Uvanlige tatoveringsideer

Tatoveringer blir mer og mer populære – ikke bare som et kult kroppspynt, men også som bærer av personlig mening. I dette innlegget introduserer vi deg for den delikate Unalome Tattoo, som passer for både kvinner og menn. Nedenfor lærer du mer om betydningen, og du finner 35+ flotte motiver. Og hvem vet – du kan finne noe selv blant dem!

Få en Unalome tatovering: kule ideer

Tatovering kvinne nakke subtil

Du kan finne ut hvordan Unalome -tatoveringen ser ut fra bildene i vårt innlegg. Dette er faktisk et buddhistisk symbol. Buddhismen, som en av de mest tolerante religionene i verden, berører flere og flere mennesker med sin visdom. Av denne grunn er de buddhistiske symbolene også populære som tatoveringsmotiver. Unalome Tattoo representerer en persons vei til opplysning. Den minimalistiske, men rikt dekorerte formen gjør motivet bare ideelt for en liten tatovering i fingrene. I dag er Unalome Tattoo spesielt populær blant kvinner, som nevnt, men den er også egnet for menn – f.eks. Hvis motivet er designet i svart -hvitt eller modifisert av tatovøren.

Betydningen av symbolet i buddhisme og hinduisme

Tattoo mann håndleddet

Unalome er faktisk et veldig mystisk symbol. Hver og en av oss håper å bli mer moden og smartere over tid. Likevel har vi alle indre frykt som nekter å forfølge våre mål og drømmer. I en Unalome -tatovering representerer de forskjellige svingene og linjene den motstridende banen til menneskeliv. Denne stien er noen ganger rett, noen ganger svingete eller til og med sirkulær. Det kan være fullt av lykke, tristhet, kjærlighet, hat, frykt eller ambisjoner. Unalome -symbolet starter alltid midt i en spiral, som faktisk står for vår fødsel og separasjonen fra mors kropp.

Den menneskelige lengsel etter lykke, kunnskap og opplysning

Uvanlig tatovering med lotus og måne

Siden det ofte skjer i livet å gjøre den samme feilen flere ganger og bare unnslippe denne “onde sirkelen”, symboliserer spiralen vår manglende evne til å kvitte seg med ubehagelige følsomheter. Vi har ikke nådd den etterlengtede opplysningen før vi har nådd toppen av symbolet, det vil si den rette linjen. Opplysning er ofte representert med et punkt eller en sirkel, som står for solen. Så Unalome Tattoo er en interessant visuell metafor for vårt søk etter sunn fornuft, kunnskap og tilfredshet. I den hinduistiske religionen står Unalome -symbolet for det tredje øyet til Shiva, hvis oppgave er å fjerne hindringene i livet. I følge denne religionen representerer kurvene nettopp milepæler og hindringer i livet, og spiralens nedre kant – mangel på retning i livet.

Uvanlig tatovering med Lotus blomst kombinere

Uvanlige tatoveringsideer

Unalome -symbolet kombineres ofte med en lotusblomst i buddhistiske og hinduistiske kulturer. Det står for perfeksjon og opplysning, som kalles “Moksha” i hinduismen og “Nirvana” i buddhismen. Og slik kan tatoveringen tolkes: spiralene representerer livets vendinger, mens rette linjer symboliserer harmoni og fred. Lotusblomsten på toppen står for å overvinne alle vanskeligheter på vei til opplysning og perfeksjon.

En minimalistisk, delikat & super elegant tatovering!

Tatovering på nakken buddhistisk symbol

En minimalistisk unalome tatovering er bare ideell for mindre deler av kroppen. Bak øret, på underarmen eller overarmen, i nakken, på ryggen – det delikate symbolet ser alltid vakkert ut! Imidlertid vil vi heller fraråde fottatovering, siden denne delen av kroppen alltid er skitten og kan anses som upassende gitt formålet med Unalome -symbolet. Avhengig av symbolets orientering, står det for mannlig eller kvinnelig energi. Hvis spiralen nederst er til venstre, er den for kvinner. Og når den peker til høyre, representerer den mannlig energi.

Selvfølgelig bør du ikke følge noen spesiell lære for å få en Unalome -tatovering. Her er noen flere ideer for åndelige tatoveringer knyttet til buddhismen!

Tattoo Unalome Lotus

subtil tatovering på håndleddet

Uvanlig tatovering ankel

Uvanlig tatovering med lotus

Tatovering ideer åndelig mening

Uvanlig tatovering for elskere

Tatovering på underbenet

Tatoveringsideer for åndelige par

Tatoveringsmaler Unalome

Uvanlig tatovering med lotuskvinne

Unalome Tattoo 3D nydelig utseende

Uvanlig tatoveringsdesign

Elegante tatoveringer ideer for kvinner

colle tatoveringer assosiert med buddhismen

Tatovering unalome månekvinne

Buddhistiske tatoveringer for kvinner

Tattoo Unalome nydelige designideer

original tatovering på baksiden

Fingertatovering liten, subtil, fantastisk utseende

Unalome Symbol Betydning Åndelig

flotte håndleddetatoveringsideer

Tattoo lotusblomst unalome tilbake kvinne

originale tatoveringsdesign spiral trekanter

Tatoveringer buddhisme lotusblomst

buddhistiske tatoveringer for menn

Unalome tatovering lår flott utseende

Buddhistisk tatovering veldig elegant langt tilbake

Uvanlig tatovering underarm utenfor

Buddhistiske tatoveringer mal

Uvanlig tatovering