Διαφορές κρεβατιών μεγέθους queen έναντι king size

Τα αμερικανικά κρεβάτια Quenn έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή στη Γερμανία σήμερα. Διαβάστε αυτό το άρθρο για να μάθετε τι ακριβώς είναι ένα κρεβάτι queen size και ποια είναι τα πλεονεκτήματά του σε σύγκριση με άλλους τύπους κρεβατιών, όπως κρεβάτια με ελατήρια, παραδοσιακά διπλά κρεβάτια και κρεβάτια king size. Και ποιος ξέρει – ίσως τα γεγονότα σε αυτήν την ανάρτηση να σας παρακινήσουν να αγοράσετε κι εσείς ένα τέτοιο κρεβάτι. Διασκεδάστε διαβάζοντας!

Τι είναι ένα αμερικανικό queen κρεβάτι?

Κρεβάτια ξενοδοχείου κρεβάτι queen size κρεβάτι

Κρεβάτι queensize σε διαφορετικούς τύπους κουτιών με ελατήρια

Κρεβάτι Queen size μοντέρνο υπνοδωμάτιο Σκανδιναβικό

Το μέγεθος του κρεβατιού queen ωφελεί το μοντέρνο υπνοδωμάτιο

κρεβάτι queen size διπλό κρεβάτι έναντι queen size κρεβάτι

αγοράστε κρεβάτια γαλλικού τύπου διπλό κρεβάτι

Αγοράστε πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα με δύο μονά κρεβάτια

Στρώμα κρεβάτι king size ίντσας πλήρους μεγέθους

Αγοράστε κρεβάτι κλασικό μονό κρεβάτι

Μπορεί να έχετε κοιμηθεί σε κρεβάτι queen size – αυτά τα κρεβάτια είναι ιδιαίτερα συνηθισμένα σε ξενοδοχεία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο αγγλικός όρος “queen size bed” αναφέρεται φυσικά στο μέγεθος του κρεβατιού, αλλά (ίσως αντίθετα με τις προσδοκίες σας) σε αυτή την περίπτωση είναι μια μικρότερη, πιο πρακτική παραλλαγή του παραδοσιακού διπλού κρεβατιού. Δεδομένου ότι αυτός ο τύπος κρεβατιού προέρχεται αρχικά από την Αμερική, το μέγεθος δεν δίνεται σε εκατοστά, αλλά σε ίντσες. Συνήθως αυτά τα κρεβάτια είναι 60Χ80 ίντσες (περίπου 152Χ230 εκατοστά σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα). Στην ευρωπαϊκή παραγωγή, ωστόσο, είναι δύσκολο να δουλέψουμε με τέτοιες διαστάσεις και το κρεβάτι 160Χ200 εκατοστών διατίθεται ως “βασίλισσα”. Σε σύγκριση, το παραδοσιακό διπλό κρεβάτι έχει συχνότερα πλάτος 180 εκατοστά. Έτσι, η διαφορά μεταξύ των δύο τύπων κρεβατιών δεν είναι τόσο μεγάλη όσο νομίζετε συχνά – στην πραγματικότητα το διπλό κρεβάτι είναι μόνο 20 εκατοστά φαρδύτερο!

Queen size εναντίον king size κρεβάτι

Στρώμα κρεβατιού Queen size αγγλικού μεγέθους

Αγοράστε κρεβάτι queen-size κρεβάτι διαστάσεις Αγγλικά

Αγοράστε κρεβάτι queen size κρεβάτι

Κρεβάτι Queen size ξύλο καφέ κομψό σχέδιο

Μεγέθη Στρώματος Κρεβάτι King Size Μετρήσεις Αγγλικής ίντσας

Αγοράστε κρεβάτι king size

Μεγέθη κρεβατιών king size κρεβάτι αγοράζουν πλεονεκτήματα

Κρεβάτι king size, λευκό, πουριστικό σχέδιο

Αγοράστε κρεβάτι king size

Κρεβάτι king size αγοράστε υπέρ και κατά

Στερεό, μοντέρνο κρεβάτι queen size

Κρεβάτια ξενοδοχείου Μεγέθη στρωμάτων Queen κρεβάτι

Κρεβάτια ξενοδοχείου King Size Κρεβάτι μέγιστη άνεση στον ύπνο

Κρεβάτι Queen size

Η διαφορά μεταξύ queen-size και king-size κρεβάτια είναι και πάλι στις διαστάσεις. Ενώ το μικρότερο διπλό κρεβάτι ονομάζεται “Queensize”, το “King size” είναι η ευρύτερη, βασιλική παραλλαγή. Στα εσωτερικά περιοδικά, οι δύο τύποι κρεβατιών αναφέρονται μερικές φορές και ως γυναικεία και ανδρικά κρεβάτια, αλλά τα χαρακτηριστικά τους είναι τα ίδια. Στις ΗΠΑ, τα κρεβάτια king size είναι συνήθως 76Χ80 ίντσες, που είναι στην πραγματικότητα 193Χ203 εκατοστά. Σε αυτή τη χώρα αυτά τα κρεβάτια είναι στην πραγματικότητα 70 εκατοστά πλάτος και 220 εκατοστά μήκος, και με αυτό το μέγεθος προσφέρουν έναν ευρύχωρο χώρο ύπνου για δύο άτομα. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις δύο στρώματα ταιριάζουν στο πλαίσιο του κρεβατιού, γεγονός που δημιουργεί ένα άβολο κενό στη μέση του κρεβατιού.

