τα ξανθά μαλλιά είναι διακοσμημένα από τον κομμωτή BaByliss

Θέλετε τις τέλειες μπούκλες που κρατούν το σχήμα τους όλη την ημέρα; Τότε είσαι εδώ! Σε αυτήν την ανάρτηση θα σας δείξουμε πώς να χρησιμοποιείτε σωστά το κομμωτήριο BaByliss ώστε να μπορείτε να χτενίζετε τα μαλλιά σας όσο καλύτερα γίνεται. Ας ελπίσουμε ότι οι παρακάτω πληροφορίες θα βοηθήσουν. Ελπίζουμε να σας αρέσει να διαβάζετε!

Στυλ το τέλειο ρομαντικό σγουρό χτένισμα με κομμωτή BaByliss

μακριά σγουρά μαλλιά πραγματικά υπέροχα

Κομμωτής BaByliss κυματιστά μαλλιά καστανά

Ρομαντικό στυλ μπούκλες μόνος σου

Κομμωτήριο BaByliss για σγουρά μαλλιά

σγουρά μαλλιά ρομαντικά ογκώδη

Barber BaByliss ονειρεμένο σγουρό χτένισμα

σγουρά μαλλιά φανταστική εμφάνιση κομμωτής BaByliss

Τα σγουρά μαλλιά φαίνονται απίστευτα κομψά, θηλυκά και πραγματικά ρομαντικά! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σχεδόν κάθε κυρία θέλει από καιρό σε καιρό ένα ογκώδες σγουρό χτένισμα. Και αν δεν έχετε σγουρά μαλλιά από τη φύση σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε σίδερο ισιώματος ή σίδερο για μπούκλες για να δημιουργήσετε τις μπούκλες που θέλετε. Αυτές όμως δεν είναι οι μόνες επιλογές.

Τελευταία το λεγόμενο Θέρμανση ρολόι όλο και πιο μοντέρνα και χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο σε κομμωτήρια. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με το κομμωτήριο Babyliss Curl Secret – ένα υψηλής ποιότητας μπούκλα μαλλιών που μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε εύκολα στο σπίτι. Αλλά φαίνεται λίγο διαφορετικό από το κλασικό σίδερο για μπούκλες, γι ‘αυτό πολλές γυναίκες αναρωτιούνται πώς να το χρησιμοποιήσουν σωστά για να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όπως υποσχεθήκαμε, σε αυτήν την ανάρτηση θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές για την αντιμετώπιση των κατσαρωτών θέρμανσης που μπορούν να σας βοηθήσουν. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί και κάντε τον εαυτό σας ένα ονειρεμένο σγουρό χτένισμα εύκολα στο σπίτι!

Τα πλεονεκτήματα του θερμαντήρα σε σύγκριση με το κλασικό σίδερο για μπούκλες

Χρησιμοποιήστε σωστά το σίδερο για μπούκλες για μόνιμες μπούκλες

Χρησιμοποιώντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του σίδερου για μπούκλες

