Velg campingtilbehør av høy kvalitet!

Camping er en av de mest populære og samtidig den mest eventyrlige måten å tilbringe ferien på. Bare å være utendørs, føle meg mer levende. Mange forbinder en campingferie med frihet, livsglede og tidløshet. Avhengig av budsjett og personlige preferanser eller livssituasjon, kan du også velge riktig campingalternativ. Enten du reiser alene eller med venner som en ryggsekkturist, ønsker å campere mer komfortabelt med hele familien i en campingvogn eller kanskje tilbringe noen dager med et lite telt for to på et romantisk sted – det avhenger alltid av det riktige campingtilbehøret.

Hvilken campingvognstype er du egentlig??

Du kan egentlig bare svare på dette spørsmålet senere, etter at du allerede har slått leir mange ganger. Da vet du allerede nøyaktig, fordeler og ulemper med telt, campingvogner og bobiler og hvordan du best forbereder deg på ferie. Camping ser ut til å være den mest eventyrlystne. Fordi du nesten bokstavelig talt sover i det fri. Den eneste beskyttelsen her er den tynne veggen i teltet og ingenting annet. Telt er selvfølgelig også relativt billigere enn å camping med campingvogn eller bobil, der du ikke bare bør vurdere de høye anskaffelseskostnadene, men også de ekstra faste kostnadene som oppstår i tillegg.

Til gjengjeld tilbyr campingvogner og bobiler en rimelig dose komfort, noe som spesielt anbefales for ferierende som camper i lengre perioder. Du har også nok lagringsplass for alle slags kjøkkenutstyr, utendørs utstyr, barne- og hundeleker og akkurat alt du kan trenge på ferien. Med den riktige markisen eller baldakinen og de riktige campingmøblene kan du skape en koselig oase av velvære på kort tid.

vw -bobil i Karibia

Grunnleggende sjekkliste for campingtilbehøret ditt

Det er alltid en god idé å lage en gjennomtenkt sjekkliste eller laste den ned fra et kunnskapsrikt nettsted før du reiser på ferie. Så du vil være på den sikre siden at du har de viktigste tingene med deg og at du får maksimal feriefølelse.

Her har vi en grunnleggende orienteringssjekkliste som skal tjene som grunnlag for din campingforberedelse. De fleste redskaper og campingartikler på denne listen er mer egnet for camping. Andre er også veldig praktiske for ferierende med campingvogner og bobiler, og andre er ikke et must -ha, men tilbyr ekstra komfort eller underholdning.

Bobilbobil i fjellet om vinteren

Hva bør teltcampingister ikke glemme:

 • det riktige teltet – teller alltid mer enn det faktiske antallet med én person for å ha mer plass til å bevege seg rundt
 •  Sovematter eller luftmadrasser – gjerne oppblåsbare selv
 • Luft- og reiseputer – for bedre liggekomfort
 • soveposer av høy kvalitet – alltid en størrelse bredere for mer komfort når du sover
 • Teltteppe – introduserer mer komfort
 • praktiske campingmøbler – sammenleggbart campingbord og klappstoler
 • Servise, bestikk, vannbeholdere, kjølebokser – enkelt og allsidig
 • Campinggrill og komfyr, termokanne og oppvask

Nattpanorama av telt og mann på stranden

Det som også er viktig for campingvogner og bobiler:

 • et lite førstehjelpssett hvor du kan oppbevare salve og plaster samt smertestillende, myggavstøtende midler og solbeskyttelse
 • Toalettsaker og lommelykter
 • Matforsyning
 • Barne- og hundeleker og tilbehør

familie campingbuss markise barn

For mer underholdning og avslapning:

 • Hvis den bærbare datamaskinen absolutt må være med deg: strømadapter og skjøteledning
 • Hengekøye for drømmende fritid eller en lur

Finishen er selvfølgelig gitt av sollys, feelys, fakler og lys. Disse vil gi kveldene dine et uforglemmelig romantisk pust og gi deg enda mer glede og en makeløs følelse av tidløshet og evig sommer.

Når du velger campingtilbehør, er det best å stole på merkekvalitet. Du vil definitivt finne alt du trenger i spesialbutikker på stedet så vel som online. Høy kvalitet, kunnskapsrike nettsteder som f.eks www.schlanser.ch, tilbyr ikke bare et bredt utvalg av camping- og friluftsprodukter, men også god valuta for pengene og de riktige eksperttipsene og triksene for den perfekte utendørsferien.

Ha det gøy å velge campingtilbehøret! Vi ønsker deg allerede en fantastisk ferie!

gult telt i fjellet om natten

Bildekilde: Pixabay, CCO offentlig domene