Τι είναι στην πραγματικότητα οι μεγάλοι καλλιεργητές; Οι μεγάλοι φυτευτές είναι δοχεία για τη συγκράτηση ενός ή περισσότερων τύπων φυτών και στέκονται δίπλα σε πάγκους και άλλες σημαντικές λεπτομέρειες εξοπλισμού σε δημόσιους χώρους, ειδικά σε πεζόδρομους. Χρησιμεύουν επίσης ως όρια για δρόμους. Η ευρύτερη κατανομή τους οδηγεί στο γεγονός ότι συνδυάζουν άριστα αισθητική και οικολογία.

Αλλά πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μεγάλη ζαρντινιέρα?

φυτικοί κύβοι όμορφοι

μπανιέρες φυτών καλές

φυτευτικό κήπο

μπανιέρα φυτών υπέροχο

μπανιέρες φυτών υπέροχες

μπανιέρα φυτών πραγματικό

μπανιέρα σούπερ

μπανιέρες φυτών υπέροχες

δημιουργικός φυτευτής

Οι μεγάλοι καλλιεργητές εγγυώνται την ιδιωτικότητα από τους περίεργους γείτονες, κάτι που αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα αυτές τις μέρες. Συχνά συμβαίνει ότι οι αναλογίες της βεράντας ή του κήπου είναι μικρότερες και αυτό καθιστά την πρόκληση της προστασίας της ιδιωτικής ζωής μεγαλύτερη από την αναμενόμενη. Όσοι είναι ερωτευμένοι με τα φυτά μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους λεγόμενους «πράσινους τοίχους» για να ξεχωρίσουν. Προχωρήστε και αποκτήστε μεγάλες καλλιέργειες που δεν ταιριάζουν μόνο στα φυτά σας, αλλά ταιριάζουν και στον προϋπολογισμό σας.

Ποιοι είναι οι καλύτεροι από τους καλύτερους τύπους μεγάλων φυτευτών?

μπανιέρα φυτών δροσερό

σύγχρονη ζαρντινιέρα

φυτικό δοχείο mega

φτηνές μπανιέρες

μπανιέρες φυτών ακριβές

μπανιέρα φυτών αλήθεια

οδός pfanzkubel

φυτευτής τελευταίος

λουλούδια φυτευτή

μπανιέρες φυτών πισίνα

φυτευτικό σπίτι

φυτικό δοχείο καινούργιο

κοινές μπανιέρες φυτών

παλιός φυτευτής

δώρο φυτευτή

μπανιέρα φυτών κανονικό

τσιμεντένιο πεζοδρόμιο

μπανιέρα φυτών ευγενής

πέτρα φυτευτή

Οι μεταλλικές ζαρντινιέρες είναι φτιαγμένες από χάλυβα corten, αλουμίνιο ή ανοξείδωτο χάλυβα, για παράδειγμα. Κάθε τύπος έχει ορισμένα πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα, οι ζαρντινιέρες, που είναι κατασκευασμένες από ατσάλι Corten, αλλάζουν σταδιακά λόγω της αλλαγής των εποχών και αργότερα μπορείτε να παρατηρήσετε διαφορετικές παραλλαγές χρώματος. Αυτό το ίζημα ονομάζεται σκουριά. Με τη βοήθεια της σκουριάς, οι ιδιοκτήτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι έχουν ένα μοναδικό αντικείμενο. Οι ζαρντινιέρες Corten έχουν επίσης εξαιρετική αντοχή. Εδώ, ωστόσο, παρατίθενται τα πολλά πλεονεκτήματα των φυτευτών αλουμινίου: ελαφρύ υλικό, το αλουμίνιο είναι ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία, όπως η παλιά αγάπη δεν σκουριάζει, είναι ακόμα λείο και μπορεί να καθαριστεί χωρίς κόπο. Τέλος, το αλουμίνιο είναι ένα πολύ ανθεκτικό υλικό. Ακολουθούν τα πλεονεκτήματα των φυτευτών από ανοξείδωτο χάλυβα: απόλυτα κομψός σχεδιασμός, χωρίς σκουριά, εύκολο να καθαριστούν και χρησιμεύουν ως μακράς διάρκειας ματιές. Σε σύγκριση με άλλα υλικά, η κατασκευή γλάστρες από ανοξείδωτο χάλυβα είναι πολύ περίπλοκη. Όταν επιλέγετε το materail και το μέγεθος, παρακαλώ μην ξεχνάτε τις αναλογίες του δωματίου και το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Δεν λειτουργεί χωρίς φυτά