ξανθά μαλλιά μπούκλες σίδερο για μπούκλες

Κομμωτήριο BaByliss για μόνιμες μπούκλες

Χρησιμοποιήστε σίδερο για μπούκλες έναντι θερμαντήρα

παραλλαγές μπούκλες μαλλιών

χτενίστε τα μαλλιά σας με σίδερο για μπούκλες

Μπούκλες οδηγίες DIY στις εικόνες

Οι κομψές μπούκλες είναι διακοσμημένες από τον κομμωτή BaByliss

Τυλίξτε τα μαλλιά σας και στρίψτε τα γύρω από τις οδηγίες του σίδερου

Μαλλιά μπούκλες σίδερο για μπούκλες

Τα μαλλιά μπούκλες πώς είναι

Χρησιμοποιήστε σίδερο για μπούκλες πώς να το κάνετε

Το ρολό θέρμανσης είναι λίγο πιο ακριβό από το παραδοσιακό σίδερο για μπούκλες, αλλά η επένδυση σίγουρα αξίζει τον κόπο. Ο λόγος είναι ότι έχει πολλά πλεονεκτήματα και είναι λίγο πιο όμορφο για τα μαλλιά. Τα κλασικά μεταλλικά σίδερα για μπούκλες χρησιμοποιούνται κυρίως σε βρεγμένα μαλλιά. Οι μπούκλες διαρκούν πολύ, αλλά η τεχνική είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα. Συγκριτικά, το ηλεκτρικό ρολό θερμότητας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε στεγνά μαλλιά χωρίς κανένα πρόβλημα και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο! Οι μπούκλες θα είναι όμορφες και εύκολες στο στυλ! Το κομμωτήριο BaByliss είναι ιδιαίτερο γιατί είναι κατασκευασμένο από κεραμικό και αποτελείται από 20 επαγγελματικά κουρέματα μαλλιών σε τρία διαφορετικά μεγέθη. Αυτό το καθιστά κατάλληλο για κάθε μήκος μαλλιών. Το BaByliss είναι στην πραγματικότητα μια καινοτομία στους θερμαινόμενους κουρδιστές μαλλιών που είναι προς το παρόν απόλυτα μοντέρνα.

Χρήση του κομμωτηρίου BaByliss σωστά: Οδηγίες + συμβουλές

Η κομμώτρια BaByliss δημιουργεί ονειρεμένες μπούκλες

υπέροχο σγουρό χτένισμα μακριά χαίτη

Κομμωτής που χρησιμοποιεί σωστά τις συμβουλές BaByliss

Οι κομμωτές BaByliss αγοράζουν τέλειες μπούκλες υψηλής ποιότητας

Χρησιμοποιήστε μόνοι σας το κομμωτήριο BaByliss

σγουρά μαλλιά ombre αποτέλεσμα υπέροχη εμφάνιση

Οφέλη Barber BaByliss

Κουρέας χρησιμοποιήστε το αποτέλεσμα BaByliss

Barber BaByliss Curl Secret θερμαντικό ρολόι

Χρησιμοποιήστε σωστά τη μηχανή θέρμανσης

Και πώς χρησιμοποιείτε σωστά τη συσκευή; Όταν αγοράζετε κομμωτήριο BaByliss ή το λαμβάνετε ως δώρο, το σίδερο έρχεται με ένα εγχειρίδιο οδηγιών. Εδώ εξηγούμε εν συντομία τις πιο σημαντικές αρχές λειτουργίας της συσκευής, ώστε να μπορείτε να δείτε μόνοι σας πόσο εύκολο είναι να εργαστείτε με αυτήν. Πρώτον, σας συνιστούμε να εφαρμόσετε κάποια μους μαλλιών στα στεγνά μαλλιά σας ώστε να γίνουν πιο ογκώδη. Στη συνέχεια, χωρίστε τα μαλλιά σε μεμονωμένα τμήματα και στερεώστε τα με κλιπ μαλλιών στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας, πρέπει να επιλέξετε τη σωστή θερμοκρασία για τη συσκευή: 210 μοίρες για λεπτά και εύθραυστα μαλλιά ή 230 μοίρες για κανονικά, πυκνά και βαμμένα μαλλιά. Όταν η συσκευή είναι σε λειτουργία, η κόκκινη ενδεικτική λυχνία σταματά να αναβοσβήνει. Τώρα πρέπει να επιλέξετε την επιθυμητή διάρκεια θέρμανσης – για κύματα φωτός ή σαφώς ορατές μπούκλες (μπορείτε να βρείτε έναν πίνακα με τη διάρκεια και το επίπεδο στη συσκευασία ή στο εγχειρίδιο οδηγιών).

Ξεκινήστε δουλεύοντας το κάτω στρώμα μαλλιών. Βιδώστε το σκέλος των μαλλιών σας με ένα σκέλος κρατώντας τη συσκευή πάνω από κάθε κλώνο έτσι ώστε ο κύλινδρος να κατευθύνεται προς το κεφάλι σας. Κρατήστε το σκέλος ίσιο και τοποθετήστε το στη μέση του σίδερα – ανάμεσα στις δύο λαβές. Όταν τοποθετείτε σωστά το σκέλος, κλείστε τις λαβές της συσκευής ώστε να μπορεί να πιάνει αυτόματα τα μαλλιά. Δεν χρειάζεται να κρατάτε το σκέλος με το χέρι σας – αυτό θα αποτρέψει την λειτουργία του κουλουριού και θα ακουστεί ένα ηχητικό σήμα που υποδεικνύει ότι πρέπει να αφήσετε το σκέλος. Με τη συσκευή στα χέρια σας, περιμένετε έως ότου λάβετε ένα ηχητικό σήμα ότι η μπούκλα είναι έτοιμη. Στη συνέχεια, ανοίξτε το μπούκλα και αφαιρέστε προσεκτικά τις μπούκλες. Αφού κρυώσουν οι μπούκλες, μπορείτε να τις επεξεργαστείτε περαιτέρω.