Kulepenner som kan skrives ut, er en av de små tingene i hverdagen vår som er laget med fokus på detaljer. Det er nettopp på grunn av dette at grunnleggende budskap formidles på et ubevisst nivå. Hvis du vil fremstå som pålitelig og eksklusiv, må du ta hensyn til “små ting”. Hvis selv de utskrivbare pennene er perfekt gjennomtenkte, formidler du minst to viktige meldinger til dine egne kunder: For det første har selskapet klare prinsipper og ideer og er derfor pålitelig. For det andre har selskapet kapasitet til å tenke gjennom alt perfekt i sitt eget arbeid.

En detaljert studie av emnet “kulepenner som kan skrives ut” er derfor verdt. Enda mer: det er et must. Selvfølgelig bør du starte med en så omfattende oversikt som mulig. Du kan få disse på etablerte nettbutikker av høy kvalitet, for eksempel https://www.maxilia-werbeartikel.de/kugelschreiber-bedrucken/.

Hvordan gjøre det riktige valget?

Når det gjelder ditt eget merke og din annonseringsstrategi, bør du formulere spesielle kriterier for å velge riktig kulepenn som kan skrives ut. Du kan bruke følgende spørsmål som en eksempelguide.

Hvilke materialer, farger og design tilsvarer bedriftens image? Hva slags kulepenn vil den typiske representanten for målgruppen spesielt glede seg over? Ulike reklameartikler gir mening for selskapet?

Hvilken informasjon vil du formidle med kulepennen: Vil du imponere merkevaren, minne deg om selskapets tjenester, huske selskapets kontaktinformasjon osv..?

Kulepenner som kan skrives ut med et elegant design i gull

edelt designgull

Hvor og hvordan distribuerer jeg de utskrivbare pennene

Strategien for å distribuere utskrivbare penner er ikke mindre viktig. Kunden må oppfatte oppkjøpet som en gevinst på merverdi. Du kan bare finne ut hva det betyr i hvert enkelt tilfelle innenfor din egen annonseringsstrategi. Hvis du vil være åpen og sjenerøs overfor et bredere publikum, bør så mange som mulig få penner.

I dette tilfellet kan du bestille billige, men attraktive varer. Hvis du foretrekker å formidle eksklusivitet, bør du heller distribuere utskrivbare penner av høy kvalitet. Det er best å gjøre dette på møter ansikt til ansikt og bare til utvalgte personer.

Uansett trenger du en skikkelig anledning. Et typisk eksempel er kampanjer og messer. Redaksjonen anbefaler: Skriv ut penner hos Maxilia.

Plastdesign med en elegant aksent gjenspeiler ideelt mange firmemerker

lys farge som en aksent

Trender og innovasjoner

Tross alt må de trykte kulepennene se moderne ut. Innovasjonene på dette området gjelder først og fremst materialene. I tillegg til metall, og spesielt aluminium, brukes også tre og plast. Miljøvennlighet spiller en veldig viktig rolle her.

Ved bestilling blir det ofte lagt vekt på mangfold. Flere forskjellige typer penner blir bestilt og gitt ut ved forskjellige anledninger. Den samme modellen i flere farger er også egnet i noen tilfeller. Så hver kunde kan ta den mest populære nyansen for seg selv. Når det gjelder design, er minimalistiske og delvis futuristiske og delvis retro -modeller etterspurt. Luksus fortsetter å være i trend.

Kreativitet og innovasjon er viktige meldinger i en slik pennedesign

formidle et kreativt image

sammendrag

Du kan utvikle talentet ditt for å jobbe med detaljer ved å velge blant utskrivbare penner. På denne måten jobber du for selskapets image og gjør din bedrift mer interessant og attraktiv for kundene på et ubevisst nivå. Sørg for å være oppmerksom på de viktige punktene for det personlige utvalget. Vær oppmerksom på de siste trendene. Sjekk alltid kritisk om reklameproduktet formidler din virksomhetsfilosofi.

Elegant emballasje er et must for hver luksus kulepenn

edel-emballasje-kulli

 Klassiske design er etterspurt for øyeblikket

klassisk design er trenden

Ett design og flere farger – ofte en perfekt kombinasjon

flere farger av samme design

Nok et godt eksempel på flerfargede varer med firmalogo

flere farger kullis

Kulepenner med metallisk glans og i lyse farger ser ofte veldig attraktive ut

metallisk utskrivbar kulli

Det originale designet formidler jakten på innovativ tenkning

oginelle-design-fremtidsrettet

Svart og metallisk gjør den perfekte kombinasjonen og sier mye om selskapets planer

stilig svart metallisk design