I hver leilighet er det noen få fokuspunkter der hele familien samles hver dag. Logisk sett tar du litt mer tid på å gjøre det koselig. Spisestuen er et slikt møtested for familiemedlemmer og venner. I dag prøver vi å hjelpe deg og dele en inspirerende idé for spisestuemøbler: det handler om hvordan du kan innrede spisestuen på en minimalistisk måte. Fordi det å leve på en minimalistisk måte er en het trend i disse dager. Rommene, som er utstyrt i henhold til denne livsstilen, er fine og ryddige. Det er mye frihet her for bevegelse, og det legges bare vekt på de viktigste tingene.

Innred spisestuen på en minimalistisk måte og skape et vakkert helhetsbilde

minimalistisk innredning uvanlig innredning ideer spisestue

Innredning på en minimalistisk måte betyr å sortere ut de viktigste tingene

Det sterile utseendet er typisk for den moderne spisestuen i minimalistisk stil. Også her er alle dagligdagse gjenstander gjemt i skap og hyller slik at det blir en rolig atmosfære i rommet. De minimalistiske spisesalene er romslige og luftige, det er ingen unødvendige møbler og ting.

Minimalistiske spisesteder er ikke upersonlige rom, men tvert imot. Imidlertid har du muligheten til å gjøre spisestuen hyggelig og koselig. Og ikke ved bruk av pyntegjenstander, men gjennom selve møblementet. Regelen her er: kombinere nøytrale farger på en smart måte og sett subtile fargeaksenter. Det er nok til å krydre den minimalistiske spisestuen. Som regel er en minimalistisk spisestue hovedsakelig designet i hvitt, grått, beige og svart. Unngå harde nyanser som skaper rastløshet, ettersom det strider mot begrepet minimalisme. I stedet kan du bruke et par harmoniserende nyanser for interiøret og ganske enkelt legge til en annen farge på visse detaljer som fremstår som høydepunkter.

Minimalistiske spisesteder er ofte en del av en åpen plan

minimalistisk innredning enkle farger design spisestue

Når du velger møbler, er det viktig å merke seg at møbler skal ha en enkel design med klare linjer og former. Dette skaper en særegen, luksuriøs enkelhet som skaper et vakkert romklima. Et solid trebord og monokrome stoler rundt det er et godt eksempel på hvor elegant den minimalistiske stilen er.

I en minimalistisk spisestue må du skape nok ledig plass

minimalistisk innredning spisestue innredning åpent kjøkken

Minimalistiske ideer for en moderne og koselig spisestue

Når du innreder spisestuen på en minimalistisk måte, er det første du bør tenke på, hva du trenger i dette rommet og hva du helst vil gjøre uten. Følg regelen om “less is more”, lag et hyggelig spisestue hvor du kan føle deg bra. Målet er å skape en homogen helhet som er beroligende.

Men å gjøre uten noen små møbler kan føre til at rommet mister sin hygge. Hvis spisestuen på en eller annen måte virker kult, kan subtile dekorasjonskonsepter vurderes. Så det er lov å dekorere spisebordet veldig beskjedent, for eksempel ved å vise en elegant vase. Noen få dekorative elementer på et brett er også veldig egnet for å puste litt livlighet inn i den minimalistiske spisestuen. Samspillet mellom former og materialer er en annen vellykket metode for innredning av en minimalistisk spisestue. Tre, glass, metall og betong kan lage en flott blanding som sikrer moderne komfort.

I prinsippet lyser store hengende lamper spisebordet

minimalistisk innredning spisestue hvite møbler

Spisestuens vegger skal forbli frie som mulig. Det er ingen malerier eller veggdekorasjoner som kan svekke sansene. Men spektakulære lys bør definitivt ikke mangle. Inspirerende hengelamper eller en fancy lysekrone er perfekt for en minimalistisk spisestue.

Så hvis enkle interiørdesign er viktigere for deg enn fargerikt interiør, bør du definitivt innrede spisestuen på en minimalistisk måte. Ta en titt på de andre eksemplene og få inspirasjon til din egen originale spisestue.

Sorter ut alle tingene som ikke kan innkvarteres i spisesalen 

minimalistisk innredning spisestue design ideer naturlige farger

Ingen rot er tillatt i den minimalistiske spisestuen

minimalistisk innredning skape en liten spisestue med åpent kjøkken

De store spisebordslampene er en populær aksent

minimalistisk innredning spisestue design enkle linjer

Planter finner også sitt rette sted her

minimalistisk innredning av spisestuen komfortabelt moderne

Minimalistiske spisebord fascinerer med sin flotte design

lage en minimalistisk spisestue design store anheng lys

Ordne svarte stoler rundt det hvite spisebordet

minimalistisk innredning spisestue ideer lite rom svarte stoler

Belysningsarmaturene har også en dekorativ verdi i den minimalistiske spisestuen

minimalistisk innredning spisestue ideer nøytrale farger elegant interiør

Enkel design av spisestuen imponerer med sin klare eleganse 

minimalistisk innredning spisestue klassiske møbler designer elegante farger

En moderne lysekrone er det virkelige blikkfanget i denne spisestuen

minimalistisk innredning spisestue enkelt innredning moderne møbler

En minimalistisk spisestue i svart og hvitt er en stilig designerløsning

minimalistisk innredning spisestue svart og hvitt design

Minimalismen i spisestuen har sin egen sjarm

minimalistisk innredning spisestue små møbler

En enkelt aksent endrer utseendet på spisestuen fullstendig

minimalistisk innredning hvit spisestue mørke aksenter