Ta en titt på våre sminketips og stol på dem! Solen kan være en ekte venn hvis du vet hvordan solstrålene fungerer for deg.

Våren bringer varmt vær, lysende sol, stigende temperaturer, blomstrende planter og kvitrende fugler. En fantastisk tid på året for lange turer i parken, piknik eller utflukter i naturen, men for en sminke! Røde kinn, svette dråper og lekker mascara og foundation – bærekraftig sminke er en utfordring i varmen! Uten litt hudfarge er det naturlige utseendet uten sminke en total no-go. Ikke få panikk fordi vi har avrundet 5 gylne sminketips for den perfekte sminken som ser feilfri ut selv ved 40 grader.

Sommerens skjønnhetstrender: Sminketips for et effektivt blikk i varmen

Sommerens skjønnhetstrender: Sminketips for et effektivt blikk i varmen

De vakre modellene som vi ser på forsiden av blader eller i TV -reklame, har en fantastisk sminke – med en bronsefarge av strålende kinnben, lange øyevipper, feilfri hud og fulle lepper med glitrende leppeglans. Varme kan være den store fienden til bærekraftig sminke. Uten å ta riktige skritt kan resultatene se pinlige ut – grunnflekker i hele ansiktet, mascarablødning og fargede svettedråper. Med de riktige teknikkene ville sminke være en lek. Ta en titt på våre sminketips og stol på dem! Solen kan være en ekte venn hvis du vet hvordan solstrålene fungerer for deg.

Sminketips №1: Du trenger riktig base for en vakker glød

Sminketips №1: Du trenger riktig base for en vakker glød

Som vi har understreket flere ganger frem til nå, er sminke ved høye temperaturer en stor utfordring hvis du ikke vet hemmeligheten. Om sommeren kan du se vakker og naturlig ut til tross for varmen – den hemmelige formelen for dette er å gjøre det riktige valget for foundation. De fleste fundamenter er fettete og forblir ikke kjedelige i solen, så ansiktet ditt vil skinne mange steder. For den beste sommerglansen, bruk lette kremer som CC eller BB. De understreker bare hudfargen og skaper glitrende aksenter. Når du velger krem, vær oppmerksom på solbeskyttelsesfaktoren. Mottoet her er: jo høyere jo bedre!

→ Merk: Før du sminker deg, må du vente til kremen er godt absorbert av huden.

Tips №2 for sommerdagssminke: Slett de vanntette sminkeproduktene fra sminkelisten for sommeren

Tips №2 for sommerdagssminke: Slett de vanntette sminkeproduktene fra sminkelisten for sommeren

Den viktigste regelen for sommersminke er å bruke sminkeprodukter som ikke lukker porene. De vanntette produktene inneholder silikon, som forhindrer huden i å utveksle oksygen. Sminkeprodukter med lette teksturer som fester seg bedre til huden anbefales. For kvinner med fet eller kombinert hud, ville det være bedre at du stoler på det gjennomsiktige pulveret. I motsetning til de vanlige kompakte pulverene, som er ideelle for å regulere fuktigheten i huden din, regnes disse nye pulverene for å være det beste valget hvis du vil nyte den matte huden hele dagen lang.

→ Notabene: Den vanntette mascaraen er fortsatt uunnværlig. 

Tips 3: Øyeprimeren er en viktig del av sminke for varme dager

Tips 3: Øyeprimeren er en viktig del av sminke for varme dager

Øyeprimeren er den perfekte basen for sminke i varmen. Det garanterer fuktigheten til den sensitive huden ved siden av øynene og forhindrer at øyenskyggen løper. For vår- og sommerdagene er den matte øyenskyggen bedre enn de blanke alternativene. Så du får et naturlig utseende og sminken varer lenger. Ikke glem den vanntette mascaraen også.

→ Merk: Øyeprimeren er et uunnværlig grunnlag for enhver sminke, uavhengig av årstid eller temperatur.

Sminketips №4 for de perfekte rosenrøde kinnene

Sminketips №4 for de perfekte rosenrøde kinnene

I varmen anbefales creme rouge. De blander seg veldig godt med huden, og derfor holder de lenger enn pulvervariantene.

→ Merk: Avdekk hemmeligheten bak profesjonell telling her. 

Tips 5: De skinnende leppene er trendy for de varme dagene

Tips 5: De skinnende leppene er trendy for de varme dagene

For de morsomme varme dagene, la de matte leppestiftene ligge på bunnen av skuffen, for dette er tiden for glitrende. Ta på deg de fargerike blanke leppestiftene, så tar du ikke feil.

→ Notabene: Finn den perfekte frisyren som passer perfekt til sminken din her.  Galleri: Ta en titt på galleriet vårt for god sminkeinspirasjon! Gnist med solens stråler i konkurranse! Ta en titt på galleriet vårt for god sminkeinspirasjon! Gnist med solens stråler! Sminketips for en festlook  Sminketips i varmen: Hvordan etterligner du kveldssminke Sminketips: Slik forhindrer du at øyeskyggen løper  Makeup-opplæring for kveldssminke om sommeren Sminketips: På varme dager, ta på en iøynefallende leppestift Sminketips for en vårlook  Fantastiske sminketips for øynene: Fremhev din naturlige karisma med de riktige sminkeproduktene Sminke for nybegynnere: Glitre med solstrålene! Sminketips: lær hvordan du sminker riktig på varme dager! Sminketips for kvelds- og dagssminke Sommer sminke for nybegynnere Vår ansiktsmaling for nybegynnere Sminketips: Smink brune øyne Sminketips for feilfri sminke i varmen Sminketips for feilfri sminke om våren Sminketips for feilfri sminke om sommeren Sminketips for et naturlig utseende Sminketips for et naturlig utseende om sommeren Sminketips for et naturlig utseende om våren Sminketips for dagssminke Sminketips for kvinner med ombre hår Sminketips for brunhårede kvinner