μαύρα μαλλιά με κορδόνια

Μαύρα μαλλιά με ραβδώσεις; Αυτή είναι μια από τις πιο καυτές τάσεις αυτή τη στιγμή! Σέξι, σαγηνευτικό και εκλεπτυσμένο, φωτίζει τα μάτια σας και προσθέτει βάθος και διάσταση στο βλέμμα σας. Αν θέλετε να δώσετε λίγη ζωή στη μαύρη χαίτη σας, σκεφτείτε να κάνετε τις καλύτερες στιγμές. Υπάρχουν τόσες πολλές παραλλαγές που κολακεύουν διαφορετικούς τόνους δέρματος, υφές και προσωπικά στυλ. Η επιλογή μόνο ενός μπορεί να είναι δύσκολη! Είτε θέλετε να προσθέσετε λίγο περισσότερο βάθος ή ένα διαφορετικό χρώμα, είτε απλά να φωτίσετε τα μαλλιά σας, θα μπορούσατε να αντλήσετε έμπνευση από τις καλύτερες ιδέες μας!

Μαύρα μαλλιά με ραβδώσεις: ξανθές ανταύγειες για εμφάνιση που «φιλάει» ο ήλιος

αρωματίστε τα μαύρα μαλλιά με κορδόνια

Οι ξανθιές ανταύγειες βουτύρου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε μια άμεση λάμψη στην επιδερμίδα σας. Το ξανθό είναι η τέλεια απόχρωση για όσους θέλουν να πειραματιστούν με πιο ανοιχτές αποχρώσεις χωρίς να χρωματίσουν όλα τα μαλλιά τους. Κάντε τα μάτια σας πιο φωτεινά οπτικά με τα highlights και συνεχίστε τη σκίαση από τη γραμμή των ματιών σας!

Μαύρα μαλλιά με ανταύγειες καραμέλας

μαύρα μαλλιά με ραβδώσεις χρώματος καραμέλας

Τα καραμέλα επισημαίνουν μια άλλη διάσταση και προσθέτουν άμεση λάμψη και βάθος στις κλειδαριές σας. Διατηρήστε το βασικό χρώμα μαύρο με κρεμώδεις καραμέλες – η αντίθεση είναι εγγυημένη ότι θα ξεχωρίζει. Ξεκινήστε με τους τόνους στη μέση των μαλλιών σας για να δημιουργήσετε ένα φυσικό και οργανικό ombre.

Μαύρα μαλλιά με ξανθές ombre ανταύγειες

μαύρα μαλλιά με ανταύγειες από ξανθό ombre

Για τους πιο ζεστούς μήνες, αλλάξτε το συνηθισμένο μαύρο χρώμα των μαλλιών σας με μια κρεμώδη ξανθιά ombre που θα προσθέσει λάμψη στα χαρακτηριστικά σας και ζωή στα μαλλιά σας. Ξεκινήστε με τις ανταύγειες κοντά στη γραμμή των μαλλιών και σταδιακά αφήστε τις να φωτίζουν όσο περισσότερο κατεβαίνετε. Αφήστε τους σκούρους τόνους σας ως έμφαση στο πάνω μέρος της γραμμής των μαλλιών σας και προσθέστε ξανθιά εκεί που ο ήλιος θα χτυπούσε φυσικά. Έτσι, στο τέλος δεν παίρνετε τίποτα άλλο από ωραία ξανθιά στα άκρα. Μείνετε λογικοί με τη βοήθεια περιστασιακού τόνερ.

Μαύρα μαλλιά με ραβδώσεις: Το καφέ δείχνει απλά εκπληκτικό!

μαύρα μαλλιά με σκούπες από καφέ ombre

Οι καφέ ανταύγειες τραβούν το φως. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούν μια πολύπλευρη, διαστασιακή εμφάνιση. Με αυτόν τον τρόπο, τραβήξτε καφέ τόνους στη μέση των μπούκλες σας. Στη συνέχεια, ανακατέψτε απαλά αυτά με το μαύρο. Αυτό το χτένισμα φροντίζεται εύκολα και μοιάζει φυσικό. Σαν να περάσατε μια μέρα στον ήλιο ακόμα κι αν έχετε κολλήσει στο γραφείο όλη μέρα.