Για το χρόνο και την αιωνιότητα, ο λιλιπούτειος νάνος «Palibin», η ορτανσία «Blue Wonder» και η όρθια φουντουκιά με φελλό είναι οι πιο δημοφιλείς τύποι ξύλου. Εάν είστε λάτρεις των αειθαλών δέντρων, μπορείτε να επιλέξετε ιερό μπαμπού ή μπαμπού κήπου με κόκκινα στελέχη. Δεν πρέπει επίσης να χάσετε τη δάφνη κερασιού “Caucasusica” και το μπαμπού κήπου “Standing Stone”. Εξακολουθούν να υπάρχουν ωραίοι κορμοί για φύτευση σε γλάστρες: η ιαπωνική κρεμαστή λάρδα «Pendula», η ιτιά Harlequin ως κορμός και το φύλλο με φύλλα «Mariken» ως ψηλός κορμός, το οποίο είναι πολύ ανθεκτικό το χειμώνα. Μια άλλη αξιοθαύμαστη επιλογή είναι τα κατάλληλα αναρριχώμενα φυτά για φύτευση σε γλάστρες, όπως ο κισσός «Hibernica», το αγιόκλημα, το περικαλύκι αγιόκλημα, το clematis «Dr. Ruppel ‘, Clematis viticella‘ Mme Julia Correvon ’, Clematis viticella‘ Viola ’και ψευδο-αμπέλου‘ Elegans ’.

πάρκο φυτευτή

μπανιέρα φυτών υπέροχο

φυτικό δοχείο Γερμανικό

καλλιτεχνική καλλιέργεια

κόκκινη ζαρντινιέρα

φυτευτικό σπίτι

φυτικό δοχείο ιαπωνικό

δημοφιλής φυτευτής

γνήσιο φυτευτή πράσινη ζαρντινιέρα

φαινόμενο δοχείου φυτών

σύγχρονη ζαρντινιέρα

Ταξινόμηση και χαρακτηρισμός

Ο κισσός μεγάλου φύλλου είναι ένας από τους ορειβάτες με ρίζα. Παρακαλώ σημειώστε γιατί όλα τα μέρη των φυτών έχουν οριστεί ως τοξικά. Η ανάπτυξη αυτού του φυτού είναι πολύ ισχυρή όπως αυτή της έλικας Hedera. Αντοχή στο χειμώνα: πολύ καλό ως φυτό κήπου, ως αειθαλής μπανιέρα ή φυτό σε γλάστρες, μπορεί να απαιτείται χειμερινή προστασία! Το αειθαλές φίδι κατσίκας – αγιόκλημα έχει μακριά, αειθαλή φύλλα και βρίσκεται σε μια ηλιόλουστη έως μερικώς σκιασμένη τοποθεσία. Τα αναρριχώμενα φυτά αναπτύσσονται γρήγορα. Έχετε εξαιρετική χειμερινή αντοχή. Ο Δρ του Κλεμάτη Το Ruppel ‘είναι μια από τις εύκολα ευερέθιστες δίχρωμες ποικιλίες clematis. Τα όμορφα λουλούδια σε σχήμα πλάκας εμφανίζονται στις αρχές και στα τέλη του καλοκαιριού. Τα Viticella clematis είναι πλούσια ανθισμένα είδη. Τα άνθη του δεν εμφανίζονται μέχρι το καλοκαίρι και διαρκούν μέχρι το φθινόπωρο. Το ψευδο-αμπέλι «Elegans» μπορεί να ανακαλυφθεί με τη βοήθεια των πρασινολευκών, ελαφρώς ροζ, μεγάλων φύλλων του. Η τοποθεσία πρέπει να είναι σε ηλιόλουστη έως μερικώς σκιασμένη τοποθεσία με καλά στραγγισμένη και χούμο επιφάνεια κήπου. Το ψευδο-αμπέλι ‘Elegans’ είναι ένα από τα πιο μαγευτικά αναρριχώμενα φυτά για τη βεράντα σας, αλλά χρειάζεται λίγη βοήθεια αναρρίχησης.

Τώρα είστε έτοιμοι να πάτε στο πολυκατάστημα και να γίνετε ο περήφανος ιδιοκτήτης του νέου μεγάλου φυτευτή σας! Στο τέλος, σας εύχομαι κάθε επιτυχία με την επιλογή σας και σημειώστε την προκαθορισμένη γνώμη των ειδικών!