Ansiktsrensende feil ved bruk av varmt vann

Renser du ansiktet regelmessig med kostbar kosmetikk, men de irriterende kviser og hudormer forsvinner ikke? Eller blir ansiktshuden tørrere og tørrere selv om du smører krem ​​på den hver dag? Du gjør sannsynligvis noe galt! I dette innlegget vil vi forklare deg hvilke av de vanligste feilene vi gjør ubevisst når vi rengjør ansiktet. Dette vil hjelpe deg med å unngå disse neste gang du vasker ansiktet ditt. Forhåpentligvis vil informasjonen nedenfor være til hjelp for deg! Vi håper du liker å lese!

Ansiktsrens: nyttige tips for en bedre hudfarge

Kosmetikk for hydrert ansiktshud

Ansiktsrensing vanlige feil

vask ansiktet for ofte

Tips om fjerning

gyldne regler for sunn hud

Rengjør ansiktet ditt om morgenen før du sminker deg og fjerner det om kvelden, er sannsynligvis en viktig del av din daglige rutine. Dette frigjør porene for smuss, talg og olje som samler seg på overflaten av huden i løpet av dagen. Derfor er regelmessig rensing ekstremt viktig for sunn og skinnende hud. Men noen ganger skjer det også, som nevnt ovenfor, at til tross for all omsorg forverres hudens hudfarge. Årsaken til dette kan være noen små feil som vi ubevisst gjør når vi rengjør ansiktet. Som lovet forklarer vi alt om det nedenfor. Fortsett å lese!

Ikke bruk aggressive rengjøringsmidler

Ikke bruk ansiktsrensende såpe

Ansiktsrensende vaskegel

berolige betent hud

Den viktigste regelen for riktig ansiktsrens er: “Grundig, men forsiktig!” Så du bør ikke rengjøre huden din for mye og for ofte. To ganger om dagen er helt tilstrekkelig, og hvis ansiktshuden din er for sensitiv, må du for enhver pris unngå de harde vaskemidlene. Regelmessig påføring av lotion er også spesielt viktig, men vi vil forklare mer om dette nedenfor. Når du har fet hud, gjør du ofte feilen med å rense ansiktet flere ganger om dagen, ikke bare morgen og kveld. Men dette kan bare forverre problemet fordi det fjerner hudens naturlige beskyttelsesfilm. Som et resultat blir det bare mer utsatt for betennelse, eksem og flekker.

Ikke overdriv med skrubben

ikke overdriv med skrubben

ikke ta på deg masker for ofte

Ansiktstips for tørr hud

Ansiktsrensende peeling

Ansiktstips for rynker

Eksfolierende masker og geler kan rense porene dypt, men å bruke dem for ofte er også en stor feil. Eksfoliering to eller tre ganger i måneden er normalt, men hvis vi overdriver det, blir huden i ansiktet ekstremt raskt tørr og smertefull. I noen tilfeller kan det til og med forårsake permanent betennelse. Av denne grunn anbefaler vi at du alltid leser bruksanvisningen for kosmetikken du bruker. Dette er også knyttet til neste mangel, som vi vil diskutere nedenfor.

Match alltid kosmetikken for ansiktsrensing med hudtypen

Velg kosmetikk for ansiktsrens

Ansiktsrensing fjerner først make-uo

rengjør ansiktet ditt ordentlig

Ansiktsrens er den gylne regelen

Vask tips for ansiktspleie av gel

Ansiktsrensing nyttige tips

Tips og feil for ansiktsrens

Ansiktsrenseproduktene du bruker må alltid være skreddersydd for din hudtype. Det er en viktig betydning for om kosmetikken er for tørr, fet eller blandet hud. For spesifikke hudproblemer som akne og Blackheads Det finnes også spesielle vaskemidler. Vi anbefaler at du avstår fra å bruke produkter med såpe. Det er bedre å velge mild kosmetikk som ikke angriper hudens naturlige beskyttelsesfilm. Og hvis du ikke er helt sikker på at produktet er riktig for din hudtype, kan du søke råd fra en hudlege.

Vask ansiktet med lunkent vann

vask ansiktet med lunkent vann

Ansikt tørr rent håndkle

Ansiktsrensende feil ved bruk av varmt vann

Vanntemperaturen spiller også en viktig rolle når du vasker ansiktet ditt. Hvis vannet er for kaldt, kan fett og smuss ikke fjernes. Og hvis det er for varmt, kan det forårsake rødhet. Derfor er lunkent vann best for å rense ansiktet ditt.

Tørk ansiktet ditt tørt i stedet for å gni det

håndkle tørk ansiktet

Ansiktsrensende hudproblemer kviser

Når du tørker ansiktet, bør du tørke forsiktig med håndkleet i stedet for å gni kraftig. Den siste er spesielt dårlig for hudens elastisitet – slik ser rynker ut. Håndklærne for ansiktet må også byttes minst en gang i uken slik at de ikke blir til en edderkopp.

Påfør krem ​​umiddelbart

Påfør fuktighetskrem

Fuktighetskrem for hydrert hud

Påfør ansiktsrensende krem ​​umiddelbart

Etter at ansiktet ditt allerede er tørt, trenger du ikke å vente lenge med å påføre lotionen. For at huden skal absorbere kremen så godt som mulig, bør du bruke den umiddelbart etter vask. Ellers ville ansiktet ditt se fett ut.

Fjern først sminke og rengjør deretter ansiktet

Fjern først sminke fra ansiktsrensingen

En vanlig feil er ikke å fjerne sminken før rengjøring. Sminken inneholder ofte vanntette stoffer som ikke kan fjernes selv med vaskemiddelet. Så regelen er: “Fjern først sminke og vask deretter og påfør lotion i ansiktet ditt.”