Μόδα Πεντάρι

Σήμερα η μόδα είναι πολύ περισσότερο από απλή ένδυση. Είναι ο τρόπος που ντυνόμαστε, αλλά και ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τα ρούχα. Η μόδα περιλαμβάνει τον τρόπο κατασκευής των ρούχων μας και πού. Η μόδα δεν είναι μόνο η στολή μας με την οποία βγαίνουμε στους δρόμους σήμερα, αλλά η ατομικότητά μας. Δεν εμφανιζόμαστε πλέον δημόσια μέσα από τα ρούχα μας, αλλά μέσα από όλα όσα κάνουμε. Παρουσιάζουμε τον εαυτό μας μέσα από τη μόδα, εκτιμούμε τους άλλους ανθρώπους με τη μόδα και επίσης εκτιμούμαστε με αυτήν. Όλα αυτά σημαίνουν τη μόδα μέσα από την οποία θέλουμε να εκφράσουμε αυτό που είμαστε. Υπό αυτή την έννοια, μόδα σήμερα σημαίνει τρόπος ζωής! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να επιλέξουμε τη μόδα, τη μόδα μας, όχι αυτή που είναι μοντέρνα σήμερα. Τα ρούχα έχουν γίνει ήδη μέσα με τα οποία εκφράζουμε την ατομικότητά μας. Σήμερα το άτομο αμφισβητείται παντού. Η νέα μοντέρνα ετικέτα μόδας το αποδεικνύει ΠΕΝΤΑΡΙ – Ατομικισμός, φαντασία και ποιότητα. Η νέα μάρκα μόδας επιτρέπει στους ατομικιστές να ξεχωρίζουν από το πλήθος. Μοντέρνα σχέδια για σύγχρονους ανθρώπους, αλλά ταυτόχρονα μια έξυπνη λύση που αποδεικνύει τη δική του τάξη, υπερβολικά φορέματα που αντιστοιχούν στον σημερινό τρόπο ζωής – έτσι χαρακτηρίζεται το Pendari Fashion από ένα μοναδικό στυλ! Γιατί, όπως είπε ο σχεδιαστής μόδας Yves Saint Laurent: “Η μόδα είναι εφήμερη, το στυλ ποτέ!”

PENDARI Fashion – ατομικισμός, προσοχή στη λεπτομέρεια και ποιότητα

PENDARI Fashion - ατομικισμός, προσοχή στη λεπτομέρεια και ποιότητα

«Για να είσαι αναντικατάστατος, πρέπει πάντα να είσαι διαφορετικός». Αυτό το απόσπασμα από τη θρυλική σχεδιάστρια μόδας Coco Chanel είναι το σύνθημα κάτω από το οποίο η διάσημη μάρκα μόδας PENDARI παρουσιάζει τη συλλογή μόδας της. Εμείς οι άνθρωποι δεν είμαστε εύκολοι, οπότε δεν πρέπει να φοράμε απλά ρούχα. Εάν θέλετε να επαναστατήσετε ενάντια στα συχνά βαρετά καθημερινά ρούχα και να ξεχωρίσετε από το πλήθος, τότε θα προτείναμε την ασυνήθιστη μόδα από το PENDARI. Η συλλογή μόδας συνδυάζει καινοτόμες τεχνικές με παραδοσιακή χειροτεχνία, έτσι ώστε κάθε μοντέλο να είναι μοναδικό και να παρουσιάζει έναν εκπληκτικό συνδυασμό φαντασίας και υψηλής ποιότητας υφασμάτων. Τα υψηλής ποιότητας υφάσματα όπως το οικολογικό δέρμα, το μαλλί και το βαμβάκι, καθώς και η μη δεσμευτική ποιότητα, δίνουν στα ασυνήθιστα μοντέλα τον δικό τους χαρακτήρα, που αντισταθμίζουν τα κλισέ και δημιουργούν μια ευφάνταστη και υπερβολική εμφάνιση. Η πνευματική σκέψη και η ελκυστικότητα δεν γνωρίζει όρια και δεν κάνει διάκριση μεταξύ φύλων. Για το λόγο αυτό, τα ρούχα PENDARI είναι εξίσου κατάλληλα για άνδρες και γυναίκες. Όχι μόνο ο σχεδιασμός και η ποιότητα είναι καθοριστικές όταν επιλέγετε το Πεντάρι, αλλά και η άνεση. Τα χειροποίητα μοντέλα, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, και τα εξαιρετικά ιταλικά υφάσματα εξασφαλίζουν μια απαλή αίσθηση στο δέρμα. Αυτό αποδεικνύει τον ισχυρισμό μας ότι η μόδα είναι κάτι περισσότερο από ρούχα και εμφανίσεις, και η ιδέα ότι τα ρούχα έχουν μεγάλη αξία από μόνα τους. Ακριβώς όπως με τον μινιμαλισμό – τα μικρά πράγματα κάνουν τη ζωή μεγάλη.

