Cruise booking tips for Middelhavet

Når temperaturen stiger, drømmer vi mer og mer om avslappende soling, stranden og den milde lyden av sjøbølgene. Utsikten over havet gjør deg rett og slett glad. Men feriedagene gir også bekymringer. Tenk deg nå at vi kan nyte havutsikten på åpent hav. Det er en drøm og det kalles en drøm – et cruise. Opplevelsen av Palma de Mallorca, Italia, fantasifulle strender, solfylte øyer som det pittoreske Mykonos, pyramidene, imponerende kulturskatter og den typiske middelhavsstilen – Middelhavet og cruise går perfekt sammen. de Cruise i Middelhavet er helt i trend blant tyskerne. Grunnen – den tilbyr turister hele variasjonen av de pittoreske havnene, og i løpet av ferien kan du reise ikke bare én, men flere av de populære ferieøyene, og alt dette ledsaget av det høyeste komfortnivået ombord og muligheten til å se havet og den fantastiske kysten å beundre.

Hvordan går denne drømmen i oppfyllelse og hva du bør vurdere når du planlegger et cruise i Middelhavet, vil du finne ut i dette innlegget. Vi gir deg nyttige tips om hvor du skal dra og hvordan du forbereder deg til cruise. Fordyp deg praktisk talt i denne sjøreisen og planlegg din neste ferie!

Når er den perfekte tiden for å bestille et cruise i Middelhavet??

Den første avgjørelsen du må ta når du planlegger et cruise i Middelhavet er når den beste tiden er å ta en sjøreise. Vær oppmerksom på at midtsommermånedene juli og august er veldig varme. Full sol og temperaturer over 30 grader Celsius er ikke så effektive og hyggelige når du vil besøke byer og severdigheter. Cruiseskipet har selvfølgelig aircondition, men sjarmen ved en sjøreise er å tilbringe en hyggelig tid i de sjarmerende havnebyene. Et cruise om høsten med en gjennomsnittstemperatur på 20 grader Celsius ville være en veldig god idé. Middelhavet er et veldig populært reisemål blant tyskerne, så bestill tidlig nok på forhånd. Hvis du er fleksibel når det gjelder reisedatoen, kan du bestille med kort varsel og dra fordel av spesialtilbud.

Ett cruise i Middelhavet – mange destinasjoner

Ett cruise i Middelhavet - mange destinasjoner

Etter at du har planlagt tidspunktet for din ankomst, er neste trinn å bestemme et reisemål. Her er du bortskjemt for valg – det er mange Cruises tilbud gjennom Middelhavet, slik at alle kan finne noe som passer for seg selv. Med noen få tips hjelper vi deg med å oppdage de drømmende reisemålene og realisere ideen din om et cruise.

Som navnet antyder, tilbyr Middelhavscruise muligheten til å oppdage både det østlige Middelhavet og den vestlige delen av innlandshavet. De to delene av Middelhavet nyter vakkert vær året rundt og pittoreske havner som Spania, Hellas, Kroatia og Italia. Beslutningen om hvor du skal dra avhenger av hvilket budsjett du har, hvor lenge du kan reise på ferie og selvfølgelig hva du vil oppleve.

Hvis du er en elsker av unik kunst, kultur og mat, er Italia din destinasjon. Nyt sjarmen til italienske støvler der Catania og Taormina vil hilse deg varmt. Et besøk til vulkanen Etna bør ikke mangle i cruise -programmet. En billig åtte-dagers tur fra Roma via Savona, Marseille, Barcelona, ​​Valencia og Palermo og tilbake igjen gir deg muligheten til å oppdage Italia og Spania på en gang. Der kan du ikke bare nyte middelhavsnaturen og det asurblå havet, men også beundre kunsten i kirker og klostre.

Hvis du planlegger et romantisk cruise med din kjære, er for eksempel et cruise fra Venezia til Dubrovnik ideelt for deg. Venezia og øyene Rhodos og Mykonos er navngitt som høydepunktet på hvert cruise i Middelhavet. Dubrovnik ser også veldig romantisk ut med sin lukkede gamleby og havutsikt. De greske øyene, derimot, er gjennomsyret av historie og er definitivt verdt et besøk.

Når er den perfekte tiden å bestille et cruise i Middelhavet?

Organiser cruise godt

Noen cruiseskip starter direkte fra tyske havner, men de fleste avgangshavnene er i utlandet, for eksempel Venezia, Roma eller Barcelona. I slike tilfeller anbefaler vi at du organiserer reisen – enten kjøp flybillettene selv eller ved hjelp av cruiseselskapet, som tilbyr deg en inkluderende reisepakke.

Alle om bord

Middelhavscruise - hvordan går denne drømmen i oppfyllelse?

I likhet med dette innlegget har cruisene kommet til en slutt. Men minnet om det er udødelig!

Bildekilde: Depositphotos