Αγοράζοντας ένα τέτοιο κρεβάτι: ποια είναι τα πλεονεκτήματα?

Αγοράστε ένα κρεβάτι queen size

Γαλλικά κρεβάτια βασίλισσα μεγέθους ξύλο κλασικό σχέδιο

Γαλλικά κρεβάτια, διπλά κρεβάτια, μεγέθη στρωμάτων

Αγοράστε ένα διπλό κρεβάτι σε διπλό κρεβάτι σε μέγεθος στρώματος

Διαστάσεις κρεβατιού μονό κρεβάτι κλασικό ξύλο

Αγοράστε κρεβάτια μεγέθους μονό κρεβάτι

Παιδικό δωμάτιο με μονό κρεβάτι σε στρώματα

Διαστάσεις κρεβατιού μονό κρεβάτι μοντέρνο σχεδιασμό

Αγοράστε κρεβάτι queen-size κουτί ανοιξιάτικο κρεβάτι

Τώρα ξέρετε ακριβώς τι εννοείται με τον όρο “queen-size κρεβάτι”, αλλά δεν έχουμε πει ακόμη τίποτα για τα πλεονεκτήματά του. Πρώτον, αξίζει να αγοράσετε ένα τέτοιο κρεβάτι αν ψάχνετε για μια μεγαλύτερη εναλλακτική λύση στο παραδοσιακό μονό κρεβάτι. Αυτός ο τύπος κρεβατιού με τον ευρύχωρο χώρο ύπνου εγγυάται τη μέγιστη άνεση για ένα άτομο και αναμφίβολα θα κοιμηθείτε σαν πραγματική βασίλισσα (ή βασιλιάς) σε αυτό. Αυτό το κρεβάτι είναι επίσης μια καλή επένδυση για ζευγάρια. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το παραδοσιακό διπλό κρεβάτι είναι μόνο 20 εκατοστά φαρδύτερο, πράγμα που στην πραγματικότητα δεν έχει καθοριστική σημασία για την άνεση του ξαπλώματος. Δύο άτομα μπορούν να κοιμηθούν εύκολα σε ένα τέτοιο κρεβάτι και είναι επίσης μια πρακτική επιλογή εάν δεν έχετε αρκετό ελεύθερο χώρο στο υπνοδωμάτιό σας (για παράδειγμα σε ένα υπνοδωμάτιο με κεκλιμένη οροφή). Η νυσταγμένη φωλιά βασίλισσας (60 x 80 ίντσες) κοστίζει συνήθως λιγότερο από τα ευρωπαϊκά διπλά κρεβάτια (140 cm x 200 cm) και σίγουρα λιγότερο σε σύγκριση με τα κρεβάτια king size (193 x 203 cm), τα οποία μερικές φορές μπορεί να κοστίσουν δύο φορές περισσότερο Το Το κρεβάτι είναι στην πραγματικότητα το πιο σημαντικό έπιπλο στην κρεβατοκάμαρα και αν ψάχνετε για μια πρακτική και ταυτόχρονα υψηλής ποιότητας παραλλαγή, ένα κρεβάτι queen size είναι η σωστή λύση για εσάς!

Διάφορα κρεβάτια queen -size – κουτιά με ελατήρια

Αγορά κρεβάτι με στρώμα ελατηρίου, κρεβάτι queen size

Αγοράστε ένα σχήμα κατασκευής κρεβατιού κρεβατιού

Στρώμα κρεβάτι Queen size με γκρι ταπετσαρία

Κρεβάτια queen-size με μοντέρνο ενσωματωμένο φωτισμό LED

Μεγέθη στρωμάτων Queen size

Γαλλικά κρεβάτια κουτί ελατήριο κρεβάτι δύο ατόμων queen size

Κρεβάτι Queen size διαστάσεις Αγγλικό κουτί ελατήριο κρεβάτι

Τέλος, μπορεί να ειπωθεί ότι υπάρχουν διαφορετικά κρεβάτια queen size. Αν ψάχνετε για ένα νέο, άνετο κρεβάτι, το λεγόμενο κρεβάτι ελατηρίου κουτιού συνιστάται ιδιαίτερα. Τα ανοιξιάτικα κρεβάτια είναι πραγματικά μοντέρνα αυτές τις μέρες και διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη και σχέδια – υπάρχουν επίσης μοντέλα με το ίδιο πλάτος και μήκος με τα κρεβάτια queen size. Τα πολυάριθμα πλεονεκτήματα αυτού του τύπου κρεβατιού βρίσκονται στη δομή του. Ένα κλασικό κρεβάτι ελατηρίου κουτιού αποτελείται από τρία μέρη – το ελατήριο κουτιού, γεμάτο με φτερά (το κάτω στρώμα), ένα στρώμα στη μέση και ένα πάνω μέρος – ένα άλλο λεπτό στρώμα που τοποθετείται στην κορυφή. Το κρεβάτι έχει άνετο ύψος και επιλέγοντας το επάνω μέρος και το στρώμα μπορεί να προσαρμοστεί στις ατομικές ανάγκες ύπνου του καθενός.