rene hudpleietips

Hver kvinne drømmer absolutt om en ren og sunn hudfarge. Det kreves imidlertid mye omsorg for sunn hud uten feil – minst to ganger om dagen. På den måten neglisjerer vi ofte vår skjønnhetsrutine – hovedsakelig på grunn av mangel på tid. Heldigvis overrasker skjønnhetsindustrien oss med nye kosmetiske produkter som passer for vår hektiske hverdag. En av dem er også ansiktstoner, og du vil lære alt om det i denne artikkelen! Nedenfor forklarer vi hva en ansikts toner er, hvordan den kan brukes og om du kan lage produktet selv hjemme. Fortsett å lese!

Tonert ansikt for skinnende og klar hud

Bruk ansikts toner

Det nye overflødige kosmetiske produktet eller et ekte mirakelvåpen i kampen mot uren hud? Det er forskjellige meninger om toner ansikt, og hvor er sannheten du kan bedømme selv etter å ha lest artikkelen vår. Ansikts toner er faktisk en viktig del av skjønnhetsrutinen til koreanske kvinner som er kjent over hele verden for sin rene, maskuline hud. I tillegg til peeling, arkmasker og essenser, brukes toneren regelmessig for en skinnende hudfarge. Og hva representerer ansikts toner egentlig? Det er faktisk en væske, basert på alkohol, vann eller gel, som påføres ansiktet umiddelbart etter rens. Du lurer kanskje på hvorfor du trenger toneren når du har vasket ansiktet. Svaret er enkelt – når du vasker, fjernes ikke sminke og smuss helt. Derfor trenger du toneren – for å rense porene helt.

Slik bruker du ansikts toner?

Hjemmelaget toner ansikt

Å bruke ansikts toner er faktisk veldig enkelt. Vask huden din som vanlig og tørk den med en myk klut. Påfør litt ansikts toner på en bomullsdott og gni den forsiktig på huden din – helst med sirkelbevegelser. La toneren trekke inn en stund og påfør en fuktighetskrem. Nå kan du fortsette med sminken! Det er ansikts tonere som er beriket med verdifulle ingredienser som eukaliptys, peppermynte eller aloe vera og kan hjelpe mot ulike hudproblemer – hudormer, kviser, tørr eller fet hud, pigmentflekker … Så når du velger ansikts toner, bør du alltid vurdere din egen hudtype. Hvis du har sensitiv hud, unngå produkter som inneholder alkohol, salisylsyre, parabener og andre aggressive stoffer. Les sammensetningen på emballasjen før du kjøper et produkt. Velg det som er best for huden din.

Bruk av ansikts toner: hva er fordelene?

sunn hudfarge

Mange forveksler toner med toner, men det er en viktig forskjell mellom de to produktene. Toneren er beregnet på rengjøring, mens toneren bare skal brukes etter rengjøring. Det er et mellomtrinn i ansiktspleie – etter rengjøring av hatten og før påføring av kremen. Tonerne har følgende fordeler:

  • de fjerner rester av smuss og sminke som ikke er helt vasket av under ansiktsrensing;
  • redusere porene og dermed bidra til en fin hud og klar, jevn hudfarge;
  • balansere hudens pH -nivå, noe som gjør huden mindre utsatt for betennelse og flekker;
  • forbedre effektiviteten til andre hudpleieprodukter – etter påføring av toner kan du trenge bedre inn i huden;
  • berolige huden og berolige all rødhet og irritasjon.

Lag toner ansikt selv – enkel oppskrift

DIY toner ansikt

Toner ansikt er veldig enkelt å gjøre hjemme. Her tilbyr vi deg en superenkel oppskrift som du kan følge for å spare penger på dyre kosmetiske produkter. Vår idé for tonere er med trollhassel – en plante som lukker store porer, og aloe vera, som virker fuktighetsgivende og lindrer irritert hud. Her er en liste over ingrediensene:

  • 2 ss aloe vera juice
  • 4 ss trollhassel
  • et par dråper eterisk olje etter eget valg

Bare bland alle ingrediensene sammen og hell blandingen i en sprayflaske. Toneren er klar! &# 128578;

Se andre oppskrifter for ansikts toner her.

Toner ansikt

vask ansiktet

Påfør fuktighetskrem

Kjøp toner ansikt

Toner ansikt fordeler

Toner ansikt ren hud

Påføring av toner ansikt

Velg ansikts toner

Bruk ansikts toner

Ansikts toner mot urenheter

Ansikts toner for skinnende hud

Tips om bruk av toner ansikt

Påfør ansikts toner på huden

Ren hud

rengjør ansiktet ditt

Bruk fordeler med toner ansikt

Tips om bruk av toner ansikt

hjemmelaget ansikts toner

Peppermynte ansikts toner

Bruk toner ansikt hver dag

Kjøp ansikts toner med lavendel

Påfør ansiktskrem

Ansikts toner mot ansikts toner

Toner ansikt med eplecidereddik

sunne kosmetiske produkter

sunn hud nyttige tips

Ansikts tonere bruker ren hud