Πλατινέ ξανθές ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά

μαύρα μαλλιά με σκέλη από πλατινέ ξανθό και μπλε

Χαρίστε στον εαυτό σας μια έντονη γοητεία με παγωμένες ανταύγειες. Η ξανθιά πλατίνα είναι η τέλεια απόχρωση για ανοιχτόχρωμα μάτια και χλωμό δέρμα. Αυτή η εμφάνιση απαιτεί λίγη δουλειά, αλλά αξίζει τον κόπο. Ξεκινήστε με μικροσκοπικές νιφάδες πλατίνας λίγα εκατοστά μακριά από τις γραμμές των μαλλιών. Στη συνέχεια, συνδυάστε σταδιακά την αντίθεση σκιά με την πιο σκούρα απόχρωση. Διατηρήστε αυτά τα σκέλη πλατίνας με τη βοήθεια ενός ασημένιου γραφίτη. Φαίνεται λοιπόν ότι έχετε βγει από ένα σαλόνι κάθε φορά που βγαίνετε από το σπίτι.

Μελάνι ξανθές ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά

μαύρα μαλλιά με ανταύγειες ξανθό μέλι

Οι ξανθές ανταύγειες του μελιού φωτίζουν το πρόσωπο και δείχνουν τέλειες με κύματα παραλίας ή χαλαρές μπούκλες. Η εμφάνιση της φούντας ακριβώς έξω από το κρεβάτι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε ένα δράμα στα μαλλιά σας. Μια απεριόριστη μετάβαση από το σκοτάδι στο φως θα πρέπει να ξεκινήσει με ένα απαλό περίγραμμα του προσώπου σας. Στη συνέχεια, προσθέστε σποραδικές λάμψεις εκεί που ο ήλιος θα έκανε φυσικά.

Χάλκινες ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά

μαύρα μαλλιά με νήματα από χάλκινο χρώμα

Ορίστε κλασικούς τόνους με βαφή χαλκού. Ανάλογα με την ένταση που θέλετε να μεταδώσετε, ο χαλκός είναι η τέλεια απόχρωση για όσους τους αρέσει λιγότερο και επίσης για εκείνους που θέλουν να προσθέσουν κάτι δραματικό! Ξεκινήστε με έναν αργό αλλά έντονο μπορντό τόνο κοντά στον χωρισμό σας. Στη συνέχεια προσθέστε λίγο βάθος στα μαλλιά σας φωτίζοντας το μπορντό σε χαλκό. Μερικά χρυσά νήματα τονίζουν επίσης τα μάτια σας και κάνουν τα μαλλιά σας να μοιάζουν με ένα αφρώδες κόσμημα.

Χαρακτηριστικά για περισσότερη ένταση

μαύρα μαλλιά με κορδόνια για περισσότερο όγκο

Προσθέστε βάθος σε κάθε όψη των μαλλιών σας με ογκώδεις ανταύγειες και αποτρέψτε τα επίπεδα μαλλιά. Ένα λεπτό μείγμα από σκούρο έως ανοιχτό καφέ προσθέτει υφή και διάσταση στα σκούρα μαλλιά χωρίς να πνιγεί το βασικό σας χρώμα. Αυτά τα highlights φαίνονται καλύτερα όταν ξεκινάτε από τη γραμμή των ματιών σας, έτσι ώστε κάθε φορά που κινείτε το κεφάλι σας μια νέα σκιά να πιάνει το φως και να γυρίζει τα κεφάλια!

σγουρά μαλλιά κόκκινα σκέλη

πράσινο τονίζει τη μοντέρνα εμφάνιση

Αρωματίστε τα μαύρα μαλλιά με αποχρώσεις του καφέ

κόκκινα babylights υπέροχη εμφάνιση

ροζ τονίζει παιχνίδια πόνι

σκέλη ροζ σγουρά μαλλιά

Βρεφικά μωβ

μαύρα μαλλιά με τεχνικές balayage

Ombre μαλλιά πιο σκούρα γραμμή μαλλιών

μαύρα μαλλιά με κορδόνια

μαύρα μαλλιά μπαχαρικά μπλε ανταύγειες

ξανθές ανταύγειες μοντέρνες

μαύρα μαλλιά φωτίζουν ανταύγειες

μοντέρνα σγουρά χτενίσματα με σκέλη

μαύρα μαλλιά με μακριά μαλλιά

κορδόνια σε χρώμα καραμέλας

Μπαχαρικά μαύρα μαλλιά με καραμέλα καστανή υπέροχη εμφάνιση

Βελτιώστε οπτικά τα μαύρα μαλλιά Τονίζει το χρώμα του χαλκού