Hvilke stjernetegn passer sammen og hvilke ikke?

Hvis du er interessert i astrologi, kan du hele tiden lure på hvilke stjernetegn som matcher deg og hvilke som ikke pleier å gjøre det. Hvilke er de beste vennene, de beste kjærlighetspartnerne, hvilke bør du møte? hold deg unna etc. Mange vender seg til stjernene for svarene. Tross alt har astrologi blitt brukt til å avgjøre om to mennesker er ideelle partnere i århundrer, lenge før noen dating -app traff scenen. Så her finner du svaret på det etterlengtede spørsmålet: hvilke stjernetegn som går sammen?

Tro på astrologi?

Hvilke tegn på dyrekretsen går sammen og hvilke som ikke er astrologi hjulet solmåne

Hvilke tegn på dyrekretsen går sammen? Her er noen tips!

Hvilke tegn på dyrekretsen går sammen og hvilke som ikke passer sammen med et bål på stranden

Hvilke tegn på dyrekretsen går sammen og hvilke som ikke gjør det

Elementene i astrologi og hvordan de påvirker forholdene våre

De tolv stjernetegnene er underordnet fire elementer: ild, jord, luft og vann. Hver av disse har forskjellige unike egenskaper, dyder og svakheter. Til tross for forskjellene, fungerer disse elementene i naturen perfekt i harmoni: ild kan ikke antennes uten luft, og jorden forblir tørr og uten vann ufruktbar. På samme måte er stjernetegnene avhengig av hverandre på forskjellige måter. Hovedregelen er at representanter for dyrekretsen som tilhører samme element vanligvis opprettholder et harmonisk partnerskap. I det følgende vil vi kort beskrive hvert av de fire elementene og deres representanter og vise hvilke som passer best med hverandre.

De fire elementene i naturen påvirker hverandre på forskjellige positive og negative måter

Hvilke tegn på dyrekretsen går sammen og hvilke som ikke er fire naturlige tegnelementer

Brann: Væren, Leo, Skytten

De er lidenskapelige, varme og entusiastiske mennesker, akkurat som elementet som styrer dem. De er energiske og kjent for sine varme hjerter og raushet. Men som du kanskje har gjettet, kan de ikke bare bringe varme og energi til menneskene rundt dem. Brannskilt kan også være en kilde til kaotisk ødeleggelse. Den største utfordringen for dem er å lære å holde seg rolig og kjølig i mer følelsesmessige situasjoner.

Brann + brann: To brannskilt deler vanligvis den samme energien og entusiasmen, men de kan ofte synes det er vanskelig å gå på kompromiss når det gjelder å ta viktige livsbeslutninger.

Kjærlighet ved første blikk – det er typisk for brannskiltene

Hvilke tegn på dyrekretsen går sammen og hvilke som ikke er branntegn astrologi

Jorden: Tyren, Jomfruen, Steinbukken

Jordskilt er utrolig praktiske, tålmodige, disiplinerte og ansvarlige. De er realistiske og har begge føttene godt på bakken. De er ikke spesielt temperamentsfulle av natur. Deres største svakhet er at de ofte fokuserer for mye på den materielle verden og noen ganger glemmer sin spiritualitet.

Jord + jord: To jordskilt har en tendens til å sette pris på den andres behov for stabilitet og rutine. Problemer kan bare oppstå hvis en eller begge er pessimistiske, da de da kan trekke hverandre ned.

Orden og objektivitet er viktig for jordtegnene

Hvilke stjernetegn går sammen og hvilke ikke jord natur skog vakre tegn

Luft: Tvillinger, Vekter, Vannmannen

Folket i de tre stjernetegnene som faller inn i denne gruppen er omgjengelige, nysgjerrige og nyskapende. Du vil alltid bli kjent med nye mennesker og imponere med ditt intellekt og kreativitet. Den første prioriteten for dem er å føle seg fri og gjøre hva de vil. De hater å kjede seg med praktiske detaljer om livet og er ikke spesielt påvirket av andres følelser. Luftskilt pleier å virke litt uansvarlige og lever ofte med hodet i skyene. Men sjarmen hennes redder henne fra alle pinlig situasjon.

Luft + luft: Kombinasjonen av to lufteskilt kan virke upraktisk ved første øyekast. Men bare de kan forstå kommunikasjonsevnene til de andre 100% og snakke ubekymret i flere timer om forskjellige emner.

Representanter for jorden og luften kan bli venner, men et kjærlighetsforhold er usannsynlig

Hvilke tegn på dyrekretsen går sammen og som ikke er luftelementer

Vann: Kreft, Skorpionen, Fiskene

Akkurat som deres naturlige element, kan vannmerker være både rolige og turbulente. De har veldig god intuisjon, og de følger instinkter som vanligvis leder dem i riktig retning. Ofte blir disse stjernetegnene sett på som altfor følsomme. På den annen side er de de mest omsorgsfulle, forståelsesfulle og medfølende menneskene. De lengter etter sikkerhet, noe som betyr at de er veldig dedikerte og lojale ledsagere i livet.

Vann + vann: Kombinasjonen av to vannmerker kan enten være veldig bra eller veldig dårlig. De kan enten løfte hverandre og la forholdet blomstre, eller de kan trekke hverandre ned når de mister kontrollen over negative følelser.

Kombinasjonen av brann og vannmerker er en ekte oppskrift på katastrofe

Hvilke stjernetegn går sammen og hvilke som ikke gjør det

Hvilke tegn på dyrekretsen går sammen?

Brann + luft: Elementene ild og luft går perfekt sammen i naturen. Luft mater ild og får den til å brøle av liv og spenning mens den aldri blir brent av flammene. Kombinasjonen deres tenner idealisme, kreativitet og entusiasme. De energiske og entusiastiske egenskapene til brannskiltene utfyller ideelt sett de sosiale og allsidige egenskapene til luftskiltene.

Dette paret sammen kan overvinne enhver hindring

Hvilke tegn på dyrekretsen går sammen og hvilke som ikke gjør. Vindluftbrann tornado brann djevelen

Jord + vann: Elementene jord og vann utfyller hverandre i naturen like godt som ild og luft. Mens vannet gir næring til jorden, støtter jorden vannet og får det til å føle seg trygt og sikkert. De pålitelige og disiplinerte trekk ved jordskiltene utfyller de sensitive og intuitive egenskapene til vannmerkene.

Dette forholdet blir personifisert som harmoni og gjort for å vare

Hvilke tegn på dyrekretsen går sammen og som ikke er jord og vannharmoni

Til slutt kan hvem som helst ha et godt forhold til hvem som helst, uavhengig av hvilket astrologisk tegn begge partnerne tilhører. Forhold krever hengivenhet, oppmerksomhet og kjærlighet. Astrologi kan bare påpeke en persons potensielle karaktertrekk.

Hvilke stjernetegn passer sammen etter din mening?

Hvilke tegn på dyrekretsen går sammen og som ikke liker astrologiske elementer

Ditt forhold er ikke bare avhengig av stjernetegn og element

Hvilke tegn på dyrekretsen går sammen og hvilke som ikke gjør. Brann strand sjølykt

Hvilke tegn på dyrekretsen går sammen og hvilke som ikke gjør det