Sverige reisetips og anbefalinger for din ferie i Sverige

Reise lar sjelen fly og hjertet hopper. Spesielt i Corona -tider lengter du etter ferie og drømmer om fjerne destinasjoner. Som du allerede vet, gir vi i reiseseksjonen deg tips om hvordan du kan gjøre turen til det vakreste eventyret i livet! Og siden de lengste turene ofte blir overtatt i hodet ditt, reiser vi i denne artikkelen i tankene våre til innsjøer, skoger og elgs land! Akkurat, vi snakker om Sverige – et land å bli forelsket i, et sted å drømme! En tur til Sverige gir så mange muligheter som reiser så mange spørsmål i hodet. Hvordan planlegger du reisen best? Hva bør du besøke i Sverige? Hvordan planlegger du bilturen din for å gjøre det verdt det? Vi svarer på alle disse spørsmålene og mange flere i de neste linjene. Følg anbefalingene våre og planlegg en uforglemmelig tur til Sverige!

Sweden Travel – Hva er den beste måten å reise til?

Sverige -tur - hva er den beste måten å reise til?

Sverige kan nås raskt og enkelt fra Tyskland. Derfor er det en rekke muligheter. Vi anbefaler to av dem som er den beste måten å oppdage Sverige på – ankomst med bil og ankomst med Stena Line til Gøteborg med ferge fra Kiel.

Det andre høres definitivt innbydende ut. Å nyte Østersjøkysten fra bord er den perfekte starten på en eventyrlig tur til Sverige. Du kan nyte solnedgangen på tavlen, og ferien begynner den første dagen du kommer. Noen timer senere cruise du med Stena Line gjennom den fantasifulle svenske skjærgården foran Göteborg – små røde hus og et fyrtårn – dette bildet som fra et eventyr er verdt å se!

Hvis du har bestemt deg for å oppdage Sverige med bil, må du uansett krysse Østersjøen, og det er nok parkeringsplass for bilen din ombord på Stena Line. Alternativet til fergen er broen. Du kjører over Danmark og sør for København over Øresundsbroen, som bringer deg til Malmö. Vær oppmerksom på at det er et gebyr på 50 euro. Til Malmö eller Gøteborg bestemmer du i de neste linjene etter å ha lest om severdighetene. Våre anbefalinger er for magisk sjøfart, men alle har sine egne preferanser.

Hva er verdt å se i Sverige?

Sverigetur - hva er verdt å se i Sverige?

Sverige tilbyr mange forskjellige måter å reise på, og det er mange severdigheter å finne overalt. I dette innlegget vil vi snu mot sør og gi deg de beste stedene hvor du kan føle deg helt rolig.

Göteborg

Sverigetur - Sverigeferie i Göteborg

Göteborg er en tidligere fiskerlandsby og en moderne storby på samme tid. Av denne grunn trollbinder byen unge og gamle. I tillegg er Göteborg havnebyen som ønsker deg velkommen når du ankommer med ferge. Det første synet er fortsatt ved havnen – den røde og hvite høye leppestiften. De andre tre beste severdighetene i Göteborg er:

  1. Liseberg fritidspark
  2. Distriktet Haga, hvor du kan besøke mange flotte restauranter, kafeer og butikker
  3. Parken til Palmhuset og den tilstøtende rosenhagen

Stockholm

Sverigetur - Sverigeferie i Stockholm

Hvis du bare planlegger en tur til Stockholm, kan du enkelt ankomme med fly. Stockholms årlige kulturfestival er en god grunn til å besøke den svenske hovedstaden, men det er mange flere. Fra det hippe Södermalm -distriktet til den gamle Cafe Galma Stan, hvor du kan ta en fika -pause, til den moderne strandpromenaden på Östermalm, Stockholm er en by du kan bli forelsket i!

Malmö

Sweden Travel - Sweden Road Trip i Malmö

Hvis du er en gourmetturist, er Malmö et must for deg. Byen fascinerer med den kulinariske variasjonen og mange andre severdigheter. Her er de mest kjente:

  • Gamlebyen Lilla Torg
  • Snu torso
  • Slottet Malmöhus slott og parken Slottsträdgarden

Sverige er magisk, mangfoldig og spennende. Leserne våre elsker den skandinaviske livsstilen, og vi er sikre på at du også vil bli forelsket i Sverige – et av de vakreste landene i Skandinavia. Å oppdage hele landet på en gang er en utfordring og ofte umulig. Dans på den berømte festivalen på slutten av sommersolen, prøv den eventyrlige husky -sledeturen om vinteren, eller bare gå gjennom den vakre naturen … en tur til Sverige er definitivt ikke nok. Oppdag dine personlige preferanser etter å ha lest anbefalingene våre, og nyt landet på din måte!

Sverige reisetips og anbefalinger for ferie i Sverige