkevareprodusentene er underlagt en fullstendig overhaling. Det gir mye mening: Forretningsmaskiner er fullt utstyrt med holdbare komponenter av høy kvalitet. De er betydelig mer robuste enn enhetene som er satt sammen for sluttbrukeren og kan holde folk fornøyde i lang tid som ikke alltid trenger å ha det “aller siste”.

Den brukte maskinvaren fra GreenPanda.de blir grundig rengjort og pusset opp i en flerstegs renoveringsprosess og grundig testet flere ganger under denne generelle overhalingen. Bare enheter som fungerer perfekt og ser ut som nye, mottar kvalitetsstempelet RETEQ. Dette sertifikatet fra den første tyske “Microsoft Authorized Refurbisher” GreenPanda.de mottar bare profesjonelt renovert forretningsmaskinvare i testet førsteklasses kvalitet, som er fullt brukbar og trygg i sitt nye liv med originale Microsoft-operativsystemer, G Data Internet-sikkerhetsprogramvare og en års garanti starter.

Renovert IT – ikke bare en fordel for miljøet

Renovert IT er miljøvennlig

Oppusset IT muliggjør bærekraftig kjøp av IT-maskinvare, noe som gir et viktig bidrag til beskyttelse av miljøet gjennom fortsatt bruk av komponenter som holder lenge. Mange elementer er innebygd i hver datamaskin og bærbar PC som ikke kan trekkes ut eller produseres i dag uten å skade miljøet. Noen av disse er svært sjeldne ressurser, som er vanskelige og ubehagelige å gruve, og deres langsiktige bruk er svært gunstig fra et økologisk synspunkt. Forretningsmodellen til GreenPanda.de er ikke begrenset til bærekraften til de oppussede bærbare PC -ene, skjermer, nettbrett og smarttelefoner. Det bayerske familiebedriften ser på seg selv som ansvarlig for å tilpasse all virksomhetsaktivitet på et langsiktig og bærekraftig grunnlag, med et positivt arbeidsmiljø og gode arbeidsforhold. GreenPanda.de er allerede ISO miljøsertifisert og ønsker å være CO2 nøytral i hele selskapet innen 2023.

Fordelen for kunden er ikke bare begrenset til miljøansvarlig kjøp av en testet, gjennomgående velfungerende profesjonell enhet, men han kan også få denne (kort) brukte enheten til en brøkdel av den opprinnelige prisen. Ta en titt på GreenPanda.de, den nylig redesignede butikken gleder seg over det beste “utseendet” & føle “.

Oppusset IT muliggjør bærekraftig innkjøp

Renovert IT: den perfekte avtalen