Ιδέες για καλύβες κήπου για εσωτερικό και εξωτερικό χώρο

Η παραδοσιακή θέα για το υπόστεγο του κήπου είναι το καλύτερο μέρος για τα λουλούδια το χειμώνα ή κυρίως ως υπόστεγο εργαλείων. Σήμερα, όμως, τα μικρά σπίτια στον κήπο μπορούν να γίνουν ένα υπέροχο μέρος για να χαλαρώσετε! Οπως και? Με γοητευτική εμφάνιση και μοντέρνο σχεδιασμό! Υπάρχουν διάφοροι τύποι, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μεγάλη αρχιτεκτονική ή μικρό σχήμα, να παραγγείλετε ένα προκατασκευασμένο σπίτι ή να φτιάξετε μόνοι σας ένα σπίτι κήπου. Το συμπέρασμα είναι σαφές: Ανοίξτε την πόρτα, απολαύστε τον ήλιο σε έναν καναπέ σε ένα άνετο υπόστεγο κήπου. Και είναι ακόμα βολικό να έχετε ένα δωμάτιο! Θα σας δείξουμε πώς το υπόστεγο του κήπου σας μπορεί να γίνει ένα μαγευτικό βλέμμα! Λάβετε δημιουργικές ιδέες και προτάσεις από τις συμβουλές μας και τη συλλογή εικόνων με μια ποικιλία σχεδίων υπόστεγων κήπων.

Κλασικές ξύλινες καλύβες κήπου

Καλύβες κήπου από ξύλο

Το ξύλο ταιριάζει πάντα τέλεια στον κήπο ανάμεσα στα όμορφα λουλούδια. Και οι ξύλινες καλύβες κήπου προσφέρουν άνεση και ζεστή εμφάνιση. Ο παραδοσιακός τύπος σπιτιού κήπου είναι ένα κιτ σπίτι από ξύλο που έχει αρκετό χώρο για εργαλεία κήπου. Αλλά αν ψάχνετε για ένα σπίτι το Σαββατοκύριακο, υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές από ξύλο και φυσική πέτρα ή ο μινιμαλιστικός συνδυασμός γυαλιού και ξύλου. Ένα ξύλινο υπόστεγο κήπου είναι ιδανικό για ιαπωνικό κήπο ή κήπο αλπικού στιλ. Μπορείτε επίσης να βάψετε το ξύλο και να προσθέσετε τόνους για να δημιουργήσετε μια καλύτερη ατμόσφαιρα στον κήπο σας.

Οι γυάλινες και μεταλλικές καλύβες κήπου φέρνουν μια νότα διακοπών στην παραλία

Καλύβες κήπου από γυαλί

Τα τελευταία χρόνια, τα υπόστεγα κήπου από μέταλλο σε συνδυασμό με γυαλί έχουν γίνει πραγματικά μια τάση. Πολλοί κατασκευαστές προσφέρουν μοντέρνο σχεδιασμό και κυβική, απλή αρχιτεκτονική που φαίνεται πολυτελής και μινιμαλιστική. Ένα τέτοιο υπόστεγο κήπου θα φαίνεται τέλειο δίπλα στην πισίνα και θα κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο γρήγορα. Χάρη στα γυάλινα παράθυρα και τις γυάλινες πόρτες, μπορείτε να απολαύσετε τις ακτίνες του ήλιου ακόμη και τις κρύες μέρες. Ο συνδυασμός γυαλιού και μετάλλου είναι επίσης πολύ κατάλληλος για ένα θερμοκήπιο. Πρέπει να παραγγείλετε ένα τέτοιο μοντέρνο σπίτι κήπου έτοιμο ή να το παραγγείλετε από τον κατασκευαστή που έχει συναρμολογηθεί.

Δημιουργήστε υπόστεγα κήπου: διαχειριστείτε το υπόστεγο του κήπου σας σε ένα όμορφο σπίτι 

Οι καλύβες του κήπου μπορεί να είναι το διαμέρισμα το καλοκαίρι

Μπορείτε να μεταμορφώσετε το εξοχικό σας σε ένα κομμάτι παραδείσου. Με τη σωστή επίπλωση, θα χαλαρώσετε άνετα μετά από την κουραστική δουλειά στον κήπο ή θα έχετε μεγάλες συζητήσεις με φίλους σε μια ρομαντική ατμόσφαιρα το βράδυ. Βασικά, όλα τα ξύλινα έπιπλα ταιριάζουν σε ένα ξύλινο υπόστεγο κήπου. Συνιστάται να αφήσετε περισσότερα ράφια κρεμασμένα, καθώς το υπόστεγο του κήπου πρέπει να προσφέρει πολύ χώρο για εργαλεία κήπου. Η διακόσμηση είναι το επίκεντρο, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε μια ζεστή και σπιτική ατμόσφαιρα. Τα μαξιλάρια και τα τραπεζομάντηλα είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Εάν δεν έχετε δυνατότητα ηλεκτρικής ενέργειας στο υπόστεγο του κήπου σας, τα κεριά είναι πολύ κατάλληλα για να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα. Μην ξεχνάτε ότι ο κήπος είναι χώρος χαλάρωσης και όλες οι ξαπλώστρες, πάγκοι, πολυθρόνες, πάγκοι μπαρ ή αιώρες είναι ιδανικές. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να σκεφτείτε τι σκοπό πρέπει να έχει το υπόστεγο του κήπου – ένα εμπνευσμένο στούντιο τέχνης, χώρος εργασίας, ένα εξωτερικό σαλόνι ή γιατί όχι ένα μπαρ; Παρακάτω είναι οι χρήσιμες συμβουλές μας για κάθε τύπο και γούστο!