Μόδα Πεντάρι

Η συλλογή μόδας του Πεντάρη αντιπροσωπεύει τον μινιμαλισμό και το διαχρονικό στυλ

Η συλλογή μόδας του Πεντάρη αντιπροσωπεύει τον μινιμαλισμό και το διαχρονικό στυλ

Η μόδα του Πενταρίου είναι αιώνια. Ο λόγος – η ποιότητα εγγυάται ότι τα ρούχα θα επιβιώσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Υπό αυτή την έννοια, η φανταχτερή συλλογή μόδας φαίνεται πολύ πρακτική γιατί μπορεί να φορεθεί με διαφορετικούς τρόπους και σε διαφορετικές περιστάσεις. Η συλλογή μόδας του Πεντάρη είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου σε ασπρόμαυρο, που επιτρέπει τόσο κλασικούς όσο και εξωφρενικούς συνδυασμούς χρωμάτων και φέρνει το στυλ και τον ατομικισμό στο προσκήνιο. Όπως είπε η διάσημη σχεδιάστρια μόδας Coco Chanel: «Το μαύρο είναι τέλειο, και το λευκό επίσης. Μαζί είναι καθαρή αρμονία ».

Η επιθυμία για ατομικότητα ξεκινά με μοναδικά ρούχα

Η επιθυμία για ατομικότητα ξεκινά με μοναδικά ρούχα

Δεδομένου ότι η μάρκα μόδας προσπαθεί για ατομικισμό, τα μοντέλα Pendari είναι μια περιορισμένη έκδοση. Κάθε ρούχο φτιάχνεται σε 20 κομμάτια και κάθε μοντέλο έχει έναν μοναδικό αριθμό από το 1 έως το 20. Η ιδέα βρίσκεται πίσω από τον συμβολισμό του ονόματος. Πεντάρι σημαίνει στολή στολής από χρυσά νομίσματα, το οποίο είναι χαρακτηριστικό για τα Βαλκάνια κατά τον 18ο και 19ο αιώνα. Τα νομίσματα έδειχναν κοινωνική θέση και δόθηκαν ως δώρα σε ειδικές περιπτώσεις όπως η γέννηση και το βάπτισμα. Όπως και οι παλιές αλυσίδες νομισμάτων, τα φορέματα Πεντάρι είναι τόσο μοναδικά και ιδιαίτερα. Ακριβώς σαν εσένα!

Χαρίστε στον εαυτό σας μια πινελιά κομψότητας και υπερβολής με το PENDARI Fashion

Χαρίστε στον εαυτό σας μια πινελιά κομψότητας και υπερβολής με το PENDARI Fashion

Mightσως αναρωτιέστε γιατί οι άνθρωποι μιλούν τόσο πολύ για αυτό το εμπορικό σήμα … Η ομάδα μας θέλει πραγματικά να μείνει στις τάσεις και ταυτόχρονα να κρατήσει τη δική μας σφραγίδα. Αυτός είναι ο στόχος μας, θα θέλαμε να φέρουμε αυτή την έμπνευση πιο κοντά σας. Αυτό είναι το σύνθημά μας όχι μόνο για τη μόδα, αλλά για τη ζωή. Πρέπει να κάνετε τα πάντα με αγάπη και πρέπει πάντα να εκπέμπετε αγάπη για τον ατομικισμό. Η μάρκα μόδας PENDARI μας δίνει αυτή την αγάπη και μπορούμε να την αισθανθούμε με κάθε ρούχο. Η συλλογή μόδας μας δίνει συνείδηση ​​και μέσα από αυτό εμείς οι άνθρωποι εκφράζουμε το ανήκειν μας στην εποχή μας. PENDARI είναι η ένταση μεταξύ ατομικότητας και μάζας. Από τη μία θέλουμε να ανήκουμε, αλλά από την άλλη θέλουμε επίσης να ξεχωρίζουμε από το πλήθος. Αυτός είναι ο στόχος μας και καθορίζει επίσης τον στόχο σας! Δεδομένου ότι ο ήλιος ανατέλλει μία φορά για κάθε άτομο σε αυτόν τον κόσμο, μόνο ο χρόνος είναι διαφορετικός. Αυτή είναι η ώρα και ο τόπος όπου μπορείτε να εκφράσετε την ατομικότητά σας – PENDARI Fashion.

Χαρίστε στον εαυτό σας μια πινελιά κομψότητας και υπερβολής με το PENDARI Fashion

Πουκάμισο Πεντάρι

Pendari μόδας για άνδρες και γυναίκες

Pendari μόδας για άνδρες και γυναίκες

Μόδα Πεντάρι για ατομικιστές

Ετικέτα μόδας Pendari για τον ατομικισμό

Pendari T-Shirt Χειροποίητο

Πεντάρι μινιμαλισμός

Συλλογή μόδας Πεντάρι

Πεντάρι μινιμαλισμός

Πεντάρι μινιμαλισμός

Ανδρική συλλογή Πεντάρι

Δερμάτινη φούστα Πεντάρι

Πεντάρι δερμάτινα υφάσματα

Pendari Fashion Design

Μόδα Πεντάρι