Αλογοτα χτενίσματα στην ουρά είναι τα πιο διάσημα μακριά χτενίσματα που παραμένουν πάντα στη μόδα. Είναι άνετα, πρακτικά και πανέμορφα και μπορούν να φορεθούν για κάθε περίσταση. Αλλά οι τάσεις αλλάζουν κάθε χρόνο. Σήμερα σας φέρνουμε την προσοχή στα πιο μοντέρνα χτενίσματα αλογοουράς που μπορείτε να κάνετε μόνη σας ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας. Επίσης, λαμβάνετε λεπτομερείς οδηγίες σε εικόνες και κείμενο. Ρίξτε μια ματιά στις προτάσεις μας και εντυπωσιαστείτε από τις πρακτικές συμβουλές μας. Με λίγη προσπάθεια, μπορείτε να κυριαρχήσετε μόνοι σας σε αυτά τα χτενίσματα!

Σήμερα τα χτενίσματα αλογοουράς είναι ποικίλα

μοντέρνα χτενίσματα αλογοουράς

Χωρίζουμε τα μαλλιά στους ακόλουθους τύπους μαλλιών: ίσια και κυματιστά, επίσης λεπτά, μεσαία ή τριχωτά ανάλογα με τη δύναμη και το πάχος.

Stσια μαλλιά – χτενίστε το λίγο!

  • Ομαλή και λεπτή: το κλασικό άλμα αλόγου

Σε περίπτωση που τα μαλλιά σας είναι ίσια και λεπτά, υπάρχουν μερικές ιδέες που μπορείτε να κλέψετε από την ποπ σταρ Ariana Grande.

Η ποπ σταρ Ariana Grande χαρακτηρίζεται από τα μακριά, ίσια και λεπτά μαλλιά της, τα οποία φοράει πάντα πολύ περιποιημένα

Ποπ σταρ Αριάνα Γκράντε αλογοουρά

Δεν χρειάζεσαι κάτι ιδιαίτερο για να στυλ αυτή την ψηλή αλογοουρά. Πάρτε μια ελαστική τρίχα και μαζέψτε τα μαλλιά σας. Δέστε το σε ψηλή αλογοουρά. Στη συνέχεια, πάρτε ένα σκέλος και πλέξτε το. Τυλίξτε το πλεκτό σκέλος γύρω από το λάστιχο των μαλλιών και δημιουργείτε ένα σούπερ χτένισμα για κομψές περιστάσεις. Η συμβουλή μας: Χρησιμοποιήστε το ίσιωμα μαλλιών για να χτενίσετε λίγο περισσότερο το τέλος των μαλλιών σας. Και στο τέλος, χρησιμοποιήστε λακ μαλλιών για να ρυθμίσετε το φανταχτερό χτένισμα στη θέση του.

Θα σας δώσουμε ένα άλλο παράδειγμα. Είναι κατάλληλο τόσο για την πασαρέλα όσο και για το γυμναστήριο. Αφού η Nicole Scherzinger έκανε αυτό το χτένισμα το 2006, τρελαθήκαμε για αυτό το στυλ μαλλιών αλογοουράς. Τον προτιμούν και άλλοι εκπρόσωποι της show business. Στην πραγματικότητα…

  • Ομαλή και λεπτή – ψαράκι

Το Fishtail είναι μια κατάλληλη απόφαση για έναν ίσιο και λεπτό τύπο μαλλιών

αστέρια ουράς ψαριών

Σας δίνουμε οδηγίες σε εικόνες και κείμενο για το πώς να πλέξετε την ψαράδα σας:

Πλεκτή ουρά ψαριού σε κομψή αλογοουρά

Εκπαιδευτικά σεμινάρια για να φτιάξετε μια αλογοουρά

Αφήστε τα ομοιόμορφα χτενισμένα μαλλιά σας να επιστρέψουν. Χωρίστε το στο μισό. Πάρτε ένα μικρό σκέλος από το εξωτερικό του ενός από τα μισά. Φέρτε το μικρό σκέλος στην εσωτερική πλευρά του μισού χωρίς να το τραβήξετε πολύ σφιχτά. Τώρα πάρτε το ένα σκέλος από την άλλη πλευρά και κάντε το ίδιο. Όσο μικρότερα είναι τα σκέλη, τόσο το καλύτερο. Συνεχίστε να πλέκετε μέχρι να τελειώσει η ψαρά. Στη συνέχεια, δέστε το με το ελαστικό μαλλιών. Το επίσημο ή καθημερινό χτένισμα της αλογοουράς σου είναι επιτυχημένο!