Το υπόστεγο του κήπου ως χώρος εργασίας: Η ζεστή ατμόσφαιρα βοηθά να γεννηθούν νέες ιδέες

Ιδέες για καλύβες κήπου σε μοντέρνο σχεδιασμό

Είναι εκπληκτικό πόσα νέα έργα τέχνης και ιδέες μπορούν να γεννηθούν σε ένα μικρό υπόστεγο κήπου. Εάν διαχειρίζεστε τον κήπο σας σε ένα γραφείο, δεν χρειάζεται πλέον να κάνετε χωρίς καλό καιρό και δροσερά ποτά ενώ εργάζεστε. Μακριά από τον υπολογιστή και την τηλεόραση θα βρείτε ηρεμία και ησυχία για να φέρετε τη δημιουργική σας ιδέα στον κόσμο. Αλλά ένα γραφείο δεν είναι αρκετό για να δημιουργήσει μια δημιουργική ατμόσφαιρα εργασίας. Επιλέξτε ένα λευκό τραπέζι από μασίφ ξύλο και τοποθετήστε το ακριβώς μπροστά από το παράθυρο. Ωραία στιβαρά ράφια βιβλίων και μια άνετη πολυθρόνα φαίνονται πολύ άνετα. Τα λουλούδια από τον κήπο σας σε ένα όμορφο βάζο βοηθούν να δώσετε περισσότερη ενέργεια και να κάνετε τον κήπο να χαλαρώσει. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν μικρό χώρο χαλάρωσης με χαριτωμένα μαξιλάρια που έχετε ράψει μόνοι σας!

Το υπόστεγο του κήπου είναι το ιδανικό μέρος για τους λάτρεις των χόμπι DIY 

Υπόστεγα κήπων για κηπουρική το χειμώνα

Φέρτε ένα άγγιγμα διακοπών στην παραλία όταν μετατρέψετε το υπόστεγο του κήπου σας σε beach bar

Καλύβες κήπου ως beach bar

Καλύβες κήπου ως παιδική χαρά

Καλύβες κήπου ως περιοχή καλλιτεχνών

Καλύβες κήπων εμπνευσμένες από ιαπωνικούς κήπους

Καλύβες κήπου με γυάλινες πόρτες

Τα υπόστεγα κήπου είναι το καλύτερο μέρος για τα λουλούδια το χειμώνα

Διακοσμήστε καλύβες κήπου με λουλούδια

Διαχειριστείτε τους εξωτερικούς χώρους των υπόστεγων κήπων σε μια περιοχή αναψυχής

Πολύχρωμες καλύβες κήπου για καλύτερη διάθεση στον κήπο

Οι καλύβες κήπου σε λευκό χρώμα φαίνονται ρομαντικές

Καλύβες κήπου με γοητευτική εμφάνιση

Οι καλύβες κήπου είναι το καλύτερο μέρος για τεχνίτες

Στέγες κήπων για κηπουρική το χειμώνα

Οι καλύβες του κήπου μπορεί να είναι το διαμέρισμα το καλοκαίρι

Οι καλύβες του κήπου σε μπλε χρώμα φέρνουν περισσότερο χρώμα στον κήπο

Καλύβες κήπου ως beach bar

Άχνετε για ένα κατάλληλο μέρος για ποδήλατα - σε καλύβες κήπου, φυσικά

Οι καλύβες κήπου φέρνουν έμπνευση, επομένως είναι ιδανικές για χώρους εργασίας

Δεν είναι υποχρεωτικό οι καλύβες του κήπου να είναι ξύλινες

Σύγχρονες καλύβες κήπων χωρίς στέγη

Οι σύγχρονες καλύβες κήπου από ξύλο και γυαλί φαίνονται μινιμαλιστικές

Καλύβες κήπου εμπνευσμένες από την Ασία

Μικρές καλύβες κήπου σε λευκό

Ιδέες για τον κήπο

Πάρτε ιδέες για το εσωτερικό και το εξωτερικό των υπόστεγων κήπων

Οι καλύβες κήπου χωρίς λουλούδια δεν ανήκουν σε κανέναν κήπο

Η επίπλωση σε υπόστεγα κήπου είναι με πολλά ράφια

Οι καλύβες κήπου είναι το ιδανικό μέρος για αναγνώστες βιβλίων

Μπορείτε είτε να αγοράσετε καλύβες κήπου είτε να τις φτιάξετε μόνοι σας

Καλύβες κήπου με πέτρες και ξύλο σε ρουστίκ στιλ

Καλύβες κήπου εμπνευσμένες από τον μινιμαλισμό

Τα υπόστεγα κήπου παρέχουν οργάνωση για εργαλεία κήπου

Καλύβες κήπου ως στούντιο τέχνης

Οι καλύβες κήπου στηρίζουν τα λουλούδια το χειμώνα

Διαχειριστείτε τα υπόστεγα του κήπου σε χώρο χαλάρωσης

Επιλέξτε τη σωστή θέση για τα υπόστεγα του κήπου

Πολύχρωμες καλύβες κήπου

Πολύχρωμες καλύβες κήπου σε ασιατικό στιλ