Προστασία της ιδιωτικής ζωής πέργκολα κήπου καθιστικό εξαιρετικές ιδέες

Είστε χαρούμενοι που ζείτε σε ένα σπίτι με κήπο; Στη συνέχεια, θα πρέπει επίσης να σκεφτείτε κατάλληλες οθόνες απορρήτου για τον εξωτερικό χώρο! Γιατί μόνο μια καλή οθόνη απορρήτου εγγυάται ότι αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε έναν καταπράσινο παράδεισο στον δικό σας κήπο, χωρίς να σας ενοχλούν οι περίεργοι άγνωστοι από την πλευρά των γειτόνων ή τυχαίων περαστικών του δρόμου. Οι δυνατότητες είναι τεράστιες – ένας ψηλός φράχτης κήπου, μια φυσική οθόνη απορρήτου με πράσινα φυτά, μια ελκυστική πέργκολα κλπ. Για να διευκολύνουμε την επιλογή σας, συλλέξαμε μερικές εξαιρετικές ιδέες και προτάσεις για εσάς σε αυτό το άρθρο. Εδώ θα βρείτε τα πάντα για τις οθόνες απορρήτου του κήπου, καθώς και χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφορετικών υλικών και σχεδίων. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί και βρείτε την παραλλαγή που σας αρέσει περισσότερο!

Επιλέγοντας μόνος σας μια οθόνη απορρήτου κήπου – χρήσιμες συμβουλές

Φράκτης κήπου από ατσάλι corten από κοπή λέιζερ

Η κάθετη προστασία της ιδιωτικής ζωής του κήπου προβάλλει υπέροχες ιδέες

Απόρρητο κήπος κάθετα πάνελ πλαστικά

Οθόνη απορρήτου κήπου, κάθετο διαμέρισμα Peneele

Οθόνη απορρήτου κήπος ξύλινα λουλούδια πλέγματος

Ενσωματωμένος φωτισμός φράχτη κήπου από ανοξείδωτο ατσάλι

Όπως ήδη αναφέρθηκε, η καλή οθόνη απορρήτου μετατρέπει τον κήπο σε ιδιωτικό καταφύγιο, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα, για παράδειγμα. Οι δυνατότητες σε αυτόν τον τομέα είναι πραγματικά τεράστιες και δεν εξαρτώνται μόνο από τον προϋπολογισμό σας, αλλά και από την επιθυμία να προστατέψετε ολόκληρο τον κήπο ή απλώς τη βεράντα από ανεπιθύμητη θέα. Μερικές φορές ακόμη και ο ψηλός φράχτης του κήπου δεν μπορούσε να κρύψει τον εξωτερικό χώρο από τα γειτονικά σπίτια. σε αυτή την περίπτωση είναι καλύτερο να προβάλλετε επίσης ένα άνετο καθιστικό στην άκρη του δρόμου. Στην πραγματικότητα, ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι με ομπρέλα ή τέντα – με αυτόν τον τρόπο έχετε ταυτόχρονα ιδιωτικότητα και καλή προστασία από τον ήλιο. Για πιο χρήσιμες συμβουλές που θα διευκόλυναν την επιλογή των κατάλληλων οθονών απορρήτου, διαβάστε παρακάτω!