  • Ομαλή και λεπτή – άλλες ιδέες

Αυτό το χτένισμα με ψηλή αλογοουρά είναι τέλειο καθώς τα μαλλιά έχουν χωριστεί σε τρία μέρη και στη συνέχεια τα τρίτα κουλουριάζονται και στήνονται

Ισια μαλλιά

Για αυτό το χτένισμα χαμηλής αλογοουράς, χρειάζεται μια κεφαλόδεση με ενδιαφέρουσα εμφάνιση και επίσης ένα τζελ χτενίσματος με υγρό αποτέλεσμα

μακριά ίσια μαλλιά αλογοουρά

  • Ομαλή και μεσαία – Δείξτε κομψά!

Η ποπ σταρ Ριάνα πρωτοστατεί: αφήνει το χωρισμό στη μία πλευρά αυτού του χτενίσματος. Τυλίξτε ένα σκέλος αυτής της βαθιάς πλεξούδας γύρω από το λάστιχο των μαλλιών. Ασφαλίστε το χτένισμα της αλογοουράς με μερικές καρφίτσες και απολαύστε τη νέα σας εμφάνιση!

Η ποπ σταρ Ριάνα με μια βαθιά αλογοουρά

Κοίτα Rihanna

Είναι καλύτερα να μην δένετε τα μαλλιά σας πολύ ψηλά ή πολύ χαμηλά

Αλογοουρά για ίσια μαλλιά

  •  Ομαλή και καλώδιο – οι άλλοι δεν θα ξεχάσουν αυτήν την εμφάνιση

Όσοι έχουν τριχωτά μαλλιά μπορούν να αυτοαποκαλούνται τυχεροί. Το μόνο πρόβλημα με αυτόν τον τύπο μαλλιών, ωστόσο, είναι ότι είναι πιο δύσκολο να χτενιστείς. Οι ειδικοί συμβουλεύουν: “Όσο πιο παχιά, υγιή και καλώδια τα μαλλιά σας, τόσο πιο συχνά θα πρέπει να προτιμάτε χτενίσματα με βαθιά αλογοουρά”.

Glitz και αίγλη για την Beyonce με αυτό το χτένισμα

Beyonce look

Αφήστε τη χωρίστρα στη μέση

Λάμψτε τα μαλλιά

Ισιώστε με το σίδερο ισιώματος πριν το δέσετε, λειτουργεί και με πυκνά μαλλιά

σπαστά ίσια μαλλιά

Δώστε στο χτένισμα της αλογοουράς σας περισσότερο όγκο με τη χτένα και το σπρέι μαλλιών

Αλογοουρά για πυκνά μαλλιά

Εάν έχετε πυκνά μαλλιά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αρκετούς δεσμούς μαλλιών για να τα χωρίσετε σε μικρά τμήματα

Ουρά πόνι φούσκα

Κυματιστά μαλλιά – έτσι θα μοιάζεις με πριγκίπισσα!

Τα μαλλιά σου είναι κυματιστά και ατημέλητα; Κανένα πρόβλημα! Σίγουρα θα τραβήξετε την προσοχή με τις ιδέες μας για χτένισμα. Έχουν ένα παραμυθένιο και αριστοκρατικό χάρισμα.

Δέστε τα μαλλιά σας και χρησιμοποιήστε ένα σίδερο για μπούκλες για να προσθέσετε στις μπούκλες

Ξανθά μαλλιά σε κυματιστή αλογοουρά

Αφήστε τα σκέλη να πέφτουν στο πρόσωπο και από τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να εμφανίζεστε σε πλήρη λαμπρότητα με αυτό το χτένισμα

κυματιστό χτένισμα αλογοουρά εύκολο στη δημιουργία

Γαλλικές πλεξούδες και στις δύο πλευρές και διακοσμούν τα μαλλιά σε ένα υπέροχο στεφάνι

κυματιστή αλογοουρά με πλεξούδες

Αυτό το χτένισμα εξηγείται λεπτομερώς στις ακόλουθες οδηγίες βήμα προς βήμα

Η αλογοουρά συνδέθηκε

Βήματα αλογοουρά

Το μυστικό των καλών χτενισμάτων αλογοουράς αποκαλύπτεται ήδη! Ξέρετε ότι αυτά δεν θα είναι ποτέ βαρετά ή θα φαίνονται περίεργα. Φορέστε το χτένισμα της αλογοουράς σας οπουδήποτε σε καθημερινές ή επίσημες περιστάσεις με πολλή αυτοεκτίμηση και να είστε σε καλή διάθεση!

Χτένισμα αλογοουρά λευκό και μαύρο

πλεκτό χτένισμα αλογοουρά

Χτένισμα αλογοουρά της Beyonce

Αλογοουρά Nicky Minage

Jessie J αλογοουρά

ποικίλα χτενίσματα αλογοουράς

Φούσκα αλογοουρά εύκολη στην κατασκευή