Maca pulver

Har du noen gang hørt om macapulver? Dette naturlige produktet fra Sør -Amerika kan gjøre underverker for helsen din. Her finner du informasjon om alle helsemessige fordeler ved å spise Maca, samt praktiske tips for å spise denne “superfooden”.

Maca som en “supermat”

sunn livsstil maca pulver

Maca pulver

Maca plante utseende

Maca knoller

Emballasjens utseende Maca -pulver

Naturprodukter Maca pulver ekstrakt

Macapulver i kapselform

Macapulver i tablettform

Økologisk Maca pulver

Hvis du vil føre en sunn livsstil, er macapulver ganske enkelt uunnværlig. Maca er en plante som stammer fra de søramerikanske Andesfjellene og er kjent for sine fordelaktige egenskaper. Inkaene oppdaget deres helsefremmende og helbredende egenskaper for over 2000 år siden. Maca -knoller er rike på viktige næringsstoffer – proteiner, lipider, karbohydrater, vitaminer. Det er derfor Maca -roten har en ekstremt positiv effekt på mange vitale prosesser i den menneskelige organismen. Anlegget har nylig blitt populært på det europeiske markedet som en ingrediens eller et kosttilskudd, og knollene finnes oftest i pulver-, tablett- eller kapselform.

De allsidige effektene av macapulver

rene maca pulver organiske produkter

Knoller av Maca -anlegget

Maca pulver og knoller

Effekten av maca på organismen vår er mangesidig, ettersom planten kan hjelpe med forskjellige problemer. Imidlertid bør du aldri konsumere macapulver i store mengder – det er ingen alvorlige bivirkninger av overdosering, bare hormonene dine kan bli tomme for en periode. For å forhindre at dette skjer, kan du ta ½ teskje om dagen i begynnelsen og gradvis øke dosen – opptil en spiseskje om dagen.

Fordelaktige næringsstoffer

Maca pulver innhold

Vitaminer Maca -pulverinnhold

Hva er årsakene til å spise Maca? Knollene til disse plantene inneholder vitamin B, C og E, i tillegg til mye jern, sink, magnesium, kalsium, fosfor og aminosyrer. Derfor er macapulver en uatskillelig del av et sunt og balansert kosthold.

Generell gunstig effekt på helsen

Maca planterot

Macapulver påvirker energispark

sunn livsstil med macapulver

Helsemessige fordeler med Maca -pulver

Helsemessige fordeler med Maca -pulver

Ta maca når du trenger et energispark. Bruken av Maca -pulver kan permanent øke energinivået i organismen og hjelpe med anemi og kardiovaskulære lidelser. I tillegg har dette kosttilskuddet en positiv innflytelse på vår mentale og fysiske motstandskraft og kan hjelpe oss med å takle stressende situasjoner i hverdagen.Det er vitenskapelig bevist at Maca også fremmer konsentrasjon.

Helsemessige fordeler av begge kjønn

Helsefordeler for helsen til begge kjønn

Maka pulver påvirker menns spesifikke problemer

Helsemessige fordeler maca pulver

kvinnespesifikke problemer Maca-pulver

Stemningsbalanse gjennom forbruk av Maca -pulver

Maca hjelper mot hudproblemer

Den søramerikanske planten er nyttig for helsen til begge kjønn. Det hjelper med libido lidelser hos menn og kvinner og øker samtidig fruktbarheten. Maca kan også lette menstruasjons- og overgangsalderproblemer ved å stabilisere nivåene av hormoner i den kvinnelige organismen. Og det gjør maca til det beste verktøyet hvis du lider av stress, depresjon eller humørsvingninger. Men hvis du er gravid, må du først søke råd fra legen din før du bruker maca.

Økt ytelse

helsemessige fordeler maca pulver

Macapulver hjelper med trening

Maca helseeffekter

Helsemessige fordeler med Maca -pulver

For aktive idrettsutøvere er Maca ganske enkelt ideell fordi planten hjelper til med å bygge muskelmasse uten bivirkninger. Det bidrar til å øke fysisk ytelse, noe som er spesielt tydelig hos profesjonelle idrettsutøvere. Mange bruker også maca for hudproblemer eller for friske bein og tenner fordi den inneholder mye kalsium.

Maca -pulveroppskrifter i hverdagen vår

Maca pulver oppskrifter

Maca pulver smoothie

Maca pulver oppskrifter pasta

Muesli Maca pulveroppskrifter

Trøfler med Maca -pulver

Maca pulver oppskrifter søtsaker

Maca pulver søtsaker

Maca pulver søtsaker originale oppskrifter

Oppskrifter på maca pulverbrød

Kaffe med macapulver

originale oppskrifter med macapulver

Oppskrifter Maca Powder Smoothie

Hvis du ikke har prøvd macapulver, vær forberedt på den litt bitre, ristede smaken, som kan være litt rar i begynnelsen. Maca kan kombineres godt med salater, kokte retter, juice, smoothies eller puddinger. Maca pulver søtsaker er fortsatt det beste alternativet. Hvis du vil bake noe sunt selv, kan du prøve følgende oppskrift på deilige trøfler. For en liten del av disse deilige kakene trenger du bare 1,5-2 ss macapulver, 1/3 kopp havregryn, ¾ kopp cashewnøtter, 1 ss kakaosplinter, 2 ss lønnesirup (du kan også bruke kokosnektar ), 1 vanilje Bulkheads og en klype salt. Med riktig forberedelse vil du nyte et deilig resultat! Bare vær forsiktig så du ikke tilfører maca til veldig varme blandinger, da den mister alle fordelene. Hvis du er vant til smaken, kan du til og med ta den daglige dosen med mineralvann.