Category

Spisebord

Category

Designerbord i spisestuen også

Designermøbler er ikke bare et møbel, det er en ekte opplevelse. Et rom som er innredet i henhold til de nyeste trendene anses ikke bare som moderne, men vekker ens eget møbelyst og inspirerer til eksperimenter innen interiørdesign. I dagens innlegg er fokuset spesielt på designerbord og deres effekt på romfølelsen. Vil du ta en titt?

designer bord spisestue bord spisestue møbler ideer

Når du hører om designerbord, tenker du på stua først? De ville ikke være helt malplassert i spisesalen heller. Med vår artikkel bringer vi spisebordet i fokus som hjertet i hver spisestue. Hvis du for øyeblikket leter etter et nytt spisebord, er følgende tekst akkurat for deg.

spisebord design tre liten spisestue

Spisebordet er fokuspunktet i spisestuen. Derfor fokuserer man naturligvis på bordet når man innreder spisestuen. Det er et must der, og dette møbelet spiller en viktig rolle i rommets generelle utseende. Designerne innser allerede at bord ikke bare er nyttige og funksjonelle som møbler, men også kan virke visuelt imponerende. Materiale, form, farge og tekstur er viktigere enn noensinne. Dette er det som gjør designerbordene så fascinerende. Vi er på forskning på Internett Wohnen.de kom over, noe som ga oss visse tanker om det moderne spisebordet og ga oss insentiv til å gi deg noen praktiske tips.

designerbord spisestue moderne spisebord uvanlig form

Spisebord bør på ingen måte ses som et rent faktum. Denne konklusjonen kan gjøres basert på det uforglemmelige inntrykket av alle designerbord. Med spisebordet kan du bringe en viss teft inn i rommet. Benytt muligheten til å inkludere et vakkert møbel i spisestuen ved å kombinere nytte og estetikk. Før du velger bordet til spisestuen din, tenk på om du trenger et spisebord i tre eller en kombinasjon av materialer som passer bedre til interiøret ditt. Fordi, som jeg sa, er bord en viktig del av hver moderne spisestue.

I tillegg bør disse møblene svare til utformingen av hele leiligheten eller snarere kontrast til den. Hvis du vil innrede shaby chic eller en skandinavisk spisestue, bør designers spisebord være i harmoni. Stilen på spisestuen bestemmer inntrykket av hele leiligheten, fordi gjestene tilbringer mesteparten av tiden der. Som vi sa, spisebordet er alltid i fokus, det er derfor du verdsetter valget. Wohnen.de kan hjelpe deg mye med å velge riktig modell, fordi det er et stort utvalg av designerbord tilgjengelig. Kanskje spisebordet ditt er der og venter på å bli oppdaget!…

designerbord spisestue uvanlig glass

I spisestuen er bordstørrelsen spesielt viktig. Hvis du er begrenset med plass, ville det ikke være en god idé å sette et stort bord der og fylle opp hele plassen. Og omvendt: Hvis du har et stort område til din disposisjon, ville spisestuen se mye bedre ut hvis bordet var større. En stor spisestue er vel beregnet på flere mennesker? Du bør også huske at alle beboerne i huset samles rundt bordet og at det fortsatt er plass til gjester. Du kan velge størrelsen på spisebordet og spisestolene i henhold til dine behov, både når det gjelder fordelingen av plass og kapasiteten du trenger.

Som vi la merke til på Wohnen.de, kan du velge mellom hvilken som helst modell der. Så det ville være et vanskelig valg! I tillegg til stil og størrelse, spiller materialet, formen og designet også en rolle i hvordan spisebordet kommer til sin rett. Bordbunnen går heller ikke upåaktet hen. Ekstra funksjoner gir også spisebordet en høyere verdi. Noen bord kan for eksempel utvides, noe som garanterer dem ekstra funksjonalitet. Enten det er rektangulært, rundt eller firkantet, laget av glass, stål, metall eller heltre, er valget helt opp til deg!

spisebord hvite bord spisestue design ideer

Uansett hvilken modell du velger, ikke glem å belyse bordet. Det spiller en stor rolle i måten spisebordet ser ut på i rommet. En vakker lysekrone eller en inspirerende hengende lampe kan bringe dette til liv. Lyset kan skape en romantisk atmosfære eller bare formidle en følelse av kos. Du kan tenne spisestuen med stearinlys, som ser veldig høytidelig ut.

Vi ønsker deg lykke til med valg og kjøp av ditt nye spisebord!

glassbord spisebord glassbord i glass som kan forlenges

Glassbord på kjøkkenet – argumenter for og imot

Hva synes du er den vanskeligste avgjørelsen å ta når det gjelder interiørdesign? Vi tror dette er utvalget av møbler i spisestuen.

Inntil for noen år siden var tre, ideelt sett i formene av høy kvalitet, det mest populære alternativet.

