Η εμπειρία και η καινοτομία, η δημιουργικότητα και ο σχεδιασμός, η παράδοση και ο πολιτισμός, το πάθος για την κεραμική και η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση είναι τα δυνατά σημεία των πλακιδίων Marazzi, τα οποία καθόρισαν τους χώρους διαβίωσης από το 1935 δημιουργώντας έναν συνδυασμό αισθητικής και υψηλής ποιότητας υλικών.

Ιδέες σχεδίασης από πορσελάνινη πέτρα – Συλλογή Burlington

Το Marazzi διαθέτει ένα κομψό σαλόνι

Με περισσότερα από 3.500 προϊόντα από πορσελάνινη πέτρα, κρυσταλλωμένα είδη από κεραμίδια και πλακάκια μονής καύσης, καθώς και μωσαϊκά, μάρμαρο, γρανίτη και φυσικές πέτρες σε διάφορα μεγέθη, χρώματα, πάχη και επιφάνειες, ο Marazzi είναι σε θέση να αντιδρά γρήγορα στις διαφορετικές ανάγκες. όρους διαβίωσης και σύγχρονης αρχιτεκτονικής.

Σήμερα, τα πλακάκια Marazzi δεν χρησιμοποιούνται μόνο για τα δάπεδα και τους τοίχους των κτιρίων κατοικιών. χάρη στις εξαιρετικές τεχνικές και αισθητικές τους ιδιότητες, επιλέγονται όλο και περισσότερο για χρήση σε δημόσιους χώρους και σε μεγάλα αρχιτεκτονικά έργα.

Πλακάκια δαπέδου και τοίχου με μοναδικό σχεδιασμό

Κουζίνα με πλακάκια Marazzi

Για δεκαετίες, η Marazzi αναπτύσσει νέους τομείς εφαρμογής κεραμικών στην αγορά. Η μάρκα Marazzi Tecnica παρέχει αρχιτέκτονες και προϊόντα με εξαιρετικές τεχνικές ιδιότητες, καθώς και μια σταθερά αυξανόμενη γκάμα λύσεων για αρχιτεκτονική από το τμήμα μηχανικής Marazzi.

Με εξειδίκευση στην κατασκευή και πώληση κεραμικών από πορσελάνη και κεραμικά πλακίδια για κάθετες και οριζόντιες επιφάνειες με μεγάλα φορτία, η Marazzi Tecnica ήταν η προτιμώμενη επιλογή αρχιτεκτόνων και σχεδιαστών για πάνω από 20 χρόνια, όταν πρόκειται για την υλοποίηση μεγάλων έργων ή κτιρίων, που απαιτούν υλικά με εξαιρετική τεχνική απόδοση: σκληρότητα, αντοχή στην τριβή, λεκέδες και ολίσθηση, εύκολος καθαρισμός μεγάλων επιφανειών και αισθητική είναι στην πραγματικότητα τα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων Marazzi Tecnica.

Η λαϊκή συλλογή από πλακάκια Marazzi εμπνέει αποτελεσματικά χρώματα

Συλλογή κουζίνας από πλακάκια Marazzi

Η Μηχανική Διεύθυνση Marazzi υποστηρίζει τη βιομηχανία σχεδιασμού και κατασκευών μέσω της ανάπτυξης συστημάτων επένδυσης δαπέδων και τοίχων για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ιδιαίτερα υπερυψωμένα δάπεδα και αεριζόμενες προσόψεις, προσφέρει στους ειδικούς του κλάδου λύσεις «με το κλειδί στο χέρι», εγκατάσταση, προσαρμογή, έρευνα και νερό. κοπή δοκών ειδικών υλικών.

Η σειρά XLstone είναι μια διαχρονική συλλογή πλακιδίων δαπέδου

Συλλογή μπλοκ πλακιδίων Marazzi

Η αισθητική έρευνα ήταν πάντα ένα ισχυρό σημείο στη σειρά πλακιδίων Marazzi.

Στην πραγματικότητα, ο Marazzi ήταν ο πρώτος που ανταποκρίθηκε στην ανάγκη τα κεραμικά πλακίδια να γίνουν αρχιτεκτονικό χαρακτηριστικό. Η ευθύνη για τη δημιουργία προϊόντων ανατέθηκε στα χέρια κορυφαίων σχεδιαστών.

Από την πρώτη του συνεργασία με τον Gio ‘Ponti, ο οποίος δημιούργησε το πλακίδιο “τέσσερις καμπύλες” που πήρε το όνομα “Triennale” στην ιστορία του σχεδιασμού το 1960, ο Marazzi συνέχισε να δημιουργεί σημαντικές συνεργασίες. Ο Marazzi έχει επίσης συνδεθεί με κορυφαία ονόματα από τον κόσμο της μόδας, για παράδειγμα, Biki, Rabanne e Forquet και ονόματα από τον αρχιτεκτονικό κόσμο – Adalberto Dal Lago, για να μελετήσει τις τάσεις σε διαφορετικές χώρες και να αναπτύξει αποκλειστικά προϊόντα σε εσωτερικά ερευνητικά εργαστήρια.

