Hvis du er fan av vakre og moderne negledesign, vil du kanskje vite hva som trender for de kommende vintermånedene. Og negledesign vinter 2016 skiller seg på noen aspekter vesentlig fra trendene tidligere år – det er mange overraskelser og nyskapende moteutseende som imponerer med sin originalitet og definitivt vil glede deg. I denne artikkelen finner du nyttig informasjon om de mest moderne fargetrender og motiver for denne vinteren, i tillegg til en rekke ideer som er veldig enkle å etterligne. La deg inspirere!

Formen på neglene

Negldesign vinter 2016 form av negler

interessant negledesign oransje

original negldesign i dyp blå

Lilla negler

spiker design geometrisk mønster

Spiker design vinter 2016 nåværende trender

Negledesigntrender vinter 2016

Negler moderne design originalt fargevalg

Negler svart og hvitt

Negldesign vinter 2016

Vinteren 2016 er trenden for lengre manikyr med spesielt skarpe tips fortsatt gjeldende. Denne formen på neglene kan gi deg et veldig uvanlig og ekstravagant utseende og er spesielt egnet for mørke lakkfarger som foretrekkes av de fleste kvinner om høsten og vinteren. De avlange neglene med et naturlig utseende er også moderne.

Nail design vinter 2016: fargetrender

Spiker design khaki farge

Spiker design kreative ideer vinter 2016

Oransje som en aksentfarge

attraktive spiker design ideer og inspirasjon

moderne negledesign vinter 2016 svarte og hvite dekorative striper

Negldesign mørkere fargedesign

Designtrender for negler vinteren 2016

Negler mørk farge design moderne motiver landskap

Negldesign vinter 2016

Marmoreffekt negler

Når det gjelder de mest moderne neglelakk-nyansene for vinteren 2016, er fargen khaki den mest oppdaterte. Dens nyanser skaper en interessant kontrast med den feminine karismaen, og på denne måten understreker de det enda mer. Appelsinen er også veldig trendy i dag. Du kan bruke den som en grunnfarge eller bare sette originale aksenter med den. I denne sammenhengen er oransje med sitt varme utseende også den mest moderne fargen for høstsesongen i år – det vil si til midten av desember. Det er også vitenskapelig bevist at oransje kan ha en positiv effekt på humøret vårt – det gjør oss morsommere og mer optimistiske, noe som definitivt er nyttig i de kalde årstidene.

Negldesign vinter 2016: moderne manikyr i dypblått, lilla og kobolt

Negldesign dypblå

Negler i dyp blå ideer og inspirasjoner

Spiker design aksenter i lilla

Spiker design originale aksenter lilla

Fingernail blomster i lilla

Negledesigntrender blå og lilla

Gel negler aksenter i lilla

Negler i lilla geometriske motiver

lilla negler med gullkant

Negler i dypblått negledesign vinter 2016

originale akseler i negledesign i blått

Negler kobolt

moderne negledesign vinter 2016 ideer og inspirasjoner

Men det er andre farger som er fasjonable i vinter. I tillegg til oransje, bør du også prøve et lilla negledesign innen utgangen av året. Men velg ikke en lysere pastellskygge – de er mer typiske for våren, men velger også dype, mørke toner. Kanskje den beste varianten er neglelakk i lilla, beriket med Micko -glans – slike manikyr vil garantert imponere! For denne vintersesongen er dyp blues og kobolt også et must-ha når det gjelder negledesign, og det vil absolutt ikke endre seg før våren 2016. Disse nyansene blir til og med mer moderne og oppdaterte, ettersom de ser veldig elegante ut og ligner nyansene til noen edelstener. Og kombinert med rhinestones eller dekorative striper, ser de ganske enkelt fantastiske ut!

Negldesign vinter 2016: motiver

Bilder med kjendiser Merilyn Monroe

originale trender på neglene vinter 2016

Negler geometriske motiver svart og hvitt

Svarte negler

svarte negler med gullstriper

Spiker design geometriske motiver

Negledesign vinter 2016

Vi vil også vie oss til de mest interessante og aktuelle motivene innen negledesign for vinteren 2016. Siden begynnelsen av høstsesongen vil bildene som viser ansikter til kjente mennesker være superpopulære – denne trenden endres ikke før til våren. For eksempel kan det å ha bilder med Merlyn Monroe på neglene ikke bare være morsomt, men også gi deg et ekstravagant og stilig utseende. De geometriske motivene spiller også en viktig rolle i negldesigntrendene i vintersesongen 2016. De klassiske variantene i svart og hvitt blir supermoderne igjen – og det beste er at de ser veldig elegante ut! Det tidløse sjakkmønsteret blir det mest populære. Videre er kombinasjonen av glans og matt veldig populær innen negledesign. For et fantastisk syn kan du utføre denne ideen i en edelsteneskygge – resultatet vil definitivt bli spektakulært.

Andre aktuelle trender

Spiker design i 3D optikk

Kattøyne med dyretrykk

Fingernegler dyremønster

Animal mønster spiker design vinter 2016

fancy negldesign dyremønster

Guipure spikermønstre er også gjeldende for vinteren 2016. De understreker din eleganse og femininitet og kan også kombineres med andre moderne nyanser. I den kommende vintersesongen bør du definitivt prøve 3D -negldesignene – de skaper interessante optiske effekter og ser ut som stivede, som for eksempel kan passe fantastisk med en genser. Og den siste trenden innen negledesign som du kan følge er dyremønstrene som ser veldig eksotiske og attraktive ut. Kattens øyne er spesielt fasjonable i vinter.