Τραπεζάκι σαλονιού μοντέρνα ορθογώνια μεταλλικά πόδια

Είτε είναι οβάλ, είτε ορθογώνιο είτε τετράγωνο – το μοντέρνο τραπεζάκι σαλονιού είναι απαραίτητο για κάθε σαλόνι! Το λειτουργικό έπιπλο, το οποίο είναι απλώς απαραίτητο ως χώρος αποθήκευσης για φλιτζάνια καφέ, τηλεχειριστήρια, περιοδικά και βιβλία, μπορεί επίσης να εντυπωσιάσει με μια αισθητική εμφάνιση – ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες μας για να το διαπιστώσετε μόνοι σας! Το μοντέρνο τραπεζάκι σαλονιού έχει τραβήξει τα βλέμματα στην επίπλωση του καθιστικού και παρακάτω σας δίνουμε μερικές υπέροχες ιδέες για κομψά κομμάτια επίπλων από τα οποία μπορείτε να αντλήσετε έμπνευση. Διασκεδάστε διαβάζοντας!

Μοντέρνο τραπεζάκι σαλονιού για μια κομψή ατμόσφαιρα στο σαλόνι

Τραπέζι σαλονιού μοντέρνα στρογγυλά πόδια από ανοξείδωτο ατσάλι γυαλί

Τραπεζάκι σαλονιού μοντέρνο μεταλλικό πλαστικό υψηλής στιλπνότητας

Τραπέζι σαλονιού μοντέρνο ZBasis στρογγυλό οβάλ τραπέζι από γυαλί

Τραπέζι σαλονιού μοντέρνο πλαστικό μινιμαλιστικό

Τραπεζάκι σαλονιού μοντέρνο ξύλο τριών μερών υπέροχη εμφάνιση

Τραπεζάκι σαλονιού μοντέρνο ξύλο πρωτότυπο σκαμπό

Μοντέρνο τραπεζάκι σαλονιού, λευκό πλαστικό, γυαλιστερό γυαλιστερό

Τραπέζι σαλονιού μοντέρνο από ανοξείδωτο ατσάλι ποδιά γυαλί μινιμαλιστικό

Ένα μοντέρνο τραπεζάκι σαλονιού με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του μπορεί να φέρει λίγο περισσότερο στυλ σε κάθε σαλόνι! Η ποικιλία μοντέλων, υλικών, σχημάτων και μεγεθών είναι σχεδόν απεριόριστη, οπότε ελπίζουμε ότι οι ιδέες μας θα κάνουν την επιλογή σας πιο εύκολη. Οι φωτογραφίες μας δείχνουν πώς ένα τραπεζάκι σαλονιού μπορεί να ενσωματωθεί επιτυχώς στην επίπλωση του σαλονιού με σύγχρονο τρόπο και από αυτή την άποψη μπορεί να χρησιμεύσει ως παράδειγμα για εσάς. Και τι είναι χαρακτηριστικό των σύγχρονων τραπεζιών σαλονιού; Όπως ήδη αναφέρθηκε, τα περισσότερα μοντέλα σχεδιαστών είναι λειτουργικά και πρακτικά, καθώς προσφέρουν αρκετό χώρο αποθήκευσης, αλλά είναι από μόνα τους ένα αισθητικό διακοσμητικό αντικείμενο που προσελκύει την προσοχή. Οι περισσότεροι σχεδιαστές χρησιμοποιούν ασυνήθιστα, φουτουριστικά σχήματα και ποικιλία υλικών όπως γυαλί, ανοξείδωτο ατσάλι, ξύλο και πλαστικό για να μετατρέψουν το πρακτικό τραπεζάκι του καφέ σε ένα μικρό «έργο τέχνης».

Μοντέρνο τραπεζάκι σαλονιού: μεγάλη ποικιλία υλικών, σχημάτων και χρωμάτων

Τραπεζάκι σαλονιού μοντέρνα στολίδια αλουμινίου

Μοντέρνο στρογγυλό μινιμαλιστικό τραπεζάκι σαλονιού

Τραπέζι σαλονιού μοντέρνο στρογγυλό γυάλινο ξύλο

Μοντέρνο τραπεζάκι σαλονιού με δύο επιτραπέζια

Τραπεζάκι σαλονιού μοντέρνα ορθογώνια μεταλλικά πόδια

Τραπέζι σαλονιού μοντέρνο γυαλί χαμηλό μινιμαλιστικό

Τραπέζι σαλονιού μοντέρνο σκαμπό πρακτικό σκαμπό

Τραπέζι σαλονιού μοντέρνο πλέγμα πρωτότυπο σχήμα

Τραπεζάκι σαλονιού μοντέρνο υπέροχο σχέδιο από ανοξείδωτο ατσάλι

Η επιλογή του σωστού τραπεζιού σαλονιού εξαρτάται φυσικά από το στυλ επίπλωσης του σαλονιού σας: ενώ το σκανδιναβικό και το εξοχικό στυλ τονίζουν φυσικά υλικά όπως το ξύλο, οι γυαλιστερές επιφάνειες από γυαλί, μέταλλο και πλαστικό είναι χαρακτηριστικές του μινιμαλιστικού και βιομηχανικό στυλ. Το γυαλί ως υλικό μεταφέρει μια αίσθηση κομψότητας και καθαρότητας, γι ‘αυτό και τα τραπεζάκια σαλονιού με γυάλινες επιφάνειες εξακολουθούν να έχουν μεγάλη ζήτηση. Ο ανοξείδωτος χάλυβας αντανακλά το φως και κάνει το σχέδιο πραγματικά λαμπερό, αλλά υπάρχουν και άλλα μέταλλα που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή σχεδιαστικών τραπεζιών. Αυτό περιλαμβάνει, για παράδειγμα, το αλουμίνιο, το οποίο είναι πολύ πιο εύκολο να διακοσμηθεί με αποτελεσματικά στολίδια από άλλα υλικά. Ένα μινιμαλιστικό τραπεζάκι σαλονιού φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο θα ενισχύσει οπτικά το σαλόνι σας και θα δώσει ακόμη και μια ανατολίτικη πινελιά στο δωμάτιο. Θα ήταν μια υπέροχη προσθήκη στα έπιπλα μινιμαλιστικού ή σκανδιναβικού στιλ.