Προστασία της ιδιωτικής ζωής του κήπου – σύγχρονες ιδέες

Οθόνες απορρήτου κήπου, φωτισμός LED, έμμεσος

Ιδιωτικός πίνακας κήπου κάθετα πάνελ

Απορρήτου οθόνη καθιστικό κήπο πέργκολα

Απόρρητη οθόνη πέργκολα κήπου υπερυψωμένα κρεβάτια ιαπωνικού στιλ

Προστασία της ιδιωτικής ζωής κήπος μοντέρνος φωτισμός πέργκολας

Garden corten ατσάλινη προστασία απορρήτου αρχική διακόσμηση κοπής λέιζερ

Ιδιωτικός διακοσμητικός φράχτης κήπου από ατσάλι corten

Όταν επιλέγετε οθόνες απορρήτου για τον κήπο, θα πρέπει πρώτα να λάβετε υπόψη εάν χρειάζεστε επίσης προστασία από τον καιρό και τον άνεμο. Μια οθόνη, για παράδειγμα, είναι ιδανική για αυτόν τον σκοπό. Πρέπει να το αγκυρώσετε σταθερά στο έδαφος, έτσι ώστε ο άνεμος να μην μπορεί να το ανατρέψει. Αντί για οθόνη, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα διαχωριστικό δωματίου ή πέργκολα – η τελευταία ιδέα σας δίνει επίσης την ευκαιρία να καλλιεργήσετε φρούτα στην πέργκολα – τι υπέροχη οθόνη απορρήτου το καλοκαίρι και το φθινόπωρο! Η πέργκολα είναι επίσης ιδανική για τον μικρό κήπο επειδή εξοικονομεί επίσης χώρο. Εάν το καθιστικό σας είναι σε μερική σκιά, μπορείτε απλά να το σβήσετε με ένα θόλο για ένα κρεβάτι ημέρας – αυτή η παραλλαγή αξίζει σίγουρα τα χρήματά της, καθώς φαίνεται αρκετά κομψή και ελκυστική. Ωστόσο, θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη ότι ο ουρανός δεν είναι η καλύτερη δυνατή προστασία από τον άνεμο και τη βροχή.

Κήπος προστασίας της ιδιωτικής ζωής – με ξύλινα πάνελ, περσίδες και μπαμπού

Οθόνη απορρήτου κήπος μπαμπού φράχτη corten ατσάλι

Ιδιωτικό κήπο μοντέρνα ξύλινα πάνελ

Προστασία της ιδιωτικής ζωής φράκτης κήπου εξαιρετικές ιδέες

Οθόνη απορρήτου κήπος μπαμπού υψηλής περίφραξης

Απόρρητη οθόνη κήπου ξύλο τοίχου με υψηλό διαχωριστικό

Κήπος ιδιωτικότητας με δημιουργικές ιδέες για περσίδες

Μια άλλη ιδέα που σίγουρα αξίζει να επενδύσετε είναι τα ξύλινα πάνελ. Όχι μόνο φαίνονται ελκυστικά και πολύ φυσικά, αλλά μπορούν επίσης να κρεμαστούν χαλαρά σε αλυσίδες και στη συνέχεια στο θόλο. Δεν μπορούν να μετακινήσουν ούτε έναν δυνατό άνεμο επειδή είναι βαριά και συνεπώς σταθερά. Το μόνο μειονέκτημα σε αυτό είναι ότι τα ξύλινα πάνελ δεν είναι διαφανή (γεγονός που τα καθιστά ακατάλληλα για σκιασμένο καθιστικό) και συχνά σας κοστίζουν επίσης πολλά χρήματα. Οι περσίδες είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή για την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Ένας ψηλός φράχτης από παλιές πόρτες και παντζούρια μπορεί να γίνει μόνο με λίγη προσπάθεια και φαίνεται πραγματικά όμορφος. Αυτή η παραλλαγή σας δίνει την ευκαιρία να μην πετάξετε τις παλιές περσίδες, αλλά να τις χρησιμοποιήσετε ξανά – αναβάθμιση στην πράξη! Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι ένας τέτοιος φράκτης φαίνεται αφύσικος στον κήπο (αλλά είναι ένα πραγματικό βλέμμα). Για όσους αναζητούν μια παραλλαγή που μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα στο τοπίο του καταπράσινου κήπου, έχουμε επίσης ιδέες! Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ραβδιά παρασυρόμενου ξύλου και να φτιάξετε ένα φράχτη από αυτά. Ο φράκτης από μπαμπού είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή – δεν είναι καθόλου ακριβός και φαίνεται φυσικός και απλά συναρπαστικός!