Inspirasjon til stuedesign i svart

Alle som allerede har behandlet temaet “svart” innen mote eller design, kjenner mangfoldet. Det får alt til å virke mye mer moderne. Men svart har også mange farer, nemlig at det kan få ting til å virke dystre, pessimistiske og uten sin egen “karakter”. Dette er hva som skjer når du synes det er vanskelig å håndtere. Det ville være dødelig i stua. For å unngå dårlige resultater der, har vi utarbeidet noen retningslinjer for integrering av svart.

Hvis du holder deg til disse, kan du få et søtt og dristig design i dette rommet. Det er verdt det! Med “svart” kan du få til og med et ikke så dyrt stuedesign til å virke fullt av karakter.

Kombiner den svarte fargen med edle materialer

stue design ideer i svart

Edle materialer

Edle og dramatiske materialer i svart – det er vårt første forslag. Du kan bruke den til å skjule veggene. Svartmalt tre gir tekstur og varme til rommet. Du trenger absolutt noen få lyse, til og med strålende “flekker” her.

Velg en mye lysere nyanse for møblene – for eksempel blått.

Aksentstykker laget av marmor ville livne opp stemningen betraktelig. Det samme gjelder de interessante teksturer i møbeltrekk, som du kan introdusere gjennom kunstverk eller aksentoverflater laget av et annet materiale.

For enda mer komfort kan du bruke lette gardiner og kanskje kaste puter.

Veggområder på forskjellige nivåer og innebygd belysning

innredning av ideer og fargevalg for stua

En svart veggdesign skaper veldig interessant dynamikk. Ved smart å leke med nyansene og bruke innfelte lys på de riktige stedene, ser det til og med spektakulært ut.

Hele håndteringen av lys og skygge må være veldig dyktig. Dette bør definitivt inkludere både omgivelses- og aksentbelysning. Eksperimenter med forskjellige ideer til du har funnet den best mulige kombinasjonen.

TV -vegg som oppløses i bakgrunnen

fargedesign og stue design ideer

De sorte stuemøblene har en veldig praktisk side. Det refererer til sømløs integrering av media. En svart fjernsyn ville forsvinne helt fra synet i en vegg med de samme fargene så snart den ble slått av. Dette skaper en god atmosfære de kveldene når du foretrekker å kommunisere med venner og familie. Kanskje du kan slå på en video med ved som brenner om vinteren eller bilder av naturen om sommeren på skjermen?

Sørg for at du har nok naturlig lys og speilflater

svart stuedesign med mye naturlig lys

Store lyse områder

Den sorte stuen er generelt anbefalt hvis du virkelig har god tilgang til naturlig lys. Ideelt sett bør det til og med være en vegg av vinduer som åpner stuen til hagen eller en spektakulær utsikt. Men kan det være flotte møbler i et rom med få eller små vinduer? Dette kan fungere, men du må kompensere for mangel på naturlig lys. Kunstig belysning bør best bli det sentrale temaet for en slik stuedesign. Velg omgivelseslys som ikke bare belyser rommet godt, men også har en sterk kunstnerisk tilstedeværelse. Overflatene bør ideelt sett ha store mengder speilflater. Noen av dem bør helst også være hvite eller veldig lyse. Kanskje du kan introdusere noen mer abstrakte kunstverk om emnet “lys”. Dette er bare noen av de mange ideene vi gir deg her. Som jeg sier, handler det generelt om å gjøre det til tema.

Skaper en følelse av luksus

Design stuen i svart

Svart og natur tema

Spesielt i sammenheng med et svart stuemøbler, skaper naturen mye optimisme, tror du ikke? Dekorasjon og materialer om dette temaet livner opp og oppdaterer rommet. En mørk grønn bonsai med et interessant skulpturelt utseende er et symbol på den ultramoderne forståelsen av komfort.

Svart møbler i stuen og geometriske former

stuedesign med natursteinvegg

La oss gå et skritt lenger enn det ultramoderne! I svart kan du enkelt lage et futuristisk interiør i hjemmet. Alt du trenger å gjøre er å stole på geometriske former. De mer kompliserte formene bør ideelt sett sette tonen i romdesignet. Du trenger da mange klare linjer for å kompensere. Slike futuristiske konsepter fungerer best med blanke overflater. Den moderne effekten forsterkes av innebygd belysning.

Med svart kan du få til og med et ikke så dyrt stuedesign til å virke fullt av karakter

mørkt stueinteriør med taklamper

En svart veggdesign skaper veldig interessant dynamikk

designideer til stuen i svart

Du trenger absolutt noen få lyse, til og med strålende “flekker” her

ideer for veggedesign i stua

En svart fjernsyn ville helt forsvinne fra synet i en vegg med de samme fargene

ideer for stuedesign med svart

Living Room Design – Belysning og tilgang til naturlig lys er veldig viktig

svart farge for stueinnredning

Velg en mye lysere nyanse for møblene

svart veggdesign til stuen

Kunstverk og puter kan gi litt farge

leilighetsdesign med mørke farger og veggedesign

Svartmalt tre gir tekstur og varme til rommet

Møblert stue med svart sofa