Lotus tatovering mandala symmetrisk stilig

Tatoveringene viser vår individualitet og har alltid en personlig betydning, og derfor er de så populære akkurat nå. Hvis du vil få en ny snart, har du kommet til rett sted! I dette innlegget deler vi noen inspirerende Lotus Tattoo Mandala designideer. Nedenfor vil du også lære mer om den symbolske betydningen av mandala -tatoveringer og deres opprinnelse, samt noen interessante fakta om lotusblomsten som et tatoveringsmotiv. Forhåpentligvis liker du våre tatoveringsideer mye! Vi håper du liker å lese!

Lotus Tattoo Mandala – spesielt vakker og stilig

Tatoveringer blomstermotiver lotusblomst

Tatoveringsidé lotusblomst elegant underarm

Lotus tatovering mandala idé for menn

Lotus blomst tatovering øm vakkert

Lotus blomst tatovering tilbake spesielt stor

Tattoo lotus subtil

Tatovering som betyr lotusblomst

Lotus tatovering mandala stilig design

Lotus tatovering mandala symmetrisk stilig

Du kan finne ut hvordan Lotus Tattoo Mandala ser ut fra bildene ovenfor. Det er en veldig delikat tatovering som er mer egnet for kvinner. Mandala tatoveringer er også fantastisk egnet for menn som kan velge et geometrisk eller abstrakt motiv i stedet for blomster.

Hva symboliserer lotusblomsten?

Lotusblomstegn tatoveringsmotiv

Tattoo lotus blomst mal vakker

Lotus tattoo mandala back woman big

Tattoo lotus blomst stilig illustrasjon

Lotus tatovering mandala jente tilbake fargerik

Lotus tatovering mandala underarm virkelig elegant

Lotus tatovering mandala tilbake stor iøynefallende

Hva er spesielt med Lotus Tattoo Mandala? På den ene siden er det motivet, på den andre – måten det presenteres på. Først forteller vi deg mer om mandalas, og deretter gir vi deg grunner til at du bør velge lotusblomsten som motiv. Lotus -tatoveringen er sannsynligvis en av de mest populære blomstertatoveringene, sammen med rosetatoveringen. Årsaken er ikke bare plantens skjønnhet, men også det faktum at lotusen er en hellig blomst i mange kulturer og religioner. Ordet “lotus” kommer faktisk fra gresk og betyr “verdsatt plante”. En lotusblomstatovering kan faktisk være en Spekter av betydninger å ha. For eksempel står det for:

  • Renhet og troskap
  • Kreativitet og kreativitet
  • Lettelse
  • uskyld
  • medfølelse
  • lidenskap
  • Utholdenhet og utholdenhet
  • Tydelighet og perfeksjon
  • Guddommelighet og religion
  • Kjærlighet og harmoni

Lotus -tatoveringen avslører om eieren at han lengter etter skjønnhet og harmoni. Lotus representerer en ren sjel og er et godt valg for en person som kjærlighet og lojalitet er viktigst for. Og når det gjelder forbindelsen mellom lotus og religion – i buddhistisk tro står blomsten for veien fra det menneskelige til det guddommelige og er et generelt symbol for religion. I tillegg symboliserer den lilla lotusblomsten i det esoteriske riket den mystiske kraften. Alle disse betydningene gjør lotusen til det perfekte tatoveringsmotivet for kvinner. Blomsten er også egnet for menn fordi tatoveringen også er forbundet med det åndelige.

Lotusen ser spesielt vakker ut når den er avbildet som en mandala. Det er derfor vi forteller deg mer nedenfor om mandala -tatoveringene som er spesielt populære i dag. Fortsett å lese! &# 128578;

Mandalas er spesielt moderne som tatoveringsmotiv

Mandala tegning beroligende

Tatovering ideer mandala fargerik

Mandala tatovering føtter virkelig originale

Ordet “mandala” kommer fra sanskrit og betyr “hellig sirkel”. Det handler om en sirkel som er et sentrum som alt dreier seg rundt. Hver mandala er faktisk bygget i henhold til dette prinsippet – den har et klart definert sentrum som alle motiver er bygget opp konsentrisk rundt. Mandalas har en magisk betydning i buddhisme og hinduisme. I følge esoterismen kan mandala direkte påvirke underbevisstheten og psyken gjennom visse former og farger. Dette fremmer konsentrasjon og du kan finne din indre ro. Selv om det ikke er vitenskapelig bevist, har mandalas en velkjent beroligende effekt. For eksempel er farging av mandalas en effektiv måte å slappe av og lindre stresset i hverdagen.

Lotus Tattoo Mandala står for renhet, skjønnhet og harmoni

Lotus tatovering mandala originale armdesigner

Lotus tatovering mandala ankel

Tattoo kvinne lår

Lotus tatovering mandala pastellfarger delikate

Lotus tattoo mandala flotte designideer

Lotus tattoo mandala nydelig utseende

Tilbake tatovering lotusblomst

Tatoveringer elegante motiver for kvinner

Tatoveringsideer for kvinner

Stor håndleddetatovering

Lotus tatovering mandala akvareller

Lotus tattoo mandala flotte maler

Når det gjelder en lotus -tatoveringsmandala, betyr det at motivet er presentert på en slik måte at alt kretser rundt et midtpunkt. Denne typen representasjon ser spesielt symmetrisk og harmonisk ut – bare se på bildene våre for å se selv! I tillegg kan lotusen kombineres med flere motiver og ornamenter, slik at et komplisert bilde opprettes. Nedenfor er flere designideer for de moderne mandala -tatoveringene. Vi håper du liker dem også!

Mandala tatoveringer – flere designideer

Mandala -motiver fantastisk utseende

Tatovering skulder kvinne mandala

Tilbake tatovering stormannskalle

Mandala tatoveringer originale ideer

kule tatoveringer mandala hodeskalle

Mandala tatoveringer ideer for menn og kvinner

Mandala tatovering mann underarm

Mandala tatovering skulder kvinne

Tatovering albue jente mandala