Πλακάκια Marazzi Collection Burlington

Η σύλληψη και ο σχεδιασμός των προϊόντων συντονίζεται και διαχειρίζεται το Marazzi Group Design Center σε συνεργασία με τα τμήματα πωλήσεων και μάρκετινγκ, υπό τον συντονισμό της αντίστοιχης εταιρικής διαχείρισης.

Η ερευνητική διαδικασία αποτελείται από ανάλυση των τάσεων της αγοράς και των προτιμήσεων των καταναλωτών. Ο στόχος είναι να αντλήσουμε τις ανάγκες των καταναλωτών και να τις μετατρέψουμε σε στιλιστικά σχέδια και προδιαγραφές προϊόντων.

Ταυτόχρονα, οι τεχνικοί εργαστηρίου χρησιμοποιούν επίσης τα πειράματα για να μετατρέψουν σχήματα, επιφάνειες, χρώματα και διακοσμητικά μοτίβα σε ένα πρωτότυπο που παρουσιάζεται σε μια επιτροπή προϊόντων. Αξιολογεί ολόκληρο το έργο και παραδίδει την «κάρτα προϊόντος», ένα έγγραφο που υποδεικνύει τα πιο σημαντικά ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά του νέου προϊόντος. Στη συνέχεια έρχεται το επόμενο στάδιο στην υλοποίηση του έργου.

Πλακάκια τοίχου σε πολλές παραλλαγές χρωμάτων

Πλακάκια Marazzi κίτρινα

Η συλλογή Materika είναι μια σειρά από κεραμίδια τοίχου με σατινέ εμφάνιση. Το νέο αντιπροσωπευτικό μέγεθος 40 x 120 εγγυάται μεγαλύτερη οπτική συνέχεια στο σχεδιασμό τοίχων, ενώ η χρωματική παλέτα, εμπνευσμένη από τις φυσικές αποχρώσεις του σκυροδέματος, προσπαθεί να εκφράσει πλήρως τις ιδιότητες αυτού του κεραμικού υλικού. Οι τρισδιάστατες κατασκευές και τα διακοσμητικά πλακάκια συμπληρώνουν τη συλλογή με στιλιστική συνέπεια και είναι εξίσου κατάλληλα για μπάνια, κουζίνες και σαλόνια.

πλακάκια μπάνιου Marazzi

Το Essenziale είναι μια μεγάλη, λεπτή και ισχυρή κεραμική επένδυση τοίχων, μια νέα σειρά «λευκών» πλακιδίων, σύμφωνα με την «συνολική λευκή εμφάνιση» στο εσωτερικό σχέδιο. Η συλλογή Essenziale εκφράζει αυτήν την έννοια επεκτείνοντας τη χρήση του Bianco σε δύο διαφορετικές επιφάνειες: γυαλιστερό και βελούδινο.

Concreta πράσινη συλλογή

συλλογή coventgarden

Συλλογή Marazzi denver

Το σαλόνι XLstone Marazzi

Συλλογή Evolutionstone

Marazzi κεραμίδια λαϊκά

λαϊκή συλλογή μπλε marazzi

μπλε marazzi

λαϊκή συλλογή σε μοβ

πλακάκια τοίχου μοβ marazzi

λαϊκή συλλογή κίτρινη

λαϊκό πράσινο

Πλακάκια κουζίνας Marazzi πράσινα

πλακάκια δαπέδου βιότοπου

ξύλινο πάτωμα σαλονιού

Σαλόνι Evolutionstone

πλακάκια κουζίνας

μπάνιο συλλογής

μπάνιο φωτεινό

Σαλόνι γκρι

πλακάκια εξωτερικού χώρου

Κασμίρ ελαφριές αποχρώσεις

Χώμα χαλαζίτη

Πλακάκια από μύθο

Καινοτομία πλακιδίων Marazzi

πλακάκια pietradibrera

Ξύλο Marazzi

Συλλογή Trigetale Progetto

Marazzi-tile-sistem-e17

Σύστημα πλακιδίων Marazzi

Πλακάκια λιθοδομή αισθητική

terramix συλλογή χώρων διαβίωσης

Πορσελάνινα είδη από Treverkage

Κεραμικά πλακίδια Treverkcharme

Treverkchic αρχιτεκτονική

ξύλινη συλλογή σαλονιού

Προϊόντα Treverkever

Πλακάκια συλλογή ξύλου

Σκληρότητα Treverkmade Αντοχή στην ολίσθηση Treverktime

Πλακάκια σχεδιαστών

ξύλινη εμφάνιση marazzi υπνοδωματίου

πολύχρωμα πλακάκια

Σαλόνι marazzi

εικόνες γκρι Xlstreet