Når du velger en tatovering, bør du være oppmerksom på betydningen av den. Ikke gjør feil av hensynsløshet eller mangel på informasjon. Tatoveringstrendene er ikke en overfladisk motetrend som kan kastes etter hvert. I mange tilfeller beholder vi tatoveringer i svært lang tid, og fjerningen er ganske vanskelig. Runene er veldig sofistikerte i utseende og også veldig universelle. De er fortsatt ideelle for både kvinner og menn. I tillegg har de alltid en dyp mening som kan være veldig allsidig samtidig. Vi hjelper deg gjerne med å gjøre det riktige valget.

Tatoveringstrendene bringer vår karakter i forgrunnen

3 D Ideas - Tattoo Trends 2020

Runenes opprinnelse

Alle tatoveringstrender er der for å understreke vår personlighet enda mer. Runene har sine gammel opprinnelse og dyp mening og er derfor veldig populære. Takket være deres abstrakte karakter fremstår de også ekstremt aktuelle. De kommer neppe til å bli gammeldagse raskt.

Runene er et gammelt nordisk alfabet. I følge legendene er de av det mytiske Gud Odin opprettet. Imidlertid tror mange historikere at den først ble brukt i Danmark på 300 -tallet. Navnet kommer fra ordet “runar”, som betyr noe som mystikk eller magi.

Runene er en flott inspirasjonskilde for tatoveringer

Et stort tegn - Tatoveringstrender 2020

Hvordan beriker runene tatoveringstrendene?

Runene er helt klart en fordel for tatoveringsfansene. Det er et bredt spekter av symboler i de forskjellige variantene. De varierer mellom 16 og 31. Det finnes også germanske, skandinaviske og danske runer. Det er mange forskjellige måter å uttrykke seg på, tror du ikke? Symbolene står vanligvis for naturlige gjenstander eller dyr. De fleste av dem fremstår imidlertid som abstrakte, og de er assosiert med en rekke karaktertrekk.

Et flott runesymbol for fingeren

En liten finger - tatoveringstrender 2020

Tips for valg av tatoveringer

Runetatoveringstrender for mer selvtillit

Som allerede sagt kan runene symbolisere forskjellige karaktertrekk. Derfor bør du ideelt sett melde deg på de siste tatoveringstrendene. Du bestemmer deg for tatoveringer, som står for karaktertrekk du vil utvikle eller styrke. Analyser dypt din egen holdning og ta en passende beslutning. Det er et stort utvalg, og det er nettopp det som til tider gjør det vanskeligere. Men hvis du velger riktig symbol, vil du sannsynligvis føle deg mer trygg med tatoveringen din etterpå.

Runene kan tegnes i forskjellige størrelser

en enkel idé - tatoveringstrender 2020

Uttrykk din personlighet gjennom naturens symboler

planter

De nåværende tatoveringstrendene er inspirert av naturen. Ulike planter er også forbundet med visse karaktertrekk eller verdier som man streber etter eller setter særlig pris på. Hvis du liker naturen, kan du velge et passende symbol blant runeskiltene.

Her er eksempler fra forskjellige runealfabeter

En rekke ideer - Tatoveringstrender 2020

Ulike dyr

Dyresymbolene er veldig populære blant tatoveringstrendene, og de vises i runene. Ta en titt på de forskjellige variantene! Ta først et veldig intuitivt valg. Les deretter mer detaljert hvilke karaktertrekk de nordiske folkene har knyttet til de respektive dyrene. Vurder også hvordan dette spesifikke dyresymbolet tolkes i samtidskulturen. Hvis du etter å ha gjort denne grundige undersøkelsen fortsatt identifiserer deg med det tilsvarende dyresymbolet i runene, kan du trygt gå videre til tatovering.

Du kan sikkert finne slike symboler under runene som samsvarer med din holdning

Hånd - et sett med skilt - Tatoveringstrender 2020

Komplekse meldinger

For en mer kompleks uttalelse kan du kombinere flere forskjellige runesymboler. Selvfølgelig tar dette mer tid, og du må tenke mer på hvor riktig sted på kroppen din ville være for det. Men du burde tørre hvis du har lyst. Fordi symbolikken til disse tegnene er perfekt egnet for komplekse, meningsfulle og dypt individuelle meldinger.

Runetatoveringstrendene passer for både kvinner og menn

Lite skilt - Tatoveringstrender 2020

Lær mer om betydningen av runene fra denne flotte videoen!

Noen foretrekker de komplekse symbolske meldingene!

Menn tatovering - tatoveringstrender 2020

Her er et eksempel på tatovering som består av dyre- og bokstavsymboler

Sideskilt - tatoveringstrender 2020

En annen veldig moderne tolkning av runetatoveringene

Tatoveringstrender 2020 - tatovering for damer

Tatoveringstrender 2020 - én hånd - sidebilde på fingrene

Tatoveringstrender 2020 - én hånd

Tatoveringstrender 2020 - en liten hånd

De moderne tatoveringstrendene tar sikte på uttrykk for personlighet

Tatoveringstrender 2020 - fin idé

Tatoveringstrender 2020 - tatovering på alle fingre

Tatoveringstrender 2020 - forskjellige ideer og tegn

Runetatoveringene er en god idé for å dekorere ryggen

Tatoveringstrender 2020 - forskjellige runer på en dames rygg

Tatoveringstrender 2020 - to forskjellige hender

Tatoveringstrender 2020 idé en mann

Flere ideer for en kreativ bruk av runetatoveringene

Tatoveringstrender 2020 tatoveringer på baksiden

Tatoveringstrender 2020

Flotte fingertatoveringstrender 2020

Ulike tegn - tatoveringstrender 2020