Μοντέρνο τραπεζάκι σαλονιού: επιλέξτε ένα μοντέλο που ταιριάζει με οποιοδήποτε εσωτερικό

Τραπεζάκι σαλονιού μοντέρνο οβάλ σχήμα μινιμαλιστικό λευκό υψηλής στιλπνότητας

Τραπέζι σαλονιού μοντέρνα μεταλλικά πόδια μινιμαλιστικά

Τραπεζάκι σαλονιού μοντέρνο δύο μερών εξάγωνο

Τραπέζι σαλονιού μοντέρνα γυάλινη κορυφή μεταλλικά πόδια

Τραπεζάκι σαλονιού μοντέρνα πόδια από ανοξείδωτο ατσάλι πρωτότυπο σχήμα

Τραπέζι σαλονιού μοντέρνα βασικά μεταλλικά δαχτυλίδια από γυαλί

Μοντέρνο τραπεζάκι σαλονιού με δύο επιτραπέζια

Τραπεζάκι σαλονιού μοντέρνα γυάλινα πόδια, επιτραπέζιο κομψό

Τραπέζι σαλονιού μοντέρνο γυαλί λευκό μπεζ

Υπάρχουν φυσικά και μοντέρνα τραπεζάκια καφέ που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο – π.χ. ένα λευκό μοντέλο που δημιουργεί έναν αρμονικό συνδυασμό τόσο με μονόχρωμα όσο και με έγχρωμα έπιπλα. Και αν επιλέξετε ένα οβάλ σχέδιο από πλαστικό ή ανοξείδωτο ατσάλι με γυαλιστερό φινίρισμα, θα φέρετε μια πινελιά υπερβολής στο δωμάτιο! Ένα τέτοιο τραπεζάκι σαλονιού έχει απλό σχεδιασμό, αλλά εντυπωσιάζει με το ασυνήθιστο σχήμα και τη γυαλιστερή του επιφάνεια, που το καθιστούν ένα πραγματικό βλέμμα.

Τα ξύλινα τραπεζάκια αποπνέουν απλώς άνεση!

Τραπεζάκι σαλονιού μοντέρνος χώρος αποθήκευσης στο πλάι ξύλο

Μοντέρνο τραπεζάκι σαλονιού βασισμένο σε γυάλινη επένδυση από μασίφ ξύλο

Τραπεζάκι σαλονιού μοντέρνος ξύλινος πρακτικός σχεδιασμός αποθηκευτικός χώρος

Τραπεζάκι σαλονιού μοντέρνο ξύλινο μεταλλικό σκελετό

Τραπεζάκι σαλονιού μοντέρνο ξύλο

Τραπεζάκι σαλονιού μοντέρνος μεγάλος συνδυασμός υλικών

Τραπεζάκι σαλονιού μοντέρνο ξύλο φουτουριστικό σε δύο μέρη

Μοντέρνο τραπεζάκι σαλονιού με ξύλινα σκαμπό και δερμάτινη επένδυση

Τα ξύλινα τραπεζάκια αποπνέουν απλά άνεση! Σήμερα, τα περισσότερα μοντέλα σχεδιαστών συνδυάζουν ξύλο με γυάλινες επιφάνειες και στολίδια από ατσάλι, γεγονός που δίνει στο έπιπλο μια μοντέρνα εμφάνιση. Αλλά όχι μόνο η υπέροχη εμφάνιση είναι σημαντική – για το λόγο αυτό τα περισσότερα τραπεζάκια καφέ, σχεδιασμένα ειδικά για το σαλόνι, έχουν επιπλέον χώρο αποθήκευσης, όπως κρυμμένα συρτάρια. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να βάλετε εφημερίδες, βιβλία και άλλα πράγματα εκεί, ώστε να μην υπάρχει ορατό χάος στο τραπεζάκι του καφέ. Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει μόδα να επιλέγουμε αρκετά μικρά τραπεζάκια αντί για ένα μεγάλο τραπεζάκι σαλονιού και να τα τακτοποιούμε σε μια ομάδα με έναν πρωτότυπο τρόπο. Δοκιμάστε την ιδέα μόνοι σας αν σας ακούγεται ενδιαφέρον – ίσως τα 2-3 ελκυστικά βοηθητικά τραπέζια μπορούν να ομορφύνουν το σαλόνι σας! Εκείνοι που τους αρέσει η ιδέα μιας ομάδας τραπεζιών καφέ σε διαφορετικά μεγέθη θα μπορούσαν επίσης να επιλέξουν μοντέλα από διαφορετικά υλικά – ο επιτυχημένος συνδυασμός υλικών και χρωμάτων θα δημιουργήσει σίγουρα μια κομψή ατμόσφαιρα στο δωμάτιο.