Vi vil fortelle deg hemmeligheten bak velstelt hår og trinnene for riktig hårpleie for å ha en feilfri manke på stranden.

Sommeren er her og sjelen din lengter etter sol, sjø, strand, avslapning og rekreasjon, eller med andre ord, du drømmer om å nyte de solfylte dagene og varme netter til fulle. Enten du ligger under solen, svømmer i sjøen eller bare spruter i bassenget, blir håret utsatt for stress. Sol, salt og klorert vann, vind – alle disse faktorene har en kraftig effekt på håret. Hårets naturlige fuktighet trekkes tilbake og det blir kjedelig, kjedelig, sprøtt og stramt. Av denne grunn er det veldig viktig å beskytte håret ditt riktig mot risikofaktorene om sommeren. Vi vil fortelle deg hemmeligheten bak godt preparert hår og trinnene for riktig hårpleie for å ha en feilfri manke på stranden.

Hårpleie: tips for skinnende og sunt hår om sommeren

Hårpleie: tips for skinnende og sunt hår om sommeren

Tips 1: bruk en lue gjennom dagen

Riktig hårpleie for sommeren: Tips 1: Bruk en lue gjennom dagen

UV -strålene har en farlig effekt ikke bare på huden, men også på håret. For å beskytte håret ditt ordentlig, bør du ha solhatt hele dagen. Dette vil beskytte det mot rive, tap av farge og tørke ut.

Tips 2: hvor ofte du skal vaske håret? 

Riktig hårpleie for sommeren: hvor ofte vasker du håret?

Sommervarmen fører til en økning i talgproduksjonen i hodebunnen og til økt svette, noe som gjør at håret raskt blir skittent. Vask håret regelmessig for å fjerne rester av klor, sand og salt. Trikset for sunt hår er å bare vaske med lunkent vann om sommeren. For glansfullt hår, bruk milde og nærende hårpleieprodukter som er spesielt utviklet for sommersesongen og gir håret fuktighet og friskhet.

Tips 3: massér hodebunnen

Riktig hårpleie for sommeren

For ekstra beskyttelse og skinnende hår, gni inn demperende hårprodukter som olje og masser hodebunnen. De anbefalte hårpleieproduktene for denne tiden av året inneholder aloe vera, keratin, mynte og panthenol fordi de er de beste produktene hvis vi streber etter langvarig hårforfriskning.

Tips 4: klipp håret regelmessig

Riktig hårpleie for sommeren: klippe håret

Dette betyr ikke å bytte hårklipp, men å klippe av det revne og skadede håret, og dermed bringe håret ditt til live.

Tips 5: Senk antall kosmetiske behandlinger – hårfarge

Riktig hårpleie om sommeren: Ikke farg håret regelmessig

Solens varme og stråler belaster håret ditt nok til at du ikke fordamper det lenger når du endrer hårfarger hver måned. Det fargede håret trenger mer og mer hårpleie, så bruk spesielle hårpleieprodukter som hvert hår kan gjenopprette.

Tips 6: bruk en grov kam for å gre

Riktig hårpleie for sommeren: gre håret ordentlig

For maksimal hårpleie, bruk en grov kam, som gjør greingen enklere og skånsom mot håret.

Tips 7: Fønk håret ditt med kald luft

Riktig hårpleie for sommeren: ikke belast håret

De høye temperaturene og sterke solstrålene belaster håret ditt mye, så ikke legg ekstra stress på det når du føner det. Tørk på den laveste innstillingen.

Tips 8: Den beste frisyren for stranden

Riktig hårpleie for sommeren: den beste strandfrisyren

For de vindfulle dagene på stranden, flett håret ditt, for når sanden treffer håret, vil det skade hårets overflate. En enkel flette kan være en ekte frelser for håret ditt, så denne frisyren er den beste for sommeren.

Tips 9: sunn mat

Riktig sommerhårpleie: Spis sunt

Den sunne livsstilen påvirker hele kroppen, slik at du kan ta vare på hår, hud og negler med en deilig sunn meny.

Tips 10: drikk rikelig med vann 

Riktig sommerhårpleie: Drikk rikelig med vann

Alt hår består av rundt 15% vann, men om sommeren fordamper håret raskt. For å unngå dette, drikk rikelig med vann. Drikkevann har en helseeffekt på hele kroppen.

Sunt og skinnende hår i sommersesongen er ikke en myte, men det er ganske enkelt å oppnå hvis du har kunnskap om hvordan du skal ta vare på håret ditt.

Riktig hårpleie er veldig viktig, absolutt anbefalt og til tross for god omsorg for håret om sommeren. Markus Herman – presidenten for den tyske grenen av det internasjonale frisørnettet Intercoiffure i Frankfurt, sa: “På den ene siden solens eksponering, på den annen side saltvannet. Det verste er kombinasjonen av begge. ”Sunt og skinnende hår i sommersesongen er ikke en myte, men det kan lett oppnås hvis du vet hvordan du skal ta vare på håret ditt..

Trendy hår ser ut om sommeren for 2018

Sunt hår for sommeren

Glansfullt hår om sommeren

Skinnende hår på stranden

Riktig hårpleie for sommeren

Skånsomme hårprodukter for sommeren

Bruk hårprodukter regelmessig om sommeren

Hårpleietips for sommeren: Riktig omsorg for blondt hår

Hårpleietips for sommeren: ha sunt hår

Hårpleie om sommeren: tips og triks

Fra A til Å om riktig hårpleie om sommeren

Hvilke hårpleieprodukter bør du bruke om sommeren?

Riktig hårpleie: Hvilke hårpleieprodukter bør du bruke om sommeren?

Alt om riktig hårpleie om sommeren