Μείνετε υγιείς με συμπληρώματα διατροφής

Τα συμπληρώματα διατροφής είναι τρόφιμα που έχουν ως καθήκον να συμπληρώσουν τη διατροφή μας. Θα ήταν περιττά με μια ιδανική διατροφή, αλλά δυστυχώς στις μέρες μας είναι σχεδόν αδύνατο να είμαστε τέλειοι όσον αφορά τη διατροφή. Τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να περιέχουν ένα ή περισσότερα θρεπτικά συστατικά σε διαφορετικές δόσεις. Τα θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες, αμινοξέα, μέταλλα, φυτικά εκχυλίσματα ή λιπαρά οξέα προσφέρονται σε συμπυκνωμένη μορφή για την πρόληψη και τη βελτίωση της υγείας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα συμπληρώματα διατροφής είναι μια καλή λύση για ανεπάρκειες θρεπτικών συστατικών, δίνοντας στον οργανισμό αυτό που χρειάζεται.

Συμπληρώματα διατροφής – υγεία από τη φύση

Συμπληρώματα διατροφής - ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και την άμυνα του οργανισμού

Η παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής ρυθμίζεται πολύ και πρέπει να είναι αβλαβή για την ανθρώπινη υγεία ακόμη και σε περίπτωση υπερδοσολογίας. Τα συμπληρώματα διατροφής πρέπει να νοούνται ως τρόφιμα από το νόμο και τα θρεπτικά συμπυκνώματα έχουν θρεπτική και φυσιολογική επίδραση. Οι περισσότεροι καταναλωτές τα αγοράζουν για να ανακουφίσουν τα συμπτώματα, τις διαταραχές και την κατάθλιψη και τις διαταραχές βάρους. Τα συμπληρώματα διατροφής προσφέρονται ως κάψουλες, δισκία, αναβράζοντα δισκία, σκόνες και άλλες τυπικές μορφές δοσολογίας σε ορισμένες ποσότητες για κατανάλωση.

  Δεν δημιουργείται όλο το λίπος ίσο

Τα φυτικά έλαια και λίπη ενισχύουν την καρδιά και την κυκλοφορία

Το σώμα χρειάζεται υγιή λίπη σε μικρές ποσότητες και αυτά είναι ακριβώς εκείνα τα λίπη που συχνά λείπουν από τη διατροφή μας. Τα λιπαρά που λαμβάνουμε από τη βιομηχανία τροφίμων είναι κυρίως αυτά με κορεσμένο λίπος. Αυτά είναι γνωστό ότι είναι η αιτία της χρόνιας φλεγμονής, μιας σειράς ιατρικών καταστάσεων και παχυσαρκίας. Τα υγιή, ακόρεστα λιπαρά οξέα περιέχουν λινολεϊκά οξέα, τα οποία διασπούν και ρυθμίζουν την περίσσεια λίπους στον ιστό. Το λινολεϊκό οξύ είναι εξαιρετικά σημαντικό για το σώμα και ως συστατικό κεραμιδίου εξασφαλίζει καλύτερη χροιά και υγιή μαλλιά. Τα σεραμίδια είναι σημαντικά λίπη στο ανώτερο στρώμα του δέρματος, τα οποία είναι υπεύθυνα για το όμορφο και ανθεκτικό δέρμα. Για το λόγο αυτό, το λινολεϊκό οξύ μπορεί επίσης να βρεθεί στα καλλυντικά, επειδή δίνει υγρασία στο δέρμα και εξισορροπεί την επιδερμίδα. Τα ωμέγα 6 από φυτικά λίπη και τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα που περιέχονται στο ιχθυέλαιο συνιστώνται για καρδιαγγειακά προβλήματα, καρκίνο και φλεγμονή.

Υγιές μυαλό σε υγιές σώμα

Κάτι πράσινο για καλύτερη μνήμη

Πολλοί διαφορετικοί λόγοι μπορούν να οδηγήσουν σε αυξημένη ανάγκη για ορισμένα θρεπτικά συστατικά. Για παράδειγμα, άγχος, αθλητικές δραστηριότητες, χρόνιες ασθένειες, υψηλή κατανάλωση τσιγάρου ή αλκοόλ και άλλα. Σήμερα, τα τρόφιμα υποβάλλονται σε επεξεργασία αρκετές φορές. Οι βιταμίνες που περιέχονται στα φρούτα και τα λαχανικά συχνά καταλήγουν στον κάδο απορριμμάτων. Όχι σπάνια, εκτός χρόνου ή όταν δεν έχουμε όρεξη για μαγείρεμα, τρώμε έτοιμα γεύματα υψηλής θερμιδικής αξίας. Όλα αυτά οδηγούν σε διατροφική ανεπάρκεια, η οποία πρέπει να καλυφθεί με κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής.

Το σώμα πιστεύει αυτό που του λέμε

Ένας κήπος με βότανα σε μια ταμπλέτα

Βιταμίνες, αμινοξέα, αντιοξειδωτικά και μέταλλα – όλοι τα χρειαζόμαστε και όταν είναι ανεπαρκή στο σώμα μας τα πάσχουμε σε διάφορες μορφές. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν, φυσικά, να αντικαταστήσουν μια ισορροπημένη διατροφή. Αλλά μπορείτε να αντισταθμίσετε την έλλειψη θρεπτικών συστατικών, έτσι ώστε το σώμα να διατηρήσει τη ζωντάνια και την υγιή κατάσταση του. Η διατήρηση της κατάστασης της υγείας σας είναι πιθανό με τα σωστά προϊόντα. Τα συμπληρώματα διατροφής για την υγεία των γυναικών, των ανδρών και των παιδιών είναι μέσα nutrilife-shop.de διατίθενται και πείθουν με τα υψηλά πρότυπα ποιότητας τους.

 Φυσικά καλλυντικά προϊόντα για υγιές και νεανικό δέρμα

Μείνετε νέοι με τα σωστά συμπληρώματα διατροφής και φυσικά καλλυντικά

Κάθε γυναίκα θέλει να φαίνεται καλή, να έχει λαμπερό δέρμα και γεμάτα μαλλιά. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις γυναίκες που έχουν περάσει τα εφηβικά τους χρόνια να ελαχιστοποιήσουν τα σημάδια γήρανσης. Τα φυσικά καλλυντικά, τα οποία αναπτύσσονται εξαιρετικά γρήγορα και με επιτυχία στις μέρες μας, προσφέρουν αμέτρητα καλλυντικά προϊόντα για τη διακοπή των διαδικασιών γήρανσης των μαλλιών και του δέρματος. Δεν μπορεί να χωρέσει τόσο πολύ σε ένα βαζάκι με κρέμα, οπότε είναι συνήθως αρκετό για ένα γρήγορο αποτέλεσμα. Για καλύτερα και πιο ορατά αποτελέσματα, προσφέρονται επίσης συμπληρώματα διατροφής με υψηλότερη αναλογία του δραστικού συστατικού. Τα αντιοξειδωτικά, οι θεραπείες ανύψωσης χρησιμοποιούνται από κάθε γυναίκα με αυτοπεποίθηση σήμερα. Οι διαδικασίες γήρανσης είναι φυσιολογικές, αλλά μπορούν να σταματήσουν με τα κατάλληλα προϊόντα και συμπληρώματα διατροφής και όμως όλοι μπορούν να αισθάνονται και να δείχνουν νέοι και υγιείς.

Τζίντζερ και κουρκουμά – οι μεγάλοι κόνδυλοι της Ασίας

Τζίντζερ και κουρκουμά - οι υγιείς κόνδυλοι