Men det har vært mye konkurranse i noen år nå – glassbord til kjøkkenet blir stadig mer populære. EN Glassbord ser veldig bra ut, ingen tvil om det! Speileffektene får rommet til å virke mye bredere. Men er det nok til at du virkelig føler deg komfortabel med det? Ikke nødvendigvis. Fordi du også har omsorg og andre omstendigheter som ikke nødvendigvis gjør det hele lettere.

Spisestuemøbler med glassbord – fordeler og ulemper

spisestue møbler glass spisebord uttrekkbart glassbord

Avhengig av tid og holdning kan glassbordene vise seg å være et godt eller dårlig utseende for forskjellige mennesker. Poenget er at det passer deg personlig. La oss nå diskutere fordeler og ulemper med glassbordene. Du kan da ta avgjørelsen mye lettere selv.

De estetiske fordelene med glassbordene

spisestue innredning glassplate bord kjøkkeninnredning

Hvis du bruker glasset mye i spisesalen, sikrer du også en veldig eksklusiv og stilig karakter. Videre er det en ekte skatt for små kjøkken. Speileffektene forstørrer og belyser rommet visuelt.

Langt liv

spisestue møbler glass bord glass topp bord spisestue møbler

Glass er et av materialene som er preget av størst utholdenhet. Men de forskjellige produsentene er også preget av ulik kvalitet. I alle tilfeller vil glasset være vanskelig å bøye eller deformere. Overflater av god kvalitet riper og flekker, men er også vanskeligere å flekke. Som et resultat beholder de skjønnheten lenger.

Enkelt vedlikehold

spisebord glass spisebord uttrekkbare plastbord

Glass er lett å rengjøre. Det er bare litt vanskeligere med vinduene, fordi de er ugunstige. Når det gjelder glassbord, forsvinner alle flekker veldig raskt og enkelt, uansett opprinnelse.

Termisk utholdenhet

spisestue møbler glass spisebord uttrekkbare glassbord

Med glassbordene trenger du ikke bekymre deg for at temperaturen er for høy. Disse har ikke dårlige konsekvenser. Tvert imot – alt er ufarlig for overflatenes vakre utseende.

Glassbord er også miljøvennlige

spisestue bord glass topp glass bord spisestue møbler

Glass er et naturlig materiale, og det betyr at vi også følger reglene til økologer når vi bruker glassbord. I dag er det sannsynligvis ingen mennesker som er likegyldige til dette aspektet.

Ripbar struktur – en liten ulempe

glass bord spisestue møbler glass topp bord spisestue innredning

Dette er mekanisk skade som ofte oppstår på glassbord. Noen har et beskyttende lag foran seg, men de krever også passende investering. Vanligvis er dette en ulempe.

Ubehagelige lyder

rund glassplate bord glassbord spisestue satt opp

Ved kontakt med servise, bestikk og andre glatte overflater kan det ganske enkelt bli for høyt igjen og igjen. Du kan også oppleve effekten av neglene på brettet. Alt dette gjør det hele ganske ubehagelig.

Kult miljø

glassbord glassplate bord spisestue møbler spisebord

Noen glassoverflater kan skape en nøytral og kald atmosfære hvis de brukes for mye. Finn en balanse ved å legge til tre og varmt tilbehør.

Farlige kontakter

glass bord spisestue design glass topp bord møbler ideer

Hvis det kommer til et slag og brudd, kan du kutte deg selv. Dette kan være veldig farlig og arr, spesielt hvis du har barn hjemme. Bruddene på bordoverflaten kan ikke lenger repareres, og du må bytte dem.

Høy pris

spisestue møbler glass topp svart glass bord svart

Som sagt, glassbordene er dyre i seg selv. Imidlertid er disse av god kvalitet urimelig dyre. Du bør forvente en større investering. sånn er det!

Så et glassbord i hjemmet ditt er verdt det, eller kanskje ikke?

Uttrekkbart glassbord til spisestuen

glassplate bord glass spisebord uttrekkbare glassbord spisestuemøbler

 Plassbesparende runde glassbord

spisestuemøbler spisebord rundt glassbord

 Trekk ut glassplaten etter behov

spisebord i glass, uttrekkbart glassbord, spisestuemøbler

 Glassplate i sjakkmønster

glassplate bord spisestue spisebord innredning ideer spisestue innredning

     Glassbordform for et stilig interiør

glassplate bord spisestue innredning glassbord spisebord

Dette bordet tiltrekker seg oppmerksomhet

spisebord runde spisestue møbler glass plate bord spisestue møbler

  Vil du sette opp kjøkkenet ditt på denne måten?

kjøkkenutstyr glassplate bord glassbord spisestue møbler

Kjøp spisestuemøbler i samme farge

glassbord rundt glassbord eestisch glassbord