Drømmer du om å besøke et sted fullt av hemmeligheter? - India lå der og drømte! Alle som leter etter nye følelser og opplevelser, vil finne informasjon om reise og tips for en uforglemmelig reise til India i vår artikkel.

Reise, reise, reise! Det handler ikke bare om destinasjoner, biler, veier, fly, hoteller. Hvor kommer den evige trangen og det uimotståelige behovet for å reise fra? Av nysgjerrighet, ut av jakten på eventyr, av behovet for variasjon – dette er alle gode grunner til å dra på tur. Men å reise er mye mer – en spesiell, merkelig sinnstilstand, en mental opplevelse, en magisk transformasjon som ligger til grunn for menneskets natur. Hvor vakkert den opprinnelige menneskelige lengselen etter lange reiser kan kombineres med tilgjengeligheten til selv de mest avsidesliggende stedene i vår globaliserte verden!

Valget av reisemål avhenger av ulike objektive og subjektive faktorer, men det er steder og land som er et must på listen over de mest eksotiske reisemålene. Øverst på listen er India.

Tro mot ordtaket: “India er ikke et land, India er et univers”, ifølge en undersøkelse i fjor drømte nesten 9 millioner mennesker rundt om i verden om en tur til India. Interessen for dette landet er ganske berettiget. Det er ingen andre steder i verden som kan gi deg en så fargerik, eksotisk og intens opplevelse. Hvis du også er en av dem som drømmer om det, så vil reiseinformasjon og tips i denne artikkelen hjelpe deg.

Reise til India: Noen verdifulle tips for spesielle reisemål

Reise til India: Noen verdifulle tips for steder å gå

Slående landskap, fargerike byer, dekorerte elefanter, fremmed kultur og århundrer gammel historie – India tilbyr deg en rekke reisemuligheter på grunn av sin allsidige sjarm. På den ene siden overfôrer reisebyråene kundene med tilbud, på den andre siden kan du lese motstridende informasjon om emnet “India Travel” på Internett. Mangfoldet av informasjon er forvirrende. Derfor ønsket vi å hjelpe deg med å velge de perfekte reisemålene i India. For alle entusiastiske reisende har vi satt sammen en liten reiseliste over stedene som er verdt å se. Du kan også finne noen verdifulle her også Tips fra reiserapporter i India lese.

India i ett åndedrag

India i ett åndedrag

Frontløperen på vår skala er India -klassikeren – rundreisen “The Golden Triangle”. Denne turen dekker de tre mest populære reisestedene – Delhi, Agra og Jaipur. Regionen ligger i Nord -India, og tilbyr deg berømte palasser, historiske monumenter og fantastiske landskap. Utgangspunktet for turen er Delhi. Der vil du oppleve og føle India som det virkelig er – fargerikt, overfylt og høyt. Vårt tips: Ta deg tid og frihet til å oppfatte og internalisere det fremmede miljøet. Så kommer Agra med sine skjønnheter – kronjuvelene i India. Taj Mahal, kjent som verdens syvende vidunder, er veldig populær blant turister til India. Vårt råd er: jo tidligere du kommer, desto bedre! Så du kan gå raskere inn eller nyte og beundre synet av palasskomplekset i morgenlyset på forhånd. Turen til Det gylne triangel ender i Jaipur. Forbered deg på det neste eventyret fordi det beste er ennå. Du ville neppe ha muligheten til å ri på en praktfullt dekorert elefant igjen i livet ditt.

Paradiset for besøkende i India

Paradiset for besøkende i India

India er et fascinerende land gjennom og gjennom. Så vårt neste forslag er å dra til Goa. Byen er et populært reisemål for alle som ikke vil oppleve et stort kultursjokk. I Goa finner du brede, øde strender, små, koselige strandbungalower. La deg bli fortryllet av Goa -hippiestilen. Byen er det beste stedet å gå hvis du er ute etter avslapning og ro, men den er også kjent for sin “Party Goa”. Vårt råd er å ta hensyn til den optimale reisetiden når du bestiller. Det ville være bedre å ta turen til Goa mellom november og april. Så du kan nyte godt varmt vær uten kraftig regn.

Retning India: veien til drømmene dine

Retning India: veien til drømmene dine

På toppen av det hele vil vi understreke landets mangefasetterte karakter igjen med følgende ordtak: “Verden er som en eventyrbok. Alle som aldri har reist til India har bare lest en side! ” Hvis du vil gi sansene dine en livsendrende opplevelse, kan du bestille en tur til India.

India er som en eventyrbok. De som aldri reiser til India vil bare se den ene siden av det!