Ikke vær redd for å reise alene som kvinne! Det er mange enslige kvinner som reiser rundt i verden, og hvis det er det hjertet ditt ønsker, kan du også være en av dem. Som kvinne som reiser alene, kan du utforske verden trygt og sikkert og ha det gøy. Bare bli godt informert før du reiser. Vi har listet opp noen grunnleggende tips for kvinner som reiser alene nedenfor. Les videre og få alt motet ditt fordi eventyret er verdt det!

Tips til kvinner som reiser alene

Reise alene som kvinne Tips for kvinner som reiser alene

Undersøk på forhånd og bestill overnatting tidlig

Etter at du har bestemt reisemålet, bør du undersøke og samle så mye informasjon som mulig om stedet, for eksempel bli kjent med lokale skikker og tradisjoner, sjekke værmeldingen og finne passende overnatting online og bestille tidlig.

Å vite hva du kan forvente der vil hjelpe deg med å være bedre forberedt og få mest mulig ut av turen.

Reis med tillit som kvinne

Kvinnevennlige reisemål Reise for kvinner som reiser alene

Hvis dette er første gang du reiser alene, vær fornuftig og bestill den første natten så tidlig som mulig. Du vil definitivt føle deg tryggere å vite hvor du skal overnatte. Og har fortsatt en plan for sikkerhetskopiering.

Pakk bare det viktigste

Reise alene som kvinne Tips til pakkeliste for kvinner som reiser alene

Ha adressen til hotellet din tilgjengelig og ikke lagret på mobiltelefonen. Ha med deg passet ditt med litt ekstra penger, for eksempel i en belteveske. Og under ingen omstendigheter bør du reise uten reiseforsikring!

Informer slektninger og venner

Soloreiser er et fantastisk og spennende eventyr for mange mennesker og kan forandre livet, men dine nærmeste vil sannsynligvis være bekymret for deg og kan prøve å stoppe deg. Så ta deg tid til å snakke med dem og gi dem bedre beskjed om reiseplanene dine.

Soloreiser kan ha en positiv innvirkning og forandre livet ditt

Når kvinner reiser alene Reis for kvinner som reiser alene

Overvinn frykten og forlat komfortsonen din

Verden er et magisk, utfordrende og fascinerende sted. Ikke la deg skremme! Å reise handler om å forlate komfortsonen og vokse utover egne grenser.

Våg å se frykten din i øynene og ta utfordringen. Reise kan utvide perspektivet og øke tilliten din.

Utforsk verden som en kvinne som reiser alene

Ønsket å reise kvinner Reise for kvinner som reiser alene

Reis alene som kvinne

Vær trygg, informert og trygg. Sikkerhet kommer først, men ikke glem å kose deg. Vær vennlig og bli kjent med lokalbefolkningen. Et smil kan være begynnelsen på et nytt vennskap.

Under turen kan du også møte andre kvinner som reiser alene og muligens reise et stykke lenger sammen. Imidlertid er dette en fin måte å skyve grensene dine ytterligere på og møte andre kvinner med lignende interesser.

Om nødvendig reise og Feriekammerat ønsket solo kvinner strekker seg etter trygge og anerkjente reisepartnerapper for å finne en reisepartner som reiser alene til samme sted samtidig. Du kan også prøve denne metoden.

Den riktige reisefølget finner du raskt og enkelt ved hjelp av appen

Når kvinner reiser alene Tips for kvinner som reiser alene

Destinasjoner for kvinner som reiser alene

Det er imidlertid destinasjoner som regnes som kvinnevennlige. Følg din vandringslust, men bare sørg for at det er et trygt reisemål. Velg en by eller region hvor kriminaliteten er så lav som mulig og anses som “trygg” for solokvinner.

Du kan slappe av og nyte turen bedre hvis du ikke trenger å bekymre deg for vold eller overgrep.

Å reise alene kan også være trygt

Reise alene som kvinne Tips for kvinner som reiser alene

Følgende reisemål anses som trygge for kvinner som reiser alene: Island, Sveits, New Zealand, Australia, Canada, Irland, Namibia, Fransk Polynesia og andre.

Uansett hvor du reiser, nyt soloturen og vokse utover dine grenser! Vi håper du liker det!